Gość: KAROLA IP: *.icpnet.pl 21.08.04, 19:19 PROSZE O ODPISANIE OD 2 TYGODNI SZUKAM SZUKAM I NIC:(PROSZE PODAJCIE ADRESY JAKIS FAJNYCH SKLEPOW!Z GORY BARDZO DZIEKUJE!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: renia68 Re: SECONDHANDY CIUCHOLANDY-GDZIE W POZNANIU????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.04, 21:17 Karolinko bardzo duży i fajny ciucholand jest na ulicy Dziadoszańskiej(obok hurtowni ze sprzętem sportowym)Jak już tam pojedziesz to zarezerwuj sobie trochę czasu a na pewno coś ciekawego znajdziesz.Owocnego szukania! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KAROLA Re: SECONDHANDY CIUCHOLANDY-GDZIE W POZNANIU????? IP: *.icpnet.pl 22.08.04, 15:21 DZIEKI:)JAK BEDZIESZ MIALA JESZCZE JAKIES NAMIARY NA TAKIE SKLEPY TO PROSZE DAJ ZNAC:)DZIEKI! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agga Re: SECONDHANDY CIUCHOLANDY-GDZIE W POZNANIU????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.04, 23:34 -lumpeks w okrąglaku-jak masz dużo czasu -lumpeks Blue velvet na Deptaku-jesli lubisz skóry sztruksy,dżins a nie lubisz grzebać w stertach ciuchów -masa ciuchlandów w okolicach Rynku Łazarskiego-ciuchy na wagę, -podobno dobry nowy lumpeks w pawilonach Modeny na Jackowskiego-jutro go sprawdzę i dam znać:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poinformowana Re: SECONDHANDY CIUCHOLANDY-GDZIE W POZNANIU????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.04, 23:36 jest jeden sklepik gdzie swoje stare laszki wyrzucaja obydwie kulczykowe, podobno oddaja za darmo a sa dobrej jakosci bo kulczykowa raz tylko kazdy ubior nosi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agga Re: SECONDHANDY CIUCHOLANDY-GDZIE W POZNANIU????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.04, 20:10 byłam na Jackowskiego- 600 metrów kwadratowych powierzchni,nic nie znalazłam,ale nie szukałam niczego konkretnego. Dużo markowych ciuchów,można wypatrzeć perełki. Dajcie znać poznanianki gdzie są fajne szmateksy! Odpowiedz Link Zgłoś