mariken 08.07.08, 16:12 jak jest - ogólnie? wady, zalety? będę wdzięczna za każde info Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cyklistka2007 Re: żłobek na odyńca, warszawa :) 10.07.08, 12:48 Nie wiem o jaki żłobek pytasz?, ja od czerwca posłałam mojego Malucha do Krainy Elfów koło Odyńca, naprawde fajne miejsce. Jest to willa z ogrodem, gdzie maluchy spedzają wiekszość czasu.Zarówno właścicielka jak i Nianie są bardzo miłe i otwarte Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
lacatus Re: państwowy, nr 5 :D nt 21.07.08, 10:29 no właśńie też bym się z chęcią czegoś dowiedziała o tym żłobku, bo wrzesień już tuż tuż i niebawe córa zacznie do niego chodzić..( Odpowiedz Link Zgłoś
asiarainbow Re: żłobek na odyńca 24.07.08, 13:50 Moja córcia tam chodzi, bardzo sobie chwale ten złobek i panie które tam pracuja.Wiktoria od pierwszego dnia sie tam dobrze czuła. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
irka15 Re: żłobek na odyńca 24.07.08, 18:25 A twoja corka idzie do II grupy? Bo moja wlasnie od wrzesnia bedzie tam chodzic Na razie jest w pierwszej i jest naprawde super. W zeszlym roku zlobek ten byl 4 w rankingu zlobkow w Wawie. My z mezem jestesmy baaardzo zadowoleni. Panie sa wspaniale. Bawia sie z dziecmi, ucza je piosenek, dzieci duzo czasu spedzaja na dworze. I wiele innych, jesli chodzi o pielegnacje, to corka nigdy nie wrocila ze zlobka z odparzona pupa. zawsze nakarmiona, o co tylko sie nie zapytam, dostaje wyczerpujaca odpowiedz Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mariken do 2 :)) 26.07.08, 11:05 mam nadzieję, że będzie dobrze sam żłobek spodobał nam się bardzo, więc może i małej się spodoba do zobaczenia na zebraniu Odpowiedz Link Zgłoś
mariken i jak jest? 08.09.08, 00:23 u nas nieźle, mała zadowolona, nie marudzi, nie płacze która to twoja mała? Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_w Re: żłobek na odyńca, warszawa :) 24.07.08, 21:51 Jeśli chodzi o Krainę Elfów to naprawde wspaniałe miejsce i jestem przekonana, że to był najlepszy wybór. Moj Maluch chodzi tam od 3 tygodni i jest zachwycony, ja z resztą też. Widziałam chyba wszystkie żlobki na mokotowie i musze przyznac, że ten zrobił na mnie najlepsze wrażenie. Miejsce jest świetne - dużo willa z ogrodem, gdzie dzieci spedzaja dużo czasu, cały dzień wypelniony jest jakimis zajęciami więc nie ma mowy o nudzie. Szczerze polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
daguska121 Re: żłobek na odyńca, warszawa :) 30.07.08, 10:23 Witam, mam ogromna prosbe czy moglabys podac namiary na Kraine Elfow, bede wdzieczna. Z gory dziekuja Dagmara Odpowiedz Link Zgłoś