Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Moja oczorypna kurtka:-D

25.10.10, 22:46
    d3sv7wwixvr3up.cloudfront.net/static/res200/s1601/1601301.1.jpg
    Juz w domku,super ciepla, w sam raz do biegania za dzieckiem,bo lekka.
    Obserwuj wątek
      • shellerka Re: Moja oczorypna kurtka:-D 25.10.10, 23:06
        o jezu
        • krapheika Re: Moja oczorypna kurtka:-D 25.10.10, 23:10
          Nie przypominam sobie,by jezus tak wygladal:-P
          • batutka Re: Moja oczorypna kurtka:-D 25.10.10, 23:16
            podobnie jak shellerka, chyba się nawrócę :-D
            • krapheika Re: Moja oczorypna kurtka:-D 25.10.10, 23:45
              Twoj proboszcz sie ucieszy z dodatkowej zlotowki w niedziele, a ja bede miala zaluge u najwyzszego.Na szczescie ja nie musze sie nawracac,by nosic to co mi sie podoba.
              • batutka Re: Moja oczorypna kurtka:-D 25.10.10, 23:49
                krapheika - gdzie Twoje poczucie humoru? :-)
                • krapheika Re: Moja oczorypna kurtka:-D 26.10.10, 00:06
                  Zasnelo,juz po polnocy:-D ale zakochanie w mojej oczorypnej kuteczce jeszcze nie spi:-D
              • shellerka Re: Moja oczorypna kurtka:-D 27.10.10, 10:28
                mysle, ze powinnas sobie do niej koniecznie dokupic ta torbe desi coś tam w kwiatki i z napisikiem:D
                • krapheika Re: Moja oczorypna kurtka:-D 27.10.10, 10:40
                  Do tej kurtki nie pasuje,ale owszem kupie,bo mi sie podoba,lubie wyglada jak gimnazjalistka lach
          • maja9622 Re: Moja oczorypna kurtka:-D 27.10.10, 11:38
            Widziałaś Go???? Naprawdę?????? Opowiadaj!!!!!!!!
      • bell82 Re: Moja oczorypna kurtka:-D 26.10.10, 00:12
        faktycznie oczojebna, prawie oślepiła mnie swoją brzydota :]
        • krapheika Re: Moja oczorypna kurtka:-D 26.10.10, 00:22
          Nie ma rzeczy brzydkich,tylko inne:-) jak dla mnie jest perfekcyjna,nie lubie oklepanych rzeczy.
          • maja9622 Re: Moja oczorypna kurtka:-D 27.10.10, 11:41
            SĄ rzeczy brzydkie. Vide - ta kurtka.
            • krapheika Re: Moja oczorypna kurtka:-D 27.10.10, 12:09
              Skonczysz sie powtarzac?zdarta plyta,zdarta plyta,zdarta plyta, myslisz,ze jak znasz slowko: VIDE i wrzucisz je do kazdego posto to to ci madrosci doda:-D niestety marne szanse,idz sie lec, frustracja bywa niebezpieczna:-D
          • vincentyna Re: Moja oczorypna kurtka:-D 04.11.10, 23:32
            alez ona jest oklepana, jak asfalt na wiosne!
      • malavida Re: Moja oczorypna kurtka:-D 26.10.10, 10:04
        krapheika napisała:

> w sam raz do biegania za dzieckiem.

czyżby uciekało przed oczopyrną kurtką :D
        • krapheika Re: Moja oczorypna kurtka:-D 26.10.10, 10:58
          Wrecz przeciwnie b. mu sie podoba:-D
          • maja9622 Re: Moja oczorypna kurtka:-D 26.10.10, 11:08
            Między rzeczami oklepanymi a obrzydliwymi, tandetnymi i w złym guście jest jeszcze wiele możliwości. Ja w czymś takim nie wyszłabym nawet w nocy z psem. Fu.
            • krapheika Re: Moja oczorypna kurtka:-D 26.10.10, 11:19
              Nie ma czegos takiego jak zly gust, s a po prostu rozne gusta.Gdyby wszystkim sie to samo podobalo to dopiero bylaby tragedia.Poza tym zauwazylam,ze gust polek z Polski, a polek z zagranicy rozni sie bardzo.
              • maja9622 Re: Moja oczorypna kurtka:-D 26.10.10, 11:24
                sama sobie przeczysz. Mówisz o różnych gustach Polek z Polski i z zagranicy. Nie ma czegoś takiego jak gust Polek z Polski ani czegoś takiego jak gust Polek z zagranicy Mój gust jest CAŁKOWICIE odmienny od Twojego. To się bierze z domu, z wychowania, z wykształcenia. A taka złota kurtka w żadnym pojęciu gustu się nie mieści. NEVER.
                • krapheika Re: Moja oczorypna kurtka:-D 26.10.10, 20:10
                  Gust sie bierze z domu,wychowania i wyksztalcenia:-)jasneeeeeeeeeeeeeee:-) gust zalezy od upodoban osoby,a te nie wynikaja z niczego innego jak wlasne pojecie piekna,jesli ktos ma pojecie piekna uwarukowane magisterka to zal pl:-P.
                  W zadnym twoim pojeciu gustu sie nie miesci w moim i osob z ktorymi sie spotykam sie miesci.
                  kazdy lubi co innego.Przeciez nie kaze ci w niej chodzic:-)
                  • maja9622 Re: Moja oczorypna kurtka:-D 27.10.10, 08:00
                    chętnie bym zobaczyła, w co ubiera się Twoja mama. I jak wygląda...
                    • krapheika Re: Moja oczorypna kurtka:-D 27.10.10, 09:34
                      Ty to sie od mojej mamy odwal.Moja mama ma zupelnie inny gust niz ja.Moja siostra tez ubiera sie zupelnie inaczej niz mama i ja.Twoje teorie sa o kant tylka potluc.
                      • maja9622 Re: Moja oczorypna kurtka:-D 27.10.10, 09:58
                        właśnie potwierdziłaś moją teorię. Mieści się w niej także kiepska polszczyzna.
                        • krapheika Re: Moja oczorypna kurtka:-D 27.10.10, 10:47
                          Ty i te twoje teori,nudne.Nie uwazam mojego polskiego jako kiepskiego.Na piatkach jechalam w szkole,a mature zdalam najlepiej z klasy,wiec sie tak nie podniecaj:-D
                          • maja9622 Re: Moja oczorypna kurtka:-D 27.10.10, 10:55
                            .Nie uwazam mojego polskiego jako kiepskiego. - to jeden z przykładów Twojej polszczyzny. Twój niski poziom nie może mnie "podniecić". A tłumaczenie o piątkach i maturze jest żenujące. Ewidentnie są szkoły i szkoły. Ale tego chyba nie zrozumiesz. Podobnie jak uwag (nie tylko moich, zauważ) o Twojej kurtce.
                            • krapheika Re: Moja oczorypna kurtka:-D 27.10.10, 11:13
                              Mowa potoczna,nic niezwyklego i niepowszechnego, pani polonistko:-P.Twoj poziom jest zenujacy,probujesz na sile dorabiac teorie (co najlepsze do kurtki),ktora nie ma zadnego przelozenia na rzeczywistosc.
                              Nie boj zaby,moja szkola jest wsrod najlepszych w kraju i pierwsza w moim miescie.
                              Co do kurtki,nie ma prawa,ze wszystko musi sie wszystkim podobac.Biedne sa osoby,ktore dostosowuja swoje poczucie estetyki do glosu ogolu.Widac,ze sie do nich zaliczac.Z pradem plyna tylko zdechle ryby.
                              • krapheika Re: Moja oczorypna kurtka:-D 27.10.10, 11:19
                                "zaliczasz" zaraz sie do literowki doczepisz:-P
                                Jestes w tym szanownym gronie,ktore czepia sie literowek i wszystkiego innego,jak im sie argumenty koncza.Pomijam juz to,ze ktos kto na forum moda wypowiada sie na temat jezyka polskiego musi byc bardzo zakompleksiony i szuka ratunku w dziedzinie,ktora zna.Fora ci sie pomylily:-D
                                • maja9622 Re: Moja oczorypna kurtka:-D 27.10.10, 11:30
                                  No miałam rację mówiąc o Twoim poziomie intelektualnym i o Twoim guście. Zapomniałaś, że od gustu się zaczęło? Kurtka JEST ohydna i nic na to nie poradzisz ani Ty, ani ja. Ona po prostu JEST OHYDNA. Polonistką nie jestem, kompleksów nie mam. Gratuluję wykształcenia, średniego (baaardzo średniego) jak mniemam, bo o studiach nic nie wspominasz (chyba,że była to Szkoła Wyższa Noszenia Plastikowych Złotych Kurtek z Włoską Flagą na Plecach).
                                  • krapheika Re: Moja oczorypna kurtka:-D 27.10.10, 11:54
                                    Jestes przewidywalna w przeciwienstwie do pogody:-D dla ciebie jest ohydna dla mnie nie.
                                    Zastanawiam sie co ty probujesz udowodnic?bo jakos spala wszystko na panewce.
                                    Nie mam obowiazku spowiadania sie z ukonczonych przeze mnie szkol,ale gwarantuje ci,ze nie mam sie czego wstydzic:-D skonczylam studia,ulzylo ci?:-D:-D:-D Smutne tylko ,ze dla ciebie licza sie tytuly przed nazwiskiem jako wyznacznik,no wlasnie czego? chyba braku wiary w siebie.
                                    Nie dosc,ze zakompleksiona jestes to jeszcze frustratka,nie mogaca pogodzic sie z tym,ze gusta sa rozne.
                                    Wspolczuje tak jednokierunkowego myslenia.
                                    A teraz lec na forum ojczyzna polszczyzna podowartosciowywac sie.
                                    Niezle musieli ci w szkole gnebic,ze kompleksy z ciebie hurtowo wychodza:-D
                    • alessia27 Re: Moja oczorypna kurtka:-D 27.10.10, 12:21
                      maja9622 napisała:

> chętnie bym zobaczyła, w co ubiera się Twoja mama. I jak wygląda...

a ja bym chciala zobaczyc w co ty sie ubierasz...
                      • alessia27 Re: Moja oczorypna kurtka:-D 27.10.10, 12:36
                        do maja9622

Mnie sie kurtka tez nie podoba, ale w koncu nie wszyscy mamy taki sam gust.
                        Gdyby tak bylo, w sklepach nie bylo by wyboru, bylaby jedna kurtka w czarny kolorze,
                        jeden rodzaj spodni i sweter.Kazdy by mial to samo i nikt by nie mial problemu, bo wszyscy by chodzili ientycznie ubrani.tobie nikt nie nakazuje nosic zlotej kurtki, nie podoba ci sie kurtka, po h*u chcesz na sile zmienic zdanie kolezanki.Ona ja kupila sobie a nie tobie.
                        Napisala swoja opinie ze ejst brzydka i ohydna starczy, ale po co na sile chcesz zmieniac jej gust.Niech se nosi ta zlota kurtke z flaga wloska do tego niech se kupi torebke w kwiaty, rozowe rajty i zlelona spodnice.H*j ci do tego upierdliwy babsztylu paskudny.
                        Ja kupilam sobie torebke ktora dla mnie jest super piekna, a na forum zostala okrzyknieta beznadziejna i paskudna, za darmo by jej nie chcieli a ja za nia zaplacilam 270 euro(nie skorzana tylko z neoprenu), bo ona ma sie mi podobac a nie komus.
                        • krapheika Re: Moja oczorypna kurtka:-D 27.10.10, 12:38
                          Alessia zalinkuj mi ta torebke prosze,zainteresowala mnie bardzo.
                          • alessia27 Re: Moja oczorypna kurtka:-D 27.10.10, 12:40
                            krapheika napisała:

> Alessia zalinkuj mi ta torebke prosze,zainteresowala mnie bardzo.

chwilka ...
                            • alessia27 Re: Moja oczorypna kurtka:-D 27.10.10, 12:40
                              www.george-gina-lucy.com/#/en/collection022010/college-supreme/sophomore-love/pussy-black
                              u nas sa juz wykupione bo to edycja limitowana.
                              • krapheika Re: Moja oczorypna kurtka:-D 27.10.10, 12:47
                                Ale zajebista,gdzies ty ja dorwala?sama, bym taka chciala.Nigdzie takiej nie widzialam:-((((
                                ogolnie uwazam torebki George Gina Lucy za bardzo ciekawe i nieoklepane,jedynie do ich duzych toreb moge sie przyczepic.
                                Nie rozumiem co w niej takiego ohydnego,serio tak cie za nia zjechaly?:-D
                                • alessia27 Re: Moja oczorypna kurtka:-D 27.10.10, 12:51
                                  tak ... ale ja to mam zazwyczaj w nosie.
                                  Kocham te torebki i fajne jest to ze nie kazdy je ma.
                                  Jade zaraz do sklepu zobaczyc ta druga :) czy wogole maja moj kolor.
                                  Sa naprawde super mocne i wytrzymale.
                                  Mieszkam w niemczech i mam dobry dostep do tej marki (niestety bo mam bzika na punkcie torebek)
                                  • krapheika Re: Moja oczorypna kurtka:-D 27.10.10, 13:47
                                    Tez mieszkam w Niemczech.Mi tez wisi co ludzie mowia,i tak nie dogodzisz wszystkim.Chyba sobie sprawie torebke tej firmy na urodziny:-D
                                    • alessia27 Re: Moja oczorypna kurtka:-D 27.10.10, 17:17
                                      krapheika napisała:

> Tez mieszkam w Niemczech.Mi tez wisi co ludzie mowia,i tak nie dogodzisz wszyst
                                      > kim.Chyba sobie sprawie torebke tej firmy na urodziny:-D

u nas te torebki sa w macao nie bylo juz tej kolorowej co ci poslalam, wybralam inna
                                      ale pani powiedziala, ze beda nowe modele wiec czekam do swiat.
                                      Polecam ci goraca kurtki firmy Wellensteyn maja sliczne wzory i sa bardzo dobrze wykonane.
                                      Swietnie sie prezentuja wlasnie z GGL :)
                                      Z jakiej czesci niemiec jestes ?
                                      Ja z NRW
                                      • krapheika Re: Moja oczorypna kurtka:-D 30.10.10, 21:35
                                        Tez NRW:-) niedlugo mam urodziny i chce sobie kupic z dwoe torebki GGL:-P tzn jedna kupie pewnie z kasy jaka dostane, a na druga moze ten moj sie zrzuci:-P
              • maja9622 Re: Moja oczorypna kurtka:-D 27.10.10, 11:42
                JEST coś takiego jak zły gust. Vide - gust właścicielki tej kurtki. Która w dodatku ma ją "w domku".
                • krapheika Re: Moja oczorypna kurtka:-D 27.10.10, 11:55
                  Buhahahahahahha ja mam maly domek,a ty nic procz kompleksow:-D
      • alpepe Re: Moja oczorypna kurtka:-D 26.10.10, 11:18
        uwielbiam puchówki, sama sobie kupiłam ostatnio Helly Hansen, ta by mi się podobała, gdyby nie to logo flagowe z tyłu.
        Ale kolor fajny, akurat do złotych bucików, które tu były ostatnio pokazywane.
        Moja jest klasyczna i brudu nie będzie widać:
        www.amazon.de/Helly-Hansen-BONNEY-CHECKED-JACKET/dp/images/B002JTWEKO/ref=dp_image_z_1_0?ie=UTF8&s=sports&img=0&color_name=1
      • hankaanka11 Re: Moja oczorypna kurtka:-D 26.10.10, 11:29
        Kolor to rzecz gustu, nie podoba mi się krój. Puchówki są różne, tutaj rękaw przypomina sznur serdelków, tułów też w tym stylu :)
        • maja9622 Re: Moja oczorypna kurtka:-D 26.10.10, 15:08
          będzie super wyglądała z tym forum.gazeta.pl/forum/w,650,117919321,117919321,Zlote_kozaki_poszukiwane.html ;;;;;)))
          • alessia27 Re: Moja oczorypna kurtka:-D 26.10.10, 16:25
            o ja pier*ole... w sam raz na wypad do piwnicy po kartofle, ino co by sasiad cie nie zobaczyl.
            • kwiatek.kwiecisty rewelacyjna kurtka :D 26.10.10, 19:55
              Super kurtka - bardzo mi się podoba, możesz zdradzić gdzie kupiłaś? Pewno byla bardzo droga - wygląda na drogą.
              Pozdrawiam.
              • krapheika Re: rewelacyjna kurtka :D 26.10.10, 20:03
                Conleys sklep internetowy.
                Co do koloru ona nie jest zlota ani az tak swiecaca:-)raczej wpada w braz.
                Mi sie podoba,a zdanie sasiada sie nie liczy:-)
                • maja9622 Re: rewelacyjna kurtka :D 27.10.10, 11:44
                  I znów znakomita polszczyzna z jednej z najlepszych szkół w kraju.
                  • krapheika Re: rewelacyjna kurtka :D 27.10.10, 11:59
                    A ta dalej swoje, smiech na sali,czekam na dalsze posty, juz wiekszosc moich znajomych skreca sie ze smiechu czytajac twoje wypociny:-D wreszcie szara myszko stalas sie doceniana, ludzie na FB maja z ciebie ubaw.
              • alessia27 Re: rewelacyjna kurtka :D 26.10.10, 22:41
                kwiatek.kwiecisty napisała:

> Super kurtka - bardzo mi się podoba, możesz zdradzić gdzie kupiłaś? Pewno byla
                > bardzo droga - wygląda na drogą.
                > Pozdrawiam.

nie nie byla droga 149 euro kosztuje.Bynajmiej ja uwazam ze niedroga jak na kurtke porzadna.

www.conleys.de/shop/produkt/Daunenjacke/4133803
                • poletta84 Re: rewelacyjna kurtka :D 01.11.10, 00:51
                  bynajmniej.pl/bynajmniej-to-nie-przynajmniej
          • krapheika Re: Moja oczorypna kurtka:-D 26.10.10, 20:11
            Nom,nawet bym kupila gdyby nie ten maly problem,ze to buty dzieciece:-D
      • malavida Kolor jest fajny, reszta nie! 26.10.10, 20:17
        kolor sam w sobie nie jest zły, przyznaję, że nawet mi się podoba. metaliczny złoty jest modny w tym sezonie i nosi go nawet moja modowa ikona, Giovanna Battaglia, ale uważam, że absolutnie nie pasje on do sportowych ubrań, a to logo włoskiej reprezentacji na plecach to już kompletne nieporozumienie.
        • krapheika Re: Kolor jest fajny, reszta nie! 26.10.10, 20:21
          A ja wlasnie jestem fanka ubran z flaga Wloch:-D wlasnie dlatego wybralam ta,a nie inna kurtke.
          • alessia27 Re: Kolor jest fajny, reszta nie! 26.10.10, 22:43
            ale jak ci sie podoba to super, kazdy ma inny gust.
          • maja9622 Re: Kolor jest fajny, reszta nie! 27.10.10, 11:45
            Znów masz piątkę za polszczyznę.
            • krapheika Re: Kolor jest fajny, reszta nie! 27.10.10, 12:02
              Bylo smiesznie,teraz robisz sie zwyczajnie nudna...chyba mod musi tutaj zadzialac,piszesz wciaz nie w temacie i zasmiecasz watek.
              • maja9622 Re: Kolor jest fajny, reszta nie! 27.10.10, 12:09
                Chyba rzeczywiście skończę tę zabawę (bo dla mnie to zabawa), nie ten poziom kulturowy (rozumiesz co to znaczy?) i intelektualny. TWOJA KURTKA JEST OHYDNA. Nie przyjmujesz tych opinii do wiadomości, tylko się awanturujesz. To po co ją tu pokazałaś? Zostaw te wspaniałe wrażenia dla swoich znajomych.
                • maja9622 Re: Kolor jest fajny, reszta nie! 27.10.10, 12:16
                  I jeszcze tylko jedno - gratuluję znajomości z Jezusem. EOT (zrozumiałaś?)
                • krapheika Re: Kolor jest fajny, reszta nie! 27.10.10, 12:40
                  A ja na to jak na lato:-D no faktycznie twoj poziom "kulturowy"jest za niski,nie bede do piwnicy schodzic:-D
                  • maja9622 Re: Kolor jest fajny, reszta nie! 27.10.10, 12:46
                    Znasz to przysłowie - mądry głupiemu ustępuje....? Z dedykacją. I już na pewno do Ciebie ani słowem się nie odezwę. Ciesz się zatem, że Twoje będzie na wierzchu. I idź się odpręż na spacerze w swojej pięknej kurtce. Zajrzyj po drodze do szkoły jednej z najlepszych w kraju. I spotkaj się z tymi fajnymi znajomymi.
                    • krapheika Re: Kolor jest fajny, reszta nie! 27.10.10, 13:44
                      No przeciez ci ustapilam,sie wiecej nie burz:-D
                • kali_pso Re: Kolor jest fajny, reszta nie! 07.11.10, 13:43

Skarbie, teraz ty się dokształć.."poziom kulturowy"???
                  • maja9622 Re: Kolor jest fajny, reszta nie! 08.11.10, 11:24
                    .Dziecko drogie, JEST różnica między poziomem kulturalnym i kulturowym. Ale TY o nim najwyraźniej NIE słyszałaś. Właśnie dlatego, że nas on różni.
      • mia77 Re: Moja oczorypna kurtka:-D 27.10.10, 09:06
        yyy... :-/
        • alessia27 Re: Moja oczorypna kurtka:-D 27.10.10, 12:44
          teraz cuzatuje na ta ... jest tez ladna www.george-gina-lucy.com/#/en/collection022010/dresscode/pyjama-party/smokers-lounge

tam mozesz sobie zmieniac kolory te torebki sa naprawde sliczne, solidne i daja 2 lata gwarancji.
          Nie moge chodzic do tego sklepu... ale wlasnie sie tam zaraz zbieram zobaczyc czy ta z tego linka jeczcze jest.
      • kolor_purpury Re: Moja oczorypna kurtka:-D 30.10.10, 22:59
        o jeżu. może dziecko przed tą kurtką tak ucieka?
        • bed.shosanna Re: Moja oczorypna kurtka:-D 01.11.10, 14:02
          Ło matko, jak córka Midasa :/
      • silencia22 Re: Moja oczorypna kurtka:-D 04.11.10, 23:15
        bardzo fajna kurtka, jako sportowy stroj nawet swietna. czarne oficerki do niej i już mozna zimą isc na spacer z dzieckiem . tez w tym roku kupilam wreszcie puchowkę - zima ma byc mroźna i tylko wtedy zamierzam ją zakładac. te zjest serdelkowata ale ma pasek i wcięcie w talii i jest do polowy uda i jest czarna błyszczy sie jak psu jajca:))) ale wlasnie dla mnie o to chodzi zeby mroźną zimą nie wyglądać nudnie :)moda to zabawa:)
        • vincentyna Re: Moja oczorypna kurtka:-D 04.11.10, 23:41
          Strasznie fajna podniecha, wpadla dresiara z fotka z bazaru, tfu, allegro, zapodala zloty kubraczek, atmosferka sie zaognila.
          Czemu sie wcale nie dziwie, gdzy sama mam rzyga na takie szmaty.

Laseczko (pisze do wlascicielki rzyga), daruj sobie tutaj wystepy. Moze owszem, czasem sie tu poklocimy nad wyzszoscia m.jacoba wobec m.korsa, ale na pewno, dlakie jestesmy, od zachwytow nad TANDETNA, ZLOTA, BAZAROWA, PUCHATA, OBRZYDLIWA, DODOWA, CIECHANOWSKA kurteczka.
          • krapheika Re: Moja oczorypna kurtka:-D 06.11.10, 18:24
            Ty sie z nikim poklocic nie mozesz nad wyzszoscia czegokolwiek,bo nawet nie rozpoznajesz znanej wloskiej marki.Ta kurtka nie jest dostepna ani na bazarze ani na all.Rozsmieszylas mnie:-D a juz najlepszy jest tekst o dresiarze:-))))))))) nie wiem gdzie ty mieszkasz,ale zapewne w jakis slumsach skoro dresiary znasz i tak dobrze je rozpoznajesz:-D ja z takimi osobami nie mam kontaktu i nie wiem co nosza.Nie ekscytuj sie tak swoja znajomoscia nizin spolecznych,to swiadczy tylko o tym z kim sie zadajesz:-D
            O wyrocznio jestes politykiem,ze dano ci prawo wypowiadania sie za wszystkich??tak wogole nie prosilam o ocene:-) nosze co mi sie podoba.Tylko zdechle ryby plyna z pradem.
            Ale dzieki mam fajny humor na caly wieczor:-D
            • maja9622 Re: Moja oczorypna kurtka:-D 08.11.10, 11:27
              a polszczyzna nadal kiepska, wręcz z postu na post gorsza. No i gust wreszcie zrozumiałam - niemieckiej dresiary. Widywałam takie na ulicach przedmieść Monachium i Bonn. Sprzątaczki, ekspedientki na bazarach.
              • krapheika Re: Moja oczorypna kurtka:-D 08.11.10, 13:39
                :-D nie dziwie sie,ze tylko widywalas,pewnie nie chcialy z toba rozmawiac,bo twoj poziom jest trzydziesci razy nizszy niz ich:-D nawet nie wiedzialam,ze istnieje cos takiego jak niemiecka dresiara,nie mowiac o tym,ze w zyciu nie bylam na niemieckim bazarze:-)Wspolczuje szczerze otoczenia w ktorym sie obracasz.Dobrze myslalam,ze musisz sie dowartosciowac,nic dziwnego mieszkajac w takim srodowisku.Nie do pozazdroszczenia:-D
                Ah ta frustracja,moj watek nie daje ci spac po nocach,chyba nie powinnam byla zakladac tego watku jeszcze popadniesz w depresje probujac sie wywyzszyc:-D
                • alessia27 Re: Moja oczorypna kurtka:-D 08.11.10, 14:00
                  ale dres kojarzy sie z polska, nie niemcami...
                • maja9622 Re: Moja oczorypna kurtka:-D 08.11.10, 14:07
                  Widzę, że w tym jednym z najlepszych liceów w Polsce nie tylko nie nauczono Cię pisać poprawnie, ale i czytać ze zrozumieniem. Kończę z Tobą rozmowę, bo z kimś takim przychodzi mi rozmawiać pierwszy raz i czuję się zażenowana Twoim poziomem. Że o guście nie wspomnę. EOT, panno w dresiarskiej kurtce, biegająca za dzieckiem niemieckimi ulicami. Ha, ha, ha.
                  • alessia27 Re: Moja oczorypna kurtka:-D 08.11.10, 14:15
                    majka wez sie odczep wstretna babo...
                    mam wrazenie ze jestes niedo*upiona, moze popros swojego
                    faceta zeby cie pomizial tu i tam, bo masz zly nastroj.
                    Kochana to pomaga...no chyba z z ciebie straszny pasztet i
                    cie nikt nie chce, co by tlumaczylo twoja zlosliwosc.

PS.Ja tez posiadam dres...

mars dla marsjan, ziemia dla ziemian, księżyc dla księży
                    • alessia27 Re: Moja oczorypna kurtka:-D 08.11.10, 14:25
                      no i poszla ta wstretna baba...
                      co za babsztyl... gdzie ona sie uchowala ?
                      • nowel1 Re: Moja oczorypna kurtka:-D 08.11.10, 15:08
                        Babsztyl jak babsztyl, twoja riposta na temat braku seksu i faceta też nie była najwyższych lotów.
                        • alessia27 Re: Moja oczorypna kurtka:-D 08.11.10, 15:29
                          no ale jak baba od miesiaca nie moze przebolec zlotej kurtki
                          to nerwy puszczaja i rece opadaja.
                          Znam to od facetow jak z krzyza nie spuszcza to
                          chodza nabuzowani, widze ze u kobiet podobnie jest.
                          Nerwy mi puscily, ale widac pomoglo bo babsztyl milczy.
                          Moja pisownia tez nie jest najlepsza ale mieszkam od 7 roku zycia
                          w niemczech i pisze jak pisze :)
                          • maja9622 Re: Moja oczorypna kurtka:-D 08.11.10, 17:19
                            Nie, prymitywku, nie dlatego milczę, że cokolwiek z Twoich czy tej drugiej "Niemki" pomogło. Milczę, bo...patrz mój wpis i przeczytaj jeszcze raz. I spróbuj ZROZUMIEĆ. A wulgarność sobie daruj.
                            • alessia27 Re: Moja oczorypna kurtka:-D 08.11.10, 20:39
                              odbilo ci sie znowu..."polko"
                              • maja9622 Re: Moja oczorypna kurtka:-D 08.11.10, 20:48
                                I'll keep on laughing!!!
                                • alessia27 Re: Moja oczorypna kurtka:-D 08.11.10, 21:30
                                  skopiowalas sobie i sie cieszysz...czy chwalisz ze masz translator...
                                • krapheika Re: Moja oczorypna kurtka:-D 08.11.10, 22:25
                                  Maja wyszukiwarka prawde powie.Ty wypowiadasz sie tylko na dwa tematy dresiarstwo i poprawna polszczyzna:-D tak jak myslalam,jestes frustratka:-D bardzo ograniczone argumenty masz i o czym tu pisac z toba poprawnie czy niepoprawnie,skoro i tak innych pomyslow na dyskusje ci brak.Porazka.
                                  Koncze tym samym dyskusje z toba,a wlasciwie wysluchiwanie twoich zalow.Pomysl serio o terapeucie.
                              • krapheika Re: Moja oczorypna kurtka:-D 08.11.10, 21:27
                                Daj spokoj,szkoda klawiatury,ta "polka"piszaca poprawnie po polsku o poziomie "kulturowym"ma po prostu straszliwe kompleksy i szuka pocieszenia wylewajac swoj jad na forum:-D gdzie zdjecia dla mnie,zrobilas wreszcie?
                                • alessia27 Re: Moja oczorypna kurtka:-D 08.11.10, 21:50
                                  kurcze nie mialam czasu ciagle w biegu niedawno wrocilam z synem z lekcji
                                  perkusji... padam na maske ze zmeczenie bo od 5:30 nie spie...
                                  jutro wezne sie w garsc pomaluje pysk wyczochram sie i zrobie te fotki
                                  mojej ukochanej pieknej torebki i kurti...
                                  podam ci linka zaraz tam mam w sumie narazie kurtke i bez taszki jestem... ale stoje pod moim sklepem :)
                                  Link na priwie...
                  • krapheika Re: Moja oczorypna kurtka:-D 08.11.10, 21:36
                    Twojego klepania raczej rozmowa bym nie nazwala,od miesiaca nie mozesz skonczyc:-P nawet mi sie juz nie chce wysilac i cokolwiek pisac.Idz na jakis kurs dowartosciowujacy czy cus,bo smiecisz tutaj.
                    VDDDK:-P
      • mildread Re: Moja oczorypna kurtka:-D 06.11.10, 17:14
        o, tipsiarski ciuszek :P
        • kinky5 Re: Moja oczorypna kurtka:-D 06.11.10, 18:35
          nie podoba mi sie- nie mam nic przeciw "swiecieniu sie"- podobaja mi sie kurtki moncler.
          Nie jestem fanka zlotego koloru, ale rozumiem ze mozna lubiec taki kolor. Jednak cale zestawienie- zloto+ flaga wloska to troche za duzo jak dla mnie.
          Mam jednak nadzije ze bedzie sie dobrze nosic!
      • man_po_prostu_man Kurtka jest bardzo modna! 07.11.10, 15:28
        Nie rozumiem czemu sie tak plujecie?? Te żałosne wywody o kulturze osobistej, wykształceniu itp. itd. Według was "wykształcona", "kulturalna" kobieta ma chodzic jedynie w wełnianych płaszczach i kozakach? Każdy ma swój gust i wyzywanie jest nie na miejscu. Wystarczy napisac cztery słowa "nie podoba mi się".
        p.s. krapheika miej opinie forumowych "stylistek" w d****:)
        • krapheika Re: Kurtka jest bardzo modna! 07.11.10, 22:34
          No chyba nie myslisz,ze z placzem zwroce kurtke do sklepu,tylko dlatego,ze ktos kogo na oczy w zyciu nie widzialam ja skrytykuje:-D
          Na szczescie nie mam az tak zanizonej pewnosci siebie,by pytac na forum co mam zakladac:-P
          • vanillafields Re: Kurtka jest bardzo modna! 09.11.10, 02:31
            Jejku, wyjechalam z Polski prawie 9 lat temu, ale widze, ze niewiele sie zmienilo.. Dalej polki pyskate jak przekupy z targu czy baby ze spozywczaka. :PPPP Takie jadowisko w zyciu by nie przeszlo na zagranicznych forach modowych.. Smutne to.
            Niech Ci sie kurtka dobrze nosi, kazdy ma inny gust, ale zeby od razu obrazac? Jak tak fajnie anonimowo blotem obrzucic. Wstyd.
      • cho.lercia Re: Moja oczorypna kurtka:-D 09.11.10, 13:24
        pokaż mi co nosisz a powiem ci kim jesteś... czego dowodem pyskówka w tym wątku
        • krapheika Re: Moja oczorypna kurtka:-D 09.11.10, 13:33
          Poki co pyskuje tylko maja:-D a ona nie pokazala co nosi.Jestem b.ciekawa jej ubioru.
          • alessia27 Re: Moja oczorypna kurtka:-D 09.11.10, 14:18
            ja tez, ja tez... pewnie cos z targu ma fajnego :)
      • gwarek77 [...] 15.11.10, 15:45
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • cherry-cherry Re: Moja oczorypna kurtka:-D 15.11.10, 16:15
        Eeeee tam, spodziewalam sie jakiejs wiekszej i bardziej kontrowersyjnej oczorypnosci ;)
        Ta ujdzie w tloku, choc osobiscie wole takie pikowane 'balerony' w kolorze czarnym.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka