tales1 Nareszcie wolne media! Czekaliśmy na to od 1939 r. 23.12.05, 09:31 I możecie sobie mówić co innego! Mam to w nosie! Odpowiedz Link Zgłoś
realista1000 Nieetyczni dziennikarze sie buldoczą! Dotąd byli 23.12.05, 09:56 bezkarni i wypisywali co im się żywnie podobało! Nawet wyrok suwerennego i niezawisłego sądu mieli za nic (vide: sprawa pismaka, który bezpodstawnie oskarżył urzędnika z Polic), lamentowali że to kneblowanie wolnych mediów, zamykali się w klatkach! A pod płaszczykiem wolności niszczyli przeciwników politycznych i byli tak nieobiektywni, że aż teraz im wstyd, że muszą przełknąć taką pigułę (vide: przebieg debat wyborczych,lansowanie PO i Tuska, dmuchanie sondaży itp). Śmiechu warte! Nic dziwnego, że boją się etyki! Odpowiedz Link Zgłoś
bloody_rabbit Re: Nareszcie wolne media! Czekaliśmy na to od 19 23.12.05, 14:47 Biedaku, kto ci zabraniał wydawać niezależną gazetę w ostatnich latach? Ah, zapomniałeś: nie wiedziałeś jak to się robi. No, to teraz Papa Rydzyk każdego nieudacznika przygarnie i wytłumaczy "to nie tak, że byłeś głupi i nie potrafiłeś osiągnąć sukcesu na wolnym rynku mediów; to tylko wredne żydokomuchy cię cenzurowały i waliły kłody pod nogi; ale my z Kaczyńskim otworzymy wam drzwi szeroko otworem". Tak jak w 1968 roku miernoty które nie umiały same zrobić kariery naukowej dostały stopnie docentów, tak teraz Kaczyńscy z Rydzykiem wepchną wszyskich "miernych ale wiernych" na stanowiska, których sami ci biedacy nie byliby w stanie zdobyć, bo zwoi mózgowych brakowało. -- To, drogie dzieci, nazywa się rewolucja moralna. Odpowiedz Link Zgłoś
widziane_inaczej Po prostu ludzie już mają dość Michnikowej Etyki 23.12.05, 09:33 Odpowiedz Link Zgłoś
widziane_inaczej Guru Michnik urażony, Trzeba pokory kolego Michnik 23.12.05, 09:37 Odpowiedz Link Zgłoś
123rbr Re: PiS bierze Radę z pomocą LPR i Samoobrony 23.12.05, 09:40 Dzisiaj się kończy wolna Polska. Wczoraj dokonano pierwszego zamachu na wolność mediów, dzisiaj przejmują resztę władzy. Młodzi, dopóki nie zabrali wam paszportów wyjeżdżajcie do normalnych krajów, w którym wolnosć nie jest frazesem. Jak można żyć w kraju w którym rządzi on i jego brat, w którym na czele policji stoi politruk nie reagujący na okrzyki " zrobimy z wami to co Hitler z Żydami"? Odpowiedz Link Zgłoś
widziane_inaczej A wyjeżdżaj z tym swoim michnikowym wodogłowiem 23.12.05, 09:50 Odpowiedz Link Zgłoś
kropek_oxford A twoje wodoglowie czyje? Ziutka spod budki z 23.12.05, 10:00 piwem? Odpowiedz Link Zgłoś
dupcsyjon kropekuk ty ciagle cuchniesz nawet jak zmienisz na 23.12.05, 13:19 Zmiana nicka: "kropekuk" ponoc paskudnie znaczyl PO NORWESKU;) kropek_oxford napisał: > piwem? Odpowiedz Link Zgłoś
whj "widziane_inaczej"... Moherek podnieś z oczu... 23.12.05, 13:08 Kaprawe gały wymyj lizolem, odkaź ryj chlorem i zobaczysz "widziane_normalnie" Odpowiedz Link Zgłoś
realista1000 A wyjeżdżaj, komuszku! Najlepiej na Białoruś! 23.12.05, 10:00 Tam dla ciebie będzie super, skoro tak chołubisz odchodzących baronów SLD i prezia Odpowiedz Link Zgłoś
dupcsyjon Rozpaczliwy krzyk syjonisty ratuj sie kto moze!!! 23.12.05, 13:11 123rbr napisał: > Dzisiaj się kończy wolna Polska. Wczoraj dokonano pierwszego zamachu na wolność > > mediów, dzisiaj przejmują resztę władzy. Młodzi, dopóki nie zabrali wam > paszportów wyjeżdżajcie do normalnych krajów, w którym wolnosć nie jest > frazesem. Jak można żyć w kraju w którym rządzi on i jego brat, w którym na > czele policji stoi politruk nie reagujący na okrzyki " zrobimy z wami to co > Hitler z Żydami"? Odpowiedz Link Zgłoś
neptus Re: PiS bierze Radę z pomocą LPR i Samoobrony 23.12.05, 10:05 Znowu normalni ludzie zejdą do podziemia, a oficjalne media będa bojkotowane. Na szczęście jest jeszcze Internet i trochę ludzi, ktorzy wciąż potrafią myśleć samodzielnie i mają dość odwagi by przeciwstawić się czarnobrunatnemu pisterrorowi. Na szczęście jest jeszcze Trybunał Konstytucyjny i Strasburg. Jeszcze Polska nie zginęła... Odpowiedz Link Zgłoś
margala manipulacje GW 23.12.05, 10:11 Na samym początku kometowanego atykułu pojawia się zdanie: "Nowa, zdominowana przez PiS Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji dostanie do ręki narzędzie ścigania nieetycznych (czytaj: nieposłusznych) dziennikarzy." Przecież jeszcze nie wiadomo, kto będzie zasiadał w Radzie. Dlaczego dziennikarz "GW" z góry zakłada złą wolę PiS? Odpowiedz Link Zgłoś
w11mil To już trzecia publikacja GW w ciągu 24 h 23.12.05, 10:14 Na temat pisali p. Pacewicz, Sosinski a teraz ta pani. Albo sie Wyborczej tematy skończyły albo ta etyka rzeczywiście im nie pasi Odpowiedz Link Zgłoś
chris12 Internetowe bałwany nie kumają! 23.12.05, 12:11 Odwrót od PRL to było uwolnienie mediów od cenzury, szeroko rozumiana wolność wypowedzi. Wy pacany, chcecie słuchać w sejmie wywodów religijnych o. Marka Jurka i żeby ostatni intelektualista Rzeczpospolitej Adam Michnik został zastąpiony Janem Pospieszalskim. Odpowiedz Link Zgłoś
w11mil Re: Internetowe bałwany nie kumają! 23.12.05, 12:18 chris12 napisał: > Odwrót od PRL to było uwolnienie mediów od cenzury, szeroko rozumiana wolność > wypowedzi. W tym wątku dyskutujemy o potrzebie etyki; etyka też narzuca pewne ograniczenai ale to nie jest cenzura > Wy pacany, chcecie słuchać w sejmie wywodów religijnych o. Marka Jurka i żeby > ostatni intelektualista Rzeczpospolitej Adam Michnik został zastąpiony Janem > Pospieszalskim. Jak rozumiem ten repost to do mnie. Masz prawo nazywać mnie pacanem ale zastrzegam się ze jestem w liczbie pojedyńczej. Co do "ostatniego intelektualisty Rzeczpospolitej Adama Michnika" - ten tekstk skopiowałem do mojej kolekcji; co lepsze kawałki pokazuję znajomym -mam nadzieję że nie masz nic przeciwko? Odpowiedz Link Zgłoś
dupcsyjon Dowcip stulecia: Michnik intelektualista!!!!! 23.12.05, 13:29 chris12 napisał: > Odwrót od PRL to było uwolnienie mediów od cenzury, szeroko rozumiana wolność > wypowedzi. > Wy pacany, chcecie słuchać w sejmie wywodów religijnych o. Marka Jurka i żeby > ostatni intelektualista Rzeczpospolitej Adam Michnik został zastąpiony Janem > Pospieszalskim. Odpowiedz Link Zgłoś
dupcsyjon Czy ktos ma prwa autorskie do tego dowcipu? 23.12.05, 13:32 dupcsyjon napisała: > chris12 napisał: > > > Odwrót od PRL to było uwolnienie mediów od cenzury, szeroko rozumiana wol > ność > > wypowedzi. > > Wy pacany, chcecie słuchać w sejmie wywodów religijnych o. Marka Jurka i > żeby > > ostatni intelektualista Rzeczpospolitej Adam Michnik został zastąpiony Ja > nem > > Pospieszalskim. Odpowiedz Link Zgłoś
dupcsyjon Re: To już trzecia publikacja GW w ciągu 24 h 23.12.05, 13:26 w11mil napisała: > Na temat pisali p. Pacewicz, Sosinski a teraz ta pani. Albo sie Wyborczej > tematy skończyły albo ta etyka rzeczywiście im nie pasi Zastanawiaja sie czy "komandosi GW" ich wyratuja czy trzeba bedzie prosic o Azyl na Bialorusi. Czas sie pakowac. Odpowiedz Link Zgłoś
widziane_inaczej Z jaką łatwością Michnik manipuluje młodymi ludźmi 23.12.05, 10:14 Odpowiedz Link Zgłoś
w11mil To wina szkoły 23.12.05, 10:30 Po prostu w szkole nie tylko nie uczy się samodzielnego myślenia. Uczniowie myślący i krytyczni wobec treści podawanych przez nauczycieli lub grupy rówiesnicze nie mają lekkiego życia. I stąd bierze się ta masa bezkrytycznie wierząca we wszystko co zobaczy w telewizorze czy w gazecie Odpowiedz Link Zgłoś
dupcsyjon Re: To wina szkoły 23.12.05, 13:37 To wlasnie jest celem w tym calym systemie. Idiotami latwiej rzadzic. w11mil napisała: > Po prostu w szkole nie tylko nie uczy się samodzielnego myślenia. Uczniowie > myślący i krytyczni wobec treści podawanych przez nauczycieli lub grupy > rówiesnicze nie mają lekkiego życia. I stąd bierze się ta masa bezkrytycznie > wierząca we wszystko co zobaczy w telewizorze czy w gazecie Odpowiedz Link Zgłoś
gdkj Re: PiS bierze Radę z pomocą LPR i Samoobrony 23.12.05, 10:26 Już PO i SLD trzęsą tyłkami przed PIS-em. (czyli większością narodu) Osiedli TVP i pokrewne a teraz będzie fruuu za burtę. Ale mnie też się ta ustawa nie podoba. Po pierwsze brakuje tam zapisu że w KRRiTV nie wolno sie wańkolić. pozdrawiam wesołych świąt. Odpowiedz Link Zgłoś
waldiwaldi Re: PiS bierze Radę z pomocą LPR i Samoobrony 23.12.05, 11:12 Zasiadali czerwoni było źle,zasiada prawic też jest źle;]...Chyba w Radzie muszą marsjanie zasiadać;] Odpowiedz Link Zgłoś
elephant1 Re: PiS bierze Radę z pomocą LPR i Samoobrony 23.12.05, 11:58 Przypominam że na PiS głosowało ok 33% UPRAWNIONYCH do głosowania więc na pewno nie można tu mówic o bezwzględnej większości Narodu .Natomiast frekwencja wyborcza wykazała że prawie większość narodu ma serdecznie gdzieś polityków i ich partie i to jest prawdziwy dramat Odpowiedz Link Zgłoś
dupcsyjon To nie dramat ale jednoznaczne stwierdzenie 23.12.05, 13:40 elephant1 napisał: > Przypominam że na PiS głosowało ok 33% UPRAWNIONYCH do głosowania więc na pewno > > nie można tu mówic o bezwzględnej większości Narodu .Natomiast frekwencja > wyborcza wykazała że prawie większość narodu ma serdecznie gdzieś polityków i > ich partie i to jest prawdziwy dramat Odpowiedz Link Zgłoś
gsp.dibbler Re: PiS bierze Radę z pomocą LPR i Samoobrony 23.12.05, 12:00 28 % głąbów nie narodu. Odpowiedz Link Zgłoś
julita28 Re: PiS bierze Radę z pomocą LPR i Samoobrony 23.12.05, 11:29 Słyszę i widzę, że dziennikarze panikują. Nie ma czego. Rzetelny i inteligentny zawsze znajdzie sobie miejsce w nowej rzeczywistości. Widać, że większość to sensaci i wierszowi wyrobnicy. Kraczcie, kraczcie sobie. Akurat dobra po temu pora roku. Posmotrim - uwidzim. Odpowiedz Link Zgłoś
salmonella55 Re: PiS bierze Radę z pomocą LPR i Samoobrony 23.12.05, 12:04 julita28 napisała: > Słyszę i widzę, że dziennikarze panikują. Nie ma czego. Rzetelny i inteligentny > > zawsze znajdzie sobie miejsce w nowej rzeczywistości. Widać, że większość to > sensaci i wierszowi wyrobnicy. Kraczcie, kraczcie sobie. Akurat dobra po temu > pora roku. Posmotrim - uwidzim. Tyle, że ten rzetelny i inteligentny zrobiłby więcej dobrego w rzeczywistości, która mniej by go ograniczała. W orędziu Prezydenta ani razu nie padło słowo DEMOKRACJA i już widać konsekwencje tego faktu. Oczywiście, niezależne media sobie poradzą, ale będą musiały walczyć z własnymi zwierzchnikami o tę niezależność. Odpowiedz Link Zgłoś
dupcsyjon Wlasnie dlatego panikuja bo nie sa 23.12.05, 13:43 julita28 napisała: > Słyszę i widzę, że dziennikarze panikują. Nie ma czego. Rzetelny i inteligentny > > zawsze znajdzie sobie miejsce w nowej rzeczywistości. Widać, że większość to > sensaci i wierszowi wyrobnicy. Kraczcie, kraczcie sobie. Akurat dobra po temu > pora roku. Posmotrim - uwidzim. Odpowiedz Link Zgłoś
evil1 Nowa ramowka TV 23.12.05, 11:39 Z dniem 01.01.2006 uruchomiony zostanie nowy pakiet rozrywkowy w skład którego wchodzić będą następujące programy: TELETURNIEJE "Różaniec z gwiazdami" "Jaka to modlitwa?" "Jeden z dwunastu" "Szansa na odpust" "Od Torunia do Opola" "Intifada" lub "Diecezjada" lub ?Parafiada? (jeszcze nie wybrano ostatecznego tytułu) "Wielka Msza" "Ananasy z mojej parafii" "Miliard w Ambonie" "Diecezja należy do ciebie!" "Berety do mety" "Jedno z dziesięciu przykazań" "Najsłabsze ogniwo" - krótki poradnik z cyklu sam napraw swój różaniec "Big Brother bitwa" - bonifratrzy vs. franciszkanie "Śpiewające organy" "O dwóch takich, co ukradli księżyc" - biograficzny "Idź na całość" - czyli poradnik jak wypełnić przekaz pocztowy TALK SHOW I REALITY SHOW "Jestem jaki jestem" - reality show w domu o. Rydzyka "Prałat Jankowski Show" "Co za adwent!" "Z wizytą u Was" - program kolędowy. "Parafia należy od Ciebie" "Zakrystia - dokument jak powstaje msza" "Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie" - program Wielkiej Inkwizycji "Miliard na tacy" SERIALE "Pensjonat pod Toruniem" "Parafia na peryferiach" - serial Nowa seria wzorowana na "Pierwszej miłości" - "Pierwsza Komunia" "M jak modlitwa" "Świat wg redemptorystów" - reż. Okił Khamidov "Tata, a Ojciec Marcin powiedział... " serial edukacyjny dla rodziców "Strażnik dekalogu" z Chuckiem Norrisem "Sutannah" - serial obyczajowy "Plebania" - a nie, przecież już jest... PROGRAMY NOCNE "Telesklep o. Łukasza" "Liga Mistrzów - historia zakonu" "Moherowe igraszki" - audiotele z nagrodami "TRWAM - wkręca" "Purpurowy kapturek" - bajka dla (starszych) dzieci "Tygodnik Moherowego Spokoju" "Czarny pijar" - nowy magazyn detektywistyczny "Moherowa landrynka" PROGRAMY HOBBYSTYCZNE "Podróże kulinarne siostry Alfredy - pieczeń licheńska" "Mo? Hair" - program o najnowszych, światowych trendach w nakryciach głowy i fryzurach "Darz Bóg" - program łowiecki - odcinek o polowaniu na jelenie. "1001 rzeczy które można zrobić z moheru" - drzwi balkonowe "Samo szycie" - kurs robienia moherowego beretu "Siostro, po prostu gotuj" - program kulinarny siostry Eutanazji.. "Katechetyczne podróże Ojca Rydzyka" "Wacha do Maybacha" - magazyn moto PONIEDZIAŁKOWE MEGAHITY "Lord of the rings - The Bishop" "Moherowa podszewka" "Allo, allo, kto się do nas dodzwonił?" Koncert zespołu "The Redemptorists" - gościnnie Zbigniew Wasserman na bongosach PROGRAMOWY INFORMACYJNE "Inforeformacje" "Telekuria" "Pana rama" "Purpurowe Forum" - program publicystyczny "Ogłoszenia paranormalne" "Tour de Częstochowa" - Studio Sport - relacja z wyścigu pielgrzymek "Zaćmienie słońca nad Toruniem" - program popularno naukowy. PROGRAMY DOKUMENTALNE "Zbuntowany anioł" - historia Macierewicza "Ministrant" - pierwszy krok kariery parlamentalnej "Nowoczesna Genetyka - czy można braci bliźniaków połączyć w jeden organizm?" "Ziarno" - reportaż z Mennicy Państwowej "Idź precz Darwin" - program o kreacjonizmie "Z kamerą wśród kaczek" - film dokumentalny o historii najnowszej A my już dzisiaj wieczorem zapraszamy cię na przedpremierowy pokaz znanego klasyka czyli kultową sztukę w wykonaniu młodych studentów seminarium pod tytułem: "Matrix V - rekolekcje" ~nas, 23.12.2005 09:25 Odpowiedz Link Zgłoś
chris12 Chcemy PiS i w episkopacie a potem IV RP 23.12.05, 12:02 Jestem poza krajem i dlatego tak mi wesoło! Odpowiedz Link Zgłoś
chris12 Niech Jan Pospieszalski wymieni Miechnika! 23.12.05, 12:18 PiS-owskiej RP należy się więcej cyrku jako dodatku do moralnej odnowy. Tej partii na więcej nie stać. Odpowiedz Link Zgłoś
chris12 Jakie inne forum jest tak popularne jak GW? 23.12.05, 12:23 A ile ich w ogóle istniej? A gdzie możne tyle bzdetów wypisywać jak tutaj? Może w "Naszym Dzienniku"? Odpowiedz Link Zgłoś
chris12 Połaczyć "Nasz Dziennik" z "Gazetą Wyborczą" 23.12.05, 12:28 Chodzi o to, że czytelnicy tej pierwszej nie maja takiego dyskusynego forum jak GW. Odpowiedz Link Zgłoś
domk1 TO SIĘ ZMIENI KONSTYTUCJĘ - KACZYZM SIĘ ZACZĄŁ. 23.12.05, 12:47 Za rok o tej porze nie będzie już Tygodnika NIE, Faktów i Mitów, Trubuny, Gazety Waborczej itp. Zostanie tylko Nasz Dziennik, Radio Maryja i TV TRWAM. WEJDZIEMY NA WYŻSZY POZIOM ROZWOJU DEMOKRATYCZNEGO. Odpowiedz Link Zgłoś
mg2005 Ech, pomarzyć... 23.12.05, 14:52 Aż takim optymistą nie jestem )) domk1 napisał: > Za rok o tej porze nie będzie już Tygodnika NIE, Faktów i Mitów, Trubuny, > Gazety Waborczej itp. Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy30 mogą nam "naskoczyć" w dobie internetu i satelitar 23.12.05, 13:00 nej telewizji Odpowiedz Link Zgłoś
mg2005 Zmanipulowany sondaż 23.12.05, 13:15 4 pytania na 'nie' i tylko 1 na 'tak' (a jak sie podoba ,ale nie "bardzo" -to co mam wybrać? ) Odpowiedz Link Zgłoś
w11mil Re: mogą nam "naskoczyć" w dobie internetu i sate 23.12.05, 13:19 jerzy30 napisał: >mogą nam "naskoczyć" w dobie internetu i sate > nej telewizji A tak z ciekawości: kim Wy jesteście? Odpowiedz Link Zgłoś
bloody_rabbit Re: PiS bierze Radę z pomocą LPR i Samoobrony 23.12.05, 14:41 Początek rządów sitwy narodowokatolickiej! Sitwę sitwą zwyciężaj! Odpowiedz Link Zgłoś
ukos A g... prawda 23.12.05, 15:32 ksiaze.ciemnogrodu napisał: > koniec rządów komunoliberalnej sitwy! Tu wcale nie chodzi o pozbawienie postkomuny kontroli nad TVP, tylko o wejście w jej rolę, a nawet więcej - postkomuna przynajmniej nie aspirowała do sprawowania "etycznej" cenzury! Odpowiedz Link Zgłoś
ira22 Re: PiS bierze Radę z pomocą LPR i Samoobrony 23.12.05, 15:41 Jeszcze trochę "kosmetyki" przy konstytucji i mamy prywatny folwark PISu. Nawe mój kot się boi. Odpowiedz Link Zgłoś
niewir MÓGŁ BIERUT, TO NIE M OŻE KACZYŃSKI ? 23.12.05, 16:04 Prezydent Rzeczypospolitej Polskiej - Bolesław Bierut - mógł swobodnie nadawać ton mediom, więc dlaczego inny prezydent Rzeczypospolitej - Lech Kaczyński - nie miałby prawa nimi sterować? Walczyliśmy o wolność i równouprawnienie - więc dajmy Lechowi Kaczyńskiemu takie prawa, jakie miał Bolesław Bierut. Bierutem sterowała Moskwa, a Kaczyńskim tylko polski Toruń (z ojcem Rydzykiem i matką narodu Grześkowiak. Odpowiedz Link Zgłoś
canaris667 Re: PiS bierze Radę z pomocą LPR i Samoobrony 23.12.05, 16:47 no to szlag trafił wolne media... jak nie można nałożyć cenzury oficjannie to jak widać da się to zrobić troszke inna drogą... witamy w IV Rzeszy Pospolitej :/ Odpowiedz Link Zgłoś
wuk4 Kaczyńska Rada Radiofonii i Telewizji... 23.12.05, 17:21 żałosne... szkoda słów. Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: PiS bierze Radę z pomocą maryjnych radnych !!! 23.12.05, 17:25 radny gałęski napisał: Re: czy sa już jakieś wyniki z wyborów do rad osi oszolom.z.radia.maryja 14.03.2005 14:58 dziękuję wszystkim którzy oddali na mnie głos...przegrałem mandat o włos ale do rady dostał sie taki chorowity pan którego dni na tym świecie są policzone więc najdalej za rok zajmę jego miejsce w radzie osiedla bowiem wśród przegranych osiągnąłem najlepszy rezultat ................................... zostałem radnym oszolom.z.radia.maryja 02.07.2005 22:55 gość po prostu wykitował a ja wszedłem na jego miejsce bo sposród przegranych miałem największe poparcie Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorzkasprzyk Re: PiS bierze Radę z pomocą LPR i Samoobrony 23.12.05, 18:34 Pewnie !!! Znowu ciemny, bogobojny człowieczku zapłona stosy a Twój bozek bedzie słał pioróny na nieposłusznych. NIGDY !!! Nie cofniemy sie do średniowiecza, NIGDY nie pozwolimy aby religia chrześcijańska cofała nas w rozwoju społecznym i przemysłowym. Ciemny człowieczku... jeszcze nakryjemy Was tymi moherami waszymi. Odpowiedz Link Zgłoś
w11mil Berety z głów przed Grzegrzem Kasprzykiem 23.12.05, 19:41 grzegorzkasprzyk napisał: > Pewnie !!! Znowu ciemny, bogobojny człowieczku zapłona stosy a Twój bozek > bedzie słał pioróny na nieposłusznych. NIGDY !!! Nie cofniemy sie do > średniowiecza, NIGDY nie pozwolimy aby religia chrześcijańska cofała nas w > rozwoju społecznym i przemysłowym. Oczami wyobraźni widzę Grzegorza K. jak, wkraczając na stos, mówi siepaczom Rydzyka "eppur si muove" Swoją droga intrygujący jest ten rozwój "społeczny i przemysłowy" P.S. w przypadku gdybym nie rozpoznał dowcipu w Poście p. Grzegorza Kasprzyka na wszelki wypadek przepraszam i gratuluję (pioruny!) Odpowiedz Link Zgłoś
dupcsyjon Masz racje tylko Bolszewizm sprzja postepowi 24.12.05, 03:26 w kierunku calkowitej zaglady. Jasnie oswiecony i nawiedzony grzegorzkasprzyk slubuje. Grzesiu byles na wycieczce w Czernobylu bo to olsnienie i nawiedzenie z ciebie tak promieniuje? Czy to poprostu twoje przemowienie z klubu polskich pederastow? grzegorzkasprzyk napisał: > Pewnie !!! Znowu ciemny, bogobojny człowieczku zapłona stosy a Twój bozek > bedzie słał pioróny na nieposłusznych. NIGDY !!! Nie cofniemy sie do > średniowiecza, NIGDY nie pozwolimy aby religia chrześcijańska cofała nas w > rozwoju społecznym i przemysłowym. Ciemny człowieczku... jeszcze nakryjemy Was > tymi moherami waszymi. Odpowiedz Link Zgłoś