Gość: seba IP: *.welnowiec.net 29.08.07, 20:58 PIS juz zatrudnił chyba ludzi do wpisywania komentarzy na forum gazeta.pl ? Ostatnio sporo ich przybyło... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vincent02 Łowią wwwyborców 29.08.07, 20:59 Ale sie naczekaja! Z tak super laczami beda czekac do wyborow na otwarcie spota! Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re: używanie symboli nazistowskich w kampanii wybo 29.08.07, 23:13 KLESZCZ! Klerykalny, Lewicowy Sojusz Złodziei, Cyników i Zboczeńców Stop wariatom drogowym i główkom pingpongowym! Stop niszczarkom i PiSowskim pogwarkom! Wspomnienia wyborcze. Co słupek patrzy z billboardu PiSiOR sprawca dziadka mordu. Patrz Tuska billboardu słupek obsikuje Rydza głupek. Dali mu na obsikanie maławego Lecha w szklanie. Jeszcze moheroiny dolali, co mu do dzisiaj wali! To nie jest naprany Ruski, nie wehrmacht, ale to Kusrki! Dopadła mnie Szamboobrona i ambona! W tym Marka Burka i PiSdorna dwururka! Przemykam się miedzą, a niektórzy już siedzą! Już kombinuj w swojej główce, by nie znaleźć się w gnojówce! www.youtube.com/watch?v=fCPdo2jd84Y&search=donald%20tusk Prezydenta do Norymbergii! Odpowiedz Link Zgłoś
konread Re: Łowią wwwyborców 30.08.07, 01:25 Sam znam branżę pozycjonowania stron w internecie, i czytając to zaczynam się zastanawiać, na ile to będą istotnie kampanie reklamowe, a na ile te partie będą stosować metody czysto spamerskie;) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj.plank Re: Łowią wwwyborców 30.08.07, 07:27 Jakie to szczęście, że mam komercyjne konto - niech spróbują mi tylko coś przysłać ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polityk i malpa Łowią wwwyborców IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 29.08.07, 21:01 Przeciez potencjalni wyborcy Leppera, Giertycha czy kaczuchow nie potrafiliby nawet wlaczyc komputera... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fama Re: sadzac po wypowiedziach to mafia SLD wystartow IP: *.fwhq2nat.dot.ca.gov 29.08.07, 21:34 ala do wyborow. Same komusze (nic nie majace wspolnego z lewica) wypowiedzi krytykujace koalicje. Alez GW I SLD wypralo wam mozgi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: herr flick Re: sadzac po wypowiedziach to mafia SLD wystarto IP: *.Red-80-58-205.staticIP.rima-tde.net 29.08.07, 21:46 bardzo ciekawy ipek masz..az sobie zadam trud sprawdzenia pisiorski haukaczu.... Odpowiedz Link Zgłoś
herr_flick_z_gestapo Re: sadzac po wypowiedziach to mafia SLD wystarto 29.08.07, 21:57 Gość portalu: fama napisał(a): > ala do wyborow. Same komusze (nic nie majace wspolnego z lewica) > wypowiedzi krytykujace koalicje. Alez GW I SLD wypralo wam mozgi. no sprawdzilem cie kolo ...nadajesz z Zywca lub okolic z ktorejs z tych instytucji: Administracja państwowa Ministerstwo Obrony Narodowej Agencja Mienia Wojskowego PPUP Poczta Polska Sąd Okręgowy Bielsko-Biała Sąd Okręgowy Gliwice Sąd Okręgowy Żory Sąd Rejonowy Żywiec Urząd Gminy Chybie Urząd Miasta w Strumieniu Urząd Miejski w Strumieniu Urząd Miejski w Żywcu Odpowiedz Link Zgłoś
lordjim4 herr_flick_z_gestapo jesteś cienias 29.08.07, 22:50 namierzanie IP zostaw innym, tym którzy potrafią to zrobić. Nie ośmieszaj się kolo i nie wprowadzaj innych w błąd. Poniał lewusku? Odpowiedz Link Zgłoś
herr_flick_z_gestapo Re: herr_flick_z_gestapo jesteś cienias 29.08.07, 23:34 lordjim4 napisał: > namierzanie IP zostaw innym, tym którzy potrafią to zrobić. > Nie ośmieszaj się kolo i nie wprowadzaj innych w błąd. > Poniał lewusku? ponial??? tak was ucza pisiorki w moskwie??? naucz sie mrocznej polszczyzny smieciu abcowski... Odpowiedz Link Zgłoś
rock73 Re: sadzac po wypowiedziach to mafia SLD wystarto 30.08.07, 01:38 herr_flick_z_gestapo napisał: > ...nadajesz z Zywca lub okolic z ktorejs z tych instytucji: > Administracja państwowa > > > Ministerstwo Obrony Narodowej > Agencja Mienia Wojskowego > PPUP Poczta Polska > Sąd Okręgowy Bielsko-Biała > Sąd Okręgowy Gliwice > Sąd Okręgowy Żory > Sąd Rejonowy Żywiec > Urząd Gminy Chybie > Urząd Miasta w Strumieniu > Urząd Miejski w Strumieniu > Urząd Miejski w Żywcu No tak... w końcu nie po to odzyskiwaliśmy sądy, i tak dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: akodo [...] IP: *.chello.pl 29.08.07, 21:02 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: go$c!u Łowią wwwyborców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.07, 21:03 "Na pewno będą banery, filmy reklamowe i coś, czym zaskoczymy" ciekawosc mnie zzera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vb Apeluję do PO, nie wyrzucajcie pieniędzy w błoto ! IP: *.magma-net.pl 29.08.07, 21:07 PO i tak przegra z PiS, choćby nie wiem ile wydało pieniędzy na banery w internecie. Panowie, naprawdę szkoda waszych pieniędzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kookie Re: Apeluję do PO, nie wyrzucajcie pieniędzy w bł IP: *.chello.pl 29.08.07, 22:30 ile ci płacą za godzinę? Odpowiedz Link Zgłoś
lwowiak5 Re: Apeluję do PO, nie wyrzucajcie pieniędzy w bł 29.08.07, 23:05 PIS w internecie może zdobyć tylko do 7% głosów.może deczko mniej. Odpowiedz Link Zgłoś
herr_flick_z_gestapo Re: Apeluję do PO, nie wyrzucajcie pieniędzy w bł 29.08.07, 23:40 Gość portalu: vb napisał(a): > PO i tak przegra z PiS, choćby nie wiem ile wydało > pieniędzy na banery w internecie. > Panowie, naprawdę szkoda waszych pieniędzy. podam ci numer konta... za 100 zyla od wpisa bede oredownikiem pisu i bede jak stachanowiec na tym forum...."pecunia non olet" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jack Re: Łowią wwwyborców IP: *.eranet.pl 29.08.07, 21:29 i znów wszystkie możliwe fora i komentarze będą zaśmiecane przez płatnych naganiaczy z pisu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek.kos dawajcie sobie i miliony... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.07, 21:41 i tak oddam nieważny głos, wy złodzieje i kłamcy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prawdziwy Polak Kocham PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.07, 21:44 Mam IQ 188, ukończyłem studia w Harwardzie i przyleciałem do Polski jak tylko rządy objęli bracia Kaczyńscy. Wiem, że tylko oni mogą zakończyć wieloletnie rządy lewaków w naszym kochanym kraju. Nareszcie zagości uczciwość w naszych domach. Już są wyniki. Zmniejsza się bezrobocie, rośnie dobrobyt i coraz mniej jest przestępstw. Widać że naród ufa swoim przywódcom i słucha ich przykazań. Chciałbym, żeby jak największa część mogła powiedzieć: mnie też zasady zobowiązują. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefan Re: Kocham PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.07, 21:58 ja terz glosujem na pis bo to partia z pzyszlosciom!! mam IP 200 i skonczylem MIT!!! intelegnecja zobowiazuje mnie tak jak pana Premiera mojego fuhrera zasady! Odpowiedz Link Zgłoś
lwowiak5 Re: Kocham PiS 29.08.07, 23:10 Prawdziwy Polaku,ty Harward pomyliłeś z pseudo uczelnią Rydzyka.robisz sadzę kanałową,mohery już spią do kogo nadajesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gośc Re: Kocham PiS IP: 217.197.70.* 29.08.07, 23:33 Mam IQ 188,- Kto to mierzył? -Pani z magla? Jeżeli nie zauważyłeś,że bezrobocie spadło przez to,że setki tysięcy wyjechało za granicę,to podejrzewam, że Twój Harward to bazar na stadionie X-lecia. Zasady zobowiązują. Trzy miliony podsłuchów zamiast obiecanych trzech milionów mieszkań. Ave Cezar Odpowiedz Link Zgłoś
herr_flick_z_gestapo Re: Kocham PiS 29.08.07, 23:37 Gość portalu: Prawdziwy Polak napisał(a): > Mam IQ 188, ukończyłem studia w Harwardzie i przyleciałem do Polski jak tylko > rządy objęli bracia Kaczyńscy. proponuje mniej jarac ganje i odstaw lsd..(nie sld) a poza tym have a nice day madafaka..lubie luzakow...rotfllll Odpowiedz Link Zgłoś
herr_flick_z_gestapo Re: Kocham PiS 29.08.07, 23:48 Gość portalu: Prawdziwy Polak napisał(a): > Mam IQ 188, ukończyłem studia w Harwardzie i przyleciałem do Polski jak tylko > rządy objęli bracia Kaczyńscy. MamIQ 1000 ( a ch.. tam jak po maxie to po maxie polecimy po bandzie) przyjechalem na wielbładzie z Gornej Zambezi(tym sie roznimy od Dolnej zambezi ze my przestalismy rok temu zjadac misjonarzy z vatykanu)i jak zobaczyłem wielka mala tlusta kaczka to moja zapala wielka uczucie do niej,moja przeslala wielka mala tlusta kaczka 3 bojowe łuki i 2 dmuchawki na curara i moja zostanie minister obrona narodowa RP a szaman (w miejsce Głódzia)juz dojezdza tylko mu sie wielblad rozkraczyl w okolicach Bukaresztu i troche to potrwa zanim uleczymy polskie spoleczenstwo i stworzymy nowa polska armie zaopatrzona w bron totalna(dmuchawki curara na sprezone powietrze ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chris Re: Kocham PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.07, 00:04 A ja studiowałem w Hogwardzie i przylecialem na miotle zaraz po objeciu przez Kaczynskich rzadow. Odpowiedz Link Zgłoś
wikal Re: Kocham PiS 30.08.07, 00:19 Wy naprawdę wierzycie, że internauci nabiorą się na takie cienkie kawałki pisane w stylu dawnej "Trybuny Ludu"? Nie do wiary!!! W takim razie jesteście jeszcze głupsi niż myślałam. Internauci mogą nie iść do wyborów, to prawda. Ale na pewno nie zagłosują na PiS tylko dlatego,że neokomuna zapłaciła kilkunastu baranom, którzy pod różnymi nickami będą nam się tu chwalili swoim nieistniejącym IQ i pisali propagandowe kawałki. Śmieszni jesteście! Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm >Seba 29.08.07, 21:59 Dokładnie to chciałem napisać. Dobrze wiemy, na czym polega tajemnicza strategia osła Dudzińskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość jacek Łowią wwwyborców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.07, 22:45 Czytając te komentarze to mam wrażenie, że na pełnych etatach są ci z PO i SLD. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pipetoo Re: Łowią wwwyborców IP: *.eranet.pl 29.08.07, 23:12 tesz bende głosował na PiS bo tylko Kaczyńscy mogom nas obronić przed ełrokołchozem. som uććiwi i nie kradnom, stawiajom odpór komunie i postkomunie. tylko Kaczyńscy , tylko PiS prawdziwy rzond dla prawdziwych Polakóf! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefan Re: Łowią wwwyborców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.07, 23:42 ament!! widac od razu rze obywatel dysponóje wysokim IP!! mysli samoćielnie a nie popszes tefauen i inne guwna! nie ma wypranego musku jak peowcy! [rzydzi rzydzi rzydzi!] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pipetoo Re: Łowią wwwyborców IP: *.eranet.pl 29.08.07, 23:56 nie bedzie wermacht pluł nam w twarz, wygramy te wybory! w PiSie coraz wiecej członków! antypolska propaganda gwna i wsi24 nie ma wpływu na prawdziwych patryjotów! juro będzie nasze!!! lewa! lewa !! lewa !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
herr_flick_z_gestapo Re: Łowią wwwyborców 29.08.07, 23:55 Gość portalu: gość jacek napisał(a): > Czytając te komentarze to mam wrażenie, że na pełnych etatach są ci > z PO i SLD. eee tam daj spok...nic mi nie placa i jeszcze moderka Gw wywala moje wpisy...hlipppp chyba sie w samejbronie zatrudnie moze jaki hektar odrolnionej pod wawka kopsna??? Odpowiedz Link Zgłoś
klossj23 Łowią wwwyborców 29.08.07, 23:37 ....oj Jezu...znowu zacznie sie to klamstwo.....a my latwo wierni ... zlapiemy sie na lep..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tay albo to jeden i ten sam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.07, 23:54 :) Odpowiedz Link Zgłoś
wikal Łowią wwwyborców 30.08.07, 00:33 Może nawet pan premier założy sobie konto, sprawi sobie żonę, zasadzi drzewo, spłodzi syna, zda ezamin na prawo jazdy (proponuję u mnie w Łodzi - prawie nikt nie zdaje, więc tym huczniejszy będzie sukces), nauczy się wysyłać sms-y i czasem coś na forum napisze (najlepszy jest ten post "absolwenta Harvardu" z IQ 188 - boki zrywać; może to jego?!). A co?! Jak nowoczesność to nowoczesność! Odpowiedz Link Zgłoś
germanio Re: Łowią wwwyborców 30.08.07, 00:49 A czy ci nasi politycy od siedmiu bolesci zarejestruja strony internetowe jako "gazete lub czasopismo"? Odpowiedz Link Zgłoś
rysiu_lubicz mam podejscie liberalne do polityki 30.08.07, 07:07 ktora partia zaplaci mi najwiecej, to tej nie bede w necie osmieszal, narazie bezinteresownie kpie z wszystkich kabotynow, ktorym sie wydaje, ze sa zbawcami narodu :) Odpowiedz Link Zgłoś
dudala76 Pieniądze PiS w internecie pójdą na marne 30.08.07, 07:57 Internauci mają możliwość wskoczyć na stronę gazeta.pl, posłuchać relacji na żywo w tvn24 czy też posluchac radiomaryja.pl czy naszdziennik. Elektorat PiS ma 2 kanały telewizyjne w postaci TVP1 i TVP2. Stąd też ograniczone pole widzenia. Z przyjemnoscia patrzę jak pis kompromituje się na każdym kroku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: metroman Łowią wwwyborców IP: *.mtp.com.pl 30.08.07, 11:39 Chyba zagłosuję na partię p.Majewskiego-" Ę i Ą ".Na całą resztę już patrzeć nie mogę.Marnują tylko ciężko wypracowany przez podatników pieniądz.Nie chcę ich kłaliwych reklam w internecie.Ani PIS-u,ani PO,ani SLD,ani SAMOOBRONY,LPR-u i innych PSL-ów i LIS-ów.Jedyne co opanowali do perfekcji to kradzież, korupcja i wieczne żarcie się o władzę.No i jeszcze robienie pośmiewiska z mojej ojczyzny!Zatem jeśli ma ktoś robić sobie jaja z narodu i kraju,to niech to robi zawodowy satyryk a nie te kreatury . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PIStoilet Kup kampanie u rydzyka, i problem wyborów znika ! IP: *.comarch.com 30.08.07, 14:29 Nic nie jest tak skuteczne jak dobre słowo papy Direktore :) Lepiej kupić pasmo reklamowe w "Katolickim Głosie w twoim domu" i efekty gwarantowane. Ojciec rozkazuje a Moher głosuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borat IV rp is e grejtyst kantry in de e world ... IP: *.comarch.com 30.08.07, 14:31 and ower oder kantrys is e grejtyst e mołst ! Odpowiedz Link Zgłoś