Dodaj do ulubionych

Najgłupsze magazyny dla kobiet?

• Gość: Kajda Re: Najgłupsze magazyny dla kobiet? IP: *.travelplanet.pl 01.12.05, 16:04
      a NAJLEPSZA JEST Angora:-)) Poradnik domowoy tez daje radę, kiedys bylo jeszze
      JESTEM....
    • rozmowy_kontrolowane Re: Najgłupsze magazyny dla kobiet? 01.12.05, 16:04
      Najlepsze do poczytania są magazyny dla mężczyzn.
      I do pooglądania też:)
      • bitch.with.a.brain Re: Najgłupsze magazyny dla kobiet? 01.12.05, 16:05
        taaak..np peep show albo sexolatki:D
        I wlasciwie dlaczego to sie nazywa 'dla mezczyzn"??
        • viator Re: Najgłupsze magazyny dla kobiet? 01.12.05, 16:18
          o proszę co studenci polonistyki czytają na zajęciach ;-)

a "dla mężczyzn" bo kobiety wolą chyba oglądać gołych facetów.
          • bitch.with.a.brain Re: Najgłupsze magazyny dla kobiet? 01.12.05, 16:19
            nie na zajęciahc,ale zdarzyło mi się przeglądac - bo trudno to nazwać czytaniem:)
            Ja widzialam duzo seksu hetero w roznych konfiguracjach i goli panowie tez tam
            byli.I dlatego sie zastanawiam dlaczego to ma byc "dla panow"?
            • Gość: crazy frog Re: Najgłupsze magazyny dla kobiet? IP: *.kalisz.mm.pl 01.12.05, 17:47
              co wy opowiadacie, najlepsze są twist i filipinka, serio serio
              • viator Re: Najgłupsze magazyny dla kobiet? 01.12.05, 20:28
                he he a jeszcze kiedyś był "świerszczyk" - co za zbieżność ;-) "miś" i "świat
                młodych"

• viator Re: Najgłupsze magazyny dla kobiet? 01.12.05, 20:29
              bo tylko ci zboczeni faceci takie świństwa kupują!!!!
              wytępić te plugawe bestie!!

hi hi hi
    • sarniak Re: Najgłupsze magazyny dla kobiet? 01.12.05, 17:51
      A ja najbardziej lubie SUPERLINIE - czasopismo zyciowe i osadzone w polskich
      realiach, jezeli kogos interesuje tematyka diet i odchudzania to polecam.
      Modelki wcale nie waza tu 50 kilo, tylko 80 i nie czytam na kazdym kroku co
      robic aby byc najlepsza i najmadrzejsza - czasopismo dla normalnych kobiet.
      • Gość: crazy frog Re: Najgłupsze magazyny dla kobiet? IP: *.kalisz.mm.pl 01.12.05, 17:57
        > A ja najbardziej lubie SUPERLINIE - czasopismo zyciowe i osadzone w polskich
        > realiach, jezeli kogos interesuje tematyka diet i odchudzania to polecam.
        > Modelki wcale nie waza tu 50 kilo, tylko 80 i nie czytam na kazdym kroku co
        > robic aby byc najlepsza i najmadrzejsza - czasopismo dla normalnych kobiet.

w życiu nie czytałam większego szmelcu. diety owszem, luzik, ale cała reszta, od mody po publicystykę to jakaś chała. nie wiem, może jestem za bardzo współczesna, ale ta gazeta jest jakby sprzed 30 lat - zupełnie nie mój klimat, tandetne rozpoetyzowanie, gazeta bardzo nieestetyczna, brzydko złożona [do podobnych zaliczam jeszcze 'zwierciadło' i świętej pamięci 'jestem']
        ja czytam glamour - w przerwie między traktatami filozoficznymi
        • Gość: crazy frog Re: Najgłupsze magazyny dla kobiet? IP: *.kalisz.mm.pl 01.12.05, 18:00
          poza tym disowanie gazet erotycznych tylko dlatego że są cycki na okładce też jest z leksza rąbnięte - dość wspomnieć że do hustlera pisał pilch jerzy, a playboy to marka sama w sobie
          • bitch.with.a.brain Re: Najgłupsze magazyny dla kobiet? 01.12.05, 18:09
            aha,czyli jak Pilch napisze do Pani domu to to będzie fajna gazeta?:
            • Gość: crazy frog Re: Najgłupsze magazyny dla kobiet? IP: *.kalisz.mm.pl 01.12.05, 19:15
              na pewno fajniejsza
              zresztą tu nie do końca o to chodzi

ale idiotyczne jest takie generalizowanie - bo cycki, bo ciuchy, bo reklamy
        • konopielka80 Re: Najgłupsze magazyny dla kobiet? 02.12.05, 13:26
          Ja akurat lubię "Super Linię". To normalna gazeta dla normalnych kobiet, bez reklamowania kremów za 200 zł i butów za 1500 zł, bez kretyńskich artykułów jak w Cosmo czy Glamour, dostrzegająca piękno wewnętrzne, inteligencję, duchowość a nie tylko dążenie do kariery, materializm i seks..
    • beago Re: Najgłupsze magazyny dla kobiet? 01.12.05, 19:21
      Ze względu na zainteresowanie sportem, lubię SHAPE i LADY FITNESS. Poza tym, ciekawy jest Sukces Karoliny Korwin-Piotrowskiej. Zgadzam sie, że Twój Styl przynudza ostatnio.. pozdrawiam!Bea
    • renatalysiak Re: Najgłupsze magazyny dla kobiet? 01.12.05, 20:49
      Twój Styl czytałam kilka lat, kiedy wydawało mi się, że czytając to pismo stanę
      się prawdziwą kobietą. Byłam równie nadęta jak to czasopismo. Mając je w rękach
      w chwili obecnej mam wrażenie, że jest po prostu nudne. Wysokie Obcasy są dla
      mnie zbyt wyborcze i maja swoją trochę natarczywą linię w sensie jaka kobieta
      powoinna być, co myśleć itd. Chyba za mało wyborcza jestem na czytanie
      sobotniego dodatku. Natomiast b. lubię Vivę. Fajne wywiady z których ciekawe
      rzeczy wychodzą, np wywiad z P. Młynarską
    • feliks-50 Najgłupsze pisma - TAK ! bo kobiety lubią głupoty. 01.12.05, 21:37
      A dowodem jest to, ze kupują te badziewia !
    • magdap7 Re: Najgłupsze magazyny dla kobiet? 02.12.05, 00:10
      CZYTAM OZON, FORUM, POLITYKE, NEWSWEEK,
      TO SĄ TEZ DOBRE PISMA DLA KOBIET, KTÓRE SZUKAJA CZEGOŚ WIĘCEJ DO MYSLENIA.
      Innych nie czytam, nigdy nie mam czasu, albo zapomina mi się.

"joanna_dark"

joanna.gr napisała:

> Ja mam wrażenie,że tylko "Pani" jeszcze trzyma poziom. Np. "Glamour" to
      > kilkadziesiąt stron reklam. "Cosmo" jest chyba dla specyficznej grupy
      > kobiet... "Twój Styl" podobał mi się kiedyś bardziej....Co sądzicie? Co warto
      > czytać,a czego nie brać do ręki?
      • zlotoslanos Może nie głupie lecz zbyt dużo i wszędzie to samo 02.12.05, 10:45
        Każda z nas czasami ma ochotę przejrzeć coś lekkiego.Ale na rynku jest tyle
        tytułów konkurujących z sobą,zamieszczających to samo,że robi się z tego taka
        papka maślana.Czego człowiek nie weźmie do ręki to szmira goni
        szmirę.Prześcigują się w tych samych tematach i z tego robi się szmira.Poza tym
        walczą o jak najniższą cenę,kosztem papieru,zdjęć ,lepiej opłacanych autorów i
        za przyczyną tych wszechobecnych reklam.
    • 18_lipcowa Re: Najgłupsze magazyny dla kobiet? 02.12.05, 13:30
      Lubie Elle, Twoj Styl i Pania.
      Reszta to okropny chlam dla kur domowych albo zblazowanych malolatek.
      • 18_lipcowa Re: Najgłupsze magazyny dla kobiet? 02.12.05, 13:36
        I dodam jeszcze ze lubie Marie Claire.`
        Zwierciadlo czytalam raz, moze dwa. Moze byc.
    • Gość: Nina A ja b. lubię ZWIERCIADŁO IP: *.chello.pl 02.12.05, 14:01
    • annagabriela Prasa dla kobiet to reklama antykoncepcji 02.12.05, 14:08
      Wiesz co mi sie najbardziej nie podoba w kolorowych pismach dla kobiet? Że
      kłamią i robią reklamę przemysłowi antykoncepcyjnemu. Uczę naturalnego
      planowania rodziny, wiec znam sie na tym. Nigdy nie zdarzyło mi się przeczytać
      nic w magazynach dla kobiet o NPR, co miałoby cokolwiek wspólnego z prawdą.
      Rzetelne informacje dla zainteresowanych:
      www.naturalnie.republika.pl
    • menk.a Re: 137 sposobów na orgazm po raz 16 02.12.05, 15:13
      ile można???????
      :)))
      • yavanna86 a co jest złego w orgazmie?;P 02.12.05, 17:34
        ZADRA:)
        ZWIERCIADŁO
        uwielbiam też Charaktery - bynajmniej nie POP psychologa
        i czytuję /cichosza/ Cosmo
        ale bynajmniej nie w kategoriach gazet inteligentnych tylko na odstres /nie non
        stop człowiek ma potrzebę wysilania intelektu:P/
        • Gość: Kir Re: a co jest złego w orgazmie?;P IP: *.lubsza.sdi.tpnet.pl 02.12.05, 18:09
          Multum ludzisk o nim mówi a mało kto go przeżywa.To właśnie ci najbardziej
          zgryźliwi.:DDD
          Pozdrawiam
          Kir
    • Gość: osa Re: Najgłupsze magazyny dla kobiet? IP: *.adsl.inetia.pl 02.12.05, 19:43
      Najglupsze, nienajglupsze, bez roznicy, wcale ich nie czytam, kupuje, by
      ogladac piekne modelki - tu Glamour przoduje
    • Gość: :) Re: Najgłupsze magazyny dla kobiet? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.05, 21:14
      "uroda" jest ok, "twoj styl" sie popsul, a w ogole wszytskie te gazety sa
      odrealnione..popatrzcie na ceny ciuchów prezentowanych tam, czy też
      kosmetyków..kogo na to stać? podejrzewam, że jest to taki chwyt, że niby masz
      się poczuc, że jesteś w takim własnie luksusowym świecie..a ja nie tylko sie
      nie czuje, wrecz przeciwnie, zgrzytam zębami,że mnie nie stać na te wszystkie
      niezłe rzeczy :((((
      • bitch.with.a.brain Re: Najgłupsze magazyny dla kobiet? 02.12.05, 22:15
        nie na wszystkie,ale ja czesto dowiaduje sie czegos o kosmetykach z takich gazet
        i mniej wiecej orientujac sie w nowosciach dobieram sobie kremy itp
        • Gość: jedna_kobieta Re: Najgłupsze magazyny dla kobiet? IP: *.router.cosmosnet.pl 02.12.05, 22:39
          Ja tak jak nina czytam zwierciadło i zwykle od deski do deski,tam jest o
          wszystkim,nawet wiersze na dobry poczatek sa takie dla nas istot wraźliwych
          jednocześnie delikatnych i ambitnych.Wszystkie rozmowy p.Eichelbergera nawet
          sprzed kilku lat czytam jeszcze raz bo ciagle cos odnajduje aktualnego...Pzdr
    • blue_a za "Panią" nie przepadam 03.12.05, 14:44
      pani Domagalik lansuje się aż miło ;) zdarza mi się ją spotykać przypadkiem (pracujemy w jednym biurowcu), wyniosłość do kwadratu ;)

Za to lubię "Zwierciadło".

• blue_a aha, 03.12.05, 14:46
        i "Wysokie Obcasy", m.in. za pisanie Marty Gessler i Agnieszki Kręglickiej.
    • Gość: autor Skarpetki za 99,99zł IP: *.icpnet.pl 04.12.05, 15:04
      Nienawidzę gazet w których piszą o żakietach za 300 i butach za 800.
      Nie wiem kogo stać na takie ciuchy...
      • Gość: Nie_kura_domowa Najglupszy jest TWOJ STYL ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.05, 17:38
        ... pod rzadami Pienkowskiej. Nie mam pojecia, jak stewardessa i gadajaca glowa
        telewizyjna moze robic dobre pismo. Ona chyba tez tego nie wie, dlatego TS sie
        stoczyl. Nie ma w nim juz kompletnie nic do poczytania. Od kolezanki, ktora
        pracuje w jednej z firm kosmetycznych dowiedzialam sie, ze Pienkowska jest
        czestym gosciem na rozmaitych konferencjach, na ktorych inkasuje gifty. Jesli
        tylko po to jest w TS, to ja sie nie dziwie, ze ten magazyn tak nisko upadl.
        Przydalaby sie wymiana kierownictwa, moze to pomogloby odbic sie TS od dna ...

• inaa1 Re: Najgłupsze magazyny dla kobiet? 04.12.05, 17:55
      magazyny typu ,,Pani", ,,Glamour" czy ,,Viva" kupuję tylko wtedy, kiedy
      dołączony jest film, który mnie interesuje. A to co wewnątrz... hm... zawsze
      mam wrażenie, że teksty skierowane są dla ludzi, którzy nie grzeszą wysokim
      poziomem intelektualnym... A moimi prasowymi faworytami
      są: ,,Polityka", ,,Forum" i ,,Wyborcza".
      • Gość: kobieta A Sukces znacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.05, 20:08
        Co myślicie?
      • Gość: yorryk Mała autorska próba typologii IP: *.acn.waw.pl 05.12.05, 02:13
        Pismo - Artykul

Cosmo - Najszybszy seks w windzie
        Glamour - Romantyczne chwile w windzie
        Twoj Styl - Eleganckie dekolty do windy /do 100zl/
        Marie Claire - Erotyczne chwile w windzie.
        Elle - Opowiesci z windy paryskiej /na szafot/.
        Boutique - Umow sie z kolega z windy.
        Filipinka - Wyszedl z windy. Co mam robic?
        Dziewczyna - Nasze rece sie spotkaly na guziku.
        Claudia - Jak sie do niego odezwac w windzie?
        Olivia - Co zrobic zeby on sie do mnie odezwal w windzie?
        Halo Wielki Swiat - Z Billem Gatesem o windzie.
        Zycie na goraco - Jaka winda jezdzi Artur Zmijewski?
        Poradnik domowy - Co zrobic gdy w windzie puscilo oczko.
        Pani - Co zrobic gdy ktos Cie zaczepia w windzie?
        Fitness - Jak unieszkodliwic napastnika w windzie.
        Zwierciadlo - Dlaczego lepiej jest przejsc sie schodami.

• mruwa9 Re: Najgłupsze magazyny dla kobiet? 05.12.05, 11:52
      Z magazynami "dla kobiet" mam do czynienia sporadycznie, kupuje tylko dla
      interesujacego DVD i przy okazji kartkuje.. patrzac na cala tak zwana prase
      kobieca nie dziwie sie stereotypom, zgodnie z ktorymi swiat kobiety ma sie
      zawezac do mody, ploteczek i preparatow do depilacji. IMHO jedynym czasopismem
      godnym uwagi jest Polityka i jej pozostaje wierna.
      • maks2005 Re: Najgłupsze magazyny dla kobiet? 05.12.05, 17:30
        Wszystkie kolorowe magazyny kobiece,o których wspominacie,są bardzo płytkie w
        treści.One nie wychowają MATKI-POLKI,natomiast mogą wprowadzić kobiety w
        kompleksy!
    • Gość: asienka Re: Najgłupsze magazyny dla kobiet? IP: *.dashnet.lublin.pl 05.12.05, 19:28
      jesli chcesz cos porzadnego przeczytac to lepiej idz do bilbioteki,ja juz dawno
      zrezygnowalam z kobiecych magazynow, bo mozna sie nabawic kompleksow widzac te
      chuderlaki, a poza tym mozna oglupiec czytajac te pseudo artykuly
      pozdro, Asia
      • viinga Re: Najgłupsze magazyny dla kobiet? 06.12.05, 08:56
        Wszystkie magazyny które wymieniacie te "z górnej półki" to praktycznie same
        reklamy. dawniej podobał mi sie jeszcze Twój Styl teraz żaden, bo nie mozna
        miedzy reklamami doszukać się artykułu.Coraz więcej drogich propozycji tuszy,
        pudrów po 300 zł, butów za 600, zakietów za 1000 zł, nawet w tych tańszych
        czasopismach.
        Od czerwca wychodzi zmieniony "Świat Kobiety" przyjemnie go się czyta
    • gosia.bien Re: Najgłupsze magazyny dla kobiet? 06.12.05, 14:08
      nie ma teraz ciekawych gazet. Piszą o niczym! Wiecej w nich reklam niż tekstu.
      Beznadzieja!!!Oprócz tego, że Są głupie to jeszcze drogie.
      • lojalna_jola Re: Najgłupsze magazyny dla kobiet? 06.12.05, 18:39
        "Superlinia", fajne nienadęte pismo, inteligentnie robione i nie "o niczym",
        tylko z konkretnymi artykułami o zdrowiu i odchudzaniu. Ktoś tam wyżej napisal,
        że jest nienowocześnie łamane - to bzdura, z rok temy zmieniło layout i jest w
        porzo. Widać, że ktoś miał pomysl i konsekwentnie go realizuje. Ale nie
        uważam "Superlinii" za pimso kobiece.
        Do typowo kobiecych pism nie jestem przywiązana, czytuję sporadycznie dla
        odprężenia raz jedno, raz inne (poza "Cosmo" bo zdecydowanie nie jestem
        targetem), jedno, które mnie zdecydowanie odzruca to
        pretensjonalne "Zwierciadło" z pseudopsychologicznym bełkotem i wszechobecnym
        Eichelbergiem. Podoba mi się niemiecka "Allegra". CZegoś takiego brak mi u nas.
        • Gość: sliver Re: Najgłupsze magazyny dla kobiet? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.05, 11:57
          Po zmianie naczelnej "Twój Styl" nie jest już tak ciekawy jak kiedyś.A
          szkoda ,tym bardziej że na rynku brak jest naprawdę dobrego kobiecego pisma.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka