Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

ach jak mi dobrze

IP: *.pl / *.ns.slesz.pl 27.04.04, 17:40
    Poszlam do miasta, kupilam sobie kurtke, spodnie, koszulke, zegarek, peeling
    do ciala, krem pod oczy, maseczke, plyn do higieny int. Potem poszlam na
    solarium.
    Ojej jak mi fajnie...
    Zakupy to cudowna rzecz, po prostu cudowna.
    Tez tak macie?
    Obserwuj wątek
      • Gość: Richelieu* Re: ach jak mi dobrze IP: 217.98.107.* 27.04.04, 17:49
        gdybym sobie kupiła tyle, tyle, tyle i jeszcze po drodze kosmetyczka, solarium
        to dipiero miałabym depresję, że moja głupota wywawalnicza osiągnęła apogeum

choć bywało tak, że musiałam porządnie uzupełnić garderobę w związku z czymś
        tam więc barłam w okresie wyprzedażowym ksę i hajda po sklepach. Tak było to
        przyjemne. Największą sumę, którą dotychczas wydałam w czasie bardzo krtótkim,
        hm, tydzień, to 800. Pół szafy kupiłam wtedy;)
        • Gość: Marta Re: ach jak mi dobrze IP: *.pl / *.ns.slesz.pl 27.04.04, 19:50
          a ja robie to rzadko i jak juz naprawde potrzebuje dlatego to taka radosc.

Jutro druga czesc : perfumy, krem, zel, plecak, torebka, ze 3 bluzeczki ( jedna
          do pracy, jedna na impreze i jedna jakas sportowa - mam wielka ochote na kolor
          zolty )!!!! Ol jjjeee!!!!
        • Gość: julita30 Re: ach jak mi dobrze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.04, 22:53
          Ja tak mam ;-)Zawsze nawet jakkies małe g...popprawi mi humor.DZIŚ byłam na
          zakupach , kupilam : spodnie , elegancki ciuszek na komunię córci;-) effaclar
          k,małe perfumy 30ml,dobry ballsam do ciała...mam jeszcze troche w planach;-)
      • tralalumpek Re: ach jak mi dobrze 27.04.04, 19:56
        Zawsze wychodzilam z zalozenia ze nic tak nie poprawia humoru kobiecie jak
        wedrowka "przez aleje dobrych sklepow"
        w poprzednia sobote wybralysmy sie z kolezanka z biura na caly dzien buszowania
        w ciuszkach i dobrze nam to obu zrobilo
        uwielbiam tez lazic po hangarach ogrodniczych i kupowac kwiaty, nastepna rzecz,
        ktora "dobrze robi"
        • tralalumpek ps korekta 27.04.04, 19:57
          ...nic tak nie poprawia humoru jako nastepna rzecz po czyms innym co humor
          poprawia ....
      • kochanica.francuza Re: ach jak mi dobrze 27.04.04, 23:39
        brrr nie mam wcale to opętańcze latanie po sklepach w ciągłej niemocy kupna
        akurat tego, na czym mi zależy...przymierzanie, hałas i nieustająca muzyczka
        wszędzie, nawet w sraczach centrów handlowych...uciekam z wyciem!
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka