1kaczor1 31.08.11, 19:10 Mam pytanie do znawczyń mody. Czy spodnie rurki są jeszcze modne, czy warto je jeszcze kupić, czy rozważ kupno innego fasonu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
1kaczor1 Re: Spodnie rurki 31.08.11, 19:47 Dziękuję za szybką odpowiedż, mam okazję kupić dżinsy rurki i tak sobie myślę i nie wiem czy to już nie obciach. Odpowiedz Link Zgłoś
nexstartelescope Re: Spodnie rurki 31.08.11, 21:07 A jaką masz figurę? To, czy są modne to nie jedyny wyznacznik. Rurki są od kilku lat bardzo popularne, za bardzo moim zdaniem, bo to jest fason, który wygląda dobrze na niewielu figurach. Odpowiedz Link Zgłoś
bell82 Re: Spodnie rurki 31.08.11, 21:16 a co to ma za znaczenie czy modne czy nie?? dobierz odpowiednie spodnie do swojej sylwetki a nie patrz ślepo za moda..ja najlepiej czuje sie w rurkach i dobrze w nich wyglądam , dlatego mam to gdzies co jest modne i tobie tez radze ;] Odpowiedz Link Zgłoś
vanillafields Re: Spodnie rurki 01.09.11, 14:37 Jak dlugo kozaki beda modne, tak dlugo i rurki, bo szerszych spodni w kozakach sobie nie wyobrazam... Poza tym baleriny tez wygladaja super z rurkami a te tez juz weszly do klasyki modowej. Odpowiedz Link Zgłoś
erillzw Re: Spodnie rurki 02.09.11, 00:42 Najlepiej to rozwazyc kupno fasonu dobrego do sylwetki a nie takiego ktory jest modny. Odpowiedz Link Zgłoś
ladyjm Re: Spodnie rurki 02.09.11, 19:41 imho mozesz kupowac aczkolwiek sama mam ich serdecznie dosc i wrocilam do szerokich bootcut Odpowiedz Link Zgłoś