kkolaczyk1 03.10.09, 19:03 czy moze widzialyscie podobne buty na troche mniejszym obcasie w przyzwoitej cenie;) szukalam po sklepach ale nie znalazlam nic podobnego:( dziekuje! szafa.pl/c1236086-pieekne.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ola_pozytywna Re: buty-moze ktos widzial 03.10.09, 19:27 Widziałam takie na Allegro, czarne bodaj zamszowe, ale niezamszowe także (kosztowały o ile mnie pamięc nie myli poniżej 100zł),sprzedający nazywa się jacenty007z. Nie mam z nim nic wspólnego, poza tym, że kupiłam u niego inne buty i berecik;) Odpowiedz Link Zgłoś
kkolaczyk1 Re: buty-moze ktos widzial 03.10.09, 19:47 dzieki:-) a zadowolona jestes z zakupow? Odpowiedz Link Zgłoś
ola_pozytywna Re: buty-moze ktos widzial 03.10.09, 20:59 Tak, bardzo jestem zadowolona. Buty są starannie wykonane i wygodne. Kupiłam klasyczne w fasonie szpilki (11cm) za 39zł, a że ta cena była mi mocno podejrzana, przed zakupem napisałam do 10 osób, które ów model kupiły u tego sprzedającego. 9 osób odpisało, z czego wszystkie pozytywnie i o butach i o Sprzedającym, więc się zdecydowałam na zakup i mogę tylko potwierdzić te opinie. Odpowiedz Link Zgłoś
kkolaczyk1 Re: buty-moze ktos widzial 03.10.09, 21:46 dziekuje:))) a moze ktos widzial podobne w sklepie np zebrze, zarze, rylko czy innym? Odpowiedz Link Zgłoś
malwina79 Re: buty-moze ktos widzial 04.10.09, 00:24 A co to znaczy dla Ciebie przyzwoita cena? Odpowiedz Link Zgłoś
ladyjm Re: buty-moze ktos widzial 04.10.09, 09:47 ja widziałam podobne na stylowebutki.pl . generalnie wygladały supersexy ale to chyba tzw "japan style" wiec nie zaryzykowałam. ale jesli sie zdecydujesz napisz mi czy wygodne i trwałe:) Odpowiedz Link Zgłoś
kkolaczyk1 Re: buty-moze ktos widzial 04.10.09, 10:37 do 200-250zl szukam:-) co do stylowych kupowalam juz sporo razy u nich buty, ba! bylam stala kientka;-) niestety 2 ostatnie pary (gdy firma z kasiapiorko zmienila sie na stylowe) nie doszly..byly duze problemy z otzrzymaniem konkretow..na bty czekalam 2miesiace, wiec juz nie bede ryzykowac, na poczcie dostalam nawet pismo,ze nie ma takiej paczki o numerze ktory mi podala a ona na maila pisala, ze niby dostalam buty...ale nie miala NIC by potwierdzic ta teze..aa i w niewyjasnionych okolicznosciach moje konto na sklepie zostalo skasowane... Odpowiedz Link Zgłoś
monte_carlo1 Re: buty-moze ktos widzial 04.10.09, 11:06 Widzialam bardzo podobne w Zarze (Bruksela), nie wiem z czego byly zrobione ani jaka cena, gdyz nie lubie tak wysokich obcasow. Odpowiedz Link Zgłoś
niewyspana123 Re: buty-moze ktos widzial 04.10.09, 12:50 w zarze w warszawie na marszałkowskiej były, ok 400 zł, takie jak u cocorosa: mypreciousconfessions.blogspot.com/2009/09/strolling-around.html Odpowiedz Link Zgłoś