at_work 18.11.05, 10:16 Nieźle zakręceni ci naukowcy _ Pies na kaczki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lucynda Re: Pigułka na... proste włosy IP: *.chello.pl 18.11.05, 12:32 Zapomnieli dodać,ze interferon jest bardzo silnie działającym lekiem z wieloma skutkami ubocznymi. Odpowiedz Link Zgłoś
krasnov Re: ... proste włosy 18.11.05, 13:23 No dobrze, ale czemu tylko na głowie??? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieszczęśliwa Re: Pigułka na... proste włosy IP: *.udn.pl 18.11.05, 18:53 Błagam , poradżcie mi jak ujarzmić ogrom kręconych wlosów?! Jedyna fryzura , to włosy związane w kucyk , bo inaczej , to jakby piorun strzelił - okropność! Tak zazdroszczę dziewczynom , które mają proste włosy . I nie mówcie , że loki są piękne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janina Re: Pigułka na... proste włosy IP: *.tor.pathcom.com 18.11.05, 14:09 A ak prgne miec krete wlosy. Mam dosc juz prostych!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jelena Re: Pigułka na... proste włosy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.05, 14:20 Taka pigułka byłaby rewelacją. Ja mam już dość moich włosów, które mimo prostowania i lakierowania skręcają się po kontakcie z wilgotnym powietrzem. Szczególnie uciążliwe jest to w czasie deszczu, śniegu i mgły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: she Re: Loki sa piekne! IP: *.marsoft.com.pl / 87.204.188.* 18.11.05, 15:36 ja chcialabym miec prosciutkie...:( mam krecone ale one mnie denerwuja, yhh zawsze tak jest...jak jedna ma krecone to chce proste, a jak druga ma proste to chce krecone Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Pigułka na... proste włosy IP: *.c205.msk.pl 18.11.05, 19:20 Ależ głupoty opowiadacie. Ja mam kręcone włosy i za nic bym ich nie prostowała. Gdy po ciąży trochę zaczeły tracić skręt, to miałam powód do zmartwień. Moje loki są cudowne. Mężczyźni uwielbiają kręcone włosy. Wystarczy dobrze je nawilżać i lekko utrzymywać w ryzach żelem z odżywką. Nigdy nie suszyć suszarką... Będą pięknie skręcone w pierścionki i nie będą się puszyć. Ale babki są głupie i nawet piguły chemiczne na prostowanie włosów będą pożerać. Straszne. Odpowiedz Link Zgłoś
lipniak Moje gazy smierdza 18.11.05, 19:44 Poprosze jakies czopki - mam ochote pierdziec pachnaco. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: weronika Re: Pigułka na... proste włosy IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.11.05, 23:27 Piszesz, że po ciąży trochę straciły skręt. Odnoszę wrażenie, że moje również. Napisz proszę czy odzyskały skręt, ile czasu minęło od porodu i co stosowałaś. Dzięki Pozdr. P.S. Kręcone naturalnie włosy są piękne - nikt mi nie wmówi, że jest inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kot_alik Re: Pigułka na... proste włosy IP: *.uscc.com 18.11.05, 23:50 A ja uwazam, ze jest inaczej. Interferon jest dobry nie tylko na wlosy ale rowniez odchudza. ;) Problem jest nie tylko w skutkach ubocznych ale rowniez w cenie.... Jesli chodzi o prostowanie wlosow, to polecam prostujace trwale..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ik Na taki środek jest ogromny rynek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.05, 23:50 Czarnuchy wyczyniają cuda ze swoimi włosami a i tak po zmoczeniu efekt jest taki: i28.photobucket.com/albums/c242/ik8/looter-original.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Pigułka na... proste włosy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.05, 10:09 a ja bym chciala miec krecone... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś tam Re: Pigułka na... proste włosy IP: *.zgora.dialog.net.pl 19.11.05, 14:48 dam sie za to pociac ale dajci mi ja Odpowiedz Link Zgłoś