Dodaj do ulubionych

Daniec mówi o fryzurach

IP: 213.199.217.* 19.08.05, 11:04
Porywajacy artykul... po co cos takiego daja do czytania, tylko czlowiek traci
czas majac nadzieje ze dalej bedzie cos ciekawego i godnego uwagi:]
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: Daniec mówi o fryzurach IP: *.gdynia.mm.pl 19.08.05, 11:17
      Straszny wiesniak o poziomie dowcipasow rodem z Klewek - dzis w roli trefnisia i
      bywalca nadajacego ton modzie. TRAGICZNY TYP.
      • Gość: panicattack Re: Daniec mówi o fryzurach IP: *.int.elnet.pl / 83.238.70.* 19.08.05, 12:30
        ...Jurek Ludzik Metra, świetny "wywiad", świetnego "dziennikarza" ze
        świetnym "artystą"... nie dosyć że świetne to jeszcze "śmieszne" i trochę o
        życiu, ale na "wesoło" i z przymrużeniem oka, taki rubaszny kuksaniec w stronę
        czytelnika...oczywiście inteligentnego czytelnika... wyrzygam się...
        • block-buster Dlaczego wylacznie kiepscy sa u nas "artystami"? 19.08.05, 13:03
          Przeciez ten Daniec to troglodyta.I w wygladzie i w zachowaniu.Jaki z niego
          artysta?
          • Gość: Gosia Bardzo go lubię i pozdrawiam! :) IP: 217.153.33.* 19.08.05, 14:40
            Ma swietne poczucie humoru. Świetny ma tez kontakt z dzieciakami :) - widziałam w jednym programie.
            A poza tym de gustibus non disputantum est jakby ktoś protestował...
            • Gość: ja Bardzo go nie lubie i przeklnam:) IP: *.gdynia.mm.pl 19.08.05, 15:02
              Nawet nie sprobuje. Jakie spoleczenstwo tacy komicy.
              • block-buster Trafiles acan-plebs ma klowna na obraz i do lustra 19.08.05, 15:18
      • Gość: skut Re: Daniec mówi o fryzurach IP: *.NET / *.stella.net.pl 20.08.05, 18:23
        Popieram opinię, to zwykły przygłup. Ale są większe przygłupy, bo ktos kuuje
        bilety na jego idiotyzmy. Jak takiego idiote w Krakowie tolerują????
    • Gość: el_bigos artykuł malo ciekawy IP: *.katowice.pik-net.pl 19.08.05, 15:25
      a do tego sprawia wrażenie ataku na Dańca
      • maksimum MARCIN DO PANI DOROTY CHODZI DLA ROZRYWKI 19.08.05, 20:00
        Nie ma powodu czepiac sie komika,ze nie jest prezydentem czy noblista.
        Swoja droga Marcin wlosy ma raczej symboliczne i do fryzjera chodzi,zeby
        udzielac sie towarzysko.
        Pozdr Maciej z NYC.
    • Gość: amazonka Re: Daniec mówi o fryzurach IP: *.chello.pl 19.08.05, 20:09
      dokładnie, kogo to w ogóle obchodzi
      straciłam pare minut mojego cennego życia, ehhh
    • Gość: indiana_dżons NIESAMOWITY WYWIAD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.05, 12:29
      Przeczytałem z zapartym tchem.
      • Gość: tolo Re: NIESAMOWITY WYWIAD IP: 67.71.183.* 20.08.05, 19:55
        i ja tez
    • Gość: titta Re: Daniec mówi o fryzurach IP: *.botany.gu.se 20.08.05, 19:59
      "Pani domu" nie chciala wiec upchneli w "Wyborczej"?
    • Gość: Wrecekrzepki Re: Daniec mówi o fryzurach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.05, 22:00
      To ja moze zadam pytanie: czego, jesli mozna wiedziec, spodziewaliscie sie po
      artykule zatytulowanym "Daniec mowi o fryzurach"? Rozmowy na temat najnowszych
      odkryc w dziedzinie astroarcheologii?

To tylko swiadczy o waszym (wniosek: nienajwyzszym) poziomie inteligencji.
    • belfastmf Re: Daniec mówi o fryzurach 21.08.05, 10:38
      Ale wąsy,panie Marcinie,co pan nosi...są,passe,co najmniej...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka