Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

SZPILKI Z ODKRYTYMI PALCAMI DO JEANSOW - PASUJE?

IP: *.aster.pl / 212.76.33.* 19.06.04, 14:22
    + sportowa bluzka
    Obserwuj wątek
      • Gość: a19a24 Re: SZPILKI Z ODKRYTYMI PALCAMI DO JEANSOW - PASU IP: *.spray.net.pl 19.06.04, 14:42
        Jakoś średnio to widzę. Jeszcze bez tej bluzki (zależy jak wygląda) da się
        przeżyć. W moim wyobrażeniu szpilki są delikatnym, kobiecym obuwiem i pasują
        raczej do materiałowych spodni niż do jeansów, które to mają "cięższy" fason i
        spłycają, przywalają swym ciężarem szpilki.
      • justynnka Re: SZPILKI Z ODKRYTYMI PALCAMI DO JEANSOW - PASU 19.06.04, 14:49
        ja lubie takie zestawienia - właśnie dzinsy i szpilki albo klapeczki na wysokim
        obcasie. spotową bluzkę zamieniłabym na coś dopasowana koszulke lub top.
      • envi Re: SZPILKI Z ODKRYTYMI PALCAMI DO JEANSOW - PASU 19.06.04, 23:28
        Gość portalu: ?? napisał(a):

> + sportowa bluzka

ja bym ją zamieniła na bluzkę bez przodu, tyłu i boków.
        • Gość: julita30 Re: SZPILKI Z ODKRYTYMI PALCAMI DO JEANSOW - PASU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.04, 23:47
          Moim zdaniem pasuje, nosze dzinsy( obecnie tylko wąskie rurkowate nogawki,
          zadnych dzwonów)do sandałów na niewielkiej (6cm)szpilce.Kupiłam niedawno dzinsy
          Only, z zamkami z przodu i na tylnej kieszeni, wybajerzone, do tego bluzki
          rózne-od sportowych do bardziej kobiecych..i na to zakiet dzinsowy przy tej
          pogodzie.Dobrze sie czuję w takim zestawie i nosze bez wzgledu na to czy modne
          czy nie, czy innym się podoba czy nie..uważam tylko, że jeśli dzinsy +szpilki
          bez palców to dzinsy musza być w miare wąskkie, nie pasują do spodni typu
          dzwony ani szerokie...

• Gość: shii Re: SZPILKI Z ODKRYTYMI PALCAMI DO JEANSOW - PASU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.04, 00:29
            waskie jeansy?? rurki?????? kto dzis takie nosi??? :/
            • eirenne Re: SZPILKI Z ODKRYTYMI PALCAMI DO JEANSOW - PASU 20.06.04, 20:42
              Mam nieśmiałe wrażenie, że jeansy rurki są aktualnie sto razy bardziej na
              czasie...
      • envi Re: SZPILKI Z ODKRYTYMI PALCAMI DO JEANSOW - PASU 20.06.04, 00:24
        do szerokich spodni z materiału,takich trochę a'la Marlena Dietrich szpilka
        pasuje idealnie.
        • Gość: julita30 do shii.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.04, 08:02

Chodzi mi o dzinsy, jakby Ci tu wytłumaczyć..może ne tyle "rurki" co równe na
          całej długości , nie zwężane, nie rozszerzane..,i w nogawce są dość waskie, nie
          bardzo wąskie ale tez nie szerokie..
          • Gość: shii Re: do shii.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.04, 11:35
            ja sobie od razu wyobrazilam super obcisle spodnie, zwezane u dolu..no po
            prostu rurki.
            i dlatego taka moja reakcja:) pozdrawiam
            • Gość: akasha Re: do shii.. IP: *.net.autocom.pl 20.06.04, 12:06
              kto nosi? modne dziewczyny z dluuugimi nogami ;P
              ==> www.misssixty.com
            • Gość: julita30 Re: do shii.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.04, 13:02
              takie zwężane u dołu to raczej "marchewki"a nie rurki;-)))Pozdrawiam;-)
      • Gość: ToeToe Re: SZPILKI Z ODKRYTYMI PALCAMI DO JEANSOW - PASU IP: *.in-addr.btopenworld.com 20.06.04, 12:48
        No jasne, tylko bluza koniecznie z kaptutem :D :D
        • Gość: ToeToe oczywscie kaptuRRRRR (n/txt) :D IP: *.in-addr.btopenworld.com 20.06.04, 12:49
      • lady Re: SZPILKI Z ODKRYTYMI PALCAMI DO JEANSOW - PASU 20.06.04, 16:50
        Dżinsy w porządku, ale ta sportowa bluza nie pasuje... topik jakiś, albo dopasowana płócienna koszula lepiej by wyglądała...

--

l.
        • penelope_75 Re: SZPILKI Z ODKRYTYMI PALCAMI DO JEANSOW - PASU 21.06.04, 09:33
          lady napisała:

> Dżinsy w porządku, ale ta sportowa bluza nie pasuje... topik jakiś, albo
          dopaso
          > wana płócienna koszula lepiej by wyglądała...

JESTEM TEGO SAMEGO ZDANIA CO LADY.

• Gość: ?? Re: SZPILKI Z ODKRYTYMI PALCAMI DO JEANSOW - PASU IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.06.04, 18:45
        BLUZKA nie bluza: dla mnie to to samo co "top" tylko bardziej po polsku
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka