aga.doris 18.12.11, 18:15 Jest z miękkiej cielęcej skóry (tak napisano w opisie). Mieści A-4. Podoba Wam się? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eo_wina Re: Torba-prośba o opinie 18.12.11, 20:01 U mnie odpadlaby w przedbiegach. Z jednego powodu, ktorym jest jedno ucho. Takie jedno ucho jest dla mnie bardzo niewygodne przy wyciaganiu czegokolwiek, gdy torba wisi na ramieniu. Ale sama torebka calkiem niezla. Odpowiedz Link Zgłoś
myszmusia Re: Torba-prośba o opinie 20.12.11, 05:44 u mnei z jeszcew jednego powodu - duzo wezsza góra niz dół. MOze ona i miesci A4 ale wepchniecie i wyjecie czegokolwiek z torebki która ma tak niekomfortowa góre jest upierdliwe;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kaga9 Re: Torba-prośba o opinie 18.12.11, 21:04 Zwyczajna. Jeśli ma się nie rzucać w oczy, to jest OK:) Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: Torba-prośba o opinie 19.12.11, 14:45 Jest ok. Różowa mi sie mniej podoba Odpowiedz Link Zgłoś
sliceoflife Re: Torba-prośba o opinie 19.12.11, 16:20 bardzo fajna, ale lepsza byłaby w innym kolorze, może jakiś delikatny brąz? lifeandanythingelse.blogspot.com/2011/12/zaklety-w-torebce-swiat.html Odpowiedz Link Zgłoś
titti_pecci_scialoja dla porównania 20.12.11, 07:07 Dłuuuuuuuuugo szukałam czarnej dużej torby i wybrałam tę www.galarti.pl/product-pol-4617-Vera-Pelle-ekskluzywna-skorzana-torba-czarna.html Wczoraj przyszła,obawiałam się tej wpinanej kosmetyczki, ale jest duża i w całości wygląda jak torba zapinana na suwak. Po wyjęciu jest jak koszyk. Minusem jest brak nitów na spodzie. Paska na ramię raczej nie będę używać. Ogólnie torba super! W tej, którą przedstawiłaś faktycznie może być problem z dostępem, choć to akurat zaleta jeśli podróżujesz komunikacja miejską. Żeby coś wyjąć trzeba ją wziąć na kolana lub przynajmniej na czymś postawić i rozpiąć suwak. Ogólnie fajna, ale za bardzo workowata jak dla mnie. Odpowiedz Link Zgłoś