Dodaj do ulubionych

Perfekcyjne podwójne D

• Gość: Andy Re: Perfekcyjne podwójne D IP: *.olsztyn.mm.pl 29.10.05, 09:42
      SUPER CYCUSZKI
    • Gość: Pacman Perfekcyjne podwójne D IP: 82.160.22.* 29.10.05, 11:44
      Ostatnio byłem w pubie z dyskoteką w podziemiach i zauważyłem, że nie trzeba
      daleko szukać, żeby znaleźć perfekcyjne, podwójne D. Co ciekawe, nigdy nie
      powiedziałbym, że dziewczyny, które na codzień na uczelnię chodzą tak skromnie
      ubrane potrafią pokazać czasami pazurki... i dekolt ; ).
    • Gość: Minogue Kylie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.05, 11:45
      Can get out of my head!
    • Gość: Zawiedziony A gdzie Begerowa? To skandal! IP: 152.75.60.* 29.10.05, 14:13
    • Gość: Ministrant Najlepszy dekolt ma Jankowski jak zdejmie sutanne IP: 152.75.60.* 29.10.05, 14:14
    • tsheshek niesamowite, czytajcie i pomyslcie ... 29.10.05, 20:56
      bez wiekszego mamyslu glosowalem na Salme, a myslalem tez o Halle Barry i
      Angelinie, i co okazalo sie, ze wiekszosc tak glosowala, czy to oznacza, ze
      gust facetow jest identyczny, obiektywny? a moze kobiety tez tak maja? licze na
      glosy w tej sprawie
    • Gość: ikarus280 moja zona ma najladniejsze! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 29.10.05, 22:44
    • Gość: sybilla Re: Perfekcyjne podwójne D IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.05, 23:24
      A gdzie Fitkau-Perepeczko????????
    • zewszad_i_znikad Re: Perfekcyjne podwójne D 30.10.05, 11:01
      Zaraz sobie klawiatury zaplujecie i nie tylko... :-/
      Zresztą pal sześć, jest zupałnie zrozumiałe, że większości facetów podobają się
      ładne biusty. Ale nie sądzę, by gazeta.pl była najlepszym miejscem do
      epatowania zdjęciami półnagich pań.
      Nie jestem zorientowana w szołbiznesie, telewizji prawie nie oglądam... ale
      proponuję wybór najskromniej ubierającej się sławnej osoby. I dla mnie
      to "skromnie" jest określeniem pozytywnym.
      • ciagciulaciag Jak sie ma duze cycki to trzeba je pokazac! 30.10.05, 13:26
        • zewszad_i_znikad Re: Jak sie ma duze cycki to trzeba je pokazac! 30.10.05, 22:35
          Nie trzeba, nie trzeba. Musi to na Rusi, a żadna kobieta nie ma obowiązku
          dostosowywać się do reguł. Ani żaden mężczyzna. :)
    • Gość: facet ta jessica to nawet nie stala w poblizu piersi D IP: *.boleslawiecka.k.pl / *.NAT.WRO.Korbank.PL 30.10.05, 13:58
      a ten buc, co to pisal to chyba dzieci obmacuje skoro dla niego ona
      ma "podwojne d"

hehehe

facet
    • monster1972 Pani Renata Dancewicz 30.10.05, 14:13
      to są piersi rozmiaru D

i jak bosko kształtne

scena z filmu "Pułkownik Kwiatkowski" wali na kolana

Pani Renato dziekuje, ze zdecydowala sie Pani pokazac te cuda swiatu

facet

• Gość: ada silikonowa podnieta IP: *.kolonianet.pl 30.10.05, 17:14
        A może jakiś facet mi odpowie, jak można się podniecać silikonowymi wkładkami?
        Dla mnie jest to jedna z większych tajemnic świata. Toż to to samo, co
        zastudzić sobie dwie galarety w półmiskach i się nimi przerzucać. Z poważaniem
        trójka z natury
        • tim7 Re: silikonowa podnieta 30.10.05, 21:57
          Po pierwsze, to doznanie podniecenia tworzy się w mózgu, a nie w dłoniach, w
          nosie, na penisie czy na języku. Dlatego z pewnością znajdziesz takich facetów
          na świecie (oczywiście z drobnymi zaburzeniami psychicznymi), którym
          przerzucanie dwóch galaret doprowadzi do podniecenia. Po drugie dzisiejsza
          technologia chemiczna oraz medycyna i chirurgia plastyczna są tak dalece
          rozwinięte (ciekawe dlaczego, drogie Panie...;), że stosowany aktualnie silikon
          używany do celów plastycznych, kosmetycznych i właśnie poprawiania piersi czy
          posladków ma taką strukturę makrocząsteczkową i własności fizyko-chemiczne, że
          do złudzenia przypomina strukturę mięśniowo-tłuszczową jaka tworzy kobiece
          piersi. Dodając pierwsze i drugie, a pokrywając całość osłoną "tajemnicy"
          (czyli jak generalnie facet nie wie...), to z pewności każdemu facetowi nie
          sprawi wielkiej różnicy organoleptycznej kilkadziesiąt gramów tej substancji
          jakże bliskiej naszej matce naturze, czyli Ziemi... ;), a tym bardziej jak o
          niej nie wie. Dla pocieszenia drogiej Kolezanki, to może jakiej laboratorium,
          na przykład w Japoni może prowadzi badania nad praktycznym połączeniem
          najnowszych żywic polimerowych i medycznej zdobyczy jaką jest hodowla tkankowa.
          Kto wie, co z tego dobrego może dla Pań wyjść...

A to wszystko gwoli zrozumienia, że człowiek myśli mózgiem, a nie...

pozdrawiam.
    • Gość: maciek Re: Perfekcyjne podwójne D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.05, 14:14
      ludzie jestescie stuknieci, jesli glosujecie na marie marey, ona ma sztczne
      piersi, bvo miala zamale i miala z tego powodu kompleksy
    • Gość: magda Re: Perfekcyjne podwójne D IP: *.bulldogdsl.com 03.11.05, 23:26
    • Gość: ......FanKA....... Re: Perfekcyjne podwójne :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.05, 16:28
      KOCHAM SCARLWTT JOHANSSON czy wy nie potraficie docenić prawdziwej dziazdy
      przecież ona ma dopiero 20 lat a zagrała w 277 filmach .CZY TO NIE JEST
      REWELACYJNY WYNIK??
      • saikokila Re: Perfekcyjne podwójne :D 08.11.05, 20:54
        Gość portalu: ......FanKA....... napisał(a):

> KOCHAM SCARLWTT JOHANSSON czy wy nie potraficie docenić prawdziwej dziazdy
        > przecież ona ma dopiero 20 lat a zagrała w 277 filmach .CZY TO NIE JEST
        > REWELACYJNY WYNIK??

Na pewnym standzie wyglądała lepiej niż na filmie, więc mam wątpliwości co do
        jej dziazdostwa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka