Gość: ?? IP: *.aster.pl / 212.76.33.* 19.06.04, 14:22 + sportowa bluzka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: a19a24 Re: SZPILKI Z ODKRYTYMI PALCAMI DO JEANSOW - PASU IP: *.spray.net.pl 19.06.04, 14:42 Jakoś średnio to widzę. Jeszcze bez tej bluzki (zależy jak wygląda) da się przeżyć. W moim wyobrażeniu szpilki są delikatnym, kobiecym obuwiem i pasują raczej do materiałowych spodni niż do jeansów, które to mają "cięższy" fason i spłycają, przywalają swym ciężarem szpilki. Odpowiedz Link Zgłoś
justynnka Re: SZPILKI Z ODKRYTYMI PALCAMI DO JEANSOW - PASU 19.06.04, 14:49 ja lubie takie zestawienia - właśnie dzinsy i szpilki albo klapeczki na wysokim obcasie. spotową bluzkę zamieniłabym na coś dopasowana koszulke lub top. Odpowiedz Link Zgłoś
envi Re: SZPILKI Z ODKRYTYMI PALCAMI DO JEANSOW - PASU 19.06.04, 23:28 Gość portalu: ?? napisał(a): > + sportowa bluzka ja bym ją zamieniła na bluzkę bez przodu, tyłu i boków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julita30 Re: SZPILKI Z ODKRYTYMI PALCAMI DO JEANSOW - PASU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.04, 23:47 Moim zdaniem pasuje, nosze dzinsy( obecnie tylko wąskie rurkowate nogawki, zadnych dzwonów)do sandałów na niewielkiej (6cm)szpilce.Kupiłam niedawno dzinsy Only, z zamkami z przodu i na tylnej kieszeni, wybajerzone, do tego bluzki rózne-od sportowych do bardziej kobiecych..i na to zakiet dzinsowy przy tej pogodzie.Dobrze sie czuję w takim zestawie i nosze bez wzgledu na to czy modne czy nie, czy innym się podoba czy nie..uważam tylko, że jeśli dzinsy +szpilki bez palców to dzinsy musza być w miare wąskkie, nie pasują do spodni typu dzwony ani szerokie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shii Re: SZPILKI Z ODKRYTYMI PALCAMI DO JEANSOW - PASU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.04, 00:29 waskie jeansy?? rurki?????? kto dzis takie nosi??? :/ Odpowiedz Link Zgłoś
eirenne Re: SZPILKI Z ODKRYTYMI PALCAMI DO JEANSOW - PASU 20.06.04, 20:42 Mam nieśmiałe wrażenie, że jeansy rurki są aktualnie sto razy bardziej na czasie... Odpowiedz Link Zgłoś
envi Re: SZPILKI Z ODKRYTYMI PALCAMI DO JEANSOW - PASU 20.06.04, 00:24 do szerokich spodni z materiału,takich trochę a'la Marlena Dietrich szpilka pasuje idealnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julita30 do shii.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.04, 08:02 Chodzi mi o dzinsy, jakby Ci tu wytłumaczyć..może ne tyle "rurki" co równe na całej długości , nie zwężane, nie rozszerzane..,i w nogawce są dość waskie, nie bardzo wąskie ale tez nie szerokie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shii Re: do shii.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.04, 11:35 ja sobie od razu wyobrazilam super obcisle spodnie, zwezane u dolu..no po prostu rurki. i dlatego taka moja reakcja:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: akasha Re: do shii.. IP: *.net.autocom.pl 20.06.04, 12:06 kto nosi? modne dziewczyny z dluuugimi nogami ;P ==> www.misssixty.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julita30 Re: do shii.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.04, 13:02 takie zwężane u dołu to raczej "marchewki"a nie rurki;-)))Pozdrawiam;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ToeToe Re: SZPILKI Z ODKRYTYMI PALCAMI DO JEANSOW - PASU IP: *.in-addr.btopenworld.com 20.06.04, 12:48 No jasne, tylko bluza koniecznie z kaptutem :D :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ToeToe oczywscie kaptuRRRRR (n/txt) :D IP: *.in-addr.btopenworld.com 20.06.04, 12:49 Odpowiedz Link Zgłoś
lady Re: SZPILKI Z ODKRYTYMI PALCAMI DO JEANSOW - PASU 20.06.04, 16:50 Dżinsy w porządku, ale ta sportowa bluza nie pasuje... topik jakiś, albo dopasowana płócienna koszula lepiej by wyglądała... -- l. Odpowiedz Link Zgłoś
penelope_75 Re: SZPILKI Z ODKRYTYMI PALCAMI DO JEANSOW - PASU 21.06.04, 09:33 lady napisała: > Dżinsy w porządku, ale ta sportowa bluza nie pasuje... topik jakiś, albo dopaso > wana płócienna koszula lepiej by wyglądała... JESTEM TEGO SAMEGO ZDANIA CO LADY. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?? Re: SZPILKI Z ODKRYTYMI PALCAMI DO JEANSOW - PASU IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.06.04, 18:45 BLUZKA nie bluza: dla mnie to to samo co "top" tylko bardziej po polsku Odpowiedz Link Zgłoś