Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

staniki na duzy biust

IP: *.kim.pl / *.kim.pl 14.03.04, 14:03
    mam calkiem pokazny biust,miseczka d,czasem nawet e.i tu pojawia sie
    problem-nie moge sobie dobrac stanikow!wszedzie koronki,ktorych nie cierpie,a
    alternatywa sa biustonosze jak dla starych matron..w dodatku nie lubie
    bielizny bialej ani cielistej.lubie czarna,ale najbardziej kolorowa.zadnych
    koronek.i tu pojawia sie problem..mozecie mi polecic jakies firmy?
    Obserwuj wątek
      • Gość: aggie Re: staniki na duzy biust IP: *.crowley.pl 14.03.04, 23:36
        Bardzo dobre staniki dla kobiet z dużym biustem produkuje firma Samanta, fajnie
        trzymają i modelują biust. Mają różne wzory- z koronkami i bez, a w ostatniej
        kolekcji pojawiły się prócz czarnej i białej bielizny ciekawe brązy i róże.
        Kosztują ok. 65-80 zł. Jak na polską firmę to chyba dużo, ale są warte swojej
        ceny. Jest tylko jeden problem, bo wyroby Samanty nie jest tak łatwo dostać.
        Adres: www.samanta.pl
        • Gość: Monika Re: staniki na duzy biust IP: 5.5R2D* / *.kcc.com 15.03.04, 16:20
          Ja mam rozmiar 75E i od lat kupuję staniki Triumpha, coraz częściej mają modele
          bez koronek. Noszą się świetnie !
          • Gość: @@@ Re: staniki na duzy biust IP: *.icpnet.pl 28.03.04, 01:34
            www.avocado.pl
            polecam
            • Gość: madzia_jadzia Re: staniki na duzy biust IP: 81.210.116.* 29.03.04, 16:06
              polecam bielizne Marks&Spencer. Nie sa tanie, ale b. trwale, nosza sie
              swietnie. Naprawde warte swojej ceny.
              • Gość: &&& Re: staniki na duzy biust IP: *.w82-123.abo.wanadoo.fr 30.03.04, 23:47
                Znam ten ból, wchodzisz do sklep, a tam albo Ci tłumaczą, że taki rozmiar nie
                istnieje, albo że jesteś mutantem powstałym na skutek jedzenia w dzieciństwie
                kurczaków karmionych hormonami...

Staniki Marks&Spencer, które sama zazwyczaj noszę - mają tą wadę/zaletę, że
                zmniejszają optycznie biust - mam 70 DD-E i w innym sklepie na prośbę o stanik
                tej wielkości uznano, że podnoszę swoję ego powiększając swój biust... Mam na
                myśli nie tylko minimaisery do tego celu stworzone, pozostałe też mają taką
                tendencję.
                Jeśli chodzi o cenę - w okresie wyprzedaży można trafić niezłe okazje, bo nie
                jest to rozmiar najbardziej chodliwy.
                I nie ma dużego wyboru staników, które byłyby jednocześnie bezkoronkowe (tych
                dość dużo, ale głównie białe, beżowe, ew. czarne) i kolorowe.

Felina także robi duże rozmiary, ale tylko niektóre sklepy je sprzedają - swego
                czasu był taki sklep w Wwie w Landzie. Miał też różnokolorowe staniki, a nawet
                (sic!) kostiumy kąpielowe, choć te ponoć kończyły się już w kwietniu. Nie wiem
                jednak, czy sklep istnieje nadal...

powodzenia, choć i tak jest znacznie lepiej niż było jakieś 5 lat temu - teraz
                już prawie jest z czego wybierać, a nie kupuje się, co tylko się trafi
            • Gość: &&& Re: staniki na duzy biust IP: *.w82-123.abo.wanadoo.fr 30.03.04, 23:26
              www.avocado.com.pl - chyba, że chce się trafić do korporacji multimedialnej,
              jeśli nie to warto dodać to "com" w adresie
          • Gość: stachenka Re: staniki na duzy biust IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.04, 23:26
            Ja noszę 75F i przy wzroście 176cm Triumphy mają dla mnie za krótkie ramiączka.
        • Gość: stachenka Samanta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.04, 23:41
          Bieliznę mają śliczną, ale jeśli chodzi o 75F, to nie powiem, żeby był jakiś
          wybór.
        • Gość: an_ni Re: staniki na duzy biust IP: 217.11.141.* 11.05.04, 09:47
          absolutnie nie polecam Samanty
          mam ich jeden biustonosz wcale nie tani bo cos ok 100 zl i jest nedzny jak
          jakis bazarowy, miseczki sa zle wykrojone, odstaja na biuscie chociaz rozmiar
          jest odpowiedni, obwod pod biustem jest zawyzony
          po prostu biustonosze Samanty nie trzymaja rozmiaru, sa kiepsko uszyte a
          chociazby gumki sa nienajlepszej jakosci bo zbyt rozciagliwe
          i moj model nie jest jakis cieniutki i leciutki tylko z rodzaju usztywniajacych
          na drutach
          ale musialam cos kupic na szybko i akurat byla Samanta
          nie nosze go choc na oko wyglada bardzo ladnie - czarny koronkowy, usztywniany
      • Gość: marta Re: staniki na duzy biust IP: *.centertel.pl 08.04.04, 14:15
        polecam goraco sklep Atut na Grochowskiej w Warszawie, przy Żółkiewskiego
        nie dość że mają "dziwne" rozmiary, to jeszcze pomogą dobrać i dopasować
      • Gość: berta Re: staniki na duzy biust IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.04, 17:15
        ulla popken w Promenadzie, całkiem duże i nietypowe rozmiary
        • justynnka Re: staniki na duzy biust 12.05.04, 14:48
          Fellina, Luva , z krajowych Samanta, Triumph się szybko szmaci. A ,,Atutu" nie
          polecam,nie lubię bielizny a la prababka i wmawiania mi czegoś czego nie chcę,
          nie potrzebuję i na dodatek jest paskudne:)
          • Gość: ekler Re: staniki na duzy biust IP: *.kim.pl / 195.150.102.* 12.05.04, 18:28
            ale dziewczyny,nie kazdy jest z warszawy,no ;) ja np.nie...:)
            • Gość: stachenka Re: staniki na duzy biust IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.04, 01:13
              Taaak, ja też nie.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka