mk1975 22.10.08, 09:21 Możecie coś polecić? Najlepiej państwowy, ale na taki, chyba nie ma szans? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cudowne-lata Re: Dobry żłobek Targówek, Zacisze, Bródno? 22.10.08, 09:47 zapraszamy do nas - z Targówka "rzut beretem" www.cudowne-lata.edu.pl Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
only-nologo Re: Dobry żłobek Targówek, Zacisze, Bródno? 22.10.08, 23:35 hej,skończcie już z tą reklamą na tym forum,regulamin przeczytaliście?interes się nie kręci? ja wiem że to wszystko niemało kosztowało,że o klienta trudno,itp,itd,ale jeśli było was stać wybudować dom,urządzić w nim opiekę nad dziećmi to chyba was stać też wydać pare groszy na reklamę,nieprawdaż? na dzieciach też tak będziecie oszczędzać? i tak na marginesie,gdzie jest jakiś moderator tego forum żeby kasował te śmieci z autoreklamą? i na sam koniec dodam że jestescie prawie w Michałowie-Grabinów więc nie "rzut beretem" od Targówka lecz kawał drogi...z wybojami Odpowiedz Link Zgłoś
fasolka2008 Re: Dobry żłobek Targówek, Zacisze, Bródno? 23.10.08, 23:23 Matko kochana spokojnie z tymi osądami, Forum jest po to aby zamieszczać informacje więc każdy może się zareklamować Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia2007 Re: Dobry żłobek Targówek, Zacisze, Bródno? 23.10.08, 23:41 Dobre,dobre,mniam,mniam,w co drugim poście żebrzą o klienta. Można i trzeba wymieniać opinie a nie nachalnie się reklamować. Dobre placówki nie potrzebują reklamy. A jeśli już to kilka linijek wyżej w nagłówku można umieścić za marne grosze linka z ofertą. Odpowiedz Link Zgłoś
mk1975 Re: Dobry żłobek Targówek, Zacisze, Bródno? 25.10.08, 21:35 no cóż, a ja nadal czekam na info. Odpowiedz Link Zgłoś
buba_9 Re: Dobry żłobek Targówek, Zacisze, Bródno? 26.10.08, 00:37 Droga Mamo,nie czekaj na info na tym forum,tutaj panuje chaos,anarchia,autoreklama,wzajemne podgryzanie się właścicieli,itd,itp. Nikt o zdrowych zmysłach nie kieruje się opiniami z forum. Moja rada to wyszukiwarki internetowe i prześwietlanie na wylot stron tych żłobków i ewentualnie wywiad pod żłobkiem z wychodzącymi lub wchodzącymi rodzicami.Lepszej metody nie znam. Życzę powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
mamawaw Żłobek-chodecka 30.10.08, 21:33 mk ja wybrałam żłobek na Chodeckiej(wcześniej popytałam mamy-ale w realu).Niestety mój synek jest 49 na liście rezerwowej swojej grupy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
puellapulchra Re: Żłobek-chodecka 14.11.08, 13:05 My też chcieliśmy do tego żłobka posłać córeczkę, bylibyśmy na 36 miejscu na liście rezerwowej Ale zdecydowaliśmy się na prywatny żłobek w Ząbkach, mamy rzut beretem, żłobek jest OK na pierwszy i drugi rzut oka A jaka prawda, to się okaże w grudniu Odpowiedz Link Zgłoś