Gość: Jasco IP: 213.199.217.* 19.08.05, 11:04 Porywajacy artykul... po co cos takiego daja do czytania, tylko czlowiek traci czas majac nadzieje ze dalej bedzie cos ciekawego i godnego uwagi:] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: Daniec mówi o fryzurach IP: *.gdynia.mm.pl 19.08.05, 11:17 Straszny wiesniak o poziomie dowcipasow rodem z Klewek - dzis w roli trefnisia i bywalca nadajacego ton modzie. TRAGICZNY TYP. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panicattack Re: Daniec mówi o fryzurach IP: *.int.elnet.pl / 83.238.70.* 19.08.05, 12:30 ...Jurek Ludzik Metra, świetny "wywiad", świetnego "dziennikarza" ze świetnym "artystą"... nie dosyć że świetne to jeszcze "śmieszne" i trochę o życiu, ale na "wesoło" i z przymrużeniem oka, taki rubaszny kuksaniec w stronę czytelnika...oczywiście inteligentnego czytelnika... wyrzygam się... Odpowiedz Link Zgłoś
block-buster Dlaczego wylacznie kiepscy sa u nas "artystami"? 19.08.05, 13:03 Przeciez ten Daniec to troglodyta.I w wygladzie i w zachowaniu.Jaki z niego artysta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Bardzo go lubię i pozdrawiam! :) IP: 217.153.33.* 19.08.05, 14:40 Ma swietne poczucie humoru. Świetny ma tez kontakt z dzieciakami :) - widziałam w jednym programie. A poza tym de gustibus non disputantum est jakby ktoś protestował... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Bardzo go nie lubie i przeklnam:) IP: *.gdynia.mm.pl 19.08.05, 15:02 Nawet nie sprobuje. Jakie spoleczenstwo tacy komicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skut Re: Daniec mówi o fryzurach IP: *.NET / *.stella.net.pl 20.08.05, 18:23 Popieram opinię, to zwykły przygłup. Ale są większe przygłupy, bo ktos kuuje bilety na jego idiotyzmy. Jak takiego idiote w Krakowie tolerują???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: el_bigos artykuł malo ciekawy IP: *.katowice.pik-net.pl 19.08.05, 15:25 a do tego sprawia wrażenie ataku na Dańca Odpowiedz Link Zgłoś
maksimum MARCIN DO PANI DOROTY CHODZI DLA ROZRYWKI 19.08.05, 20:00 Nie ma powodu czepiac sie komika,ze nie jest prezydentem czy noblista. Swoja droga Marcin wlosy ma raczej symboliczne i do fryzjera chodzi,zeby udzielac sie towarzysko. Pozdr Maciej z NYC. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amazonka Re: Daniec mówi o fryzurach IP: *.chello.pl 19.08.05, 20:09 dokładnie, kogo to w ogóle obchodzi straciłam pare minut mojego cennego życia, ehhh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: indiana_dżons NIESAMOWITY WYWIAD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.05, 12:29 Przeczytałem z zapartym tchem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: titta Re: Daniec mówi o fryzurach IP: *.botany.gu.se 20.08.05, 19:59 "Pani domu" nie chciala wiec upchneli w "Wyborczej"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wrecekrzepki Re: Daniec mówi o fryzurach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.05, 22:00 To ja moze zadam pytanie: czego, jesli mozna wiedziec, spodziewaliscie sie po artykule zatytulowanym "Daniec mowi o fryzurach"? Rozmowy na temat najnowszych odkryc w dziedzinie astroarcheologii? To tylko swiadczy o waszym (wniosek: nienajwyzszym) poziomie inteligencji. Odpowiedz Link Zgłoś
belfastmf Re: Daniec mówi o fryzurach 21.08.05, 10:38 Ale wąsy,panie Marcinie,co pan nosi...są,passe,co najmniej... Odpowiedz Link Zgłoś