krystianchr 12.07.10, 18:59 hej, czy ktoś z was robił zakupy w oficjalnym sklepie fossil'a? www.fossil-sklep.pl/zegarki/ poniważ ceny są niezłe, połowa ceny sklepowej SWISS czy ZIBI albo Apartu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szarrak Re: zegarki fossil 12.07.10, 22:05 daj spokój, zegarki fossil są beznadziejne jakościowo i pod względem mechanizmu, mają fatalny stosunek ceny do jakości. poszukaj czegoś innego Odpowiedz Link Zgłoś
annmagmar Re: zegarki fossil 12.07.10, 23:14 również szczerze odradzam te zegarki. miałam dwa ( jeden się zepsuł w ciągu 2 mcy od zakupu, wymieniono z łaską na inny model ) i obydwa niestety "lipa". Odpowiedz Link Zgłoś
nothing.at.all Re: zegarki fossil 13.07.10, 08:43 Bo to nie są prawdziwe dobre zegarki, a jakaś lipa. Poszukaj tutaj wątków o zegarkach i znajdź coś innego. Odpowiedz Link Zgłoś
sonniva ja mam ten 13.07.10, 10:55 służy mi już 3 rok, żadnych problemów www.konferencjaevent.pl/images_pub/lead_337.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
fashionholic Re: zegarki fossil 13.07.10, 17:52 Ja mam zegarek tej marki juz 3 lata i nic sie z nim nie dzieje. Ale sa tez inne marki zegarkow ktore mozesz wziasc pod uwage. Odpowiedz Link Zgłoś
malavida Re: zegarki fossil 13.07.10, 18:23 podobają mi się bardzo męskie modele Fossil z szerokim, skórzanym paskiem - uwielbiam nosić tego typu zegarki fotka Odpowiedz Link Zgłoś
szarrak Re: zegarki fossil 13.07.10, 21:59 FOSSIL to bardzo kiepska firma. tak samo odradzam wszelkie diesele, dkny, guessy, armani i inne takie. są porządne firmy produkujące zegarki, po co kupować coś o marnej jakości? poszukaj wśród japończyków (lorus, seiko, casio, citizen) albo tańszych szwajcarów, już nawet timex czy festina ujdą... nie kupuj fossila ani żadnego z tych dziwnych "modowych". Odpowiedz Link Zgłoś
alessia27 Re: zegarki fossil 13.07.10, 22:23 fossile sa serio do kitu. Ja mam swatch maz nosi casio. Na rolexa mnie jeszcze nie stac. Odpowiedz Link Zgłoś
annmagmar Re: zegarki fossil 13.07.10, 23:16 ja jestem zakochana w zegarkach od AK Anne Klein, jak i od Calvina Kleina. nigdy nie zawiódł żaden :-) fossil zawiódł 2 razy, a to o 2 razy za dużo - na tym koniec z tą firmą. Odpowiedz Link Zgłoś
nothing.at.all Re: zegarki fossil 14.07.10, 08:06 Niestety muszę Cię uświadomić, AK i CK to też nie są zegarki:). Te firmy nie mają nic wspólnego z dobrej jakości zegarkiem. Jak ktoś wyżej radził. Poszukaj wsród japończyków albo szwajcarów ( z przewagą na drugich:)). Odpowiedz Link Zgłoś
szarrak Re: zegarki fossil 14.07.10, 10:46 zgoda, z przewagą na drugich, jeśli ma do wydania więcej niż 500-600zł. poniżej tej kwoty zdecydowanie lepiej japońca. ostatecznie wiesz, szwajcary poniżej 500zł to będą tylko jakieś swatche, adriatiki, atlantiki i inne nautiki... milion razy bym wolała pulsara, przynajmniej jest na mechanizmie, pod którym podpisuje się seiko. a co do zegarków calvina kleina - akurat tutaj się nie zgodzę, są to zegarki robione przez szwajcarską swatch group, na mechanizmie ETA - tak samo np. zegarki balmaina. w środku mniej-więcej ten sam mechanizm co w kwarcowych tissotach i innych kwarcach z tej półki cenowej swatch group. armani, fossil itd. to jest to samo - w środku japońska miyota, dokładnie taka sama jak w citizenach. średnia różnica pomiędzy zegarkami armani i citizenami - z 1000zł. za co się płaci? za znaczek. Odpowiedz Link Zgłoś
annmagmar Re: zegarki fossil 14.07.10, 12:31 przyznaję się bez bicia - jeśli chodzi o zegarki traktuje je jako biżuterię, dodatek i pierwsze na co zwracam uwagę to wygląd... nie orientuję się za bardzo jakie mają mechanizmy. wiem tylko, które mnie osobiście nie zawiodły i które pasują mi najbardziej - AK i CK nie zawiodły nigdy i podobają mi się najbardziej :-) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
szarrak Re: zegarki fossil 14.07.10, 12:43 a szkoda - poczytaj trochę o tym, poszukaj... zegarki są fascynujące i szkoda je traktować jak biżuterię. Odpowiedz Link Zgłoś
annmagmar Re: zegarki fossil 14.07.10, 13:37 obiecuję poprawę, zagłębię się w temat! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
nothing.at.all Re: zegarki fossil 15.07.10, 08:04 Zgadzam się. Zegarki są fascynujące:). Odpowiedz Link Zgłoś