Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

no i mam dylemat;-)

IP: *.cbgnet.pl 28.05.04, 18:00
    Idę jutro na wesele; kupiłam sobie ładną, białą ale i przezroczystą
    sukienkę... I teraz mam problem taki troche głupi;-))) Nie wiem jakie majtki
    mam pod nią założyć;-)) Normalne tak średnio wyglądają szczerze mówiąc, ale
    znowu nie wiem czy to dobry pomysł założyć stringi i paradować z prawie gołym
    tyłkiem przed rodzicami mojego meczyzny i innymi tam ludzikami;-))) Niezbyt
    mi się to uśmiecha;-)
    Że też wcześniej nie zauważyłam ze ta sukienka to prawie firanka;-))))
    Obserwuj wątek
      • Gość: o. Re: no i mam dylemat;-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.04, 18:23
        ho, niezle :] tangi proponuje. ale nie stringi-tangi, tylko zwykle. albo w
        ogole takie w ksztalcie spodenek krociutkich i obcislych - you know what I mean?
        a jak z gora sobie poradzisz?
        • Gość: vinca Re: no i mam dylemat;-) IP: *.cbgnet.pl 28.05.04, 18:39
          > ho, niezle :] tangi proponuje. ale nie stringi-tangi, tylko zwykle. albo w
          > ogole takie w ksztalcie spodenek krociutkich i obcislych - you know what I
          mean
          > ?

I know;-) Tylko ze to bardzo delikatna i zwiewna sukienka, nie wiem czy
          spodenki będą pasować.

> a jak z gora sobie poradzisz?

Z górą nie ma takiego problemu, bo tuż pod biustem sukienka ma wszysty taki
          czarny pasek, i jak załozę bardotkę (bo sukienka jest na ramiączkach)to to
          wygląda tak, jakby sukienka tak miała;-))
          Gorzej cholera z dołem właśnie...

• Gość: magia Re: no i mam dylemat;-) IP: *.aster.pl / 212.76.33.* 28.05.04, 18:44
            niedawno sklep marks-and spencer reklamował majtki w kolorze cielistym,kóre
            miały być niewidoczne pod ubraniem,może warto spróbować,chociaż nie wiem jak to
            się ma do białej sukienki.

A tak swoją drogą to kiedyś słyszałam, ze biały kolor jest zarezerwowany dla
            panny młodej
            • Gość: vinca Re: no i mam dylemat;-) IP: *.cbgnet.pl 28.05.04, 20:30
              > A tak swoją drogą to kiedyś słyszałam, ze biały kolor jest zarezerwowany dla
              > panny młodej

Też tak słyszałam, ale do szukania sukienki zabrałam się dość późno, a poza tym
              wszędzie w sklepach (nie wiedzieć czemu) królują beże w których wyglądam
              fatalnie (jestem naturalną blondynką i w ogóle jestem bardzo jasna), czerń (na
              ślub odpada), oraz czerwień która jak dla mnie jest za jaskrawa a poza tym
              zwyczajnie jej nie lubię.
              Poza tym jak już pisałam nie jest ona wyłącznie biała - ma ok. 5 cm pasek pod
              biustem. Nie będę też miała białych ale czarne buty z białą nitką.
              A poza tym panna młoda i tak będzie wyglądała dużo ładniej niż ja więc w niczym
              jej nie ujmę;-)))
      • magdzie Re: no i mam dylemat;-) 28.05.04, 18:42
        polecam cielista bielizne, najlepiej bezszwowa. chyba wybralabym stringi.
      • lady Re: no i mam dylemat;-) 28.05.04, 20:24
        bezszwowe cieliste bokserki powinny załątwic sprawę, będą całkowicie
        nieidoczne. Widziałam takie z Schiessera chyba, ugh, nie pamiętam... albo
        ultracieniutkie cieliste stringie, w sklepach z siecie Doonna takie mają,
        całkiem fajne.

--

l.
        • Gość: vinca Re: no i mam dylemat;-) IP: *.cbgnet.pl 28.05.04, 20:33
          Dzięki, to chyba będzie najlepsze rozwiązanie.
      • bukfa Re: no i mam dylemat;-) 28.05.04, 23:31
        A tak w ogole, to czy dama pod przezroczysta sukienka nie powinna miec jeszcze
        haleczki?
        • Gość: vinca Re: no i mam dylemat;-) IP: *.cbgnet.pl 29.05.04, 12:43
          Sukienka ma podszywkę, acz BARDZO cieniusieńką;-)
        • kochanica.francuza Re: no i mam dylemat;-) 29.05.04, 15:45
          bukfa napisała:

> A tak w ogole, to czy dama pod przezroczysta sukienka nie powinna miec jeszcze
          > haleczki?

Dama powinna, tylko obecnie haleczki wraz z nie-stringami i barchanami uchodzą
          za obiekty bardziej przerażające od broni masowego rażenia.

Ergo, ja bym polecała takie cieliste obcisłe cóś od Triumpha (coś w rodzaju
          przedłużonej koszulki lub krótkiej halki)
          UWAGA: może być drogie
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka