Gość: fiolka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.04, 15:39 ile kosztuje torebka od louis'a vittou? słyszałam ze ok1700zL. czy to prawda??? z góry dzięki za odpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
helena25 Re: louis vittou 05.03.04, 15:48 Louis Vuitton. W zaleznosci od fasonu, matrialu, wielkosci od: - Accessories Pouch, $230.00 do: - Deauville Beauty Case, $885.00 To z serii monogram canvas, czyli tej najlepiej znanej. Zerknij sobie na: www.eluxury.com/brands/louis_vuitton/index.jhtml Tam jest caly przeglad klasycznych modeli, bo nowosci nie ma :-(( H. Odpowiedz Link Zgłoś
dun-ka Re: louis vittou 05.03.04, 18:36 Najnowsze kolekcje znajdziesz na www.louisvuitton.com. Ceny też tam są (w USD). Pozdrawiam... Odpowiedz Link Zgłoś
lady Re: pytanie powazne 07.03.04, 10:29 klase maja. wiekszosc z nich bardzo mi sie podoba, choc nie wszystkie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: pytanie powazne IP: *.cable.mindspring.com 12.03.04, 05:25 Epatowanie znakiem firmowym to wlasnie brak klasy Odpowiedz Link Zgłoś
beauty_baby Re: louis vittou 08.03.04, 10:10 VITTOU??? nie mam pojęcia, pewnie jakieś 10 zł a bazarze. Odpowiedz Link Zgłoś
reniatoja Re: louis vittou 12.03.04, 11:34 Wiem, ze to sa najbardziej snobistyczne torebki jakie sobie mozna wyobrazic, ale odbiegajac tak od snobizmu - czy naprawde Wam sie podobaja te napstrokacone kwiatuszki? Sa bez sensu, uwazam. Gdyby taki wzorek dala jakas inna firma, to nikt by nie kupil takiej torebki. Odpowiedz Link Zgłoś
helena25 Re: louis vittou 12.03.04, 15:59 reniatoja napisała: > Wiem, ze to sa najbardziej snobistyczne torebki jakie sobie mozna wyobrazic, To wpisz sobie wyszukiewnie "hermes birkin bag" na www.ebay.com To jest sztuka sprzedawac i znajdowac nabywcow na torebke za $30.000 :-)) Tak na marginesie :-)) Pozdrawiam H. Odpowiedz Link Zgłoś
diab.lica Re: louis vittou 12.03.04, 16:49 mysle, ze wlascicielka te torebki sie podobaja. to sie nazywa "acquired taste" :) Odpowiedz Link Zgłoś