Gość: Kajda Re: Najgłupsze magazyny dla kobiet? IP: *.travelplanet.pl 01.12.05, 16:04 a NAJLEPSZA JEST Angora:-)) Poradnik domowoy tez daje radę, kiedys bylo jeszze JESTEM.... Odpowiedz Link Zgłoś
rozmowy_kontrolowane Re: Najgłupsze magazyny dla kobiet? 01.12.05, 16:04 Najlepsze do poczytania są magazyny dla mężczyzn. I do pooglądania też:) Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: Najgłupsze magazyny dla kobiet? 01.12.05, 16:05 taaak..np peep show albo sexolatki:D I wlasciwie dlaczego to sie nazywa 'dla mezczyzn"?? Odpowiedz Link Zgłoś
viator Re: Najgłupsze magazyny dla kobiet? 01.12.05, 16:18 o proszę co studenci polonistyki czytają na zajęciach ;-) a "dla mężczyzn" bo kobiety wolą chyba oglądać gołych facetów. Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: Najgłupsze magazyny dla kobiet? 01.12.05, 16:19 nie na zajęciahc,ale zdarzyło mi się przeglądac - bo trudno to nazwać czytaniem:) Ja widzialam duzo seksu hetero w roznych konfiguracjach i goli panowie tez tam byli.I dlatego sie zastanawiam dlaczego to ma byc "dla panow"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crazy frog Re: Najgłupsze magazyny dla kobiet? IP: *.kalisz.mm.pl 01.12.05, 17:47 co wy opowiadacie, najlepsze są twist i filipinka, serio serio Odpowiedz Link Zgłoś
viator Re: Najgłupsze magazyny dla kobiet? 01.12.05, 20:28 he he a jeszcze kiedyś był "świerszczyk" - co za zbieżność ;-) "miś" i "świat młodych" Odpowiedz Link Zgłoś
viator Re: Najgłupsze magazyny dla kobiet? 01.12.05, 20:29 bo tylko ci zboczeni faceci takie świństwa kupują!!!! wytępić te plugawe bestie!! hi hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
sarniak Re: Najgłupsze magazyny dla kobiet? 01.12.05, 17:51 A ja najbardziej lubie SUPERLINIE - czasopismo zyciowe i osadzone w polskich realiach, jezeli kogos interesuje tematyka diet i odchudzania to polecam. Modelki wcale nie waza tu 50 kilo, tylko 80 i nie czytam na kazdym kroku co robic aby byc najlepsza i najmadrzejsza - czasopismo dla normalnych kobiet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crazy frog Re: Najgłupsze magazyny dla kobiet? IP: *.kalisz.mm.pl 01.12.05, 17:57 > A ja najbardziej lubie SUPERLINIE - czasopismo zyciowe i osadzone w polskich > realiach, jezeli kogos interesuje tematyka diet i odchudzania to polecam. > Modelki wcale nie waza tu 50 kilo, tylko 80 i nie czytam na kazdym kroku co > robic aby byc najlepsza i najmadrzejsza - czasopismo dla normalnych kobiet. w życiu nie czytałam większego szmelcu. diety owszem, luzik, ale cała reszta, od mody po publicystykę to jakaś chała. nie wiem, może jestem za bardzo współczesna, ale ta gazeta jest jakby sprzed 30 lat - zupełnie nie mój klimat, tandetne rozpoetyzowanie, gazeta bardzo nieestetyczna, brzydko złożona [do podobnych zaliczam jeszcze 'zwierciadło' i świętej pamięci 'jestem'] ja czytam glamour - w przerwie między traktatami filozoficznymi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crazy frog Re: Najgłupsze magazyny dla kobiet? IP: *.kalisz.mm.pl 01.12.05, 18:00 poza tym disowanie gazet erotycznych tylko dlatego że są cycki na okładce też jest z leksza rąbnięte - dość wspomnieć że do hustlera pisał pilch jerzy, a playboy to marka sama w sobie Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: Najgłupsze magazyny dla kobiet? 01.12.05, 18:09 aha,czyli jak Pilch napisze do Pani domu to to będzie fajna gazeta?: Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crazy frog Re: Najgłupsze magazyny dla kobiet? IP: *.kalisz.mm.pl 01.12.05, 19:15 na pewno fajniejsza zresztą tu nie do końca o to chodzi ale idiotyczne jest takie generalizowanie - bo cycki, bo ciuchy, bo reklamy Odpowiedz Link Zgłoś
konopielka80 Re: Najgłupsze magazyny dla kobiet? 02.12.05, 13:26 Ja akurat lubię "Super Linię". To normalna gazeta dla normalnych kobiet, bez reklamowania kremów za 200 zł i butów za 1500 zł, bez kretyńskich artykułów jak w Cosmo czy Glamour, dostrzegająca piękno wewnętrzne, inteligencję, duchowość a nie tylko dążenie do kariery, materializm i seks.. Odpowiedz Link Zgłoś
beago Re: Najgłupsze magazyny dla kobiet? 01.12.05, 19:21 Ze względu na zainteresowanie sportem, lubię SHAPE i LADY FITNESS. Poza tym, ciekawy jest Sukces Karoliny Korwin-Piotrowskiej. Zgadzam sie, że Twój Styl przynudza ostatnio.. pozdrawiam!Bea Odpowiedz Link Zgłoś
renatalysiak Re: Najgłupsze magazyny dla kobiet? 01.12.05, 20:49 Twój Styl czytałam kilka lat, kiedy wydawało mi się, że czytając to pismo stanę się prawdziwą kobietą. Byłam równie nadęta jak to czasopismo. Mając je w rękach w chwili obecnej mam wrażenie, że jest po prostu nudne. Wysokie Obcasy są dla mnie zbyt wyborcze i maja swoją trochę natarczywą linię w sensie jaka kobieta powoinna być, co myśleć itd. Chyba za mało wyborcza jestem na czytanie sobotniego dodatku. Natomiast b. lubię Vivę. Fajne wywiady z których ciekawe rzeczy wychodzą, np wywiad z P. Młynarską Odpowiedz Link Zgłoś
feliks-50 Najgłupsze pisma - TAK ! bo kobiety lubią głupoty. 01.12.05, 21:37 A dowodem jest to, ze kupują te badziewia ! Odpowiedz Link Zgłoś
magdap7 Re: Najgłupsze magazyny dla kobiet? 02.12.05, 00:10 CZYTAM OZON, FORUM, POLITYKE, NEWSWEEK, TO SĄ TEZ DOBRE PISMA DLA KOBIET, KTÓRE SZUKAJA CZEGOŚ WIĘCEJ DO MYSLENIA. Innych nie czytam, nigdy nie mam czasu, albo zapomina mi się. "joanna_dark" joanna.gr napisała: > Ja mam wrażenie,że tylko "Pani" jeszcze trzyma poziom. Np. "Glamour" to > kilkadziesiąt stron reklam. "Cosmo" jest chyba dla specyficznej grupy > kobiet... "Twój Styl" podobał mi się kiedyś bardziej....Co sądzicie? Co warto > czytać,a czego nie brać do ręki? Odpowiedz Link Zgłoś
zlotoslanos Może nie głupie lecz zbyt dużo i wszędzie to samo 02.12.05, 10:45 Każda z nas czasami ma ochotę przejrzeć coś lekkiego.Ale na rynku jest tyle tytułów konkurujących z sobą,zamieszczających to samo,że robi się z tego taka papka maślana.Czego człowiek nie weźmie do ręki to szmira goni szmirę.Prześcigują się w tych samych tematach i z tego robi się szmira.Poza tym walczą o jak najniższą cenę,kosztem papieru,zdjęć ,lepiej opłacanych autorów i za przyczyną tych wszechobecnych reklam. Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa Re: Najgłupsze magazyny dla kobiet? 02.12.05, 13:30 Lubie Elle, Twoj Styl i Pania. Reszta to okropny chlam dla kur domowych albo zblazowanych malolatek. Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa Re: Najgłupsze magazyny dla kobiet? 02.12.05, 13:36 I dodam jeszcze ze lubie Marie Claire.` Zwierciadlo czytalam raz, moze dwa. Moze byc. Odpowiedz Link Zgłoś
annagabriela Prasa dla kobiet to reklama antykoncepcji 02.12.05, 14:08 Wiesz co mi sie najbardziej nie podoba w kolorowych pismach dla kobiet? Że kłamią i robią reklamę przemysłowi antykoncepcyjnemu. Uczę naturalnego planowania rodziny, wiec znam sie na tym. Nigdy nie zdarzyło mi się przeczytać nic w magazynach dla kobiet o NPR, co miałoby cokolwiek wspólnego z prawdą. Rzetelne informacje dla zainteresowanych: www.naturalnie.republika.pl Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: 137 sposobów na orgazm po raz 16 02.12.05, 15:13 ile można??????? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
yavanna86 a co jest złego w orgazmie?;P 02.12.05, 17:34 ZADRA:) ZWIERCIADŁO uwielbiam też Charaktery - bynajmniej nie POP psychologa i czytuję /cichosza/ Cosmo ale bynajmniej nie w kategoriach gazet inteligentnych tylko na odstres /nie non stop człowiek ma potrzebę wysilania intelektu:P/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kir Re: a co jest złego w orgazmie?;P IP: *.lubsza.sdi.tpnet.pl 02.12.05, 18:09 Multum ludzisk o nim mówi a mało kto go przeżywa.To właśnie ci najbardziej zgryźliwi.:DDD Pozdrawiam Kir Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: osa Re: Najgłupsze magazyny dla kobiet? IP: *.adsl.inetia.pl 02.12.05, 19:43 Najglupsze, nienajglupsze, bez roznicy, wcale ich nie czytam, kupuje, by ogladac piekne modelki - tu Glamour przoduje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Najgłupsze magazyny dla kobiet? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.05, 21:14 "uroda" jest ok, "twoj styl" sie popsul, a w ogole wszytskie te gazety sa odrealnione..popatrzcie na ceny ciuchów prezentowanych tam, czy też kosmetyków..kogo na to stać? podejrzewam, że jest to taki chwyt, że niby masz się poczuc, że jesteś w takim własnie luksusowym świecie..a ja nie tylko sie nie czuje, wrecz przeciwnie, zgrzytam zębami,że mnie nie stać na te wszystkie niezłe rzeczy :(((( Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: Najgłupsze magazyny dla kobiet? 02.12.05, 22:15 nie na wszystkie,ale ja czesto dowiaduje sie czegos o kosmetykach z takich gazet i mniej wiecej orientujac sie w nowosciach dobieram sobie kremy itp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jedna_kobieta Re: Najgłupsze magazyny dla kobiet? IP: *.router.cosmosnet.pl 02.12.05, 22:39 Ja tak jak nina czytam zwierciadło i zwykle od deski do deski,tam jest o wszystkim,nawet wiersze na dobry poczatek sa takie dla nas istot wraźliwych jednocześnie delikatnych i ambitnych.Wszystkie rozmowy p.Eichelbergera nawet sprzed kilku lat czytam jeszcze raz bo ciagle cos odnajduje aktualnego...Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
blue_a za "Panią" nie przepadam 03.12.05, 14:44 pani Domagalik lansuje się aż miło ;) zdarza mi się ją spotykać przypadkiem (pracujemy w jednym biurowcu), wyniosłość do kwadratu ;) Za to lubię "Zwierciadło". Odpowiedz Link Zgłoś
blue_a aha, 03.12.05, 14:46 i "Wysokie Obcasy", m.in. za pisanie Marty Gessler i Agnieszki Kręglickiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Skarpetki za 99,99zł IP: *.icpnet.pl 04.12.05, 15:04 Nienawidzę gazet w których piszą o żakietach za 300 i butach za 800. Nie wiem kogo stać na takie ciuchy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nie_kura_domowa Najglupszy jest TWOJ STYL ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.05, 17:38 ... pod rzadami Pienkowskiej. Nie mam pojecia, jak stewardessa i gadajaca glowa telewizyjna moze robic dobre pismo. Ona chyba tez tego nie wie, dlatego TS sie stoczyl. Nie ma w nim juz kompletnie nic do poczytania. Od kolezanki, ktora pracuje w jednej z firm kosmetycznych dowiedzialam sie, ze Pienkowska jest czestym gosciem na rozmaitych konferencjach, na ktorych inkasuje gifty. Jesli tylko po to jest w TS, to ja sie nie dziwie, ze ten magazyn tak nisko upadl. Przydalaby sie wymiana kierownictwa, moze to pomogloby odbic sie TS od dna ... Odpowiedz Link Zgłoś
inaa1 Re: Najgłupsze magazyny dla kobiet? 04.12.05, 17:55 magazyny typu ,,Pani", ,,Glamour" czy ,,Viva" kupuję tylko wtedy, kiedy dołączony jest film, który mnie interesuje. A to co wewnątrz... hm... zawsze mam wrażenie, że teksty skierowane są dla ludzi, którzy nie grzeszą wysokim poziomem intelektualnym... A moimi prasowymi faworytami są: ,,Polityka", ,,Forum" i ,,Wyborcza". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobieta A Sukces znacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.05, 20:08 Co myślicie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yorryk Mała autorska próba typologii IP: *.acn.waw.pl 05.12.05, 02:13 Pismo - Artykul Cosmo - Najszybszy seks w windzie Glamour - Romantyczne chwile w windzie Twoj Styl - Eleganckie dekolty do windy /do 100zl/ Marie Claire - Erotyczne chwile w windzie. Elle - Opowiesci z windy paryskiej /na szafot/. Boutique - Umow sie z kolega z windy. Filipinka - Wyszedl z windy. Co mam robic? Dziewczyna - Nasze rece sie spotkaly na guziku. Claudia - Jak sie do niego odezwac w windzie? Olivia - Co zrobic zeby on sie do mnie odezwal w windzie? Halo Wielki Swiat - Z Billem Gatesem o windzie. Zycie na goraco - Jaka winda jezdzi Artur Zmijewski? Poradnik domowy - Co zrobic gdy w windzie puscilo oczko. Pani - Co zrobic gdy ktos Cie zaczepia w windzie? Fitness - Jak unieszkodliwic napastnika w windzie. Zwierciadlo - Dlaczego lepiej jest przejsc sie schodami. Odpowiedz Link Zgłoś
mruwa9 Re: Najgłupsze magazyny dla kobiet? 05.12.05, 11:52 Z magazynami "dla kobiet" mam do czynienia sporadycznie, kupuje tylko dla interesujacego DVD i przy okazji kartkuje.. patrzac na cala tak zwana prase kobieca nie dziwie sie stereotypom, zgodnie z ktorymi swiat kobiety ma sie zawezac do mody, ploteczek i preparatow do depilacji. IMHO jedynym czasopismem godnym uwagi jest Polityka i jej pozostaje wierna. Odpowiedz Link Zgłoś
maks2005 Re: Najgłupsze magazyny dla kobiet? 05.12.05, 17:30 Wszystkie kolorowe magazyny kobiece,o których wspominacie,są bardzo płytkie w treści.One nie wychowają MATKI-POLKI,natomiast mogą wprowadzić kobiety w kompleksy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asienka Re: Najgłupsze magazyny dla kobiet? IP: *.dashnet.lublin.pl 05.12.05, 19:28 jesli chcesz cos porzadnego przeczytac to lepiej idz do bilbioteki,ja juz dawno zrezygnowalam z kobiecych magazynow, bo mozna sie nabawic kompleksow widzac te chuderlaki, a poza tym mozna oglupiec czytajac te pseudo artykuly pozdro, Asia Odpowiedz Link Zgłoś
viinga Re: Najgłupsze magazyny dla kobiet? 06.12.05, 08:56 Wszystkie magazyny które wymieniacie te "z górnej półki" to praktycznie same reklamy. dawniej podobał mi sie jeszcze Twój Styl teraz żaden, bo nie mozna miedzy reklamami doszukać się artykułu.Coraz więcej drogich propozycji tuszy, pudrów po 300 zł, butów za 600, zakietów za 1000 zł, nawet w tych tańszych czasopismach. Od czerwca wychodzi zmieniony "Świat Kobiety" przyjemnie go się czyta Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.bien Re: Najgłupsze magazyny dla kobiet? 06.12.05, 14:08 nie ma teraz ciekawych gazet. Piszą o niczym! Wiecej w nich reklam niż tekstu. Beznadzieja!!!Oprócz tego, że Są głupie to jeszcze drogie. Odpowiedz Link Zgłoś
lojalna_jola Re: Najgłupsze magazyny dla kobiet? 06.12.05, 18:39 "Superlinia", fajne nienadęte pismo, inteligentnie robione i nie "o niczym", tylko z konkretnymi artykułami o zdrowiu i odchudzaniu. Ktoś tam wyżej napisal, że jest nienowocześnie łamane - to bzdura, z rok temy zmieniło layout i jest w porzo. Widać, że ktoś miał pomysl i konsekwentnie go realizuje. Ale nie uważam "Superlinii" za pimso kobiece. Do typowo kobiecych pism nie jestem przywiązana, czytuję sporadycznie dla odprężenia raz jedno, raz inne (poza "Cosmo" bo zdecydowanie nie jestem targetem), jedno, które mnie zdecydowanie odzruca to pretensjonalne "Zwierciadło" z pseudopsychologicznym bełkotem i wszechobecnym Eichelbergiem. Podoba mi się niemiecka "Allegra". CZegoś takiego brak mi u nas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sliver Re: Najgłupsze magazyny dla kobiet? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.05, 11:57 Po zmianie naczelnej "Twój Styl" nie jest już tak ciekawy jak kiedyś.A szkoda ,tym bardziej że na rynku brak jest naprawdę dobrego kobiecego pisma. Odpowiedz Link Zgłoś