Gość: Paweł IP: *.crowley.pl 19.01.07, 10:39 Jak to, przy sejmie i bez alkoholu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szkolafoto Bez knajpy Pod Pijanym Posłem 19.01.07, 10:50 a może (nie)Parlamentarna ? Odpowiedz Link Zgłoś
frant3 Korytko 19.01.07, 17:20 Tak subtelna nazwa, powinna przypaść do gustu posłom. -- Frant - humor, satyra, krytyka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pingwin Re: Ubojnia... raczej upojnia... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.07, 16:41 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek Moja propozycja: Udław się! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.07, 19:00 j. w. Odpowiedz Link Zgłoś
michalparadowski Bez knajpy Pod Pijanym Posłem 19.01.07, 11:38 Optuję za: "POD ZACHLANYM POSŁEM" Odpowiedz Link Zgłoś
zdzisiek66 Re: Bez knajpy Pod Pijanym Posłem 19.01.07, 11:43 Straszne, prawda? Co to będzie, może Straż Marszałkowska będzie biegać dla p osłów do nocnego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ali g myślałem nazwie OBORA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.07, 11:48 w sensie pomieszczenie dla bydła,ale co bydło winne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wally Oksytocyna IP: 62.233.204.* 19.01.07, 14:06 To chyba bardzo neutralna, bo naukowa nazwa. Nie widzę sprzeciwów. Odpowiedz Link Zgłoś
login.zastrzezony Re: Bez knajpy Pod Pijanym Posłem 19.01.07, 12:23 Proponuję "Błazenada". Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki Re: Bez knajpy Pod Pijanym Posłem 19.01.07, 12:45 Karczma Cyrkowa, Bar Darmozjadów Kawiarnia Za Twoje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olgucha Re: Bez knajpy Pod Pijanym Posłem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.07, 12:58 Podatkowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wally A moze tak orientalnie.... Hong Kong? IP: 62.233.204.* 19.01.07, 14:09 Gadzinowski będzie chyba za :] Odpowiedz Link Zgłoś
nawalony_z_barcelony Bez knajpy Pod Pijanym Posłem 19.01.07, 15:07 "Pod jurnym Lepperem"! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Bez knajpy Pod Pijanym Posłem IP: *.sejm.gov.pl 19.01.07, 15:48 pod niziolkiem Odpowiedz Link Zgłoś
flyb52 Bez knajpy Pod Pijanym Posłem 19.01.07, 16:32 A moze by tak to nazwac "delirium" u wodopoju albo pod budka z piwem.? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pingwin Proponuję nazwę "Kaczka Dziwaczka" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.07, 16:40 Jan Brzechwa Kaczka dziwaczka Nad rzeczką opodal krzaczka Mieszkała kaczka-dziwaczka, Lecz zamiast trzymać się rzeczki Robiła piesze wycieczki. Raz poszła więc do fryzjera: "Poproszę o kilo sera!" Tuż obok była apteka: "Poproszę mleka pięć deka." Z apteki poszła do praczki Kupować pocztowe znaczki. Gryzły się kaczki okropnie: "A niech tę kaczkę gęś kopnie!" Znosiła jaja na twardo I miała czubek z kokardą, A przy tym, na przekór kaczkom, Czesała się wykałaczką. Kupiła raz maczku paczkę, By pisać list drobnym maczkiem. Zjadając tasiemkę starą Mówiła, że to makaron, A gdy połknęła dwa złote, Mówiła, że odda potem. Martwiły się inne kaczki: "Co będzie z takiej dziwaczki?" Aż wreszcie znalazł się kupiec: "Na obiad można ją upiec!" Pan kucharz kaczkę starannie Piekł, jak należy, w brytfannie, Lecz zdębiał obiad podając, Bo z kaczki zrobił się zając, W dodatku cały w buraczkach. Taka to była dziwaczka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bufetowa Zdzicha "Pomroczność jasna" też jest super :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.07, 16:43 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: "Pomroczność jasna" też jest super :-) IP: *.gprspla.plusgsm.pl 19.01.07, 17:03 Geminidy Restauracja Gemini to sprawdzone miejsce na dobrą zabawę! Moim zdaniem GEMINI byłaby trafną nazwą, jako że zadowolałaby wiele możliwych opcji. np. Sejm i Senat dwa bratanki ..., gwiazdozbiór Bliżnięta, program Gemini, który obejmował wyjścia astronautów w przestrzeń kosmiczną i manewry orbitalne, takie jak spotkania orbitalne i dokowanie (5.4 miliardy dolarów), Bliźniak Południowy i Bliźniak Północy, Kastor i Polluks (każdy ojca miał innego) upload.wikimedia.org/wikipedia/pl/thumb/f/f5/Pp3_pl_gemini.jpg/300px-Pp3_pl_gemini.jpg pl.wikipedia.org/wiki/Bli%C5%BAni%C4%99ta_(gwiazdozbi%C3%B3r) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drinker Re: Bez knajpy w Sejmie? IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 19.01.07, 17:22 Jak znam charakter narodu, to taki numer nie przejdzie, zeby w knajpie sie nie napic. Skoro oficjalnie nie wolno, honorem kazdego posla bedzie nalac z rekawa. "Podstoliczna" zalatuje troche wschodnim sasiadem, ale za to oddaje ducha w dwojnasob. Moga byc rowniez wszelkie tej nazwy odmiany- swojsko juz brzmiaca "Podstoleczna", czy tez bardziej swiatowo "Undertable" Odpowiedz Link Zgłoś
akashha Re: Bez knajpy Pod Pijanym Posłem 19.01.07, 17:41 Ojoj, jak to będzie bez alkoholu?!? :D Tragedia :) Odpowiedz Link Zgłoś
ambl Bez knajpy Pod Pijanym Posłem 19.01.07, 19:16 a może by tak'pOD tATUśKIEM łyżwą?" Odpowiedz Link Zgłoś
mikejar To dlatego nie moga sie dogadac 19.01.07, 19:26 bo w barze nie ma gorzaly. O ile latwiej byloby rozwiazac wszystkie problemy a i Samoobrona powiekszylaby sie o nowo urodzonych czlonkow Jak Polak z Polakiem ma sie dogadac bez sledzika i zmrozonej wodeczki Nazwa na bar Samolepperowka albo Pokomunistyczna a moze Czerwona Zaraza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek_Wwa Re: Bez knajpy Pod Pijanym Posłem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.07, 19:50 Ja tam nie wierzę, że w tej restauracji nie ma alkoholu. Przecierz to niemożliwe aby te wszystkie głupoty, którymi nasza kochana władza nas uracza wymyślić na trzeźwo. Odpowiedz Link Zgłoś
krzych.korab "Pracownicza" przypomni posłom i senatorom że 20.01.07, 07:46 tu pracują i nie będzie dyskusji nad poselską czy senatorską. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: courtier Pod Pijanym Posłem ???!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.07, 08:05 Pewnie to wymyśliła lubiąca sex posłanka -gdyż chyba trudno być pod trzeźwym posłem wieczorem lub w nocy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taak Re: Bez knajpy Pod Pijanym Posłem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.07, 08:25 Nazwa "pod pijanym posłem" ujmuje rangę miejsca - uważa poseł:D:D. Mają chłopaki niezłe mniemanie o sobie, że po tylu latach "wyczynów" uważają, że cokolwiek może im jeszcze coś ująć rangę. Nazwę proponuję pod "schlanym błaznem" (nie mylić ze Stańczykiem). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Bez knajpy Pod Pijanym Posłem IP: *.chello.pl 20.01.07, 10:31 chyba "obiat pod Irasiadem"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 'IV nieubecka' Re: Bez knajpy Pod Pijanym Posłem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.07, 11:50 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ,,,,,,,,,,,,,,,,,, śmierdząca gadzinówka - to moja propozycja IP: *.promax.media.pl 20.01.07, 13:56 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wepri knajpe poprowadzi Gł. Bufetowa Warszawy IP: *.promax.media.pl 20.01.07, 13:57 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: orange mam nazwe..."Pijany ryj " IP: *.promax.media.pl 20.01.07, 14:00 ...i czym to taki wstrętny z pyska poseł z sld się zajmuje, no czym ? ! I za to bierze 20 000 zł diety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: mam nazwe..."Pijany ryj " IP: *.acn.waw.pl 28.01.07, 18:42 gadzinowski to najlepszy posel, zamiast robic cokolwiek, robi sobie jaja, ten sejm na nic innego nie zasluguje Odpowiedz Link Zgłoś