chat_calin 24.01.12, 17:55 Jak Wam sie to podobaja? Widzicie cos dla siebie? Hermes Chanel Burberry Dior Balmain Valentino Yves Saint Laurent Chloé i inne wg listy www.elle.com/Runway/Ready-to-Wear/Spring-2012-RTW Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ladyjm Re: Trendy 2012 ready-to-wear... 25.01.12, 17:03 Jak bym była żoną piłkarza ;) to bym ubierała się w Burberry i Hugo Boss-ie. i jeszcze A. Ferretti :) Odpowiedz Link Zgłoś
chat_calin Re: Trendy 2012 ready-to-wear... 25.01.12, 18:24 Przeciez te pozkazy to inspiracja i temat do pogadania, a nie zeby od razu byc zona pilkarza ;) :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
ola_pozytywna Re: Trendy 2012 ready-to-wear... 25.01.12, 23:51 Mnie bardzo, ale to bardzo, cieszy powrót do talii w talii:) Wchodzę w to. Cieszy mnie powrót mody podkreślającej piękno kobiece- starannych fryzur, makijażu dodającego urody, nawiązania do klasyki stylu czyli lat 50. Z poszczególnych kolekcji podoba mi się to co pokazał dom Diora, Burberry i Ferragamo. Tego ostatniego uwielbiam, choć wolę jego kolekcje jesienne i zimowe. Odpowiedz Link Zgłoś
5th_element Re: Trendy 2012 ready-to-wear... 26.01.12, 08:33 Chloe - odpowiem śpiewająco "nic ciekawego" YSL - cudne połaczenia kolorów i rzeczy, którechciałabym mieć w swojej szafie Valentino - mdłe rozczarowanie Balmain - zobaczyłabym chętnie na kimś, sama bym nie założyła Dior - pochwała kobiecości, cuda! Burbery - niektore modele naprwde do noszenia, reszta do ogladania Chanel - nie Hermes - moda na sale operacyjne? Odpowiedz Link Zgłoś
lpari Re: Trendy 2012 ready-to-wear... 26.01.12, 16:34 hermes: konkurs robienia ubran z przescieradel? no okropne sa, poza jednym moze zestawem, gdzie ciemnoskora dziewczyna pieknie wyglada w fiolecie, to bym nic nie zalozyla, chyba ze by mi zaplacili ;) chanel: kilka niesamowitych marynarek! oryginalne, eleganckie z pazurem, bardzo mi sie kilka spodobalo, pewnie bym myslala o kupnie, gdyby mnie bylo stac ;) burberry: nie moj styl, ale bardzo ladne kolory i wzory! taka pani na pewno zwrocila by moja uwage na ulicy. gorzej z meskimi ubraniami- bardzo zwyczajne i nieciekawe, i te okropne, wielkie kurtki jak sciagniete z jakiegos starszego pana z brzuchem.. dior: jak dla mnie raczej nudno. troche firanek, wszystko podobne do siebie i w nijakich kolorach. balmain: te czarno-biale wzorzyste spodnie sa obłędne! wiekszosc ubran jest bardzo ciekawa, ale do noszenia arczej na scenie jak sie jest madonna-te wszystko zloto-biale marynarki-kojarza mi sie z gwiazdami pop lat '90. co wcale nie musi byc na minus ;) podobaja mi sie te nisko noszone spodnie z luznymi koszulami i do tego paski z duzymi klamrami. no i sam pan projektant (jak wnosze) uroczy i pasujacy do kolekcji :) valentino: nie. te babcine koronki i jakies bezksztaltne sukienki do mnie nie przemawiaja. ysl: nic specjalnego. ani mnie ziebi ani grzeje. chloe: sympatyczne i przyjemne kolory, kroje troche za luzne i workowate czasami, ale ogolnie przyjemne dla oka. wydaje sie jakby te ubrania byly wygodne i dobre na spacer do parku ogolnie stwierdzam ze balmain trafia w moje gusta zwlaszcza jesli chodzi o spodnie. z kolei chanel ma swietne marynarki. zestawilabym jedno z drugim i bylabym szczesliwa :) i stratna o kilka tysiecy dolarow zapewne ;) Odpowiedz Link Zgłoś
eirenne Re: Trendy 2012 ready-to-wear... 26.01.12, 16:48 Z Burberry biorę wszystko, Chanel piękna, Dior zachwycający, reszta ma fajne elementy, najgorzej Balmain - nie mój styl ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lpari Re: Trendy 2012 ready-to-wear... 26.01.12, 17:00 hehehe, jak widac gusta potrafia sie skrajnie roznic ;) Odpowiedz Link Zgłoś
samuela_vimes Re: Trendy 2012 ready-to-wear... 26.01.12, 17:39 chanel, tak tak tak Odpowiedz Link Zgłoś
chat_calin Re: Trendy 2012 ready-to-wear... 27.01.12, 14:33 Niesamowite co piszecie. Myslalam, ze nie zostawicie suchej nitki na babcinych spodnicach Burberry, a tu szok! Chanel obejrzalam ponownie, bo przedtem jakos mnie nie krecila, rzeczywiscie jest par fajnych rzeczy i chyba kazdy cos by tam znalazl dla siebie. Balmain wyraznie klania sie klientkom z Rosji i panstw arabskich - kapie od zlota i zdobien, a jednoczesnie wiele rzeczy calkiem OK O Hermesie piszecie malo. No i kto sie przebierze za dojarke???! Szczerze mowiac zatkalo mnie troche. Ktos to kupi????! Fajna jest jedna, chabrowa sukienka, bardzo latwa do uszycia. Naprawde ladna. Odpowiedz Link Zgłoś
5th_element Re: Trendy 2012 ready-to-wear... 27.01.12, 15:19 > O Hermesie piszecie malo. No i kto sie przebierze za dojarke???! Szczerze mowi > ac zatkalo mnie troche. Ktos to kupi????! Fajna jest jedna, chabrowa sukienka, > bardzo latwa do uszycia. Naprawde ladna. przyznaje ze nie przebrnelam przez to biale prosektorium by dobrnac do kolorowych. Teraz ogladam i znow odpowiem spiewajaco "nic ciekawego" Odpowiedz Link Zgłoś
eirenne Re: Trendy 2012 ready-to-wear... 27.01.12, 17:55 Białe siostry miłosierdzia Hermesa całkiem fajne są :D Odpowiedz Link Zgłoś