kachuzdachu 04.06.06, 13:10 czy któraś z mam ma dziecko w żłobku na ul.Winklera?(Jacek i Agatka) lub na Klonowica?(Czerwony kapturek).Jeśli tak to bardzo proszę o opinię jak jest w tych żłobkach bo zamierzam posłać tam od września moją córcię. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ywwy Re: do Poznanianek 29.06.06, 14:52 Ja także myślę o tym żłobku,ale od lutego - jak się uda! Przechodzę tam często spacerując z Adą, raz były okna szeroko otwarte ( upały) i słychać było płacz dzieci ... Odpowiedz Link Zgłoś
samanta26 Re: do Poznanianek 29.06.06, 15:04 to że dzieci płacza to jest normalne.Płaczą w domu,a co dopiero w żłobku. Odpowiedz Link Zgłoś
mimimo Re: do Poznanianek 30.06.06, 09:17 Moje dziecko chodzi na Klonowica od 4 misięcy. Na początku oczywiście, że był płacz, bo musiało się zaaadaptować do nowej sytuacji (nowe otoczenie, nowe kolezanki, koledzy.....) Teraz, choc biegnie do dzieci chętnie, też czasami popłakuje, bo jest np. zmęczone. Ale generalnie po okresie adaptacji bardzo chętnie rano drepta do dzieci i cioć i czsami mam wrażanie, że nie chce stamtąd wychodzić A to chyba dobrze o tym miejscu świadczy. Odpowiedz Link Zgłoś