Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Trendy 2012 ready-to-wear...

24.01.12, 17:55
    Jak Wam sie to podobaja? Widzicie cos dla siebie?
    Hermes
    Chanel
    Burberry
    Dior
    Balmain
    Valentino
    Yves Saint Laurent
    Chloé

i inne wg listy
    www.elle.com/Runway/Ready-to-Wear/Spring-2012-RTW
    Obserwuj wątek
      • ladyjm Re: Trendy 2012 ready-to-wear... 25.01.12, 17:03
        Jak bym była żoną piłkarza ;) to bym ubierała się w Burberry i Hugo Boss-ie. i jeszcze A. Ferretti :)
        • chat_calin Re: Trendy 2012 ready-to-wear... 25.01.12, 18:24
          Przeciez te pozkazy to inspiracja i temat do pogadania, a nie zeby od razu byc zona pilkarza ;) :DDD
      • ola_pozytywna Re: Trendy 2012 ready-to-wear... 25.01.12, 23:51
        Mnie bardzo, ale to bardzo, cieszy powrót do talii w talii:)
        Wchodzę w to.
        Cieszy mnie powrót mody podkreślającej piękno kobiece- starannych fryzur, makijażu dodającego urody, nawiązania do klasyki stylu czyli lat 50.
        Z poszczególnych kolekcji podoba mi się to co pokazał dom Diora, Burberry i Ferragamo. Tego ostatniego uwielbiam, choć wolę jego kolekcje jesienne i zimowe.
      • 5th_element Re: Trendy 2012 ready-to-wear... 26.01.12, 08:33
        Chloe - odpowiem śpiewająco "nic ciekawego"
        YSL - cudne połaczenia kolorów i rzeczy, którechciałabym mieć w swojej szafie
        Valentino - mdłe rozczarowanie
        Balmain - zobaczyłabym chętnie na kimś, sama bym nie założyła
        Dior - pochwała kobiecości, cuda!
        Burbery - niektore modele naprwde do noszenia, reszta do ogladania
        Chanel - nie
        Hermes - moda na sale operacyjne?

• lpari Re: Trendy 2012 ready-to-wear... 26.01.12, 16:34
        hermes: konkurs robienia ubran z przescieradel? no okropne sa, poza jednym moze zestawem, gdzie ciemnoskora dziewczyna pieknie wyglada w fiolecie, to bym nic nie zalozyla, chyba ze by mi zaplacili ;)

chanel: kilka niesamowitych marynarek! oryginalne, eleganckie z pazurem, bardzo mi sie kilka spodobalo, pewnie bym myslala o kupnie, gdyby mnie bylo stac ;)

burberry: nie moj styl, ale bardzo ladne kolory i wzory! taka pani na pewno zwrocila by moja uwage na ulicy. gorzej z meskimi ubraniami- bardzo zwyczajne i nieciekawe, i te okropne, wielkie kurtki jak sciagniete z jakiegos starszego pana z brzuchem..

dior: jak dla mnie raczej nudno. troche firanek, wszystko podobne do siebie i w nijakich kolorach.

balmain: te czarno-biale wzorzyste spodnie sa obłędne! wiekszosc ubran jest bardzo ciekawa, ale do noszenia arczej na scenie jak sie jest madonna-te wszystko zloto-biale marynarki-kojarza mi sie z gwiazdami pop lat '90. co wcale nie musi byc na minus ;) podobaja mi sie te nisko noszone spodnie z luznymi koszulami i do tego paski z duzymi klamrami. no i sam pan projektant (jak wnosze) uroczy i pasujacy do kolekcji :)

valentino: nie. te babcine koronki i jakies bezksztaltne sukienki do mnie nie przemawiaja.
        ysl: nic specjalnego. ani mnie ziebi ani grzeje.
        chloe: sympatyczne i przyjemne kolory, kroje troche za luzne i workowate czasami, ale ogolnie przyjemne dla oka. wydaje sie jakby te ubrania byly wygodne i dobre na spacer do parku

ogolnie stwierdzam ze balmain trafia w moje gusta zwlaszcza jesli chodzi o spodnie. z kolei chanel ma swietne marynarki. zestawilabym jedno z drugim i bylabym szczesliwa :) i stratna o kilka tysiecy dolarow zapewne ;)

• eirenne Re: Trendy 2012 ready-to-wear... 26.01.12, 16:48
        Z Burberry biorę wszystko, Chanel piękna, Dior zachwycający, reszta ma fajne elementy, najgorzej Balmain - nie mój styl ;)
        • lpari Re: Trendy 2012 ready-to-wear... 26.01.12, 17:00
          hehehe, jak widac gusta potrafia sie skrajnie roznic ;)
          • eirenne Re: Trendy 2012 ready-to-wear... 27.01.12, 17:54
            fakt :D
      • samuela_vimes Re: Trendy 2012 ready-to-wear... 26.01.12, 17:39
        chanel, tak tak tak
      • chat_calin Re: Trendy 2012 ready-to-wear... 27.01.12, 14:33
        Niesamowite co piszecie. Myslalam, ze nie zostawicie suchej nitki na babcinych spodnicach Burberry, a tu szok!

Chanel obejrzalam ponownie, bo przedtem jakos mnie nie krecila, rzeczywiscie jest par fajnych rzeczy i chyba kazdy cos by tam znalazl dla siebie.

Balmain wyraznie klania sie klientkom z Rosji i panstw arabskich - kapie od zlota i zdobien, a jednoczesnie wiele rzeczy calkiem OK

O Hermesie piszecie malo. No i kto sie przebierze za dojarke???! Szczerze mowiac zatkalo mnie troche. Ktos to kupi????! Fajna jest jedna, chabrowa sukienka, bardzo latwa do uszycia. Naprawde ladna.
        • 5th_element Re: Trendy 2012 ready-to-wear... 27.01.12, 15:19
          > O Hermesie piszecie malo. No i kto sie przebierze za dojarke???! Szczerze mowi
          > ac zatkalo mnie troche. Ktos to kupi????! Fajna jest jedna, chabrowa sukienka,
          > bardzo latwa do uszycia. Naprawde ladna.

przyznaje ze nie przebrnelam przez to biale prosektorium by dobrnac do kolorowych. Teraz ogladam i znow odpowiem spiewajaco "nic ciekawego"
        • eirenne Re: Trendy 2012 ready-to-wear... 27.01.12, 17:55
          Białe siostry miłosierdzia Hermesa całkiem fajne są :D
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka