Dodaj do ulubionych

Maria Kaczyńska zaskakuje urlopujących Polaków

31.07.06, 08:04
Pojawia się niespodziewanie.
Trochę jak Biała Dama w starym zamku.
Faktycznie, może się przyśnić w nocy :-o
Obserwuj wątek
    • fraglesi67 Chyba ją polubię :)) 31.07.06, 08:05

• zigzaur Re: Chyba ją polubię :)) 31.07.06, 08:09
        Tylko nie wieszaj portretu nad łóżkiem!
        • sumienie.lk Re: Chyba ją polubię :)) 31.07.06, 08:14
          Nie wieszaj, bo będziesz zagrożony bezsennością... I żeby nie było, że nie
          ostrzegałem.
        • lumpenliberal Litości! Nie przy jedzeniu! 31.07.06, 11:19
          Bardzo się cieszę, że Pierwsza Dama od czasu korzysta z uroków ogólnodostpnej
          gastronomii, nie mniej mam gorącą prośbę: jeśli to możliwe prosiłbym służby
          prezydenckie o stworzenie jakiegoś serwisu ostrzegawczego SMS czy cóś. Naprawdę
          nie chciałbym znienacka natknąć się na Panią Prezydentową w trakcie obiadu. Nie
          cierpię co prawda na nerwicę żołądka, ale moja wytrzymałość mimo wszystko ma
          pewne granice.
          • etylkapl Re: Litości! Nie przy jedzeniu! 31.07.06, 11:23
            lumpenliberal napisał:

> Bardzo się cieszę, że Pierwsza Dama od czasu korzysta z uroków ogólnodostpnej
            > gastronomii, nie mniej mam gorącą prośbę: jeśli to możliwe prosiłbym służby
            > prezydenckie o stworzenie jakiegoś serwisu ostrzegawczego SMS czy cóś.
            Naprawdę
            > nie chciałbym znienacka natknąć się na Panią Prezydentową w trakcie obiadu.
            Nie
            > cierpię co prawda na nerwicę żołądka, ale moja wytrzymałość mimo wszystko ma
            > pewne granice.
            a twoje chamstwo i durnota jest bez granic
            • lumpenliberal Re: Litości! Nie przy jedzeniu! 31.07.06, 11:52
              Bez. Tyle tylko, że za moją durnotę i chamstwo Polska nie płaci prestiżem. Moje
              wybryki idą na mój rachunek. Kretyńskie wybryki męża Pierwszej Damy niestety idą
              również na moje konto, bo ten niewydarzony frusrat śmie zasłaniać swoją
              nieudolność i kompleksy majestatem Rzeczpospolitej. Nie życzę sobie tego.

Życzę sobie natomiast, żeby p. Maria Kaczyńska wzięłą przykład choćby ze swojej
              poprzedniczki i zebrała parę groszy na potrzebujących zamiast parę złotych z
              Kancelarii Prezydenta wydawać na lody w kawiarni na Helu
              • Gość: moni Re: Litości! Nie przy jedzeniu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.06, 12:28
                i ty myślisz, że ta cała fundacja to było uczciwe? Jesteś taki naiwny...
                • Gość: wikal Re: Litości! Nie przy jedzeniu! IP: *.retsat1.com.pl 31.07.06, 13:45
                  Nawet jeśli mam pewne wątpliwości, to przynajmniej trochę dzieci z tej
                  działalności skorzystało. Z "działalności" pani Kaczyńskiej nikt nic nie ma. To
                  tylko jedna z różnic. O innych nie wspomnę, bo zostanę natychmiast nazwana
                  chamem, a po co mi to?
                • Gość: zakonnik Re: Litości! Nie przy jedzeniu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.06, 14:13
                  moni: nie była tylko jest,dziesiątki dzieci uratowane od śmierci ty durnowaty
                  palancie.
                • Gość: Wilon Re: Litości! Nie przy jedzeniu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 00:04
                  Fundacje to zostaw innym -np Ochojskiej.
                  A Jolka od Kwacha, niech się wypch tą swoją łatwą chojnością.
                  • battosai Re: Litości! Nie przy jedzeniu! 01.08.06, 14:43
                    > A Jolka od Kwacha, niech się wypch tą swoją łatwą chojnością.

...powiedział ten, który prędzej potrzebującego pognałby kijem, niż mu pomógł.
                  • Gość: IrMa Re: Litości! Nie przy jedzeniu! IP: *.elarnet.pl / *.elartnet.pl 14.08.06, 12:00
                    A Pani Ochojska to niech za swoje się po świecie rozjeżdza, a nie za cudze. A
                    może jakaś controlla też by się tam przydała?
              • mg2005 Ty naprawdę jesteś lumpen...- lumpenkretyn...(( 31.07.06, 12:28
                lumpenliberal napisał:

>zamiast parę złotych z
                > Kancelarii Prezydenta wydawać na lody w kawiarni na Helu
              • dagmaranowicka Re: Litości! Nie przy jedzeniu! 31.07.06, 13:21
                a kto sie toba przejmuje gosciu?
              • mono80 Re: Litości! Nie przy jedzeniu! 31.07.06, 20:23
                idealnie pasuje podpis do osoby dodałbym lumpenliberał-towarzysz szmaciak
          • Gość: fiori1 Re: Litości! Nie przy jedzeniu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.06, 14:04
            a ja nie chccialabym na ciebie sie natknac przy jedzeniu litosci juz wymiotuje
          • Gość: evito kwasniewska same machlojki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.06, 14:09
            nareszcie uczciwy czlowiek nie tylko jak kwasniewska blyszczala a nie byla ,
            pani kaczynska poprostu jest swoim wnetrzem ,uczciwoscia promieniuje
            • Gość: IrMa Re: kwasniewska same machlojki IP: *.elarnet.pl / *.elartnet.pl 14.08.06, 12:03
              No i niech tak zostanie. Promieniowanie do wnętrza, a na zewnątrz to może woalka?
          • Gość: gargamel Re: Litości! Nie przy jedzeniu! IP: *.chello.pl 12.08.06, 10:52
      • Gość: niespodzianki niespodziewani goście IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.06, 12:26
        nerwy mnie szarpią do obłędu jak mi ktoś do domu niespodziewanie wpada i każe
        siebie gościć. BABA chyba zwariowała... św. Mikołaj czy co..??!!
      • Gość: Polak Może zaskoczy nagłym pojawieniem sie chłopaków... IP: *.cable.ubr01.sutt.blueyonder.co.uk 01.08.06, 10:08
        Może zaskoczy nagłym pojawieniem sie chłopaków na Pradze albo w Nowej Hucie!
        pozdro
    • Gość: Bolek Maria Kaczyńska zaskakuje urlopujących Polaków IP: *.sympatico.ca 31.07.06, 08:09
      i to mi sie podoba! i to co robi maz... i szwagier! choc z natury i kultury -
      jestem czlowiekiem,ktory swoim przesladowcom wybacza
    • sumienie.lk Żeby tylko po nocach nam się nie włóczyła... 31.07.06, 08:12
      Bo to strach!
      • Gość: miłośnik kabaretu Re: Żeby tylko po nocach nam się nie włóczyła... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.06, 10:33
        Przed ponad czterdziestu latu wizjonersko przewidział tę sytuację Tadeusz
        Chyła, który napisał cały cykl pieśni o Księciu Dreptaku i w jednej z nich
        opisuje podobną sytuację jak dzielni woje - ochroniarze skarżą się Księciu na
        to, że co noc pojawia się na zamku przerażające widmo. Książe wysłuchawszy
        opisu wyglądu widma udał się do małżonki i rzekł: ..Ty, co się włóczysz po
        nocy......
        • lumpenliberal Sprostowanie 31.07.06, 13:19
          Teksty o księciu Dreptaku wyszły spod pióra Andrzeja Waligórskiego

Kiedyś kneź Dreptak jeszcze w łożnicy
          Leżał przed pójściem do łaźni,
          Aż tu przychodzą doń wojownicy,
          Hej, wojownicy odważni.
          Zdumiał się Dreptak, koszule spuścił,
          Co ją chciał ściągnąć przez głowę,
          -A was - zapytał - kto tutaj wpuścił
          Na te komnaty kneziowe?
          Pod nimi zasię drżą aż kolana,
          Cali ze strachu się pocą...
          -Myśmy - rzekł jeden - przyszli do pana,
          Bo w zamku straszy coś nocą.
          Oj straszy, straszy to całkiem nieźle i
          Chowa się w różne framugi,
          Chodzi po zamku w jedwabnym gieźle,
          A pysk ma o... taaaaki długi!
          Uszy ma takie wielkie jak kapcie,
          A oczki całkiem maciupcie,
          Więc, mości książę, wy to coś złapcie
          Albo w ogóle cos zróbcie.
          Tu kneź okazał męstwo i władzę
          I rzekł: -Nie martwcie się, goście,
          Już ja z tą zgagą sobie poradzę,
          A teraz pa! Się wynoście!
          A kiedy wyszli bijąc pokłony,
          Książe wyskoczył spod koca
          I krzyknął, wpadłszy do izby żony:
          -Ty,stara, gdzie się włóczysz po nocach?

I znowu wyszło na to, że historia kołem się toczy :))
          • mono80 Re: Sprostowanie 31.07.06, 20:26
            to o swojej żonie piszesz
        • Gość: Gość Re: Żeby tylko po nocach nam się nie włóczyła... IP: *.dip0.t-ipconnect.de 31.07.06, 13:23
          Miłośnik Kabaretu !? Jakbyś był takim Miłośnikiem, to wiedziałbys, że Balladę
          napisał A.Waligórski ...
    • Gość: brona Zostawia prezydenta samego? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.06, 08:13
      Zostawia prezydenta samego? Nie wierzę!
      • brunohk Kawa z Paną Prezydentową 31.07.06, 08:53
        A ja bym chętnie kawke wypił z Pnią Prezydentową,np.na tarasie zaweczku w Wiśle.
        Ale mi się zamarzyło,w totolotka też nie wygrałem....
        • Gość: wikal Re: Kawa z Paną Prezydentową IP: *.retsat1.com.pl 31.07.06, 13:50
          Bardzo dobry pomysł! Pani Fotyga podobno smażyła konfitury z panią prezydentową
          i proszę - wyrósł nam wybitny mąż stanu, minister spraw zagranicznych. Kawa,
          kochany,to najmniej wicepremier. Uważaj tylko na wrednych dziennikarzy "Faktu".
      • pe1 Re: Zostawia prezydenta samego? 31.07.06, 11:27
        no właśnie, a kto mu rozporek zapnie we właściwym momencie?
    • Gość: wicary Re: Maria Kaczyńska zaskakuje urlopujących Polakó IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.06, 08:21
      To b mądra decyzja, że p Kaczyńska niechce aby jej zdjęcia pokazywały się co
      tydzień w kolorowych gazetach bo kto by to chciał ogladać.
      • Gość: Domcia Re: Maria Kaczyńska zaskakuje urlopujących Polakó IP: 81.210.116.* 01.08.06, 10:20
        Może to zalecenie odgórne, żeby nie pogarszała już i tak marnego wizerunku
        naszego prezia ;)
    • Gość: arahat moze zaskoczyc jak pojawi sie z nienacka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.06, 08:21
      na deptaku...brrrrrr
      • zigzaur Re: moze zaskoczyc jak pojawi sie z nienacka 31.07.06, 08:25
        Albo jak przysiądzie ci się do stolika...
        • e-4l Re: moze zaskoczyc jak pojawi sie z nienacka 31.07.06, 11:54
          Krótka piłka: Spadaj dziadówo!
    • premier_hiacynt_wielki Zawalu mozna dostac jak sie zobaczy z zaskoczenia 31.07.06, 08:26
      Kaczorowa:)
      • Gość: Polak Re: Zawalu mozna dostac jak sie zobaczy z zaskocz IP: *.cable.ubr01.sutt.blueyonder.co.uk 01.08.06, 09:58
        Za tą facjate jeszcze bedziemy mieli problemy na świecie. Pierwszy raz widze
        pierwsza dame brzydsza od prezydenta.
    • Gość: shedows Re: Maria Kaczyńska zaskakuje urlopujących Polakó IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.06, 08:27
      Tym pierwszym siedmiu gratuluje złośliwości, kto was tak nakręcił i za
      ile.Takie opinie to ohyda. Sami napewno jesteście piękni i młodzi haha.GW zaś
      gratuluje fotografa jest złośliwym magikiem
      ps. nie jestem fanem PiS-u
      • zigzaur Re: Maria Kaczyńska zaskakuje urlopujących Polakó 31.07.06, 08:32
        W każdym normalnym kraju (w USA jest to posunięte nawet do przesady) do polityki
        garną się ludzie w miarę przystojni.
        Chyba tylko w Polsce elektorat chętnie głosuje na brzydkich, głupich i drani a
        potem narzeka, jacy to "oni" są źli.
        • Gość: LZ Hahahahahahahahahaha!!!!!!!!! IP: *.interkom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.06, 11:08
          Pokaż mi, w którym kraju na świecie - i który polityk (prezydent, premier) jest
          przystojny ???!!!
          • pe1 Re: Hahahahahahahahahaha!!!!!!!!! 31.07.06, 11:29
            Tony Blair jest całkiem atrakcyjny,
            Putin też może się podobać.
            • Gość: zleb Re: Hahahahahahahahahaha!!!!!!!!! IP: *.zicom.pl / *.zicom.pl 31.07.06, 11:34
              to tylko dwóch - a co z blisko 200 innymi?
              • pe1 Re: Hahahahahahahahahaha!!!!!!!!! 31.07.06, 11:42
                nie było pytania o wyliczenie wszystkich, ale przykłady,
                więc przykłady padły

Oto kolejny: Julia Tymoszenko

Można dać więcej przykładów, i okaże się, że z tych "blisko 200 innych"
                przeważająca część jednak jest atrakcyjna.

• Gość: zyrafa Re: Hahahahahahahahahaha!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.06, 12:33
                  czlowieku, nie badz zalosny! Nie jestem fanka Kaczora, pani Kaczorowej, ani
                  jego swity. Ale abstrahujac od nich - jesli wg Ciebie uroda jest tak wazna, ze
                  az przeslania Ci kompetencje klientow na swieczniku i to jest wg Ciebie jeden z
                  glownych wyznaczników politycznej selekcji, to wspolczuje Ci dojrzalosci
                  politycznej....Ot, mamy taki rzad, jakich swiatlych wyborcow.....Taka szkoda,
                  ze juz nie mamy pani Kwasniewskiej, naszego cud - towary eksportowego....ktora
                  miala za uszami z pewnoscia duzo wiecej, niz ta poczciwa Kaczynska....
                  PS> Ciesze sie bardzo, ze podoba Ci sie Tony B. i Putin - pogratulowac gustu:)))
                  • pe1 Re: Hahahahahahahahahaha!!!!!!!!! 31.07.06, 13:51
                    zły adres.

mnie tam uroda jejmości Kaczyńskiej nie przeszkadza, bronię tylko tezy, że na
                    ogół ludzie wybierają i darzą sympatią polityków o atrakcyjnej powierzchowności.
                    • Gość: Domcia Brak wyboru IP: 81.210.116.* 01.08.06, 10:27
                      Polacy nie gęsie, swoje zdanie mają i są przekorni, jak pokazuje życie ;)

Niestety, o ile faktycznie kompetencje są ważnejsze od urody, to naszym
                      rządzącym politykom brakuje i jednego i drugiegi i to jest największa
                      katastrofa - nie dość, że się nie da patrzeć, to i słuchać ;)
                  • Gość: maria Re: Hahahahahahahahahaha!!!!!!!!! IP: *.gdynia.mm.pl 31.07.06, 21:27
                    Zgoda, tylko jeśli "uroda" uzupełnia głupotę ............
                • mg2005 "Piękna Julia", ale brud za uszami... 31.07.06, 12:41
                  pe1 napisał:

>
                  > Oto kolejny: Julia Tymoszenko
                  >
                  > Można dać więcej przykładów, i okaże się, że z tych "blisko 200 innych"
                  > przeważająca część jednak jest atrakcyjna.

Piękna Julia ma 'za uszami' znacznie większe przekręty niż Kwas i Piękna Jola...

>
                  • pe1 Re: "Piękna Julia", ale brud za uszami... 31.07.06, 13:50
                    a masz jakiś dowód na poparcie tego, czy tylko powtarzasz plotki sfabrykowane
                    przez swoich kolesi z KGB?
                • Gość: jacek Re: Hahahahahahahahahaha!!!!!!!!! IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 31.07.06, 13:51
                  nawet Busch jest nieczego sobie,nie wspominajac poprzednika,a i pierwsze damy
                  tez nie do pogardzenia,a przede wszystkim wszyscy znani mi prezydenci pieknie
                  mowili/nie jestem zwolennikem stanow/
              • Gość: maria Re: Hahahahahahahahahaha!!!!!!!!! IP: *.gdynia.mm.pl 31.07.06, 21:25
                Tyż - w każdym razie nie przypominają Kaczorów.
            • Gość: Gość Re: Hahahahahahahahahaha!!!!!!!!! IP: *.security.pl 31.07.06, 12:23
              Jasne... Tony Blair zdecydowanie się może podobać... heheeh.. ROTFL.
              Masz jeszcze jakiś kawał na dzisiaj? :P
              • pe1 Re: Hahahahahahahahahaha!!!!!!!!! 31.07.06, 13:52
                rozumiem, że wolałeś Breżniewa, ale cóż, zmarło mu się.
            • Gość: ciekawe... Zigzaur, czy twoja inteligencja... IP: *.chomiczowka.waw.pl 31.07.06, 12:46
              jest na poziomie prasy kobiecej?...
              • zigzaur Re: Zigzaur, czy twoja inteligencja... 31.07.06, 14:23
                Kobiety to zupełnie poważny segment rynku prasowego więc nie wyśmiewaj się z kobiet.

Flirtując z kobietami, trzeba czasami się do nich myślowo upodabniać. Jak widzę,
                zdarzyło mi się to na forum.
            • mg2005 Pedek1, nie podniecaj się tak...))) 31.07.06, 12:52
              pe1 napisał:

> Tony Blair jest całkiem atrakcyjny,
              > Putin też może się podobać.
              • pe1 Re: Pedek1, nie podniecaj się tak...))) 31.07.06, 13:54
                mnie tam żaden z nich nie kręci,
                mój mąż jest przystojniejszy.
          • Gość: maria Re: Hahahahahahahahahaha!!!!!!!!! IP: *.gdynia.mm.pl 31.07.06, 21:24
            W całej Europie (Białorus nie należy).
        • Gość: na temat << głosuje na brzydkich, głupich i drani >> IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.06, 11:23
          Byla para prezydencka J&AK nie byla ani brzydka ( JK jest atrakcyjna i umiejaca
          sie podobac kobieta) ani glupia.
          PS
          W << normalnym >> kraju nie pasjonuje sie przez nieomal caly rok procedura
          pozbawienia wladzy za klamstwo << rozporkowe >> z jednej strony ( Clinton ) i
          wybiera ponownie prezydentem klamce ( Bush Jr )uzasadniajacego przed calym
          swiatem awanturnictwo miedzynarodowe stekiem klamliwych bzdur,
          • mg2005 Co lepsze?... 31.07.06, 12:54
            Gość portalu: na temat napisał(a):

> Byla para prezydencka J&AK nie byla ani brzydka ( JK jest atrakcyjna i
            umiejaca
            > sie podobac kobieta) ani glupia.

Za to interesuje się nimi prokurator...

• pe1 Re: Co lepsze?... 31.07.06, 13:56
              na każdego przyjdzie kolej -
              jak się kaczką zainteresuje
              to dopiero chmura pierza się wzniesie :-P
        • etylkapl Re: Maria Kaczyńska zaskakuje urlopujących Polakó 31.07.06, 11:28
          zigzaur napisał:

> W każdym normalnym kraju (w USA jest to posunięte nawet do przesady) do
          polityk
          > i
          > garną się ludzie w miarę przystojni.
          > Chyba tylko w Polsce elektorat chętnie głosuje na brzydkich, głupich i drani a
          > potem narzeka, jacy to "oni" są źli.
          Że jesteś durny, że jesteś cham, to widać, teraz pokaż, że chociaż nie jesteś
          tchórzem (w co wątpię) i zaprezentuj nam swoje zdjęcie

• Gość: GREK Re: Maria Kaczyńska zaskakuje urlopujących Polakó IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.06, 12:17
            Czy założenie,że autor może być brzydki,w jakiś sposób
            neguje prawdziwość jego opinii ?
          • Gość: krytyk Re: Maria Kaczyńska zaskakuje urlopujących Polakó IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.06, 14:23
            Tak jak w polityce tak też w tym forum są półgłówki popisujące się swoim
            ćhamstwem,głupotą i złośliwością.Tak jak ktoś napiał przedstawcie nam swoje
            piękne fotografie,pochwalcie się osiągnięciami w życiu prywatnym.Chyba ich nie
            macie i zastępujecie to popisami poniżej krytyki.Nie lubię PIS-u ale wyżywanie
            się na kobiecie ,która nie jest producentem swojej urody uważam za kretynizm.
          • zigzaur Re: Maria Kaczyńska zaskakuje urlopujących Polakó 31.07.06, 14:41
            Po co ci moje zdjęcie? Jako Wichsvorlage (jak mawiają Niemcy)?
        • mg2005 Głuptaku,pomyliłeś politykę z konkursem piękności 31.07.06, 12:35
          zigzaur napisał:

> W każdym normalnym kraju (w USA jest to posunięte nawet do przesady) do
          polityk
          > i
          > garną się ludzie w miarę przystojni.

> Chyba tylko w Polsce elektorat chętnie głosuje na brzydkich, głupich i drani a
          > potem narzeka, jacy to "oni" są źli.

Gdyby tak było, to prezydentem zostałby Herr Tusk...))
          • Gość: FreakyMisfit Re: Głuptaku,pomyliłeś politykę z konkursem piękn IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 31.07.06, 13:31
            No właśnie nie - głosuje się na takie paskudy, bo wtedy samemu jest jakby lżej, widzisz że są jeszcze brzydsi od siebie... To taka typowa polska mentalność.
            • Gość: jacek Re: Głuptaku,pomyliłeś politykę z konkursem piękn IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 31.07.06, 13:59
              masz racje, ja przed sparwa rozwodowa bylem na wczasach w Zakopanem i dzielilem
              pokoj az adwokatem,ktory powiedzial mi"jak sedzina bedzie brzydsza od zony
              bedzie po Twojej stronie,a jak bedzie ladniejsza to po zony stronie" i sie nie
              pomylil," no widzisz sa jeszcze brzydsi ode mnie...To taka typowa polska
              mentalnosc"
          • zigzaur Re: Głuptaku,pomyliłeś politykę z konkursem piękn 31.07.06, 14:25
            Co chcesz od Tuska? Popatrz lepiej na takich przystojniaków jak:
            - bracia Kaczyńscy
            - Przemysław Gosiewski
            - Lepper
            - Renata Beger
            - Jadwiga Seneszyn
            - Zygmunt Wrzodak
            - PSL in corpore
            • Gość: Domcia Re: Głuptaku,pomyliłeś politykę z konkursem piękn IP: 81.210.116.* 01.08.06, 10:34
              Zapomniałeś o postaci sztandarowej - Giertychu ;)
        • Gość: tak,tak... Rzyg-zaur, nie udław sie swoją wydzieliną... IP: *.chomiczowka.waw.pl 31.07.06, 13:05
          - jak ten pijaczek z Łudstoku...
          • zigzaur Re: Rzyg-zaur, nie udław sie swoją wydzieliną... 31.07.06, 14:26
            W całości dla ciebie. Ze wszystkich moich otworów. Smacznego!
      • battosai Re: Maria Kaczyńska zaskakuje urlopujących Polakó 01.08.06, 14:50
        Haha, teraz każdy zarzeka się, że nie jest fanem PiSu i tym podobne bullshity.
        W ogóle, nikt nie głosował na PiS! Tylko skąd PiS w takim razie wziął większość
        w parlamencie i prezia wszystkich pisiaków?
    • Gość: Nie nieuk. Re: Maria Kaczyńska zaskakuje urlopujących Polakó IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.06, 08:30
      Nie "na", tylko "w" Helu.
      • p-iotr Re: Maria Kaczyńska zaskakuje urlopujących Polakó 31.07.06, 08:41
        Jeżeli mowa o Półwyspie Helskim, wtedy "na Helu".

pzdr
      • Gość: koloratura1 Re: Maria Kaczyńska zaskakuje urlopujących Polakó IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.07.06, 09:34
        Gość portalu: Nie nieuk. napisał(a):

> Nie "na", tylko "w" Helu.

Nie zupełnie.

Poprawnie będzie: W Juracie NA Helu. Także: W Helu (miejscowość) NA Helu (półwysep).

• Gość: Basia Re: Maria Kaczyńska zaskakuje urlopujących Polakó IP: *.toya.net.pl 31.07.06, 08:38
      Kazdy ma jakieś wady; Pan Michnik sie jąka, ale jest OK, mi się
      podoba.Prezydent Bush to tak naprawde krzak, ale jest OK. Inni mają wady
      wymowy, no i co z tego. 1 Sekretarz KC Gomółka gadał bez sensu godzinami. No
      trzeba byc liberalnym, aby to wszystko zrozumieć. No po prostu wkurza mnie jak
      ktoś złosliwie się prz......a i jeszcze twierdzi,że jest liberałem. No bo
      komuchów to ja nawet rozumiem, oni maja powód.
      • Gość: aka Re: Maria Kaczyńska zaskakuje urlopujących Polakó IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.06, 08:44
        nie lubię jej ale takie zachowanie podoba mi się
      • Gość: reWiesio Re: Jak cię słyszą...widzą.kopią,gryzą... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.06, 08:46
        tak cie piszą, mawiał Gomółka, który zawsze wiedział - co i komu mówi !Jak cię
        widzą tak o tobie ...piszą, najłatwiej jest jednak daltonistom, którzu mówią i
        piszą co wiedzą, czyli <<ZERO>
      • Gość: Piotrus508 Re: Maria Kaczyńska zaskakuje urlopujących Polakó IP: *.astra-net.com 31.07.06, 08:46
        Ja bym domagal sie odszkodowania i zwrotu pieniedzy za zmarnowane wakacje! Czy
        jakas firma ubezpiecza od takich wizyt?
        • etylkapl Re: Maria Kaczyńska zaskakuje urlopujących Polakó 31.07.06, 11:31
          Piotrus508 - ty się domagaj odszkodowania od rodziców, że takiego durnotę
          spłodzili
    • brunosch Maria Kaczyńska 31.07.06, 08:44
      [...]Niech nikt nie oczekuje, że moje zdjęcia co tydzień będą się pojawiać na
      pierwszych stronach kolorowej prasy[...]

MĄDRA KOBIETA!!!
      • oczytelnik Re: Maria Kaczyńska 31.07.06, 09:55
        Cytat: "Ma kameralny temperament i swą rolę wypełnia zgodnie z jego rytmem" -
        Tu są dwa pytania:
        1. O czyj temperament chodzi? ;)

2. To znaczy jaką rolę? Coś robi dla Polski? Jakoś bardzo cicho o jej
        działalności społecznej...
        • siostra_tlenu Re: Maria Kaczyńska 31.07.06, 10:00
          Pani prezydentowa nigdy nie lubiła robić wokół siebie zamieszania, więc nie ma
          w jej zachowaniu niczego dziwnego. Po prostu jest sobą...
          A może Pierwszej Damie wypada jednak coś robić.....niech bez zamieszania, ale
          cokolwiek robić...;)))
        • etylkapl Re: Maria Kaczyńska 31.07.06, 11:36
          oczytelnik napisał:

> Cytat: "Ma kameralny temperament i swą rolę wypełnia zgodnie z jego rytmem" -
          > Tu są dwa pytania:
          > 1. O czyj temperament chodzi? ;)
          >
          > 2. To znaczy jaką rolę? Coś robi dla Polski? Jakoś bardzo cicho o jej
          > działalności społecznej...
          Za to o Kwaśniewskiej coraz głośniej, żeby to się w2 prokuraturze nie
          skończyło!!!
      • etylkapl Re: Maria Kaczyńska 31.07.06, 11:34
        brunosch napisał: ......Świat nie jest aż tak paskudny...

JAK TY??? brunosch-ku????

• Gość: ya Re: Maria Kaczyńska zaskakuje urlopujących Polakó IP: *.crowley.pl 31.07.06, 08:45
      po co te zlosliwosci? to normalna kobieta, nie nalezy jej postrzegac przez
      pryzmat jej meza. nic do niej nie mam.
      • Gość: brum-brum Re: Maria Kaczyńska zaskakuje urlopujących Polakó IP: 213.134.140.* 31.07.06, 10:05
        Nikt nie mówi, że nienormalna... Tylko pierwsze Damy państwa zwykle się
        udzielaja w organizacji pomocy np. najbiedniejszym, chorym, cierpiącym...itd.
        Takie działania są przyjęte wszedzie w cywilizowanym świecie....
        • Gość: ferrment Re: Maria Kaczyńska zaskakuje urlopujących Polakó IP: *.cofund.org.pl 31.07.06, 10:40
          to nie jej wina, że jej mąż jest prezydentem, to wyborcy ją tak wrobili.
          • Gość: brum-brum Re: Maria Kaczyńska zaskakuje urlopujących Polakó IP: 213.134.140.* 31.07.06, 10:51
            Uważasz, że wbrew jej woli....Nie chciała, ale została!!! Dobre! No to teraz
            musi trochę popracować! Stanowisko zobowiązuje, niestety.
        • Gość: jacek Re: Maria Kaczyńska zaskakuje urlopujących Polakó IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 31.07.06, 17:13
          jak bys byl taki cudny to tez bys sie trzymal z daleka
    • tigerizi ...wybierzcie Piersią Damę Dodę to będzie 31.07.06, 08:47
      i reprezentacyjnie iii...iiinteligentnie
      • zigzaur Re: ...wybierzcie Piersią Damę Dodę to będzie 31.07.06, 09:01
        Wybiera to się Prezydenta. A nie First Lady.
        Jeśli chcesz, to zachęć J.E. Prezydenta RP, Lecha Kaczyńskiego do rozwodu i do
        oświadczenia się pani Dodzie. Nie wróżę jednak powodzenia.
        • etylkapl Re: ...wybierzcie Piersią Damę Dodę to będzie 31.07.06, 11:38
          zigzaur - gdzie twoje zdjęcie tchórzu!!!
          • zigzaur Re: ...wybierzcie Piersią Damę Dodę to będzie 31.07.06, 14:42
            Brauchst du wirklich eine Wichsvorlage?
    • Gość: Lehoo Re: Maria Kaczyńska zaskakuje urlopujących Polakó IP: *.globalconnect.pl 31.07.06, 08:49
      Mam jako żywo skojazrenia z pewną balladą Tadeusza Chyły. Tą, kończącą się frazą
      : "Ty ! Co się włóczysz po nocy ? "
      • Gość: raqu46 Re: Maria Kaczyńska zaskakuje urlopujących Polakó IP: *.infopower.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.06, 08:55
        i co to kogo obchodzi gdzie starsza pani jada lody?
        doprawdy, w libanie gina dzieci,
        w etiopii umieraja z głodu
        rosja zakreca gaz,
        w iraku codziennie uczestniczymy w brudnej wojnie,
        a prezydentowa je lody.
        jej prawo, ale żeby robić z tego niusa, ze ktoś je, śpi i beka?
        • pe1 Re: Maria Kaczyńska zaskakuje urlopujących Polakó 31.07.06, 11:32
          ludzi jednak to obchodzi, że zamiast zabrać się za właściwą działalność
          ona publicznie obżera się lodami
    • Gość: Waldemar Re: Maria Kaczyńska zaskakuje urlopujących Polakó IP: 62.69.212.* 31.07.06, 08:57
      Nie pokazywac sie publicznie -to rada dla tej wyjatkowej brzyduli
      • Gość: zoe17 Re: Maria Kaczyńska zaskakuje urlopujących Polakó IP: *.drzewna / *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.06, 09:09
        Zwracacie uwage na jej wyglad, bo u Kwasniewskiej podkreslano fizyczna
        atrakcyjnosc, i wydaje mi sie ze tylko dlatego tak sie podkresla (nie)urode
        Kaczynskiej.
        Kwasniewska zawyzala norme, Kaczynska to normalna kobieta ok.50, ma prawo tak
        wygladac.Trudno zeby starszy prezydent mial zone jak z okladki Vogue'a (wtedy
        to by dopiero bylo gadanie..).
        PS. Glosowalam na Tuska.
        • etylkapl Re: Maria Kaczyńska zaskakuje urlopujących Polakó 31.07.06, 11:42
          Zwracacie uwage na jej wyglad, bo u Kwasniewskiej podkreslano fizyczna
          > atrakcyjnosc, i wydaje mi sie ze tylko dlatego tak sie podkresla (nie)urode
          > Kaczynskiej.
          > Kwasniewska zawyzala norme
          Przypomnijcie sobie pierwsze zdjęcia Kwaśniewskiej, wcale nie była taka Barbi,
          to za wasze pieniądze tłumoki dodali jej urody, a wy beczycie z zachwytu barany
          • Gość: Domcia Re: Maria Kaczyńska zaskakuje urlopujących Polakó IP: 81.210.116.* 01.08.06, 10:44
            Ja tam jej nie żałuję pieniędzy, powinna o siebie zadbać i skorzystać z usług
            jakiegoś wizażysty, kosmetyczki, fryzjera i krawca, bo w końcu, co by nie
            mówić, prezydentowa jest również wizytówką swojego męża i kraju, więc powinna
            wyglądać jak najlepiej.
            • Gość: jolaela Re: Maria Kaczyńska zaskakuje urlopujących Polakó IP: *.dsl.telepac.pt 05.08.06, 05:03
              Nie musi sie malowac ani robic operacji plastycznych, ale musi ubierac sie
              elegancko, stylowo i szykownie. Niestety nie robi tego, a powinna. To w co sie
              ubiera jest nie do przyjecia.
        • Gość: GREK Re: Maria Kaczyńska zaskakuje urlopujących Polakó IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.06, 12:21
          Nie "około 50", tylko dobrze po 60-tce.
          • zigzaur Re: Maria Kaczyńska zaskakuje urlopujących Polakó 31.07.06, 14:30
            Pani Prezydentowa jest starsza od swego męża. Ale to ich prywatna sprawa.
            Trzeba być tolerancyjnym...
    • plus_k Agent(ka) Nr 1 31.07.06, 09:04

• el_p Re: Maria Kaczyńska zaskakuje urlopujących Polakó 31.07.06, 09:08
      Wredni jestescie, a na zdjeciu nawet ladnie wyglada. Zreszta ona nie gra rocka
      czy popu tylko robi za I dame.
      Jesli patrzec na wyglad, to jedynym prezydentem- Olejniczak, Olechowski...
      Tusk ma wade wymowy i nawet do Eski by go nie przyjeli, Rokita wyglada jak szef
      Homera z Simpsonow, ogolnie Polacy jacys brzydcy sa, zwlaszcza starzy
      • Gość: shedows Re: Maria Kaczyńska zaskakuje urlopujących Polakó IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.06, 09:14
        Bo sie naoglądaliście amerykanów z folderów to polacy nieładni są, wybierzcie
        się do stanów to zobaczycie samych pięknych starców haha.Ale macie kompleksy
        hahah
      • buizdyczak Re: Maria Kaczyńska zaskakuje urlopujących Polakó 31.07.06, 09:36
        el-p.To nie polacy są brzydsi na starość.To Polacy mają wredny sposób i jeszcze
        gorszy charakter,by wyżywać się na rodzinie osób nielubianych.Pani Maria
        niezależnie od niewielkich i mało istotnych poprawek w urodzie,które by mogły
        uczynić Ja wielce atrakcyjną,jest własnie osobą wielce sympatyczną.Ja bez
        złosliwośći chętnie widziałbym Ją na stolcu prezydenckim zamiast Lecha,którego
        zostawiłbym trójcy:LECH-CZECH i Rus.No i najważniejsza w tym wszystkim sprawa !
        Nawet po lodach i kawie nie odczuwa dolegliwosci żoładkowych.A piastując taki
        urząd ,ten organ należy mieć w należytym stanie by sprostać -prasowym
        uszczypliwoscią i trudnoscią mających nastąpić podróży.Jednym słowem jest okay!
        • el_p Re: Maria Kaczyńska zaskakuje urlopujących Polakó 31.07.06, 10:09
          Okrutny to narod. Bardzo jest mi zal tej kobiety, bo takiej sterty obelg,
          bezczelnych dowcipow nie bylo dawno. Zaraz po wyborach pamietam ciagle docinki
          dziennikarzy, komentatorow. Wyobrazam sobie jak strasznie musiala sie czuc nowa
          I dama.
          Ale to norma, u nas malo kto potrafi dyskutowac merytorycznie, najczesciej
          konczy sie na demagogii i wytykaniu urody.
          • zigzaur Re: Maria Kaczyńska zaskakuje urlopujących Polakó 31.07.06, 11:03
            Jeśli ktoś wybiera karierę polityczną, to niech się liczy z tym, że traci
            prywatność. Jego rodzina także. W Polsce jest i tak niewiele paparazzi czy
            złośliwych komentarzy na temat rodzin i prywatnego życia polityków.
            • el_p Re: Maria Kaczyńska zaskakuje urlopujących Polakó 31.07.06, 11:39
              Tracic prywatnosc to jedno, ale stac sie ofiara komentarzy na poziomie 1klasy
              podstawowki????
              Dla mnie dziennikarze posuneli sie zbyt daleko, zwykly rynsztok.
              • Gość: GREK Re: Maria Kaczyńska zaskakuje urlopujących Polakó IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.06, 12:23
                Ciekawe czy było ci tak przykro kiedy Komisja Orlenowska gnoiła
                Kwaśniewską, dla paru punktów sondażowych ...
                Bo chyba łatwiej przełknąc bycie brzydkim niż bycie kryminalistą...
                • el_p Re: Maria Kaczyńska zaskakuje urlopujących Polakó 31.07.06, 12:37
                  Jest mi zawsze przykro gdy zycie polityczne/spoleczne/prywatne zbliza sie do
                  poziomu kloaki.
                  • Gość: GREK Re: Maria Kaczyńska zaskakuje urlopujących Polakó IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.06, 13:09
                    Trzeba było to powiedzieć Wassermanom,giertychom,Miodowiczom i
                    Macierewiczom,którzy z zacietrzewienia czy wyrachowania nie
                    cofali sie przed pomówieniami,obrzucaniem gnojem i błotem
                    kwaśniewskiej,tylko dlatego,że było im to potrzebne w kampanii
                    wyborczej,dla oczernienia wszystkiego co się wiązało czy to
                    z szeroko pojmowaną lewicą,czy to z III Rp czy z urzędem
                    prezydenckim... Dla mnie żarty z kaczyńskiej są niczym przy
                    tym co robiono z Kwaśniewską.
                    • zigzaur Re: Maria Kaczyńska zaskakuje urlopujących Polakó 31.07.06, 14:44
                      Ciekawe, jak wygląda żona Przemysława Gosiewskiego.
                      Ludzie dobierają się...
                      • el_p Re: Maria Kaczyńska zaskakuje urlopujących Polakó 31.07.06, 14:58
                        Jesli to mialaby byc prawda to az boje sie zapytac o zone Rokity albo Kalisza
                        • zigzaur Re: Maria Kaczyńska zaskakuje urlopujących Polakó 31.07.06, 16:31
                          Żona Rokity, Nelly, jest postacią dość znaną publicznie.
                • Gość: maria Re: Maria Kaczyńska zaskakuje urlopujących Polakó IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.06, 14:27
                  Komisja orlenowska przy pani Kwasniewskiej wypadła mniej niż zero.
            • Gość: jacek Re: Maria Kaczyńska zaskakuje urlopujących Polakó IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 31.07.06, 17:21
              masz racje zigzaur, z chwila objecia takiego stanowiska cala rodzina jest na
              oku, zybyscie wiedzieli jakie potwory chdza po ulicach amerykanskich miast,ale
              nie znam zadnego oblesnie wygladajacego prezydenta ,czy pierwszej damy
      • xtrin Re: Maria Kaczyńska zaskakuje urlopujących Polakó 31.07.06, 10:13
        > tylko robi za I dame.

No i w tym caly problem, że Kaczyńska za pierwszą damę "robi", zamiast nią po
        prostu być :).
    • 4bani Skoro małżonek jest permanentnie nieobecny z 31.07.06, 09:11
      powodów gastrycznych , żona musi przypominac o jego istnienu.
    • Gość: prókas! Diabeł Piszczałka! IP: *.rezist.com 31.07.06, 09:13
      • Gość: realny Re: Diabeł Piszczałka! IP: *.pekao.com.pl 31.07.06, 09:29
        a GW jak zwykle stosuje swoje manipulanckie, szmatławe gierki:
        - niekorzystne foty
        - ankieta - teraz ankieta?! czy to logiczne? raczej nie, bo przeciwstawia się
        pół roku Kaczyńskiej pięciu latom Wałęsowej i dziesięciu latom Kwaśniewskiej;
        to jednak normalny styl tej gasety oraz innych antyPiSowskich szczekaczy,
        którzy startowali z negatywnymi wnioskami a nawet "podsumowaniami" już tydzień
        po wyborach
    • Gość: Jerzy A kto płaci za wojaże tej czy tamtej "damy"? IP: *.w81-251.abo.wanadoo.fr 31.07.06, 09:15
      • Gość: Xesse A kto zapłaci za zepsuty urlop widzom mimo woli? IP: 213.134.141.* 31.07.06, 09:22
        j/w
        • Gość: mirek A ja spędzam urlop na Plaży Natura. Czy tu mogę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.06, 09:29
          się czuć bezpieczny?
    • Gość: Jaś Re: Maria Kaczyńska zaskakuje urlopujących Polakó IP: *.orangeschool.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.06, 09:23
      Kurde, nie chciałbym bardzo aby ta Dama pojawiła się na imprezie z moim
      udziałem. Taki ktoś może spaprać każdą imprezkę.
    • Gość: piss_on_pis dobrze robi, bo wczasowicze by zwiali. IP: *.loco.pl / *.uwoj.bydgoszcz.pl 31.07.06, 09:23
      Autochtoni też. Dobrze że poinformowali, że w Ciechocinku była na widowni.
      • zigzaur Re: dobrze robi, bo wczasowicze by zwiali. 31.07.06, 09:57
        Czy Pani Prezydentowa zaliczyła także pewną górę położoną w okolicach
        miejscowości Nowa Słupia?
    • heraldek Limuzyna?? Przeciez Kaczyńska lata na miotle.... 31.07.06, 09:26
      ...Jej ulubiona rozrywka sa Festiwale Piosenki
      w Lubiązu czy Tworkach...
    • heyoza Czy można tu mówić o jakimkolaiek stylu? 31.07.06, 09:29
      Prawie rok zajęło fachowcom doprowadzenie jej do jakotaiego stanu ale o stylu to tu raczej nie ma co mówić, z czego zdaje się ona sama również zdaje sobie sprawę nieupubliczniając swojej osoby.Razem z mężem uzyskaliby 1000 punktów na 1000 możliwych w konkurencji na najochydniejszy uśmiech polskiej polityki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka