Gość: kir Re: Jaki portal społecznościowy najlepszy? IP: 109.243.178.* 27.04.10, 22:49 strona pis-u! to poral prawdziwych polakow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: forumiarze.pl Re: Jaki portal społecznościowy najlepszy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.10, 21:36 forumiarze.pl - forum różnotematyczne i portal społecznościowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kir Re: Jaki portal społecznościowy najlepszy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.10, 13:11 Gość portalu: kir napisał(a): > strona pis-u! > to poral prawdziwych polakow ot bolszewicka natura klonem uczciwego ludzia się posłllugiwać aby jeno kłamstwo wcisnąćtylko dobry Bóg sprawił żem przechery zauważył Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: forumiarze.pl Re: Jaki portal społecznościowy najlepszy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.10, 21:31 Polecamy www.forumiarze.pl Odpowiedz Link Zgłoś
videogag.pl Re: Jaki portal społecznościowy najlepszy? 16.05.10, 11:39 Polecam wszystkim portal rajbox.pl ma duzo opcji mozna wstawiac zdjecia przesylac filmy zakladac blogi forum itp zoacz Odpowiedz Link Zgłoś
trish_pl Re: Jaki portal społecznościowy najlepszy? 25.05.10, 20:56 Chcesz znać odpowiedź na to pytanie? Nie wahaj się zajrzeć tu: gttp.pl/slowa_kluczowe_z_zadanego_pytania Znajdziesz odpowiedzi na nurtujące Cię pytanie. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Jaki portal społecznościowy najlepszy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.10, 21:10 www.trip-trick.pl fajni ludzie, wspólne wyjazdy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzegorz Re: Jaki portal społecznościowy najlepszy? IP: *.icpnet.pl 09.06.10, 23:09 Dla mnie wwww.ufoonline.pl a to dlatego że interesuje się ufo i zjawiskami paranormalnymi.Tam nie wstydze się mówić ,pisać co myślę,ponieważ sątam tacy sami maniacy jak ja :) Odpowiedz Link Zgłoś
dreammaster Re: Jaki portal społecznościowy najlepszy? 11.06.10, 09:38 Klasycznie - facebook.pl No i rodzinny familie.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mich Re: Jaki portal społecznościowy najlepszy? IP: *.chello.pl 30.06.10, 21:43 espik.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kubez_z_kawa [...] 19.06.10, 00:18 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
lovecosmetics Jak ktoś lubi kosmetyki, porady, konkursy 22.06.10, 11:29 to nowekosmetyki.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nuddaaaa Re: Jaki portal społecznościowy najlepszy? IP: *.chello.pl 07.07.10, 17:21 jak dla mnie to bez-problemu.pl - nowy ale bardzo fajny :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Jaki portal społecznościowy najlepszy? IP: 80.54.50.* 07.07.10, 21:44 Mój jest najlepszy, no może kiedyś bedzie jeśli sie do niego zapiszesz :) witam.com.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daniel Re: Jaki portal społecznościowy najlepszy? IP: *.pl 13.07.10, 23:31 mateswait.com tylko i wyłącznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sławek Nowy portal..ciekawa propozycja IP: 213.25.115.* 02.08.10, 15:29 Tak naprawdę jest bardzo dużo portali społecznościowych i każdy z nich cos wnosi ciekawego.Ja trafiłem na nowy i to chyba bardzo świeży nazywaja się www.tutejsi.pl i nie spotkałem jeszcze nigdzie aby portal tyle rozdawał za aktywność co tam.Doładowanie to normalka ale rower?Ciekawe miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania21 Re: Jaki portal społecznościowy najlepszy? IP: *.pila.vectranet.pl 21.09.10, 13:05 Dla mnie najlepsze portale społecznosciowe to: -nasza klasa super ze dodali gry jest chociaz co tam robic -facebook ale w sumie troche ciezko sie tam połapać - www.poznane.pl natknołam sie i powiem szczerze ze zaczyna mi sie podobać niema limi5tów zdjec,fora dyskusyjne sa,filmy,a i dodawanie miast zdjecia forum super sprawa polecam Odpowiedz Link Zgłoś
glorification Re: Jaki portal społecznościowy najlepszy? 22.09.10, 12:20 Ja powiem tak. Portale społecznościowe są dobre wyłacznie dla ludzi, którzy nudzą się w życiu. Na pytanie jaki portal jest najlepszy, powiem: własny ;)))) Portale społecznościowe nie są budowane dla użytkowników, ale dla reklamodawców, firm marketingowych etc... nie łudźmy się ;)) Już wolę jabbera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monix Re: Jaki portal społecznościowy najlepszy? IP: *.chello.pl 22.09.10, 13:16 Naszeczasy.com !!h Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edyta Re: Jaki portal społecznościowy najlepszy? IP: *.adsl.inetia.pl 23.09.10, 01:06 Zajrzyj na rex003.pl.tl tam się nie będziesz nudził.. humor i fajne zdjęcia a nawet poezja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamcia Re: Jaki portal społecznościowy najlepszy? IP: *.pila.vectranet.pl 27.09.10, 23:11 bardzo podoba mi sie nowy portal jakim jest www.poznane.pl w portalu mozna dodawac darmowe ogloszenia oraz ma baze turystyczna oraz baze firm. mozna dodac wlasne miasto oraz dodawanie zdjec bez limitu!!!!!!!!!!! zapraszam Odpowiedz Link Zgłoś
idziol Re: Jaki portal społecznościowy najlepszy? 03.10.10, 15:38 www.Jcow.pl najnowszy portal społecznościowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małgosia Re: Jaki portal społecznościowy najlepszy? IP: 89.174.79.* 07.10.10, 14:42 mi osobiście podoba się nowo powstały portal miastatv.pl możesz pisać bez ograniczeń co sądzisz na temat tego co się dzieje w Twoim mieście Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: Jaki portal społecznościowy najlepszy? IP: 89.174.79.* 19.10.10, 17:36 Rzeczywiście świetny, sprawdźcie tutaj: Tekst linka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mateswait Re: Jaki portal społecznościowy najlepszy? IP: *.pl 08.10.10, 23:07 mateswait.com Odpowiedz Link Zgłoś
zawsze_podpieta same reklamy! 24.10.10, 23:31 wszyscy piszą o jakichś malutkich portalach, ewidentnie reklamując swoje dzieła, trochę to idiotyczne. po co używać portalu, z którego korzysta 100 osób, jak można pisać na fejsbuku i mieć kontakt ze wszystkimi? wszyscy już korzystają z fejsa, ludzie, zespoły, artyści, menedżerowie, politycy, nawet kosmonauci! (miropress.wordpress.com/2010/01/22/facebook-twitter-i-rozwoj-internetu/). a wy się bedziecie gnieździć na jakichś forach porastających kurzem… patrzcie, jak to można wykorzystać choćby u nas: interia360.pl/artykul/jak-sie-wabi-warszawiaka,39822 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brynol Re: Jaki portal społecznościowy najlepszy? IP: 91.207.68.* 31.10.10, 22:50 Oczywiście polecam mój ulubiony: www.rozwodnicy.org Odpowiedz Link Zgłoś
1szczawiczek Re: Jaki portal społecznościowy najlepszy? 01.11.10, 20:05 zdecydowanie facebook.....nic tak nie wciąga! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczniowie Re: Jaki portal społecznościowy najlepszy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.10, 10:35 Kochani internauci, bardzo Was prosimy-zagłosujcie na nasz filmik. Jest szansa, że nasza szkoła / mała, wiejska/ zdobędzie nagrodę, na której naprawdę nam zależy. Na takie małe szkółki zawsze jest "niedosyt" finansów i raczej nie mamy szans w inny sposób wyposażyć naszych klas. Mamy wspaniałego dyrektora, który "łata wszystkie dziury" czym tylko się da ale na pracownię multimedialną nas nie stać. Prosimy więc o Wasze głosy. To nic nie kosztuje, a nam być może uda się wygrać dzięki Waszej pomocy. Z góry wszystkim DZIEKUJEMY. Możecie nas znaleźdź po nazwie miasta: KOŁCZEWO www.tescodlaszkol.pl/305?typ=szkola_miasto&pole=ko%C5%82czewo&toon=SZUKAJ Uczniowie Szkoły Podstawowej w Kołczewie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Jaki portal społecznościowy najlepszy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.10, 11:06 Kochani, pomóżcie nam swoimi głosami. Proście swoich znajomych o głosy dla nas i głosujcie codziennie do 15-tego grudnia www.tescodlaszkol.pl/305 Będziemy Wam bardzo wdzięczni. Być może, dzięki Waszym głosom, nasza mała szkółka zdobędzie nagrodę pod choinkę - pracownię multimedialną. DZIĘKUJEMY !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monia Re: Jaki portal społecznościowy najlepszy? IP: *.lucent.com 13.12.10, 07:58 mi sie podoba polubie.pl Odpowiedz Link Zgłoś
rmarduk Re: Jaki portal społecznościowy najlepszy? 16.12.10, 09:30 Ja polecam hb-y.com portal dla ludzi chcących podzielić się swoim hobby :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ulinka86 Re: Jaki portal społecznościowy najlepszy? 11.05.11, 09:01 Sama jestem ciekaw, który jest lepszy:) Zachęcam do wzięcia udziału w ankiecie dotyczącej portali społecznościowych, którą potrzebuję do swojej pracy mgr. Badania chętnie zaprezentuję w tym wątku. moje-ankiety.pl/respond-9878.html Z góry dziękuję za wypełnienie ankiety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mati Re: Jaki portal społecznościowy najlepszy? IP: *.dynamic.chello.pl 07.06.11, 18:11 bluetree.2ap.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: Jaki portal społecznościowy najlepszy? IP: 195.116.133.* 19.06.11, 10:48 Najlepszy jest Znajomek, wiele Ciekawych rzeczy można robić itp. Zapraszać znajomych, pisać na czacie, miła atmosfera, forum i tak dalej ;) znajomek.unixstorm.org Odpowiedz Link Zgłoś