Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

OKROPIENSTWA W STROJU I WYGLADZIE

• Gość: Gosieka 15 Re: OKROPIENSTWA W STROJU I WYGLADZIE IP: *.zamosc.mm.pl 08.08.04, 21:08
        - zwęzające się spodnie
        - dużo ciemniejsza konturówka, z prawie niewidoczna szminką
        - DUŻE PLASTIKOWE KOLCZYKI KOŁA I INNE PODOBNE- BLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
      • Gość: Wika Re: OKROPIENSTWA W STROJU I WYGLADZIE IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 09.08.04, 01:01
        Ale wy jesteście beznadziejne!!!Nietolerancyjne,zakompleksione i wogóle.Nie
        będe pisac co mnie się nie podoba a co podoba, bo uważam, że są ważniejsze
        tematy do rozmowy niż pasemka,"czuby" i białe kurtki....
        • Gość: KASKA Re: OKROPIENSTWA W STROJU I WYGLADZIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.04, 19:28
          MAM PERĘ CZARNYCH CZUBÓW, PROSTYCH I SKROMNYCH NA SPECJALNE OKAZJE; BYŁAM PARĘ
          RAZY NA SOLARIUM, MAM TEZ ZAKOLCZYKOWANE UCHO I JEST MI Z TYM DOBRZE. OGÓLNIE
          POPIERAM CAŁY WATEK. NIE JESTEM BARBIE. OD RÓŻOWEJ BUZKI I MINI WOLĘ JEANSY I T-
          SHIRT (I NIE OBCHODZI MNIE TO ZE NIE JEST TO SZYK I ELEGANCJA) CHOĆ KIEDY
          TRZEBA WYGLĄDAĆ ELEGANCKO TO TAK WYGLADAM.

CO Z TEGO ZE OBROBIĘ TERAZ DUPĘ KUMPELI MOJEGO BRATA, ALE CZEGOŚ TAKIEGO NA
          100 % NAWET SOBIE NIE WYOBRAŻAŁYŚCIE. TO JEST NA PRAWDE PRZEGIĘCIE. MOZE W TO
          NIE UWIEŻYCIE ALE WSZYSTKO CO ZARAZ PRZECZYTACIĘ TO AUTENTYK.

1. KOLCZYKI: (NIE ŻADNE MAŁE DELIKATNE I SUBTELNE)
          - BREW
          - NOS
          - WARGA
          - JĘZYK
          - USZY (NIE PO 2 DZIURKI)
          - PĘPEK
          I SAMA NIE WIEM "GZDZIE" JESZCZE
          2. SOLARIUM: (TO CHYBA NAJGORSZE Z TEGO WSZYSTKIEGO)
          W TO NA PEWNO 90 % Z WAS CZYTAJACYCH NIE UWIERZY. 2 RAZY DZIENNIE, 3 RÓŻNE
          SALONY, WYGLĄDA OKROPNIE, ZA PARĘ LAT BEDZIE WYGLĄDAĆ JAK SUSZONA ŚLIWKA (ACHA
          ZAPOMNIAŁAM DODAĆ DO TEGO WSZYSTKIEGO ŻE MA 17 LAT)
          3. SZPONY ( W TAMTYM MIESIACU PRZEZ NIE CAŁY TYDZIEŃ MIAŁA 5CENTYMETROWE
          AKRYLOWE TIPSY) TO CHYBA NIE JEST NORMALNE, NIE?

KIEDYS RAZEM CZEKAŁYŚMY NA TRAMWAJ, WYGŁADAŁA TAK ( OPRÓCZ TEGO POWYŻEJ)
          - BIAŁE SZPILE, CZUBY Z ZAWINIĘTYMI NOSKAMI W CZARNE GROCHY
          - RYBACZKI
          - RÓŻOWIASTY TOP NA JEDNO RAMIĘ
          - TONA TAPETY NA TWARZY JEŚLI JESZCZE MOŻNA TO TAK NAZWAĆ (W CALE NI
          PRZESADZAM; Z PAZURAMI REŻ NIE)
          - NA GŁOWIE BALEJAŻ Z MEGA ODROSTAMI
          - ZAPOMNIAŁABYM O SZPONACH, BIAŁE W CZARNE GROCHY SPECJALNIE DO BUTÓW
          I TAK DALEJ MOGŁABYM DŁUGO WYMIENIAĆ

TO WSZYSTKO ŁACZY W SOBIE CHYBA CAŁY TEMAT WATKU. PO TYM NIKT MI NIE POWIE ŻE
          TYP TAKIEJ BARBIE JEST SEKSI ALBO SUPER, BO NA NIA WRECZ NIE MOZNA PATRZEĆ.

I TYM SAMYM POBIŁAM WSZYSTKI WASZE WEPOWIEDZI

MOŻECIE MYSLEĆ ŻE TO WYMYŚLIŁAM ALBO UKOLORYZOWAŁAM, ALE NIE! TO PRAWDA

• Gość: papryczka Re: OKROPIENSTWA W STROJU I WYGLADZIE IP: 212.160.106.* 10.08.04, 14:29
        Moja antylista

- zapryszczone plecy w mikro koszulce odsłaniającej wszystko ( co gorsza na
        sprzedawczyniach w sklepach z ciuchami )
        - skarpeteczki ( tez kabaretki ) do szpilek
        - cała moda lat '80 ze szczególnym uwzględnieniem pseudopunka
        - satynowe bojówki ( rybaczki podwójnie )
        - interesująca bladość podkładu na zjaranej w solarium twarzy...
        - krótkie spódniczki ( te takie plisowane ) do celulitu na udach ( w Warszawie
        to chyba mocno na topie )
        - torebki typowo wieczorowe noszone w dzień
        - kaszkiety
        - bransoletki na kostkach
        - tatuaże z delfinkiem
        - buty w szpic do bojówek ( ogólnie też )
        - buty pseudosportowe
        - niedogolone nogi pod kabaretkami
        - super pink szminki
        - pazurzaste tipsy, do tego zdobione...
      • Gość: AniA Re: OKROPIENSTWA W STROJU I WYGLADZIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.04, 15:23
        to jest śmieszne a to dlatego że każda z nas może ubierać się tak jak chce i
        nie musi stosować się do tego co konwencjonalne, moda to zbiór różnych rzeczy -
        spójżcie na pokazy niejednokrotnie rzeczy na pozór nie pasuja ale mają urok
        także to indywidualna sprawa czy ktoś ma buty ze szpicem do bojóówek czy paski
        do kropk ważne że on się dobrze czuje, podobnie pasemka czy solar [czasem
        przesadny ale to sprawa indywidualna nie moja skóra]. Ale co do wyglądu
        zewnetrznego to racja - pryszcze, tłuste włosy, paznokcie , brudne ubrania, czy
        wystające spocone włosy z pod pach, nieodolone nogi do mini - rzeczywiście rażą
        pozdrowionka
      • redaa Re: OKROPIENSTWA W STROJU I WYGLADZIE 13.08.04, 16:48
        Najważniejszy w ubiorze jest umiar!!!! Nie wszystkie trendy zmiksowane i
        pomieszane w jednym stroju. A po drugie oryginalność!!!!ukazanie swojej
        osobowosci, podkreślenie atutów i zamaskowanie niedoskonałości. pamietajcie
      • redaa Re: OKROPIENSTWA W STROJU I WYGLADZIE 13.08.04, 17:10
        Najważniejszy jest umiar!!!! a nie wszystkie trendy wymieszane razem. a tak
        poza tym to jeszcze oryginalność:-)
        • redaa Re: OKROPIENSTWA W STROJU I WYGLADZIE 13.08.04, 17:12
          sorry za powtórke:P
      • ulehome Re: OKROPIENSTWA W STROJU I WYGLADZIE 15.08.04, 00:09
        1 - 4 - to jedne z najfajniejszych połączeń!
        • aldona177 Re: OKROPIENSTWA W STROJU I WYGLADZIE 09.11.04, 17:22
          tapeta na twarzy zjarane cialo na solarce przesada rozowego koloru plastikowa
          bizuteria tipsy za duzo zlotej i srebrnej bizuterii odrosty... ohyda
          • dori7 Re: OKROPIENSTWA W STROJU I WYGLADZIE 21.12.04, 23:30
            Szczytem koszmaru sa popularne ostatnio dzinsy kupione na osobe co najmniej
            10cm wyzsza, wlokace sie po ziemi za wlasciecielka, zablocone i wystrzepione od
            przydeptywania.
            • Gość: monica Re: OKROPIENSTWA W STROJU I WYGLADZIE IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 15.01.05, 14:18
              ja tego problemu nie mam wzsystkie jeansy robia na ajkies kurduple, na moj
              wzrost (175) nie ma NIC! a jak jest to ma w pasie ze 80cm!!!!!!!!
      • kiciula1 Re: OKROPIENSTWA W STROJU I WYGLADZIE 22.12.04, 13:43
        No więc:
        -włosy z odrostami;
        -mocno wydepilowane brwi;
        -usta pomalowane na kolor bardzo czerwony;
        - krzywe zęby;
        -tipsy
        -kaszkiety
        -wystający brzuszek i kolczyk w pępku
        -samoopalacz nie rowno wsmarowany
        to mi się nie podoba , pewnie dużo jeszcze mogłabym wymieniać ale to
        najbardziej nie podoba mi sie u dziewczyn.
        Natomiast u męzczyzn to:
        -zarost tygodnoiwy buuuuuu
        - solarium
        -kosmetyczka
        -kolczyk
        -jakaś wstretna bizuteria na całym ciele
        -obcisłe bluzki
        to tyle
        pozdrawim
        pa
      • Gość: nadinka Re: OKROPIENSTWA W STROJU I WYGLADZIE IP: *.tel167.petrotel.pl 25.12.04, 19:54
        styl barbi i panienki z dyskoteki nigdy nie byl moim stylem i nigdy mi sie nie
        podobal. natomiast, biorac pod uwage moja lekko punkowa przeszlosc, nie rozumiem
        co jest zlego w kolczykach i tatuazach? oczywiscie wspomniane gdzies wyzej
        'delfinki wokol pepka' to cos okropnego, ale dla niektorych ludzi tatuaze sa
        czyms na ksztalt historii zycia. w waznych momentach ozdabiaja cialo tatuazem.
        pomijajc kiczowate sloneczka na ramieniu czy jakies wiezienne kropki itp.
        uwielbiam tatuaze u facetow, i kolczyki tez.
        ja, niestety, nie moge sobie pozwlic na podobne ekstrawagancje :( na codzien
        obowiazuje mnie cnotliwy garniturek, cnotliwa garsonka itp., baaa, nawet wlosow
        na jezyka obciac nie moge. zycie doroslej kobiety jest ciezkie i brutalne;D ;D
        a moje prywatne okropienstwa to:
        1. tluste wlosy, jakies koltuny, czarne odrosty spod blond farby
        2. brudne paznokcie,
        3. zbyt ciemny podklad i zbyt mocny makijaz oczu na codzien
        4. silikonowe ramiaczka, po prostu nie trawie
        5. majtki: wystajace sznurki od stringow oraz (jeszcze gorzej) odznaczajace sie
        pod obcislymi ciuchami majtasy
        i jeszcze pare by sie znalazlo, ale to moze innym razem :))
        • Gość: Zaloguj się Re: OKROPIENSTWA W STROJU I WYGLADZIE IP: *.stacje.agora.pl 21.03.05, 18:41
          ”majtasy” są wporzo!
      • teresa-las Re: OKROPIENSTWA W STROJU I WYGLADZIE 25.12.04, 20:18
        -kaszkiety
        -ciało spalone na solarium
        -faceci w obcisłych dzinsach
        -sztuczne, szponiaste paznokcie
        -plastry antykoncepcyjne "noszone" w widocznym miejscu
        -włosy zrobione na dwa kolory np. jasny blond i do tego czerwone końcówki
        -kolczyki w każdym innym miejscu na ciele niż ucho
        -dzinsy brokatowe, cekinowe itd.
        -wszystkie te głupie koszulki ze "smiesznymi" nadrukami i napisami
        -czarne kabaretki zakładane rano do pracy, znam taką jedną co nawet w zimie
        sobie nie odpuści

-silikonowe ramiączka czasem są konieczne, jeśli dziewczyna nie ma ładnego
        biustu a chciałaby założyć np. sukienkę na ramiączkach, trochę głupio wyglądają
        dwie pary ramiączek
        -kolor różowy pasuje kobietom w różnym wieku, ważny jest odcień, fason i typ
        urody
        -dresy jeśli ktoś nie traktuje ich jako stroju codziennego i na każdą okazję są
        bardzo ok
        -delikatny balejaż podoba mi się ale pasemka są faktycznie okropne

• Gość: angee Re: OKROPIENSTWA W STROJU I WYGLADZIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.05, 08:27
        okropieństwo...moje drogie...to moja znajoma ,która nosi do stroju sportowego
        szpilki i torebke...błee
        • Gość: doril Re: OKROPIENSTWA W STROJU I WYGLADZIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.05, 08:31
          ja tez mam pare takich znajomch szkoda patrzec na takie dziwactwa ale najgorsze
          jst to że one myślą że wyglądają ładnie
          • Gość: Blumen Re: OKROPIENSTWA W STROJU I WYGLADZIE IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.01.05, 19:06
            Dokładnie!!!
            Te panny myślą że wyglądają extra!!!Twarz zjarana tak że aż im się gałki oczne
            świecą. Dziewczyny 20 letnie wyglądają jak 50-letnie baby.OCHYDA!!!!
            A szczyt kiczu to jasna kurteczka-skafanderek (kolor mi nie przszkadza) krótka
            tak że w -20 stopniowy mróz odsłania oczywiście opalony brzuszek z kolczykiem i
            nereczki a przy szyi gruby szal prawdziwie na -20 stopniowy mróz!
            Jeansy z paskiem z klamerką w kształcie motylka. buty kozaki z wielkim obcasem
            a spodnie wpuszczone do środka bucika. Do tego kaszkiecik i torebeczka do
            kolorku!!!Prawdziwa Warszawianka!!!
            Takie cudo widzialam dziś w drodze do pracy.
            :-)
      • m.usk Re: OKROPIENSTWA W STROJU I WYGLADZIE 13.01.05, 13:45
        nawet nie mow... bo to szkoda slow po prostu.. tragedia na miare swiatowa... !
      • Gość: marcycha Re: OKROPIENSTWA W STROJU I WYGLADZIE IP: *.wolow.sdi.tpnet.pl 13.01.05, 14:22
        nie wiem dlaczego spodnie z haftami sa Waszym zdaniem okropne?ja mam cudowne
        niebieskie dzinsiki z bladorozowymi delikatnymi haftami na kieszeniach!!!kazda
        znajoma mi ich zazdrosci!sa bardzo piekne i oryginalne.:)mysle ze jest to
        bardzo porzadne i efektowne wykonczenie dzinsu...!!
      • Gość: mycha A co powiecie o panach? IP: *.icpnet.pl 15.01.05, 13:36
        a moze zmienmy teraz temat na okropienstwa w stroju mezczyzn?

1. wlosy ulozone za pomoca zelu.
        2. bizuteria
        3. dżinsy z rozszerzanymi nogawkami - widok panow w kobiecych fasonach jest
        malo atrakcyjny...
        • blinski Re: A co powiecie o panach? 16.01.05, 02:31
          > 1. wlosy ulozone za pomoca zelu

moze lepiej za pomoca smalcu:)?

> 3. dżinsy z rozszerzanymi nogawkami - widok panow w kobiecych fasonach jest
          > malo atrakcyjny...

to jest fason unisex, tak samo kobiecy jak i meski. sory, na szczescie czasy
          gdzie jedynym dostepnym meskim fasonem spodni byl taki o kroju nogawki prostym
          (w których wygladam.. zle) juz minal.
          • Gość: mycha Re: A co powiecie o panach? IP: *.icpnet.pl 16.01.05, 16:27
            > > 1. wlosy ulozone za pomoca zelu
            >
            > moze lepiej za pomoca smalcu:)?

mezczyzni wygladaja najlepiej jak niczym nie układają sobie włosow, tylko je
            codziennie czeszą i od czasu do czasu strzyga, niekoniecznie na 0 :).
            • Gość: adela Re: A co powiecie o panach? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.02.05, 11:15
              facecik w dwurzędowym eleganckim kozuszku, w ciemnych spodniach w różnej
              grubości paseczki, na głowie loczki utrwalone żelem....brry

Tak samo panowie w jeansach biodrówkach i w jeansach dzwonach- toz to jakś
              pomyłka!!!To samo spdnie w rozmiarze, który powoduje, że krok jest na wysokości
              kolan - ma się wrażenie że Ci osobnicy nie zdążyli do talety.
              Brak higieny i dziurawe skarpetki, śmierdzące stopy oraz przatłuszczone włosy
              to najgorsze przewinienia męzczyzn. Choć teraz najwięcej jest tych, którzy
              sądzą, że pasemka na włosach-często rzednących dodadza im uroku...ueee
      • Gość: Esmeralda Re: OKROPIENSTWA W STROJU I WYGLADZIE IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.01.05, 01:04
        Wystarczy sobie wejść na Allegro, żeby sie pośmiać. Ja szukałam sukni balowej...
        A znalazłam takie kwiatuszki (w życiu bym nie założyła):

aukcja.onet.pl/show_item.php?item=39754831 hicior sezonu
        aukcja.onet.pl/show_item.php?item=38720058 typowo na elegancki bal
        aukcja.onet.pl/show_item.php?item=39705685 moda na studniówke
        aukcja.onet.pl/show_item.php?item=39323253 kolejny studniówka fashon
        (ach ten tłuszcz wylewający się spod gorsetu miodzio)
        aukcja.onet.pl/show_item.php?item=39656382 to też na elegancki
        koktail... efekt prostytutki murowany
        aukcja.onet.pl/show_item.php?item=39003737 krótszej nie było???
        aukcja.onet.pl/show_item.php?item=39250657 tirówka...
        aukcja.onet.pl/show_item.php?item=39260182 pink is my new obsesion...
        aukcja.onet.pl/show_item.php?item=39053828 chyba nie mamy figury...
        aukcja.onet.pl/show_item.php?item=39397516 i studniówka po raz
        trzeci... kolor hmmmmm

Jak jeszcze coś znajdę to wrzuce, poszukuję dalej kreacji na bal, bo na allegro
        nic nie znalazłam...
        • dori7 do Esmeraldy :)) 16.01.05, 17:01
          > aukcja.onet.pl/show_item.php?it em=39754831 hicior
          sezonu

Poplakalam sie ze smiechu :))
          I ten komentarz:
          "Ta suknia ociera się o haute couture w całej rozciągłości tego określenia!"
          LOL!!!
      • Gość: Beretta007 Re: OKROPIENSTWA W STROJU I WYGLADZIE IP: *.man.rsk.pl 24.01.05, 18:42
        Wypraszam sobie :D Kaszkiety bardzo mi się podobają, są takie zadziorne :P A
        dres - to jeszcze zależy, jaki :) Np. Nike robi ładne, niedresiarskie dresy;
        świetne na jogging, trening albo siłkę :)
        • Gość: gabi Re: OKROPIENSTWA W STROJU I WYGLADZIE IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 09.02.05, 15:47
          Twarz zjarana od solarium!!!!!!!!
          • Gość: ola Re: OKROPIENSTWA W STROJU I WYGLADZIE IP: *.icpnet.pl / 62.21.96.* 09.02.05, 21:35
            BLONDI w różowym sweterku, lub różowych spodniach, lub wsz\ystkim innym co nosi
            PRAWIE KAŻDA jej "kolezanka" o tym samym kolorze włosów.
            SOLARKA!!!! coś okropnego.
            Dziewczyna "przy kości" nosząca krótkie ciuszki...
            Do kaszkietów sie nie doczepiam, bo u niektórych wyglądają bardzo bardzo
            dobrze0 skompletowane odpowiednio z resztą stroju.
      • Gość: Adela Re: OKROPIENSTWA W STROJU I WYGLADZIE IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.02.05, 11:57
        1.Rajstopki burdelanki,
        2.pomarańczowy ostry makijaż,
        3.Spalone blond włosy, zrobione na termolokach i z odrostami a la Shakira
        (wyglada jakby doniczka na łeb spadła i nie udało się usunąc całej ziemi z
        włosów)
        4.buty szpice na metalowej szpilce + mini-spódnica bombka,
        5.czarny gumowy kostium biurowy w słoneczny, letni dzień
        6.poliestrowy trenczyk z mega połyskiem
        7.TONA pomaranczowego fluidu na twarzy
        8. pełny, ostry makijaz na siłowni
        9. bardzo jasna perłowo-różowa szminka na bardzo pełnych ustach
      • martitka18 Re: OKROPIENSTWA W STROJU I WYGLADZIE 10.02.05, 12:11
        Nie mam pojecia dlaczego wsrod rzeczy obciachowych i wiejskich znalazly sie
        rzeczy noszone przez mlode dziewczyny.Nie wiem w jakim jestescie
        wieku,szczegolnie autorka tematu,ale cos mi sie wydaje,ze masz problem z
        przystosowaniem sie do nowo panujacej mody.Wiadomo,ze z kazdej trzeba wybierac
        to co najlepsze,nie nosic wszystkiego co jest na "topie",ale naprawde
        przesadzilas tu niezle.Nie wiem co obciachowego jest w pasemkach,silikonowych
        ramiaczkach(n9e wiem czy Twoim zdaniem lepsze sa niedopasowane
        kolorystycznie,albo dziewczyny biegajace bez stanika??).Czy Twoim zdaniem lep
        [iej by bylo gdyby po polskich ulicach chodzily same panie we wlosach koloru
        wisniowego i dobrze skrojonych garsonkach??
        • papryczka_ag Re: OKROPIENSTWA W STROJU I WYGLADZIE 10.02.05, 14:03
          Może dlatego, że 50% młodych dziewczyn ma okropny gust! I niewątpliwie dlatego,
          że tak się rzucają w oczy.
          Licząc średnią forum doszłyśmy kiedys do około 24 lat - to stare?
          Polki w wieku od 16 do 29 lat maja fatalny gust i płakać sie chcę patrząc na
          nasze ulice. Mam nieszczęście wiele podróżować i zawsze jak wracam do Warszawy
          pierwszy szok jaki przeżywam to te fatalne, zuniformizowane panienki,
          wyglądające jak swoje własne klony. Zero polotu i oryginalności. Moda z Bravo I
          MTV...w dodatku bezmyslnie kopiowana. A Warszawa to jednak nie Hollywood.
          • Gość: Martitka18 Re: OKROPIENSTWA W STROJU I WYGLADZIE IP: 195.205.190.* 10.02.05, 17:59
            Zgadzam sie,ze Polki nie naleza do najlepiej ubranych kobiet,ale nie chce tu
            generalizowac,bo jest duzo z dobrym gustem.Zastanawia mnie tylko dlaczego Marta
            wybrala akurat takie rzeczy do najbardziej obciachowych.Chyba lepiej wygladaja
            silikonowe ramiaczka niz biale zalozone do czarnaj bluzki odslaniajacej
            ramiona,albo ladne pasemka niz wlosy koloru zgnilego jaja.Tak samo buty z
            ostrymi czubkami niz obrzydliwe zelazka.Ja poprostu nie uznaje tych wlasnie
            rzeczy za obciachowe.
      • Gość: Czekoladaa Re: OKROPIENSTWA W STROJU I WYGLADZIE IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 20.02.05, 13:49
        Gość portalu: Marta napisał(a):

> 1. Silikonowe ramiaczka i bluzka bez ramiaczek lub wiazana na szyje.
        > Okropnosc.

tak to nie wyglada zbyt pieknie, ale lepiej tak niz jakby biale czy jakies inne
        ramiaczka wystawaly

> 2. Czuby do bojowek.

sama nie nosze, wogle bojowek nie nosze. czuby jak najbardziej. ale nie widze
        nic az takiego strasznego w tych czubach do bojowek , no jeszcze zalezy jakie
        czuby i jakie bojowki

> 3. Kolor rozowy na doroslych kobietach.

Jezeli dorosla kobieta jest praktycznie ubrana cala na ten kolor to wyglada to
        szkaradnie. Ale sweterek rozowy jesli zalozy czy jakis dodatek wyglada to jak
        najbardziej ok.

> 4. Kaszkiety.

no te akurat mi sie nie podobaja

> 5. Dzins z cekinami, dzetami, haftami.

najwazniejszy jest umiar...

> 6. Biale zimowe kurtki i plaszcze.

plaszcze moze nie, ale kurtki mi sie podobaja

> 7. Dres

na codzien nie, ale na trening czy pobiegac to tylko dresik :)

> 8. Odrosty
        okropnosc

> 9. Pasemka

jesli sa ladnie zrobione to czemu nie?

> 10.Twarz zjarana na solarium

juz mowilam wczesiej... najwazniejszy jest umiar

> 11.Kolczyk w pepku

sama nie mam, ale pelno moich kolezanek ma i jak widze jak to sie goi to ja
        dziekuje...

Pozatym
        1.zapach potu (fuu...)
        2.przesadna ilosc perfum
        3.brudne wlosy, paznokcie
        4.wlosy pod pachami
        5.tezsza osoba noszaca strasznie obcisle ciuchy, czyli wylewajacy sie tluszcz
        6.żelazka (okropność...)
        7.spodnie takie ze wzorami lamparta czy tygrysa....
        8.zle rozproweadzony podklad
      • Gość: Ivre Re: OKROPIENSTWA W STROJU I WYGLADZIE IP: *.zaodrze.punkt.pl / *.zaodrze.punkt.pl 20.02.05, 19:12
        Hmm..
        'Czuby'? Wygladaja nawet fajnie do dzwonow, ale pod warunkiem, ze noszaca je
        osobka ma rozmiar buta nie wiekszy niz 37!, bo inaczej to dac jej kijki i
        narciarz jak malowany :D
        'Solarka'? No way! Chociaz..jak ktos ma ochote miec zolta i pomarszczona cere
        przed 30, to niech sobie chodzi :D
        Silikonowe ramiaczka? W pelni sie zgadzam; OKROPNOSC!
        Kolczyk w pepku czy biala kurteczka jest, moim zdaniem, w porzadku :)
        Za to wiele 'niemilego' mi sie dzieje, gdy widze panny z nadwaga, ktore
        najwyrazniej owych kilku kg w nadmiarze nie zauwazyly, w obcislych ubrankach:/
        Ja nie twierdze, ze ktos nie moze sobie nosic tego, na co ma ochote, a niech
        sobie nosi, ale ja tez mam prawo powiedziec; 'to mi sie nie podoba', prawda? A
        o wiele lepiej wyglada dziewczyna, ktora ma te pare kg za duzo, ale jest tego
        swiadoma i dobiera odpowiednie ciuchy, abstrahujac od obcislych jeansow,
        miniowek czy bluzeczek z rodzaju 'wszyscy patrza na moj biust'. Tak samo
        rozbrajaja mnie babki, ktore nie zauwyzyly uplywu czasu.. takie sobie 'z tylu
        liceum, z przodu muzeum' :D W pewnym wieku rozowa mini juz chyba nie
        przystoi :/
        Zaraz pewnie ktos zapyta w co ja sie ubieram.. :D
      • bez_mapy Re: OKROPIENSTWA W STROJU I WYGLADZIE 20.02.05, 19:53
        Białe kurtki i płaszcze są extra!!!!!!!! ! O wiele lepsze niż szare, czarne itp
        (dla szarych myszek - owszem).
        Z tym różem na dorosłych kobietach , o co ci chodzi?
        A ja nie cierpię beznadziejnych, szarych myszek, które wypisuja takie bzdury na
        forum, że nic tylko polewka :D
        • bez_mapy Re: OKROPIENSTWA W STROJU I WYGLADZIE 20.02.05, 20:00
          Moje typy:
          - blada, poszarzała, pryszczata twarz
          - łańcuszek na zewnątrz bluzki - totalna wiocha
          - nijakość
          - płaskie mokasyny
        • Gość: Ivre Re: OKROPIENSTWA W STROJU I WYGLADZIE IP: *.zaodrze.punkt.pl / *.zaodrze.punkt.pl 20.02.05, 20:38
          Nie wiem czy z tym rozem to do mnie bylo, ale ja tez o tym pisalam :D, wiec sie
          odniose ;) Widzialas kiedys 40kilku latke w
          rozewej/zielonej/zoltej/pomaranczowej (jaskrawej) mini? Jesli nie, to ciesz
          sie :D A co do mnie, to do szarej myszki mi daleko :D
          • bez_mapy Re: OKROPIENSTWA W STROJU I WYGLADZIE 20.02.05, 20:42
            Sa różne, nie tylko jaskrawe odcienie różu. Czy dojrzałej kobiecie, wg ciebie,
            pozostają tylko nijakie, szare barwy?
            • Gość: Ivre Re: OKROPIENSTWA W STROJU I WYGLADZIE IP: *.zaodrze.punkt.pl / *.zaodrze.punkt.pl 20.02.05, 22:26
              Oczywiscie, ze nie :) Dojrzala kobieta np. w barwach typu jasny roz czy lila
              wyglada naprawde ladnie (choc to zalezy od typu urody, ale zakladamy, ze owa
              kobieta umie dobrac kolorki ;)). Dlaczego od razu szarosci? Daleka jestem od
              tego. Ja tylko uwazam, ze dojrzala kobieta na sile 'robiaca sie' na nastolatke
              jest po prostu smieszna. I chodzi mi tutaj wlasnie w szczegolnosci o jaskrawe
              kolory, ktore takie kobiety jakos usilnie wielbia :/ (a tak przy okazji, co sie
              tak 'czepiasz' tego rozu? jaskrawy pomarancz tez wyglada conajmniej zabawnie).
              Moim zdaniem kazdy wiek ma zarowno swoje prawa, jak i ograniczenia, rowniez
              jesli chodzi o ubior. Coprawda niech sobie ktokolwiek nosi cokolwiek, a ja sie
              conajwyzej na widok niektorych na ulicy nieco usmiechne ;) Bo bawia mnie matki
              udajace siostry wlasnych corek ;) Ciebie przeciez nie musza :) Pozdro ;)
              • bez_mapy Re: OKROPIENSTWA W STROJU I WYGLADZIE 21.02.05, 12:25
                Zauważyłam, że bardzo często kobiety na tym forum czepiają się cukierkowych
                blondi, a nigdy beznadziejnych, bladych, pryszczatych, szarych myszek o burej
                barwie włosów. Może po prostu dlatego, że szare myszki wszyscy mają głęboko w
                dupie i nikt ich nawet nie zauważa. No a biuściasta blondyna zawsze
                będzie "obrabiana" przez inne babki...
                • Gość: adela Re: OKROPIENSTWA W STROJU I WYGLADZIE IP: *.aster.pl 26.02.05, 18:16
                  A skad taki pomysł?Po prostu w chwili obecnej jest więcej fatalnie
                  pofarbowanych na blond pań niz tych szarych myszek. Chociaż... szare myszki sa
                  niedostrzegalne, bo się stapiają z otoczeniem, moze dlatego sie ich nie wałkuje
                  na forum, zreszta nie znam szarej mychy zadowolonej z siebie, a zadowolonych z
                  siebie plastikowych i niereformowalnych blondi całe tabuny. W porównaniu z tymi
                  blondi mychy sa sympatyczniejsze a ich swiatopoglad siega dalej niz temacik- Na
                  jaki kolor pomalowac dzis paznokcie?

Z całym szacunkiem dla wielbicielek Elle Woods;D
                • Gość: anka Re: OKROPIENSTWA W STROJU I WYGLADZIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.05, 21:04
                  Bo w oczy rzucają się skrajności - jak ktoś jst tak zaniedbany, że wygląda jak
                  żul z ulicy to też sie go obgada. To samo tyczy się tandetnych blondzi ze
                  spalonymi ryjami. Mnie najbardziej śmieszy, że te "biuściaste" albo mają cycyki
                  do pasa, albo silikony bardzo nieumiejętnie zrobione.
      • Gość: EWA Re: OKROPIENSTWA W STROJU I WYGLADZIE IP: *.elpos.net 26.02.05, 10:38
        Gość portalu: Marta napisał(a):
        > 1. Silikonowe ramiaczka i bluzka bez ramiaczek lub wiazana na szyje. - bede bronila bo sama mam bluzki bez ramiaczek i wiazane na szyje - nakladam je na disco bo mi wygodnie jest :)
        > 2. Czuby do bojowek. - nie nosze bojowek ale buty w szpic jedne mam bo nic nie moglam znalezc na 100 dniowke
        > 3. Kolor rozowy na doroslych kobietach. - to juz przesada zgadzam sie w 100%
        > 4. Kaszkiety. -j.w.
        > 5. Dzins z cekinami, dzetami, haftami. - jesli badziewne to tak ja akurat mam drobny haft wykonany recznie przy pasku kupiny w USA na specjalne zamowienie :)
        > 6. Biale zimowe kurtki i plaszcze. - z tym sie zgodze - za czesto trzeba prac :P
        > 7. Dres. - osobiscie czasem lubie dresy :D

> 8. Odrosty
        > 9. Pasemka
        > 10.Twarz zjarana na solarium
        > 11.Kolczyk w pepku - wszytko prawda
        dodam jeszcze:
        brudne, poobgryzane paznokcie
        brudne buty
        brudne wlosy - jeszcze rozumiem jak sie bylo na disco na pianie i sie wraca o 5 rano to ujdzie ale jak jest po 12 i tak sie wyglada to masakra bleeeee
        nie zadbane stopy
        wlosy wszedzie gdzie ich byc nie powinno tj: zarosniete nogi, pachy, bikini, wloski przy wargach - rozumiem jak kobieta jest na hormonach
        • Gość: adela Re: OKROPIENSTWA W STROJU I WYGLADZIE IP: *.aster.pl 26.02.05, 18:08
          Miejsce: Autobus w stronę Natolina.

postać: Wysoka bardzo szczupła tleniona na żółto blondynka; białe sztuczne
          futerko, czarne jeansy schowane w cholewach białych wysokich butów z futerkiem
          na końcu cholewki, z baardzo dłuugim szpicem (obcasy igły); dodatkowe
          akcesoria- biała skórzana torebka, długie szpony w kolorze sinofioletowym i
          makijaż w barwach pomarańczowo(podkład) burych (kredka i cienie) oraz element
          sinego fioletu (szminka). Ogólny wygląd : nieestetyczny. Brryy
      • Gość: ola do autorki IP: 81.15.254.* 26.02.05, 18:39
        nie chce mi sie wszystkiego czytac ale moim zdaniem troche przesadzasz z:
        1 Biale zimowe kurtki i plaszcze (jezeli komus ladnie w bialym to czemu ma tego
        nie nosic!ja uwielbiam bialy bo mi w nim bardzo ladnie,czarnego nie zaloze bo
        wygladam jak szkielet)
        2 Pasemka (jezeli diewczyna nei jest spalona solarium,a pasemka wygladaja
        naturalnie nie widze nic zlego)

jezeli ladnie mi w bialym to czemu mam sie tego wypierac!
        a co obrzydliwego jest w pasemkach bo nie rozumiem!

reszta sie zgadzam!

a moje przyklady to:
        1. buty na wielkich koturnach
        2. biale kozaki (to dopiero obciach)
        3. krotka bluzeczka i sadlo na wierzchu
        4.postarzajace sie malolaty z maska na twarzy
        5.dziewczyny, ktore nosza to co ma ich kolezanka i kolezanka kolezanki itd

pzdr
      • Gość: adela Zgroza!!! IP: *.aster.pl 26.02.05, 18:50
        Facet w czerwonych poliestrowych bokserkach jak z PRL.
        Oraz czyściutka koszula -
        www.cropptown.pl/kolekcja/produkt/35352_prod.htm
        jak sadzę poprzedni właścieciel ugrzazł na bagnach...
        • bez_mapy Re: Zgroza!!! 26.02.05, 19:08
          1.Łańcuszek na wierzchu bluzki, a co gorsza golfu.
          2. Dredy, warkoczyki
      • Gość: Dżamba ehhh... IP: *.netg.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.05, 20:40
        ale i tak nic i nikt nie leczy mnie tak jak panny o "brązowych"
        [czyt.pomarańczowych od samoopalacza] twarzach i białych szyjach z oczetami
        wysmarowanymi jakby smołą do tego stopnia że cięzko odróżnić jakiekolwiek inne
        elementy ich twarzy, ubrane w "modne" dzinsy z "modnymi wytarciami" wokłó
        kieszeni na tyłku i na wszystkich szwach w przecudownie krótkich kurteczkach z
        wyciorastymi "futerkami" [z plastiku] i miliardali dodatków typu plastikowe
        kolczyki, paski z "łańcuszkami", setkami pierścionków ujednej ręki...
        no a RÓŻU to już wogóle zdzierżyć nie mogę...
        a niestety widze ze nasze uliczne "top modelki" ten kolor uwielbiaja...

obrzydlistwo!

"...leczą swoje kompleksy - idą tam, gdzie jest moda..."

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka