Gość: madzi1 IP: *.acn.waw.pl 01.03.04, 23:39 czesc :) nie wiecie czy jest jakis sklep GAP w wawie? albo czy jest wogole jakis w polsce??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tak-tak-tak Re: GAP- warszawa IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 01.03.04, 23:43 Byl kilka lat temu i z powodu cen padl byl:( Najblizszy w Londynie Odpowiedz Link Zgłoś
lunatica Re: GAP- warszawa 02.03.04, 12:58 a nie mieli go otwierać w tym bluecity? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: GAP- warszawa IP: *.dyn.optonline.net 03.03.04, 01:00 podobno w Niemczech najblizszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: GAP- warszawa IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.03.04, 01:01 Bez przesady jest kilka w Niemczech. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Goska Re: GAP- warszawa IP: *.client.comcast.net 09.03.04, 03:21 Lepszy od Gap jest J.Jill ,ceny tez sa wyzsze.Niestety nie ma tego sklepu w Polsce,prawdopodobnie zbyt drogi.....ale mozna robic zakupy przez internet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: GAP- warszawa IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.03.04, 16:01 J.Jill to zupełnie inny styl niż GAP, troszkę drobnomieszczański jak na mój gust, całkiem bez bigla. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasica Re: GAP- warszawa IP: *.tls.pl 11.03.04, 19:25 co to jest "bigiel"? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza GAP mial tzw. sweatshopy 02.03.04, 12:31 Gość portalu: madzi1 napisał(a): > czesc :) nie wiecie czy jest jakis sklep GAP w wawie? albo czy jest wogole > jakis w polsce??? czyli fabryki w krajach Trzeciego Świata, gdzie robotnicy pracują po szesnascie godzin za dolara w sumie, a robotnice są wykorzystywane seksualnie. Radzilabym wam go bojkotowac, chyba ze wam marka widzenie zacmiewa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: GAP- warszawa IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.03.04, 01:05 A tak swoją drogą, to co ludziska widzicie w tym GAPie, moim zdaniem przeciętna jakość, ceny wygórowane, stylistyka średnia. Jedno co lubię to topy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: GAP- warszawa IP: *.dyn.optonline.net 03.03.04, 17:13 zalezy, czasem mozna cos fajnego kupic, szczegolnie na przecenach . w tym roku sie postarali - sporo reklam mieli.. www.gap.com mozna sobie cos wybrac i na amozon kupic.. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: GAP- warszawa IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.03.04, 13:34 Amazonowy GAP nie wysyła do Polski, sprawdzałam. Ja jak pisałam za GAPem nie przepadam, jednak lubię Ich dziecięce ubranka. Natomiast kolekcja damska bez rewelacji, zawsze jednak kupuję topy z supportem, można je nosić bez stanika i nie wygląda to nieestetycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: GAP- warszawa IP: *.interecho.com / 62.233.170.* 14.04.04, 23:36 jak to brzmi- topy z supportem- mowmy po polsku please Odpowiedz Link Zgłoś
malybialypies Re: GAP- warszawa 11.03.04, 19:35 GAP schodzi na psy. Sklepu nie ma, ale kiedyś sprzedawali jakieś nędzne resztki w Dantexie w Al. Jerozolimskich. Poczekajmy aż otworzą Banana Republic. A tymczasem zaopatrujmy się w sklepie dla pań puszystych. Centrum Arkada, ul. Solec 81b, pawilon p-57. Miła i fachowa obsługa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: GAP- warszawa IP: *.interecho.com / 62.233.170.* 14.04.04, 23:39 Banana Republic - ale ceny!!!!!!!!! najblizszy GAP jest w Berlinie GAP ma dobrej jakosci ciuchy, nie kazdy musi je lubic, sprawa gustu ja b.lubie GAP i brakuje mi tego sklepu w Polsce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SUPERBOY BMW Re: GAP- warszawa IP: *.dip.t-dialin.net 16.04.04, 20:16 ach brakuje, nie zesraj sie,glupia pizdo , tu w berlinie jest min.15 GAP´ow ale to najgorszy chlam , kupuja tam glownie ruski cizie, i polaczki co to pozniej szpanuja ze byli w berlynie na zakuopach albo w londynie i jacy to oni nie sa modni , kompletna beznadzieja Odpowiedz Link Zgłoś