Dodaj do ulubionych

Żyją w innym świecie

IP: *.lei3.cable.ntl.com 24.12.08, 13:00
Nie wiem chlopcze w jakim ty swiecie zyjesz i jak wysokie jest twoje EGO ale Accidentally jest daleko z typu z gildiami z Bla po stronie hordy. Wiesz ze lans to lans i w gazecie mozna powiedziec rozne bzdury ale bez przesady. Wroc na ziemie niedlugo bedziesz mial CD na Coha i wtedy dopiero poznasz urok gry kiedy nie bedziesz musil wciskac jednego klawisza non-stop. Wiesz przestan pier... chlopcze ze jestes best bo odstajcie konkretnie od gildi w hordzie. Doskonale wiesz ze do Default,MM czy The dust duzo wam brakuje. Pozdro pocwicz
Obserwuj wątek
    • Gość: Nolifer... Re: Żyją w innym świecie IP: *.adsl.inetia.pl 24.12.08, 15:47
      Mega lol czytajac ten komentarz. bwhahaha. Ale sie chopie przejales. :) Hihi. Czyzby czlonek jednej z wspomnianych gildii "po stronie hordy"? :) Nie ma watpliwosci co do tego, ktora gildia pierwsza sposrod gildii stricte polskich wyczyscila content w TBC i WotLK. Fakt faktem, ze Acci nie sciga sie aktualnie z innymi gildiami na "acziewmenty" wynika nie z tego, ze nagle ludzie stracili skilla, tylko z tego, ze ogolne podejscie do aczi aczi aczi w Acci mozna w skrocie okreslic jako "PFFFFt". :) Nie dajemy sie Blizzowi w szczeniacki sposob zmanipulowac propaganda aczi aczi aczi, ktora probuja nadac jakis nowy polysk w pelni zrecyclingowanemu contentowi. Biorac pod uwage content rajdowy powinni oddac 80% pieniedzy, ktorych zazadali za dodatek.

Jedynie Sartharion z trzema drejkami wydaje sie dosc interesujacy, niestety w ciagu ostatnich 4 tygodni nie bylo nawet jednego wieczoru bez lagow na tym bosie, nie liczac ostatniej Niedzieli, kiedy juz i tak wszyscy machneli reka na WoW przed Gwiazdka. :) Jesli w styczniu lagow nie bedzie... wtedy sie to zrobi.

Ciekawostka pozostaje nowy content patch. Oby bardziej wymagajacy. Czy w nim znowu Acci zabije wszystkich bossow jako pierwsza sposrod polskich gildii? Niekoniecznie. Pierwsza faza WotLK tak zniechecila wielu w Acci, ze az przestali grac. Wiec moze nie bedzie Acci pierwsze, ale i tak bedzie fajno, jesli choc jedna z naszych (polskich) gildii zalapie sie do pierwszej setki, czego Acci, Default,MM i innym zycze. :) Szkoda by bylo, gdyby 40 milionowy kraj nie mial w miare solidnej reprezentacji w 11,5 milionowej rzeczy graczy w WoW. :) Poki co, tj. zaraz po zabiciu Malygosa, Acci skupilo sie na farmie, nie budujac jednego super squadu na aczi aczi aczi, tylko dwa zbalansowane squady 20+ osob w celu robienia kazdej instancji 2x w kazdym resecie. A 10tki chodza 3x, lub nawet 4x. Fakt, ze tydzien w tydzien, nawet pomimo lagow, udaje sie clearowac content w 21-22 osoby na rajd, to tez swoiste aczi. Dlaczego nie w 20 osob,zeby dostac "aczi"? Haha. Ostatni rajd niemal by tak poszedl, ale zalogowali sie spoznialscy i kazda grupa ich przyjela... dlaczego? Bo fun i towarzystwo i wspolna zabawa, sa fajniejsze niz aczi. Choc... moze niedlugo bedziemy zmuszeni porzucic "old ways" i tez wsiasc do tego cyrku "acziewmentowego"... tfu.

A co do Ciebie, moj maly gniewny rycerzyku... zycze Ci spokoju, dojrzalosci, dystansu do gry i moze troche popracowania nad manierami. :) Pisanie do kogokolwiek per "chlopcze", gdy samemu pisze sie komentarz na poziomie szczeniackim, sluzy jedynie wywolaniu efektu komicznego, z ktorego pewnie za dzien dwa polowa Accidentally bedzie bekala. :) To jest gra. :) Nie musisz sie z nia, czy ze swoja gildia identyfikowac tak mocno, zeby az na biednego Valkirie leciec ze sztacheta od "plota". Tak sie sklada, ze bardzo dobry z niego gracz w komputer. Moze niekoniecznie dobry synek, bo mamie nie chce w domu pomagac ;P , ale priestem gra niezle. Czy najlepiej, najdebesciej, najsuperasniej, czy jak to sie tam teraz w podstawowce ludzie wyrazaja... nie wiem. Gra ok. Ode mnie bez reklamacji. :P
    • Gość: Valeaxe Żyją w innym świecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.08, 15:48
      Widze ze dla niektorych czytanie ze zrozumieniem jest trudne i nie opanowali tego w szkole podstawowej, w artykule mowa byla o POLSKIEJ guild i z tego co sie orientuje to ACCI zabilo predzej wszystkich bossow od MM.

_______
      Grim Batol
      • Gość: Kabooom. Re: Żyją w innym świecie IP: *.adsl.inetia.pl 24.12.08, 15:56
        Ta, ale teraz sa jeszcze te cale "achievements". Jedni totalnie je olali, inny kupili ten caly syf i jeszcze prosza Blizzarda o dolewke, nie dostrzegajac jak zostali zrobieni w balona. Z biznesowego punktu widzenia system achievements jest genialnym posunieciem. Z punktu widzenia graczy jak widac niektorzy chwycili haczyk, niektorzy nie. Sam naleze do old-timerow, grajacych od premiery i mnie to cale achievements po prostu wkur.... . Ale chcac nie chcac, z uwagi na to, ze wszyscy poszli na to jak lemmingi, chyba trzeba sie bedzie dostosowac, albo wypasc z obiegu. :/ A szkoda. Bogu dzieki nie przeszlo jeszcze uznanie Aren za "creme de la creme". Wtedy to juz bylby pelen ZONK.
    • Gość: Daren Re: Żyją w innym świecie IP: *.tsi.tychy.pl 24.12.08, 20:04
      Ty gosciu od ego a ty to niby kto?
    • Gość: Neagorn Żyją w innym świecie IP: *.chelm.mm.pl 25.12.08, 15:01
      do Autora: kolega z Noobs from Poland to Mgregor a nie Mcgregor. eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=The+Maelstrom&n=Mgregor
    • Gość: Lalka Żyją w innym świecie IP: *.tktelekom.pl 26.12.08, 13:18
      Hehe ja mojego narzeczonego poznałam w Wowie na serwie Eonar:)) Od dwóch lat
      jesteśmy razem i do tej pory gramy w Wowa. Ja od początku gry, a on od jakiś 3
      lat. Dobrze jest mieć wspólną pasję, ale nie zapominamy o życiu w realu:)
      Pozdrawiam wszystkich grających:)
    • Gość: metr lub dwa LOL, "orki". IP: *.chello.pl 30.12.08, 01:00
      "Orki". No to powodzenia i życzę nauczenia się poprawnej formy tego słowa. no
      chyba, że chodziło o takie żyjące w morzu. ;]

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka