Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Zainspirowana watkiem o deezee i stylowebuty..

20.02.12, 15:31
    ..i o blogerkach które dostaja je za darmo..Charlize Mystery,pewnie znacie jej blog.Nie rozumiem "fenomenu"jej bloga.Dziewczyna,pomijając że jest brzydka[to nie jej wina w końcu,ale uwaza sie za cudo}
    to nie prezentuje stylu który jest godny założenia bloga,pokazywania sie w internecie.Wiekszo ść rzeczy ma darmowych,wyglada jak manekin ,bez własnego stylu,pomysłowości.Co więcej-ta dziewczyna zamieszcza tytlko pozytywne komentarze;-)napiszcie jej ze wyglada nieładnie,to na pewno tego nie zamieći w komentarzach;-)Jest wiele fajnych blogów,jest tez sporo takich które nie pokazuja NIC-co najwyzej opłacajaca firma relkamuje się na tych blogach.
    Obserwuj wątek
      • nioma Re: Zainspirowana watkiem o deezee i stylowebuty. 20.02.12, 15:47
        Pojecie "ładna" i "brzydka" jest subiektywne.
        Wklej swoje zdjecie to porownamy.
      • dingogringo Re: Zainspirowana watkiem o deezee i stylowebuty. 20.02.12, 15:53
        Uuuuu, Anias, ależ od Ciebie bije zazdrość.
        Zobaczysz ładną, zgrabną dziewczynę i Cię boli? Popracuj nad swoimi kompleksami.
        To, że jesteś brzydka i koślawa to jeszcze nie koniec świata.
        To, że nie masz faceta bo nikt na Ciebie nie spojrzy, to też nie koniec świata.
        Najwyżej będziesz stara panną.
        Wiem, że się wstydzisz swojego wyglądu ale nie musisz się wyładowywać na inncyh.
        • anias34 Re: Zainspirowana watkiem o deezee i stylowebuty. 20.02.12, 16:09
          dingo gringo,a raczej nioma;-))masz racje,jestem taka jak napisałaś,ale ty masz wyczucie,potrafisz rozszyfrowac ludzi.gratulacje!!
      • koolair Re: Zainspirowana watkiem o deezee i stylowebuty. 20.02.12, 16:00
        no gusta sa rózne ale napisanie o tej dziewczynie , że jest brzydka to chyba grube przegięcie..dziewczyna ma wg mnie całkiem ładna buzie..
        • anias34 Re: Zainspirowana watkiem o deezee i stylowebuty. 20.02.12, 16:11
          słucham???>ma ładną buzie??figura jeszcze ujdzie,bo akurak chude kobiety mi sie podobaja,ale buzie ma bardzo ieładna-duży ,nieforemny nos,brzydkie usta.Ona jest po prostu dobrze zrobiona,makijaz,fryzura,ale buzie ma bardzieoj brzydką niz przecietną;-)
          • erillzw Re: Zainspirowana watkiem o deezee i stylowebuty. 20.02.12, 16:38
            Cóż ale sztuką jest podkreślić swoje atuty jesli nie ma się urody miss universe, nie sądzisz?

Polska zawisc przez Ciebie przemawia. Karo jest atrakcyjną i dobrze ubraną dziewczyną. Nie każdemu musi się podobac jej styl ale klasy w nim nie można jej odmawiać, no chyba, że się w ten sposób chce udowodnić brak własnej :)
            • anias34 Re: Zainspirowana watkiem o deezee i stylowebuty. 20.02.12, 16:43
              Oj,przepraszam.Zadna klasa ubierać sie w rzeczy z tanich sieciówek,w podarowane rzeczy z sieciówek.Karo wyglada jak manekin stojący w szybie wystawowej kazdej j sieciówki.Nie pokazuje stylu,nie wykazuje sie pomysłowością jak np niektóre je kolezanki blogerki..Zeby nie było że przemawia przeze mnie zawiść-to jest wiele blogerek które uwielbiam/mam napisac jakie..??/i niestety nie ma Ciebie Eril w tym gronie.
              • erillzw Re: Zainspirowana watkiem o deezee i stylowebuty. 20.02.12, 16:48
                anias34 napisała:

> Oj,przepraszam.Zadna klasa ubierać sie w rzeczy z tanich sieciówek,w podarowane
                > rzeczy z sieciówek.

Och ależ Cię żal ściska o te rzekome podarunki z sieciówek ;) Sieciówki nie dają gratisów ;) Ale Ty i tak wiesz swoje ;)

>Karo wyglada jak manekin stojący w szybie wystawowej kazdej
                > j sieciówki.Nie pokazuje stylu,nie wykazuje sie pomysłowością jak np niektóre
                > je kolezanki blogerki..

Owszem pokazuje styl. Nawet jeśli na upartego uznamy, że to styl menakina z wystrawy (co jest brednią kogoś kogo boli, że inni mają bardziej od niego) to i tak jest to jakiś styl :) Miej odwage, załóż sobie własnego bloga i pokaz jaki masz styl. Jeansy, marynarka i top to też styl :) Nie każdy musi być viviene westwood :) Ale to też trudne dla Ciebie do pojęcia :)

>Zeby nie było że przemawia przeze mnie zawiść

Nie no wcale. Nie od dzis wiemy, że zarzutem do czyjegoś stylu jest to, że jest brzydki. Przecież to logiczne i zasadne ;)

>-to jest wi
                > ele blogerek które uwielbiam/mam napisac jakie..??/i niestety nie ma Ciebie Eri
                > l w tym gronie.

Me serce krwawi z tego powodu :)
                • anias34 Re: Zainspirowana watkiem o deezee i stylowebuty. 20.02.12, 17:01
                  Eril,jak pisałam wczesniej ,jestem STRASZNIE BRZYDKA,zazdrosna i dlatego taka niemiła,ok,nie mam zamiaru tłumaczyc kim jestem,bo i po co??
                  Żeby nie było,Ty jestes od Karo sto razy ładniejsza, a poza toba i karo sa jeszcze inne blogerki którei sa ładne i do tego maja zajebisty styl...którego wy obie nie macie.
                  • erillzw Re: Zainspirowana watkiem o deezee i stylowebuty. 20.02.12, 17:27
                    Nie nie musisz tłumaczyć bo tym jak określiłas obca osobę wystawiłaś o sobie swiadectwo.
                    Możesz być piękna jak miss universe ale twoją klasę ocenia się przez to jak wyrażasz się o innych.
      • zdzisnadzis Re: Zainspirowana watkiem o deezee i stylowebuty. 20.02.12, 16:18
        Wklej swoje zdjęcie proszę! ocenimy . Ładne kobiety, nie mające jakiś większych kompleksów nie wyrażają się w taki sposób jak ty o innych. Tak więc stwierdzam, ze musisz byc niezłym paszteciurkiem. Pozdro!
        • anias34 Re: Zainspirowana watkiem o deezee i stylowebuty. 20.02.12, 16:24
          hehehe,tak,jestem pasztetem,dzięki za ponowne rozszyfrowanie mojej osoby;-)powtarzam,jestem zakompleksionym paszczurem;-)i nie dam swojej fotki bo sie wstydze swojej brzydoty.Poza tym,jestem przed okresem,i mam ochote sie dzis z koms pokłócic,powyżywac na kimś bo siedze w domu chora,zadowolona??
          • bell82 Re: Zainspirowana watkiem o deezee i stylowebuty. 20.02.12, 16:29
            anias34 napisała:

> hehehe,tak,jestem pasztetem,dzięki za ponowne rozszyfrowanie mojej osoby;-)powt
            > arzam,jestem zakompleksionym paszczurem;-)i nie dam swojej fotki bo sie wstydze
            > swojej brzydoty.Poza tym,jestem przed okresem,i mam ochote sie dzis z koms pok
            > łócic,powyżywac na kimś bo siedze w domu chora,zadowolona??

zajmij sie dziecko czyms pozytecznym a nie hejterzysz na forum..
          • pamana Re: Zainspirowana watkiem o deezee i stylowebuty. 20.02.12, 16:50
            Caro, nie jest klasyczną pięknością. A jej uroda jest intrygująca.
            Zaglądam na jej blog z czystej babskiej ciekawości,nie czesto podobaja mi się jej zestawienia ciuchów ale pojedyńcze elementy już ok.
            Bardziej w blogach zadziwia mnie skłonność do obnażania się, pokazywania siebie to już nic ale i mieszkanie ,chlopaka,rodziny itp.Dla mnie za dużo prywatności sprzedaje się na blogach modowych.
            A i opinie na allegro nie zbyt pochlebne caro ma.
            A już zachwalanie czy reklamowanie jakis sklepów to jakis hardcor dla mnie ,szczegolnie kiedy zachwala się azjatycką tandetę blog anna's style.
            p.
            • anias34 Re: Zainspirowana watkiem o deezee i stylowebuty. 20.02.12, 17:03
              pamana co takiego intrygującego jest w karo?
              • anka33_online Re: Zainspirowana watkiem o deezee i stylowebuty. 20.02.12, 17:21
                Szkoda by mi było czasu i moich oczu na ocenianie czy jesteś ładna czy brzydka, ale wredna i pozbawiona wyobraźni jesteś z pewnością. Okropność. Idź już dostań ten okres i nie wracaj.
      • aga.pier Re: Zainspirowana watkiem o deezee i stylowebuty. 20.02.12, 17:22
        może Ci sie blog i styl nie podobac ale sposób w jaki określiłaś Karo świadczy tylko o braku klasy z twojej strony.
        • jak_matrioszka Re: Zainspirowana watkiem o deezee i stylowebuty. 20.02.12, 18:47
          Kto to jest Karo?
      • alpepe Re: Zainspirowana watkiem o deezee i stylowebuty. 20.02.12, 18:58
        faktycznie jest brzydka. Co do reszty się nie wypowiem,bo mnie nie interesują blogaski niczyje.
        • alpepe Re: Zainspirowana watkiem o deezee i stylowebuty. 20.02.12, 19:01
          zajrzałam i do blogaska. Wygląda na twór komercyjny i jest bleh, a laska pozuje koszmarnie i faktycznie stwarza wrażenie, jakby miała się za zwiewną uroczą nimfę, ale miała się, a nie była.
      • dziewczynawitryna Re: Zainspirowana watkiem o deezee i stylowebuty. 20.02.12, 19:18
        Powiem szczerze, że prędzej powiedziałabym o kimś, że jest głupi niż brzydki. Tym bardziej, że głupota to nie kwestia gustu... Ale oceniać tak bezwzględnie czyjąś urodę anonimowo w internecie? Oj, nieładnie.
        Swoją drogą jeśli ta niewiasta jest brzydka, to na mnie pewnie byście napluły i przydeptały obcasem, żebym wam pięknego świata nie szpeciła... Ta dziewczyna jest ode mnie dwa razy ładniejsza, choć siebie nigdy nie uznałabym za brzydką... Chciałabym więc was zobaczyć, bo pewnie z moim wzrokiem coś nie tak.
        • alpepe Re: Zainspirowana watkiem o deezee i stylowebuty. 20.02.12, 19:48
          a ja prędzej powiedziałabym, że ktoś jest brzydki, niż głupi. Asymetryczna twarz i brak zachowanych proporcji pozwalają powiedzieć, że ktoś ma intrygującą urodę, ale to nie jest cecha "ładności". Ta pani jest przystojna czy atrakcyjna, ale nie jest ładna.
          • lejdi35 Re: Zainspirowana watkiem o deezee i stylowebuty. 20.02.12, 19:55
            Ja r ównież uważam że jest brzydka,i wolno mi ją oceniać,poniewaz ona sama prowadząc bloga,zezwala na ocenianie jej stylu,urody.Staje sie p;rzez to jakby osoba publiczną.Prędzej powiem o kims że jest brzydki,niz głupi.Brzydote albo piekno widac na pierwszy rzut oka.Zeby ocenic kogoś pod wzgledem madrość/głuota,trzeba go znać.
            • anka33_online Re: Zainspirowana watkiem o deezee i stylowebuty. 20.02.12, 21:16

> Ja r ównież uważam że jest brzydka,i wolno mi ją oceniać,poniewaz ona sama prow
              > adząc bloga,zezwala na ocenianie jej stylu,urody.Staje sie p;rzez to jakby osob
              > a publiczną.Prędzej powiem o kims że jest brzydki,niz głupi.Brzydote albo piekn
              > o widac na pierwszy rzut oka.Zeby ocenic kogoś pod wzgledem madrość/głuota,trze
              > ba go znać.

Jestem przerażona płytkością Twojej wypowiedzi.
      • jagoda_pl Re: Zainspirowana watkiem o deezee i stylowebuty. 20.02.12, 20:52
        Ale o co Ci właściwie chodzi...?
      • letnia_burza Re: Zainspirowana watkiem o deezee i stylowebuty. 20.02.12, 20:53
        Sugerujesz, że tylko piękni ludzie mogą prezentować siebie na zdjęciach w Internecie?
      • aga.pier Re: Zainspirowana watkiem o deezee i stylowebuty. 21.02.12, 09:10
        ale fakt, że dostaje wszystko za darmo (tak twierdzisz a swoją drogą skąd jesteś tak dobrze poinformowana) sugeruje, że dla darczyńców jej blog jest bardzo wartościowy i opiniotwórczy. Ilość odwiedzających i komentarzy też sugeruje zgoła co innego niż twierdzisz.
      • mechantloup Re: Zainspirowana watkiem o deezee i stylowebuty. 21.02.12, 10:11
        Mnie tam najbardziej rozwaliła ta absolutnie "spontaniczna", "nieprzygotowywana", słitasna sesja rodem z Gali, z tym wymoczkowatym typkiem, że niby narzeczonym. Mnie by było wstyd.
        Ach! I te fotki w lordsach przy -20, bo trzeba zareklamować towar od sponsora. I to tłumaczenie, że jej wcale nie zimno, bo samochodem jeździ.

Tak, zaglądam na tego bloga, tak jak i zaglądam na wiochę.pl. W sumie, to samo ;-)

Urody się nie czepiam, tego sobie człowiek nie wybiera.

Uprzedzając komentarze, nie jestem pryszczata, gruba i nie współżyję z kotem, bo jestem za brzydka żeby posiadać faceta. Aha, kasę mam, nie potrzeba mi sponsorowanych butów z deezee.
        • erillzw Re: Zainspirowana watkiem o deezee i stylowebuty. 21.02.12, 10:53
          mechantloup napisała:

> Mnie tam najbardziej rozwaliła ta absolutnie "spontaniczna", "nieprzygotowywana
          > ", słitasna sesja rodem z Gali, z tym wymoczkowatym typkiem, że niby narzeczony
          > m. Mnie by było wstyd.

Fascynujące. Wstyd by Ci było pokazać swojego faceta ale nie jest Ci wstyd wypowiadać się na czyiś temat na tak niskim poziomie? Wymoczkowaty typ niby narzeczonego to rozumiem dowód na merytoryczne argumenty??

> Ach! I te fotki w lordsach przy -20, bo trzeba zareklamować towar od sponsora.
          > I to tłumaczenie, że jej wcale nie zimno, bo samochodem jeździ.

A jeśli nie było jej zimno? Czy jeśli jest zimno to Tobie to znaczy, że każdemu komu nie jest trzeba zarzucić kłamstwo? wtf?! Mam kupla który przy -20 chodzi w t-shircie. Mało kto wie, że ma taką fascynującą"wadę" genetyczną że nie odczuwa zimna. Moja mama w temperaturach gdzie ja mam 15 wartsw chodzi w cienkich rajstopach i botkach powyzej kostki i nie marznie. Tak trudno jest pojąć, że nawet w tak prostej rzeczy jak odczuwanie temeratur możemy się różnic?

> Uprzedzając komentarze, nie jestem pryszczata, gruba i nie współżyję z kotem, b
          > o jestem za brzydka żeby posiadać faceta. Aha, kasę mam, nie potrzeba mi sponso
          > rowanych butów z deezee.

kasę może i masz, szkoda, że klasy nie.
        • lejdi35 Re: Zainspirowana watkiem o deezee i stylowebuty. 21.02.12, 10:59
          mechantloup,super to ujęłaś;-)ta sesja walentynkowa-żenada.Facet też niemądry ,póxniej sie pewnie z niego nabijaja przez taka "sesję".Bardzo smieszna ma fryzurę chłopak Karo,ten przedziałek z boku głowy;-)
      • stukostrach-jeden Re: Zainspirowana watkiem o deezee i stylowebuty. 21.02.12, 10:53
        No i...?
        Że dostaje ciuchy za darmo, za darmo? za reklamę czyli na nie pracuje.
        W sumie co za problem załozyc własnego bloga i czerpać garściami ciuchy, buty i dodatki od sieciówek
        • lejdi35 Re: Zainspirowana watkiem o deezee i stylowebuty. 21.02.12, 11:01
          Ja uwazam,że otrzymywanie darwowych tanich butów,to żadna satysfakcja.
          • aga.pier lejdi35 21.02.12, 11:09
            w jakich granicach wahają się drogie buty, które Ty zapewne kupujesz?
            Czy może inaczej: Ty drogich nie kupujesz, mogą być i te tanie tylko własnoręcznie kupione, nie otrzymane w prezencie?
            • lejdi35 Re: lejdi35 21.02.12, 11:49
              Nie,ja drogich butów nie kupuję.Max jaki moge wydac na buty,to 400złotych.Najczesciej kupuje na wyprzedażach,ale i tak sa to sumy250-300złotych.Dla jednych to duzo,dla innych nic.Jednak miałam faze na deezee,stylowebuty,ale przeszło mi.Nie chciałabym tych butów nawet za darmo.I w życiu nie dałabym za nie 180złotych.
          • lejdi35 Re: Zainspirowana watkiem o deezee i stylowebuty. 21.02.12, 11:50
            No,gdyby dali gratis jakies extra drogie ,markowe buty,to by było ok;-))ale tanie badziewie?nie podnieca mnie to.
            • anka33_online Re: Zainspirowana watkiem o deezee i stylowebuty. 21.02.12, 13:27
              lejdi35 napisał:

> No,gdyby dali gratis jakies extra drogie ,markowe buty,to by było ok;-))ale tan
              > ie badziewie?nie podnieca mnie to.

Tak, tylko kogo to obchodzi?!

• alpepe Re: Zainspirowana watkiem o deezee i stylowebuty. 21.02.12, 14:07
                aga.pier, z tego, co widzę.
      • kkdudek Re: Zainspirowana watkiem o deezee i stylowebuty. 21.02.12, 14:52
        też nie widze powodu dla ktorego należałoby się podniecać akurat nią.
        jest wiele innych może mnie znanych blogóe, ktore moge polecic, np

Tekst linka
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka