Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Rybaczki na cztery sposoby

IP: *.pixs.philips.com 08.06.04, 13:48
    Kupiłam te rybaczki, są bardzo ładne, ale tylko do pierwszego prania.Pomimo,
    że prałam je zgodnie z zaleceniami w temp. 40 st. - nie mozna ich wyprasować!
    Tkanina marszczy się powielając wzór kratki - wygląda jak lekko pokarbowana,
    im cieplejsze żelazko tym gorzej, a chłodnym nie ma żadnego efektu, nie można
    zaprasować kantów. Prasowanie przez tkaninę też nic nie daje. Zastanawiam
    się, czy je reklamować, czy polubić takie, jakie są !
    Obserwuj wątek
      • Gość: czytelniczka Re: Rybaczki na cztery sposoby IP: *.prox.pl 26.06.04, 16:03
        klasyczne zastosowanie rybaczek z różnymi górami. Jak dla mnie to jest za mało
        oryginalnie i mało ciekawe,zbyt mało zaskakujące!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: Beretta007 Re: Rybaczki na cztery sposoby IP: *.man.rsk.pl 26.07.04, 15:55
        Najbardziej podoba mi się 3 propozycja. Wszystko jest pod kolorek :) Tylko ta
        torebka mnie trochę gryzie :PP Wszystko na turkusowo-biało, nie podoba mi się
        taki zerwany z choinki różowy akcent :|
      • Gość: rena Re: Rybaczki na cztery sposoby IP: *.crowley.pl 26.07.04, 20:18
        spróbuj reklamować a jeśli nie bedą chcieli oddać kasy to i tak bedziesz
        musiała je polubić takie jakimi są! pozdrawiam
      • Gość: ToeToe Re: Rybaczki na cztery sposoby IP: 213.78.49.* 26.07.04, 21:10
        A mi sie dlugosc tych spodni nie widzi. Gdyby byly troche dluzsz duzo lepiej by
        noga wygladala..
        • Gość: ToeToe Re: Rybaczki na cztery sposoby IP: 213.78.49.* 26.07.04, 21:15
          Rybaczki maja miec 3/4 i juz, a na tym zdjeciu tyle z pewnoscia nie maja..
      • dzidzia.piernik bardzo ciekawe 26.07.04, 22:50
        prosze jednak nie zapominajmy, ze
        w tym sezonie absolutnym hitem są japonki i szorty, czapeczka lub daszek,
        miniówa, sweter lub kurtka.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka