Dodaj do ulubionych

Posłowie chcą zakazu wyrzucania ich z pracy

• palestina1 Zatrudnianie psożytów parlmanternych 20.04.07, 08:36
      przez 6 lat? tak ogólnie zastanawiam się kto zatrudnia tych pustaków? czyżby
      tylko ci korzystają z tego ze nieroby maja swoje 5 minut i są przy władzy? to
      juz podchodzi pod korupcję i układ
    • Gość: arm Re: Posłowie chcą zakazu wyrzucania ich z pracy IP: *.chello.pl 20.04.07, 08:41
      racja, SKONCZMY Z TYM. Cenzus majątkowy, lub drastyczne obciecie pensji - posłowanie jako SŁUŻBA ludziom. Za normalna, przyzwoitą pensję. Samochody - nie limuzyty tylko tico. Biura poselskie - ograniczyc kase. Dosc kradziezy i marnowania naszych pieniedzy!
      • Gość: pio Re: Posłowie chcą zakazu wyrzucania ich z pracy IP: *.olsztyn.mm.pl 20.04.07, 08:47
        Panie Krajeweski, co tak skromnie, tylko na dwa lata? A praca dożywotnio i tysiąc dziennie, i samochodzik, i ochrona... Co wy - trzeba iść na całość...
        Przecież takie tuzy polskiej polityki, jak wy z Samoobrony, musicie być jakoś
        tak specjalnie uhonorowani...
    • grzes1966 Posłowie chcą zakazu wyrzucania ich z pracy 20.04.07, 08:45
      jasne, idźmy więc dalej. Proponuję obu każdy poseł bezpośrednio po zakończeniu
      kadencji otrzymywał emeryturę poselską w wysokości uprzednich poborów.
      A tak na marginesie, jakim cudem poseł ma " stracić pracę za poglądy" skoro 90%
      z nich nie ma żadnych poglądów?
    • Gość: Kiepski To już z ,,emerytur pomostowych'' po kadencji ... IP: *.chello.pl 20.04.07, 08:54
      odpuścili?A moze ,,pomostówki'' po kadencji zamiast ...nauczycielom?
    • patman Dorabianie 20.04.07, 08:54
      Tak mało zarabiają, że biedactwa muszą dorabiać. Szkoda, że energii, którą wkładają w dodatkową pracę, nie spożytkowuję rozsądnie w sejmie, skąd wychodzą buble prawne i merytoryczne.
    • sceptyk40 Posłowie chcą zakazu wyrzucania ich z pracy 20.04.07, 08:56
      Szanowni posłowie przecież cały czas szafują hasłem " jeśli nic złego nie
      zrobiłeś, nie masz się czego bać" . No to nie bójcie się panowie posłowie,
      przecież za niewinność z pracy was nie wyrzucą, jest przecież kodeks pracy.
    • Gość: Sober Posłowie chcą zakazu wyrzucania ich z pracy IP: *.satfilm.pl 20.04.07, 09:00
      A ja się domagam majątku takiego, jak ma Ojciec Dyrektor! Co za bzdura w ogóle,
      Ci złodzieje chcą jeszcze, żeby ich przywiązać do koryta, aby ich odeń nie
      oderwał! Jeśli oni domagają się, aby nie można było ich zwolnić z pracy, to
      wprowadźmy taki przepis, ale niech obowiązuje wszystkich! Pójdę do pracy, będę
      się - za przeproszeniem - opier****ł całe boże dnie, i to bez strachu, że
      zostanę zwolniony. Pięknie prawda?!
    • Gość: dana Posłowie chcą zakazu wyrzucania ich z pracy IP: *.chello.pl 20.04.07, 09:00
      Zgoda , poseł ,który dodatkowo pracuje może mieć szczególne przywileje, ale
      tylko wtedy, gdy zrezygnuje z poselskich diet i swoją funkcję pełni honorowo.
      Dopóki jest opłacany z naszych podatków,niech solidnie wykonuje pracę ,za którą
      bierze niemałe pieniądze.
    • Gość: Daisy Posłowie chcą zakazu wyrzucania ich z pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.07, 09:07
      Znowu dbają tylko o swoje tyłki
    • Gość: aleksandra991 Posłowie chcą zakazu wyrzucania ich z pracy IP: *.eranet.pl 20.04.07, 09:10
      Należy zatem zmienic parlamentarzystow!
    • Gość: ~hindus Posłowie chcą zakazu wyrzucania ich z pracy IP: *.gprspla.plusgsm.pl 20.04.07, 09:12
      W Indiach też są święte krowy !!!!!!
    • grogreg "Prawo pierwszej nocy" 20.04.07, 09:22
      Proponje aby poslom (szczegolnie samoobrony), aby poslom przyslugiwalo prawo
      wydupczenia kazdje niewiasy jaka sie im spodoba. W koncu to elyta Narodu, nie?
    • Gość: Tenare Posłowie chcą zakazu wyrzucania ich z pracy IP: 193.93.54.* 20.04.07, 09:23
      Prosta sprawa: nie przyjmować posłów do pracy w firmach, bo się będą panoszyć
      jak święte krowy nie robiąc nic. A jak taki jeden z drugim posłem jeszcze
      będzie czarować pracodawcę, jakie to on ma konszachty i kogo zna, to pracodawca
      bezsensownie wyda kasę na te czarowania. No i szkoda pracownic firmy, żeby były
      narażone na obmacowywanie i aluzje seksualne.
    • metall Posłowie chcą zakazu wyrzucania ich z pracy 20.04.07, 09:31
      Posłowie z SO maja jedną zaletę - są szczerzy. Endrju od zawsze wołał: Wszyscy
      już rządzili i kradli, tylko my jeszcze nie. No i teraz rządzą.

A teraz poseł mówi wprost: Posłowie, to życiowi nieudacznicy, zarobić na siebie
      nie potrafią i mogą żyć tylko z pieniędzy zabranych innym w podatkach lub z
      przymusowego zatrudnienia.
    • Gość: hellno Jestem za! Ale bycie posłem ma być społeczne! IP: *.acn.waw.pl 20.04.07, 09:35
      Czyli za fakt zasiadania w parlamencie należy się komórka, laptop i karnet do
      sejmowej restauracji. Ewentualnie jakiś zwrot za powiedzmy 2 przeloty tam i z
      powrotem klasą ekonomiczną. Natomiast ŻADNEJ pensji, dodatków, pieniędzy na
      biura poselskie itp. Oczywiście ŻADNEGO immunitetu!

Wówczas do polityki nie szli by ludzie, którzy chcą się nachapać, ale tacy,
      którzy chcą coś zrobić. Nie wyeliminowałoby to oszołomów - tacy bywają bogaci.
      Ale wyeliminowałoby durniów liczących na łatwą kasę!
    • Gość: pies a ja chcę... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.07, 09:38
      przez rok nie płacić podatków, wy też tego chciejcie :)
      wszystkich nie wsadza więzienia!

politycy to łajzy!
    • Gość: zielony Posłowie chcą zakazu wyrzucania ich z pracy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.07, 09:44
      Skandal !!!! Darmozjady !!!
    • Gość: krystian Posłowie chcą zakazu wyrzucania ich z pracy IP: *.euro-net.pl 20.04.07, 09:55
      No pewnie, dodatkowa praca polityka moze tylko swiadczyc o tym, ze jako polityk
      zamiast zajmowac sie praca dotyczaca rozwoju naszego Panstwa, to oni tam ida
      tylko po to, aby zdobyc jak najwiecej profitow ( a przeciez pracowac w sejmie
      to jest chyba jeden z najwiekszych profitow). Faktycznie zmiany sa
      potrzebne....CAłKOWITY ZAKAZ PRACY DODATKOWEJ DLA POLITYKA!!! Niech w koncu
      stworzą jakieś przepisy, których nie trzeba zmieniać po 2 m-cach.
    • Gość: marekkrukowski Posłowie chcą zakazu wyrzucania ich z pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.07, 10:02
      Obawiam się, że Polskę mogłaby uratować już tylko całkowita i bezwyjątkowa
      eksterminacja całej okupującej ten kraj klasy politycznej.
      Na nieszczęście jesteśmy jako naród ludźmi wyjątkowo łagodnymi...
      Toteż jeśli będziemy mieli trochę szczęścia to skończy się to wszystko jakimiś
      rozbiorami.
      Myślę, że jednak dużo bardziej prawdopodobne jest, że w ciagu najbliższych
      kilkunastu lat zostaniemy wszyscy wymordowani.
    • darek751 Re: Posłowie chcą zakazu wyrzucania ich z pracy 20.04.07, 10:07
      Ja bym wszytkich zamknął na 25 lat głównie pis i lpr i nie zapomnając o
      złodziejach z samo-obrony. Banda złodzieji
    • bronimir To jest syndrom ostatniej kadencji. 20.04.07, 10:07
      Oni już nie będą mogli powiedzieć "my nie byliśmy u władzy".
      Trzeba będzie żyć w rzeczywistości, którą się stworzyło. Dla siebie, trzeba ją
      troszkę ulepszyć.
    • galan12 Najlepiej koryto dożywotnie-SLD przy nich to "0" 20.04.07, 10:12
      Najlepiej koryto dożywotnie-SLD przy nich to "0"
    • Gość: zabiję was sku-rwy-sy-ny IP: 213.199.198.* 20.04.07, 10:16
      i wyśta ich wybrali
    • Gość: miś dla dobra polski!!! IP: *.tvk.torun.pl 20.04.07, 10:21
      no jak to ! przeciez to wszystko dla dobra polski ! hahaha
    • d_esperado Posłowie chcą zakazu wyrzucania ich z pracy 20.04.07, 10:30
      Myślałem, że coś tam zostało i myliłem się - w tych łbach nie ma co szukać
      rozumu. Siedzi jeden z drugim i pierdzi w tę ławę poselską za naszą kasę i to z
      wielkiej łaski, bo najchętniej to obradował by poprzez czat internetowy (mógłby
      wtedy np 3- letni syn głosować klikając za lub przeciw jak tam by się trafiło)i
      ma jeszcze czelność takie idiotyzmy opowiadać. Społecznie łobuzy powinni być
      posłami i mieć zwracane tylko za przejazdy 2 klasą PKP na głosowania i żarcie w
      barze dworcowym to może było by nieco więcej pokory w tych betonach.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka