Gość: kasia IP: *.sosnet.pl 12.07.04, 17:24 która jest lepsza pod względem odchudzania??: -KLIMUSZKO NOVA (chętnie wysłucham opinii o niej.) -PU ERH (o której już dużo wiem.) będe ogromnie wdzięczna. to bardzo ważne. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sabinka_20 Re: mały teścik herbat 12.07.04, 18:10 PU ERH w niebieskim opakowaniu :)) Ale słyszałam,ze u wielu osób po długim okresie picica tej herbaty waga wraca bez wzgledu na to ze jesz mało.Nie jest to efekt jojo ,to jest zwiazane cos ze składnikami.Tyle słyszałam:)A pije i tak PE niebieska bo jest pyyyyyyycha :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rocco najlepsza jest zielona bez cukru............ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.04, 23:49 ale jeszcze lepsze sa cwiczenia fizyczne , leniuszki :))) Myslisz ,ze jak potem bedzie ci wszystko zwisac , to bedzie dobrze :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ku.ku figura 13.07.04, 00:08 ale zacnzij od 1 i uwazaj zeby ci tyłka nie rozerwało,jak sie bedzie z ciebie lac g. powaznie mówie,az tyłek piecze Odpowiedz Link Zgłoś
sabinka_20 Re: figura 13.07.04, 11:34 haha to nie jest herbata przeczyszczająca mój drogi i raczej podstawą utrzymania kondycji i ładnego ciała sa ćwiczenia, a nie tylko herbata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renia Re: mały teścik herbat IP: *.supernet.pl / 217.153.174.* 13.07.04, 11:45 piłam z mama dłuzszy czas Pu-erh i żadnego skutku a o Klimuszce nic nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś