Dodaj do ulubionych

Pigułka na... proste włosy

18.11.05, 10:16
Nieźle zakręceni ci naukowcy

_
Pies na kaczki.
Obserwuj wątek
    • Gość: Lucynda Re: Pigułka na... proste włosy IP: *.chello.pl 18.11.05, 12:32
      Zapomnieli dodać,ze interferon jest bardzo silnie działającym lekiem z wieloma
      skutkami ubocznymi.
      • krasnov Re: ... proste włosy 18.11.05, 13:23
        No dobrze, ale czemu tylko na głowie??? ;)
      • Gość: nieszczęśliwa Re: Pigułka na... proste włosy IP: *.udn.pl 18.11.05, 18:53
        Błagam , poradżcie mi jak ujarzmić ogrom kręconych wlosów?! Jedyna fryzura ,
        to włosy związane w kucyk , bo inaczej , to jakby piorun strzelił - okropność!
        Tak zazdroszczę dziewczynom , które mają proste włosy . I nie mówcie , że loki
        są piękne!
    • Gość: janina Re: Pigułka na... proste włosy IP: *.tor.pathcom.com 18.11.05, 14:09
      A ak prgne miec krete wlosy. Mam dosc juz prostych!!!!
    • Gość: Jelena Re: Pigułka na... proste włosy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.05, 14:20
      Taka pigułka byłaby rewelacją. Ja mam już dość moich włosów, które mimo
      prostowania i lakierowania skręcają się po kontakcie z wilgotnym powietrzem.
      Szczególnie uciążliwe jest to w czasie deszczu, śniegu i mgły.
      • antidotumm Loki sa piekne! 18.11.05, 14:48
        Ale przeciez......loki sa piekne!
        • Gość: she Re: Loki sa piekne! IP: *.marsoft.com.pl / 87.204.188.* 18.11.05, 15:36
          ja chcialabym miec prosciutkie...:(
          mam krecone ale one mnie denerwuja, yhh zawsze tak jest...jak jedna ma krecone to chce proste, a jak druga ma proste to chce krecone
    • Gość: Aga Re: Pigułka na... proste włosy IP: *.c205.msk.pl 18.11.05, 19:20
      Ależ głupoty opowiadacie. Ja mam kręcone włosy i za nic bym ich nie prostowała.
      Gdy po ciąży trochę zaczeły tracić skręt, to miałam powód do zmartwień.
      Moje loki są cudowne. Mężczyźni uwielbiają kręcone włosy.
      Wystarczy dobrze je nawilżać i lekko utrzymywać w ryzach żelem z odżywką. Nigdy
      nie suszyć suszarką... Będą pięknie skręcone w pierścionki i nie będą się puszyć.

Ale babki są głupie i nawet piguły chemiczne na prostowanie włosów będą pożerać.
      Straszne.
      • lipniak Moje gazy smierdza 18.11.05, 19:44
        Poprosze jakies czopki - mam ochote pierdziec pachnaco.
      • Gość: weronika Re: Pigułka na... proste włosy IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.11.05, 23:27
        Piszesz, że po ciąży trochę straciły skręt. Odnoszę wrażenie, że moje również.
        Napisz proszę czy odzyskały skręt, ile czasu minęło od porodu i co stosowałaś.
        Dzięki
        Pozdr.
        P.S. Kręcone naturalnie włosy są piękne - nikt mi nie wmówi, że jest inaczej.
        • Gość: kot_alik Re: Pigułka na... proste włosy IP: *.uscc.com 18.11.05, 23:50
          A ja uwazam, ze jest inaczej. Interferon jest dobry nie tylko na wlosy ale
          rowniez odchudza. ;) Problem jest nie tylko w skutkach ubocznych ale rowniez w
          cenie....
          Jesli chodzi o prostowanie wlosow, to polecam prostujace trwale.....
    • Gość: ik Na taki środek jest ogromny rynek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.05, 23:50
      Czarnuchy wyczyniają cuda ze swoimi włosami a i tak po zmoczeniu efekt jest taki:

i28.photobucket.com/albums/c242/ik8/looter-original.jpg
    • Gość: marta Re: Pigułka na... proste włosy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.05, 10:09
      a ja bym chciala miec krecone...
    • Gość: ktoś tam Re: Pigułka na... proste włosy IP: *.zgora.dialog.net.pl 19.11.05, 14:48
      dam sie za to pociac ale dajci mi ja
    • jszania iwa, sprawdziles co to jest soda kaustyczna? 21.11.05, 17:33

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka