Dodaj do ulubionych

Kangurek Hop - bemowo

28.06.12, 08:26
Witam,
Chciałąbym zapytać osób , które posylały, posyłają dzieci do żłobka Kangurek Hop na Warszawskim Bemowie, czy są były zadowolone. Żłobek wydaje mi się bardzo fajny, przestronny, kolorowy, właścicielka i kadra również.
Córka ma 20 miesięcy i jeszcze potrzebuje pomocy w jedzeniu, w czynnościach pielęgnacyjnych, poza tym strasznie boje się rozstań, bo ona nawetdo pracy w domu nie chce mnie wypuścić.
Dziękuję i Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • tempera_tura Re: Kangurek Hop - bemowo 11.07.12, 14:21
      Ja się zdecydowalam oddać trzylatka do grupy przedszkolnej
    • anne_123 Re: Kangurek Hop - bemowo 12.07.13, 11:16
      Witam,

czy ktoś mógłby jeszcze dodać swoją opinię na temat "Kangurka"?

dziękuję
      • d.ark [...] 21.08.13, 13:13
        Treść postu jest niedostępna.
        • beatabeata0 Re: Kangurek Hop - bemowo 17.09.13, 13:16
          witam, nie zgadzam sie z negatywnymi opiniami przedszkola kangurek hop. Mój synek chodził tam cały rok i byłam bardzo zadowolona z tej placówki. Sama jestem nauczycielem więc oceniam zarówno ze strony rodzica jak i pedagoga. Opiekunki rzeczywiście bardzo młode, ale bardzo kompetentne. ( wymienię panią Agatę Dzieci, szczególnie najmłodsze są bardzo dobrze zaopiekowane. Zawsze czyste, ciepło ubierane gdy wychodzą na dwór. Co do jedzenia to nawet w państwowym przedszkolu nie jest idealnie. Jedynie co można zarzucić to lekki problem z czystością. Pani dyrektor powinna zwrócić większą uwagę na sprzątanie szatni i korytarza. Ale nie to jest najważniejsze- wg mnie ważniejsza jest opieka nad dziećmi. Teraz mój synek chodzi do państwowego przedszkola ( 3 tygodnie) i mam im bardzo dużo do zarzucenia. Zmieniłam przedszkole tylko ze względu na koszt, gdyby w kangurku płaciło się mniej nadal posyłałabym tam synka. Szczerze i z pełną odpowiedzialnością polecam to przedszkole
    • magdaimiko Re: Kangurek Hop - bemowo 29.07.13, 08:12
      Witam,
      moja koleżanka posyła tam swojego synka, teraz będzie już jego drugi rok i wiem ,że jest bardzo zadowolona no i Młody nie chce z przedszkola wychodzićsmile Szczegółów nie znam bo nie dopytywałam, zapamietałam nazwę przedszkola z Bemowasmile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka