agags 06.08.09, 11:59 Witam! Poszukuję od lutego 2010r. żłobka w Krakowie, najlepiej w okolicach Krowodrzy dla 6 miesięcznego dziecka. Czy ktoś zna może namiary na jakieś żłobki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aneciknt Re: Żłobek w Krakowie 04.11.09, 09:05 podbijam temat, interesuje mnie dokładnie ta sama lokalizacja i termin. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
ysabella70 Re: Żłobek w Krakowie 04.11.09, 17:31 Na państwowy to nie ma szans, kolejki ida w setki. Chyba trzeba szukac prywatnego klubiku,cos mi sie na forach obijało o "oczy" otwracie czegos na Krowodrzy, tylko może było to na forum dziecko- województwo małopolskie. Odpowiedz Link Zgłoś
ndcsa Re: Żłobek w Krakowie- Czereśniowa-to niedaleko 07.11.09, 23:32 Witam, ja byłem na "oględzinach" w Kolorowej Przystani na Czereśniowej, to niedaleko, po drugiej stronie alej 29 listopada. Strasznie mi się podoba, ale na razie się nie zdecyduję, bo jednak babcia małej się uparła z nią zostawać, a nie chcę wywoływać awantury rodzinnej Miły personel,zaangażowany w to co robi, z uśmiechem,lokal ładny, duży, kilka pomieszczeń w domku, a nie ciasny pokój w mieszkaniu w bloku. Dbają o bezpieczeństwo maluszków, na rogi stołów przeylepione jakieś łapki, kontakty zaślepione, wykładziny podłożone czymś że się nie przesuwają i takie tam. Mają też ogródek,ma być wyposarzony na wiosnę w zabawki, no ale to zobaczymy. Ceny przyzwoite, wiadomo, zawsze może być taniej. No ale z wpisowego kupują wszystko,nie trzeba nosić pieluch ani żadnej pościeli, ręczników i wymieniać, prać i z powrotem nosić, tylko zapewniają wszystko,i mają pralkę. Zostawia się ciuszki dla małej na przebranie w razie "wypadku" i tyle.Dużo mają informacji na stronie internetowej,warto poszukać i zaglądnąć. Ogulnie wygląda bardzo dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
paszka30 Re: Żłobek w Krakowie- Czereśniowa-to niedaleko 11.11.09, 22:34 Witam Coś wszystkie wracamy do pracy w lutymI w dodatku mieszkamy w tej samej okolicy Potrzebuję prywatnego żłobka w Krowodrzy od początku lutego. Córka będzie miała wtedy rok. Patrzyłam na stronkę KOLOROWEJ PRZYSTANI i pierwsze wrażenie jest ok,ale to nowy klubik i panie młodziutkie i nie wiadomo jak sobie poradzą.W najmłodszej grupie ma być 10 dzieci i 2 panie,nie wiem czy to nie troszkę za dużo dzieciaczków..Jedno będzie płakać bo ma kolkę, drugie zrobi kupę,a trzecie właśnie będzie stawiać pierwsze kroki i obijać się o kanty.A pozostała siódemka na pewno też coś wymyśliJak sądzicie? A może jest ktoś kto ma tam swoją pociechę? Odpowiedz Link Zgłoś
myszontko Re: Żłobek w Krakowie- Czereśniowa-to niedaleko 12.11.09, 23:29 Witaj Mój synek (prawie 2 latka) chodzi do Kolorowej Przystani od 2 tygodni. Jest naprawdę Ok. To, że panie młode, uważam za atut. Bardzo fajnie zajmują się maluchami. Grupy na razie nie są liczne, a w miarę jak będzie przybywać dzieci, zwiększy się też liczba pań. Widać, że dziewczyny mają serce do tego, co robią. A to chyba najważniejsze Jestem spokojna jak zostawiam tam mojego malucha, pomimo jego róóżniastych humorów (jak na 2-latka przystało)Zresztą, teraz są tam też dzieciaczki zaledwie kilkumiesięczne, otoczone troskliwą opieką Pozdrawiam)) Odpowiedz Link Zgłoś
paszka30 Re: Żłobek w Krakowie- Czereśniowa-to niedaleko 13.11.09, 10:06 Serdeczne dzięki za odpowiedźSzczerze powiedziawszy liczyłam na pozytywne rozwianie moich wątpliwościNutkę niepokoju pozostawia jeszcze myśl,że w przyszłości w najmłodszej grupie ma być 10 dzieci na 2 panie (to wiem z ust Pani Dyrektor).No ale może jak się okaże że to nie starcza to zatrudnią więcej.Zresztą trudno się też spodziewać codziennie 100% towej frekwencji.Pewnie zdecyduję się na tą placówkę. Jeszcze biorę pod rozwagę Momiklub,ale o tamtym miejscu prawie nic nie wiem. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
babelkowo1 Re: Żłobek w Krakowie 06.01.10, 10:25 Witam! w lutym ruszamy z nową filią klubiku malucha "Bąbelkowo" w Krakowie. Jesteśmy kadrą psychologiczno- pedagogiczną. Nasze wykształcenie daje państwu gwarancję doskonałej dbałości o rozwój psychiczny, poznawczy oraz fizyczny Waszych skarbów! Co ważne- same jesteśmy matkami, znamy Wasze obawy, marzenia, oczekiwania! klubik przeznaczony jest dla dzieci w wieku od 6 mies do 3 roku życia zainteresowane mamy zapraszam do kontaktu mailowego! pozdrawiam! Paulina T. babelkowo1@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kikakg Re: Żłobek w Krakowie 07.01.10, 13:17 witam, Jestem mama 6 miesiecznej dziewczynki, za dwa miesiace wracam do pracy i rowniez szukam klubu w na Krowodrzy. Prosze o szersze informacje odnosnie nowo otwieranego klubu Babelkowo tzn. cena, lokalizacja...a moze strona www. dziekuje, Odpowiedz Link Zgłoś
babelkowo1 Re: Żłobek w Krakowie 11.01.10, 13:17 wysłałam do Pani wiadomośc... jeśli nie doszła - prosze o kontakt babelkowo1@gazeta.pl pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
kikakg Re: Żłobek w Krakowie 13.01.10, 17:19 tak dostalam, dostalam wyczerpujace informacje pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś