Gość: Tofik-a Re: OKROPIENSTWA W STROJU I WYGLADZIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.05, 21:52 1. Czarny stanik pod białą bluzką; 2. Za długie, obszarpane nogawki spodni, do tego brudne; 3. Brudne buty, szczególnie po kilku dniach ładnej pogody; 4. Sweter w serek, spod którego wystaje wełniany golf; 5. Plastikowa biżuteria; 6. Spodnie bez kieszeni z tyłu przy obfitszych kształtach; 7. Niebieski tusz do rzęs. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sonia88 Re: OKROPIENSTWA W STROJU I WYGLADZIE IP: *.promax.media.pl 20.03.05, 21:59 a wiecie co ja uważam za okropieństwo w wyglądzie hehe jak dziewczyna jest cała poklejona papruszkami przełamanego CD hehe (właśnie rozwaliła płyte i cały pokuj mam popbrudzony ups pomoże mi ktoś posprzątać bo mi do myszki wleciały też ):] Odpowiedz Link Zgłoś
vanillaice Re: OKROPIENSTWA W STROJU I WYGLADZIE 20.03.05, 22:13 Brak higieny osobistej, akrylowe pazurki z wulgarnym frenchem, ciemna konturówka do jasnej szminki, wylewanie na siebie obłędnej ilości perfum, biodrówki i kolczyk w pępuszku u laseczki, która jest po 30- stce i ma kilkanaście kilo nadwagi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <MAGDA> Re: T O L E R A N C J A- przeczytajcie!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.05, 17:18 no i wiesz ja już pisałam ze poniosły mnie emocję, ty chyba wiesz otym najlepiej:) I na serio, serio zapomniałam już, że to ty:) to odpiszesz czy ZGODa? proszę o przebaczenie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <MAGDA> Re: T O L E R A N C J A- przeczytajcie!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.05, 17:35 Widzę kochana gosiaqus, że chyba nie masz ochoty na zgodę. niestety. Ale sama napisalaś, ze jesteś dziś czepliwa, więc może jutro? i tak na tym forum nikt mnie nie kocha, nikt mnie nie lubi... Nikt nie odpisuje na moje wypowiedzi... przykro mi trochę i smutno. no ale coż. poza forum wszyscy mnie bardzo lubią więc... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nn Re: OKROPIENSTWA W STROJU I WYGLADZIE IP: 62.6.248.* 21.03.05, 13:08 od jakiegos czasu mieszkam za granica i ze zgroza stwierdzam ze od razu i to z daleka poznaje polki, niestety glownie po: -tlustych, zle zafarbowanych wlosach (kroloje zolty blond, badz kruczo czarny, mdly, matowy niewiadomo co, - nadmiar zlota, czasami zastanawiam sie jak one to udzwigna... - pseudo modnych ubrankach, odpychajacych znoszeniem, kolorami, nieswiezoscia i beznadziejnyg gustem, - pierwsze co zazwyczaj pada z ich ust na widok jakiejs modnej rzeczy na wystawie to: " patrz ku.. jaka zajebista bluzka", - make up wyglada nawet jak nie wczorajszy tylko znoszony i uzupelniany przez tydzien, totalny obciach, wstyd sie przyznacz skad jestem... choc czasami mijam tez bardzo zadbane, ladne, ubrane normalnie dziewczyny, szkoda tylko ze tak zadko ostatnio w Tesco doswiadczylam jak to suprmarket moze byc miejscem spacerow i pokazywania sie, dwie Polki (charakteryzowaly sie wszystkimi przytoczonymi przeze mnie "atutami" paradowaly regal za regalem, dumne i blade w szpilach, kaszkietach i jedna w bialym, druga czarnym plaszczu, make up jak na sylwestra... szkoda tylko ze byla niedziela rano.. za to sie usmialam po pachy! lepsze od teleranka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nesira Re: OKROPIENSTWA W STROJU I WYGLADZIE IP: *.chello.pl 21.03.05, 13:18 A ja widzilam dzisiaj kobietę w butach na wysokim obcasie i wszystko byłoby OK gdyby ten obcas nie uginał się pod nią. A uginał się tak bardzo że wystawał aż za piętę i wygladał jakby był specjalnie skośnie przyczepiony (a nie był bo jak babka nogę podnosiła to obcas wracał do pierwotnej pozycji). :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola Re: OKROPIENSTWA W STROJU I WYGLADZIE IP: 80.51.218.* 21.03.05, 16:26 Kolor różowy na dorosłych kobietach? Mam 29 lat, jestem dorosła i właśnie kupiłam sobie rózowy żakiet. Czuje się w nim świetnie, mimo że trochę bałam sie tego koloru. Ludzie, nie dajmy się zwariować - ubierajmy sie w to co do nas pasuje, do naszej figury, charakteru i pracy jaką wykonujemy. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: OKROPIENSTWA W STROJU I WYGLADZIE IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 21.03.05, 16:34 kolor różowy jest bardzo delikatny, szczególnie jasny i to jest ładne ,a kolczyk w pępku ,oj bałabym się, że zaczepię i rozerwę pępuszek ,a poza tym to przeszkadza Odpowiedz Link Zgłoś
bez_mapy Re: OKROPIENSTWA W STROJU I WYGLADZIE 21.03.05, 17:55 Zaręczam ci, że kolczyk w pępku w absolutnie niczym nie przeszkadza. Zrobiłam sobie taki, aby uczcić solidnym bólem zdany egzamin dojrzałości kilka lat temu i jestem bardzo zadowolona. Udowodniłam sama sobie, jaka jestem twarda:DD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: selena Re: OKROPIENSTWA W STROJU I WYGLADZIE IP: *.kom / *.kom-net.pl 21.03.05, 18:19 nie neguje noszenia konkretnych ciuchow bo potrafia wygladac diametralnie roznie na 2 osobach np komus moze byc dobrze w kaszkiecie i to jedyny rodzaj czapki jaki mu pasuje a inny bedzie wygladac tandetnie.takze co osoba to inna historia z tymi ciuchami. nie podoba mi sie jedynie brak stylu i umiaru oraz robienie sie na gwiazde z pomoca sztuczek typu: przedawkowanie solarki[co nie znaczy ze nie lubie opalenizny-ale nie efekt wodza indianskiego,na litosc boska!] bardzo mocny makijaz szczegolnie na mlodej buzi niedobranie stroju do swoich warunkow fizycznych-kiepskie nogi w mini,tlusty brzuch wylewajacy sie ze spodni,top z megadekoltem u panny bez biustu strojenie sie na codzien jak na bal w operze:)[caly arsenal bizuterii,szpil,sukien et] oraz niechlujstwo-brzydkie paznokcie u rak,stopy wolajace o pedicure w eleganckich sandalkach ,niedogolone nogi czy pachy ,wlosy z odrostami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nitka Re: OKROPIENSTWA W STROJU I WYGLADZIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 18:22 > top z megadekoltem u panny bez biustu Wyobraź sobie coś takiego (bluzkę z wielkim dekoltem) u dziewczyny z wielkimi, zwisającymi do pasa piersiami, chodzącej bez stanika (a widywałam takie przypadki). Tragedia! Odpowiedz Link Zgłoś
krowa_w_kropki Re: OKROPIENSTWA W STROJU I WYGLADZIE 22.03.05, 12:17 Bazarowe kurtki do pół uda noszone przez panie w średnim wieku. Często ściągane w pasie i z kapturem. Występują także w wersji skórzanej. Brrr Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: OKROPIENSTWA W STROJU I WYGLADZIE 22.03.05, 15:36 wiosenne przedpolodnie,czyli dzisiaj;)ladna dziewczyna,w gustownym tweedowym plaszczu z duzo reklamowa "reala",chyba zamiast torebki,bo nie bylo widac zeby niosla zakupy.ta sama dama ,w plaszczu miala dlugasny rozporek i prawie widac bylo jej posladki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adzia Re: OKROPIENSTWA W STROJU I WYGLADZIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 17:19 zgadzam sie w zupelnosci.choc kwestia gustu... akurat u siebie tych rzeczy nie toleruje:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sebastian Re: OKROPIENSTWA W STROJU I WYGLADZIE IP: *.adsl.inetia.pl 21.04.05, 17:29 Stringi na tłustych d...wystające z biodrówek wraz z fałdami tłuszczu - to bielizna dla zgrabnych pupek!! Kolorki wszystkie u babeczek znoszę byleby były dobrane do urody ( ognista brunetka w różu mniam, mniam ). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <MAGDA> Re: T O L E R A N C J A- przeczytajcie!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.05, 16:56 !!!!!!!!!!!!! Kobiety! mi też wiele rzeczy się nie podoba, ale nie komentuję tego! Skąd macie pewność, że takie ,,bezguście'' które idzie sobie spokojnie po ulicy nie myśli właśnie ,, Ta baba ma okropną czerwoną bluzkę, a na dodatek jest blondynką!'', a wy widząc ją ,, Ale gruba, wielka baba! I jeszcze podkreśla to tą swoją ,,tyci'' bluzeczką i spódniczką... A te przyklejonepazury... ochyda...''. I niby nikt i tak się o tych waszych myślach nie dowie, ale czy to nie jest głupie? Każdy ma swój gust. Niektórzy go nie mają i mówią o tym otwarcie. A niektorzy- Chociaz według nas nie mają- Mówią ,,mam gust''. I nie kłamią!!! Bo im się to podoba i są święcie przekonani, że ich ciuchy i makijaż są gustowne! Nie zmienimy tego. Wystarczy tylko trochę się opanować i przy takich chwilach pomyśleć: ,, może ta kobieta właśnie myśli sobie jakie ze mnie bezguście? Ja taka nie będę''. To takie mini ,,postanowienie''. PS. mam prośbę o skomentowanie. Bo nie wiem co myślicie o moim myśleniu:) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosiaqus Re: T O L E R A N C J A- przeczytajcie!!!!!!!! IP: 82.160.7.* 23.04.05, 17:02 tak, tolerancja, zwykle nie jestem pamiętliwa, ale czy to nie Ty jesteś tą tolerancyjną kobietą, która tak mnie zjechala za odmienne zdanie na temat stylistyki diverse'a ?? btw- nie jestem pamiętliwa :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <MAGDA> Re: T O L E R A N C J A- przeczytajcie!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.05, 17:12 No coś mi się zdaje że to ja. Ale już przepraszałam. A zresztą ja już nie pamiętam, i mam nadzieję ze ty też szybko zapomnisz. ZGODA? odpisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosiaqus Re: T O L E R A N C J A- przeczytajcie!!!!!!!! IP: 82.160.7.* 23.04.05, 17:15 ja już pisalam, ze nie jestem pamiętliwa... chodziło mi tylko o podkreślenie pewnej dwuznaczności Twoich słow... taka dzisiaj doczepliwa jestem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <MAGdA> Re: T O L E R A N C J A- przeczytajcie!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.05, 17:19 no to zgoda czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <MAGDA> Re: OKROPIENSTWA W STROJU I WYGLADZIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.05, 19:27 Doszłam do wniosku, że lepiej gdy na świecie są ,,bezguścia''. Bo gdyby wszyscy wyglądali tak samo? I na dodatek gustownie?! Odpowiedz Link Zgłoś