Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Jakie buty

IP: *.wro.vectranet.pl / 62.29.254.* 29.02.04, 22:13
    ... beda modne tej wiosny i lata?? Kompletnie sie nie orientuje, a musze cos
    kupic (na codzien, ale takie bardziej eleganckie).
    Czy typowe czolenka, czy nadal szpice? Jaki obcas?? zapinane wokol kostki czy
    mokasyny?
    Pomozcie :)
    Obserwuj wątek
      • Gość: milosna Re: Jakie buty IP: *.ipt.aol.com 29.02.04, 22:38
        Proponuje:
        najepiej zakup buty w Twoim rozmiarze i wszystko bedzie dobrze!

c z a u
        • envi Re: Jakie buty 29.02.04, 23:10
          okrągłe noski,mocne szpilki,raczej czółenka.ale ja chyba kupię trampki.
          • Gość: veri Re: Jakie buty IP: *.wro.vectranet.pl / 62.29.254.* 01.03.04, 11:21
            trampki...
            jak tak dalej pojdzie to ja chyba tez :)
            poza tym w sklepach trudno znalezc cos ladnego i niesztampowego - wszedzie
            czuby i czuby... nie zeby mi sie nie podobaly, ale to juz powoli nudne sie robi.
            • Gość: miu Re: Jakie buty IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.03.04, 19:09
              oj, czuby są paskudne - stopy robią się długaśne. Może tego nie widać, gdy
              laska ma spodnie, ale już z odkrytymi łydkami wygląda to paskudnie. Poza tym to
              takie sztampowe: buty z długaśnymi czubami, spodnie opięte na biodrach i
              znacznie rozszerzane na dole, do tego krótka kurtecza albo puchowa kurtka-
              płaszczyk. Sztampa i tyle! Zero inwencji, ale cóż - "skoro pół ulicy tak
              chodzi, to znaczy, że jestem modna".
              Czy Was to nie zastanawia, że w Polsce można powiedzieć, że coś tam
              nosi "ulica", gdy tymczasem Europa jest bardziej "indywidualna" - kobitki
              trzymają styl, ale nie są jak od sztancy?
              Może wiosną będzie lepiej?
              • kochanica.francuza Re: Jakie buty 01.03.04, 19:42
                Gość portalu: miu napisał(a):

> oj, czuby są paskudne - stopy robią się długaśne. Może tego nie widać, gdy
                > laska ma spodnie, ale już z odkrytymi łydkami wygląda to paskudnie. Poza tym
                to
                >
                > takie sztampowe: buty z długaśnymi czubami, spodnie opięte na biodrach i
                > znacznie rozszerzane na dole, do tego krótka kurtecza albo puchowa kurtka-
                > płaszczyk. Sztampa i tyle! Zero inwencji, ale cóż - "skoro pół ulicy tak
                > chodzi, to znaczy, że jestem modna".
                > Czy Was to nie zastanawia, że w Polsce można powiedzieć, że coś tam
                > nosi "ulica", gdy tymczasem Europa jest bardziej "indywidualna" - kobitki
                > trzymają styl, ale nie są jak od sztancy?

O, no właśnie.
                > Może wiosną będzie lepiej?
      • negra29 for walking ( n/t ) 01.03.04, 20:18

• envi Re: Jakie buty 01.03.04, 20:22
        ja o tych trampkach całkiem serio mówię!!!!!!cholera,kupujcie trampki!i do tego
        kupię jeszcze buty z długim nosem,zawiniętym do góry na obcasie kaczuszce i w
        kolorze jasnej zieleni,i złote sandałki.Marzę o takich butach już cały rok i
        nigdzie nie ma

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka