Dodaj do ulubionych

Ekolodzy zostawili warty

02.03.07, 12:00
Proponuję zrobić szeroką akcje medialną aby tzw.ekolodzy zeszli z drzew bo
nie sa małpami a dla ochrony przyrody w szerokim rozumieniu tego - zajeli sie
sprzątaniem psich kup,ponieważ idzie wiosna a to nie tylko że stanowi
zagrożenie epidemiologiczne ale również nie sprzyja pięknej polskiej
przyrodzie.Wreszcie zrobiliby coś pożytecznego dla Ojczyzny.
Obserwuj wątek
    • oracz_prawdziwy Ekolodzy zostawili warty 02.03.07, 13:12
      Należy zrezygnować z realizacji idiotycznego projektu natychmiast. Równie
      szybko należy przystąpić do projektowania trasy prze Łomżę omijając wogóle
      tereny wokół Augustowa. Na najbliższe lata należy wytyczyć trasę przez Augustów
      wydzieloną ekranami dżwiękochłonnymi, niedostępną dla pieszych. Nad nią
      zbudować przejścia dla pieszych, a także wytyczyć jedno skrzyżowanie z
      sygnalizacją świetlną dla ruchu kołowego. Wreszci może poważnie rozważyć budowę
      tunelu pod Augustowem. To napewno będzie tańsze od budowania estakady na
      torfowisku. Ale pierwsze rozwiązanie jest najwłaściwsze
      • Gość: gość Do oracza IP: *.aster.pl 02.03.07, 13:52
        ech oraczu, nic poza wyborczą i jej propagandą się nie czytało, nic się nie widziało: ani rospudy ani augustowa... twoje żałosne pomysly wyssales z gazety
        • oracz_prawdziwy Re: Do oracza 02.03.07, 16:40
          Drogi gościu niestety jesteś głuptaskiem. Artykuł o przejexdzie przez Augustów
          przeczytałem po napisaniu moich paru słów. Augustów znam, nawet mam tam
          rodzinę. Jeziora i rzeki okolic Augustowa przemierzałem nie raz kajakiem.
          Uważam że mieszkańcy nie wiedzą co posiadają ale zwykle tak bywa. Marzy im się
          wielki świat, a bogactwo leży u ich stóp. Wogóle nie powinno tam być wielkiego
          ruchu towarowego. Dlatego trasa prze Łomżę i dalej na północ i północny wschód
          jest jedyną. Ten cudowny zakątek (nie tylko Rospuda ale cały rejon augustowsko-
          suwalski) powinien pozostać nietknięty. Dla miejscowych to powinno być złote
          jabłko, tym bardziej cenne im bardziej pozostałe tereny cywilizacja zniszczy i
          zaświni. Propozycja wygrodzenia przejazdu prze Augustów powinna być już dawno
          wzięta pod uwagę jako rozwiązanie czasowe na 3-5 lat zanim droga o której
          pisałem wyżej nie będzie gotowa. Należy to zrobić żeby nie ginęli ludzie. Gdyby
          władzom Augustowa na tym zależało to już dawno było by to zrobione.
        • Gość: paszkwil Re: Do oracza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.07, 06:45
          a ty codziennie robisz procesje z DZIENNIKEM(pyzaty gamoniu) od kiosku i z
          powrotem za pieniądze od taty i mamy wydojony lewicujacy darmozjadzie.
    • Gość: NO DOUBTS To sobie proponuj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.07, 06:40
      GONIĆ PRYMITYWÓW-ROBIĄ Z NASZEGO KRAJU OBORĘ.B

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka