Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

markowe ciuchy

11.02.10, 21:51
    Co sądzicie o markowych ubraniach od Prady, Armaniego, Versace? Kupujecie
    czasem. Ja lubię sobie dozbierać do takiego ciucha, bo czuję się w nim
    bardziej atrakcyjna plus ma nieporównywalnie lepszą jakość. Znalazłam sklep
    ekstrawagancko.pl, gdzie można znaleźć markowe ubrania w ciut niższej cenie, a
    same oryginały. Jest rozmiarówka i obsługa pomaga dobrać strój.
    Obserwuj wątek
      • energia Re: markowe ciuchy 12.02.10, 13:50
        Markowe ciuchy tak, lubie i czasami kupuję, szczególnie na przecenach.
        Sprawdziłam sklep ekstrawagancko.pl przez ciebie, tao, polecany i faktycznie
        ceny są niższe niż w normalnych sklepach. Tylko wybór bardzo ograniczony, ale i
        tak da się coś znaleźć.
        • oszalina Re: markowe ciuchy 18.02.10, 12:36
          Energia fajny ten sklep ekstrawagancko.pl Znalazłam tam fajną kurtkę dla mojego
          faceta od Armaniego w bardzo przyzwoitej cenie. Niezłe tam maja rzeczy i dość
          tanie jak na takie marki. Na pewno będę tam często zaglądać.
          • Gość: Ania Re: markowe ciuchy IP: *.147.78.169.nat.umts.dynamic.eranet.pl 26.02.10, 22:28
            Ja też kocham markowe ciuchy za dodatki od ck mogłabym zabić ;-) ale znalazłam
            stronkę w której ciuchy znanych marek są tańsze nawet o 70%!! a do tego można
            zdobyć rabaty w wysokości 20 zł wielokrotnie!!! Oto lik do tej strony
            pl.buyvip.com/MemberInvitation.html?D0236O5S264603
            jedynym minusem
            jest to, że trzeba się zalogować ale rejestracja trwa jedną minutkę
      • kasia3000 Re: markowe ciuchy 28.02.10, 09:22
        Ekstrawagancko.pl to całkiem fajny sklep, jeśli ktoś preferuje markowe ciuchy to
        tam na pewno je znajdzie. Ja nie mam dużo rzeczy tego typu ale parę oczywiscie
        mam. DZieki temu pozornie nawet skromny strój nabiera charakteru i elegancji
        • panirewolucja Re: markowe ciuchy 12.03.10, 19:32
          a ja ostatnio znalazłam sklep fashioncorner.pl, w którym można kupić markowe ciuchy
          (Lacoste, Ralph Lauren, Calvin Klein itp.) i mam zamiar kupić tam prezent mojemu
          mężczyźnie, bo znalazłam fajną promocję na okazyjni.pl/kupon-
          919_Promocja+swetr%C3%B3w.htm
      • Gość: gabiś Re: markowe ciuchy IP: 82.177.198.* 30.03.10, 18:57
        też wolę mieć mniej ubrań ale za to markowych. Co do fajnych sklepów to polecam
        ejtyfree. Mają między innymi sukienki BCBG Max Azira naprawdę tanio! kilka dni
        temu zamówiłam jedną na wesele brata; okazała się śliczna a i sklep bez zarzutu,
        bardzo szybko sfinalizowana transakcja:)

www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=16367925
      • Gość: Markowaaa Re: Markowa odzież na każdą kieszeń! IP: *.adsl.inetia.pl 01.09.10, 22:22
        Sklep www.markowe-ciuchy.pl zajmuje się
        sprzedażą nowej, oryginalnej markowej odzieży typu OUTLET znanych i lubianych marek
        zachodnich takich jak Zara, Vero Moda, Jennyfer, Avanti, G&C, Amisu, Bershka, H&M,
        Fishbone, Next, Adidas, Nike, Reebok, Nike, Puma i wiele innych.

Swoją ofertę kierujemy do osób ceniących wysoką jakość i wyjątkowy styl odzieży.
        Odzież damska, męska, młodzieżowa i dziecięca na każdą kieszeń!
        Gwarantujemy bezpieczeństwo transakcji oraz atrakcyjne rabaty dla stałych klientów!

Sklep www.markowe-ciuchy.pl zaprasza!
      • Gość: asiola Re: markowe ciuchy IP: *.vlan396.dengo.lubman.net.pl 02.09.10, 07:48
        ja polecam sklep SOLAR i SIMPLE uwielbiam ich kolekcje i dla mnie te firmy są
        markowe, no i moje nowe odkrycie www.szafomania.pl - mają kolekcje różnych mniej
        znanych firm a teraz nawet Motel Rock (Asos)
      • aga77 Re: markowe ciuchy 17.09.10, 22:41
        Ja przeważnie czekam na przeceny ;> bo jednak ceny w tych sklepach są zabójcze... :(
        • Gość: fashionvictim Re: markowe ciuchy IP: *.rev.numericable.fr 02.10.10, 15:34
          buyvip sprawdzone, dostawa baaaaadzo dluga (dluzsza, niz napisali), kontakt
          bardzo cienki, ale sukienka calkiem ok!
          w bao.pl kupilam raz perfumy, wszystko dobrze sie odbylo.
          ale jeszcze nie kupowalam w espacemax.pl i rajmarek.pl, czy ktos to juz robil i
          jest zadowolony ?
      • Gość: nowy butik modowy Re: markowe ciuchy IP: *.olsztyn.mm.pl 02.10.10, 18:42
        Ja ostatnio odkryłam nowy butik
        [[b]url=http://www.fidoma-butik.pl]www.fidoma-butik.pl[/url][/b] z bardzo dobrą
        jakościowo odzieżą. Kupiłam np świetne pumpy jeansowe Kaffe i bluzkę z żabotem
        Saint Tropez (ten sam producent co Jackpot) i jestem zachwycona. Ubranka dość
        drogie ale ja wolę kupić rzadziej coś porządnego i mieć potem na lata.
      • Gość: kinga nowy butik modowy IP: *.olsztyn.mm.pl 02.10.10, 18:44
        Ja ostatnio odkryłam nowy butik
        www.fidoma-butik.pl z bardzo dobrą
        jakościowo odzieżą. Kupiłam np świetne pumpy jeansowe Kaffe i bluzkę z żabotem
        Saint Tropez (ten sam producent co Jackpot) i jestem zachwycona. Ubranka dość
        drogie ale ja wolę kupić rzadziej coś porządnego i mieć potem na lata.
        • Gość: Kanya Re: nowy butik modowy IP: *.rev.numericable.fr 04.11.10, 10:31
          kupilam sobie w sklepie rajmarek.pl szalik komin marki american vintage,
          cudowny, cieplutki, milusi, nie rozstaje sie z nim !
          www.rajmarek.com/website/swetry-kardigany/156-gilet-coton-american-vintage-carbone.html
          • Gość: madzia Re: nowy butik modowy IP: *.rev.numericable.fr 08.11.10, 13:06
            bomba !!!! kupilam go w kolorze kremowym razem ze swetrem + redukcja 20% :)
            dzieki Kanya za info, nie znalam tego sklepu, fajna nazwa rajmarek i bardzo
            przyjemna strona !
            dodalam do ulubionych :)
            • Gość: Yellow Re: nowy butik modowy IP: *.rev.numericable.fr 08.11.10, 15:55
              w rajmarek kupowalam 2 razy, w ubiueglym tygodniu troche zaszalalam, bo mieli
              20% znizki na wszystkie marki :)
              widzialam na stronie espace max ze juz sklep nie istnieje, zreszta czy ktos wie
              co sie z nimi stalo ?
              • Gość: kacha Re: nowy butik modowy IP: *.chello.pl 14.11.10, 20:06
                Ja widzę dalej zniżki na Rajmarek.pl. A mam wypłatę 15go. Mam upatrzoną sukienkę. :brawo:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka