boranet 19.06.07, 17:06 Właśnie dziś się okazało, że jednak przeprowadzka na Wiktorską będzie wcześniej. Od lipca żłobek będzie działał już na Wiktorskiej. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
boranet Re: Do Jenny_curran nt Humańskiej 30.06.07, 16:09 od poniedziałku na Wiktorskiej Odpowiedz Link Zgłoś
jenny_curran Re: Do Jenny_curran nt Humańskiej 30.06.07, 19:36 Ojej, jak dobrze. No przecież codzień od ponad miesiąca jadę do roboty już nie Domaniewską, a do Mariotta i stres mnie co rano bierze, że jak się, cholera, nie przeniosą to będę musiała gonić z Wołoskiej na Humańską, a potem w Jerozolimskie. I to wszystko autobusem, ze spacerówką, na łeb, na szyję. A tu taaaaka ulga. Baaaardzo Ci dziękuję kochana za wieści! Odpowiedz Link Zgłoś
boranet Re: Do Jenny_curran nt Humańskiej 30.06.07, 21:04 Mnie w zasadzie jest bez różnicy czy Humańska czy Wiktorska bo mieszkam pośrodku Zresztą moje dziecko będzie tam chodzić tylko przez 2 ostatnie tygodnie lipca bo od września zaczyna przedszkole. Ale w sumie się cieszę że chociaż na 2 tyg załapie się na chodzenie do nowego żłobka. Tu trochę przerażały mnie te popękane ściany... Odpowiedz Link Zgłoś