Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

likwidacja sieci PIMKIE

IP: *.vline.pl 22.08.04, 20:07
    Dzisiaj sklepy pimkie były otwarte po raz ostatni :( Wszystkie pozbywały się
    towarów bo śmiesznych cenach, większość ciuchów sprzedawano za 15 zł od
    sztuki, niezależnie od ceny pierwotnej(kupiłam np: dwie pary spodni, które
    jeszcze miesiąc wcześniej oferowane były za 129 zł, hihi) Obkupiłam się jak
    nigdy w życiu, a wydałam 80 zeta
    Ale trochę mi szkoda pimkie, nawet lubiłam tam zaglądać..
    Obserwuj wątek
      • inezja21 Re: likwidacja sieci PIMKIE 22.08.04, 20:22
        Serio piszesz?
        • szafa.bojowa Re: likwidacja sieci PIMKIE 22.08.04, 20:31
          chyba serio pisze, kolezanka mowila, ze w Katowicach tez Pimki zamykaja.
          buhahahahahahahahahhhahahahahahahahaha to teraz zostaje tylko kiczowaty Orsay
          :))))))))))))))) czy to nie powod do radosci ?????????????????????????
          • avarja Re: likwidacja sieci PIMKIE 26.08.04, 00:55
            Hej to jaki sklep będzie na 3 maja w miejscu jak ja to mawiam PIMPKA? Może
            zrobią sklep z ubraniami w stylu www.hottopic.pl :>
      • inezja21 Re: likwidacja sieci PIMKIE 22.08.04, 20:45
        Troszkę mi będzie go brakowac - zdarzało się, że w głebi mieli całkiem spoko
        klasyki.
      • conena Re: likwidacja sieci PIMKIE 22.08.04, 20:47
        w poznaniu to samo, ja nic nie wiedzialam, trafilam wczoraj do pimkie i
        przeżylam mały szok, jakaś smętna resztka na wieszaku, wszystko po 5 zł, szlag
        mnie trafil, bo jako znane skąpiradło nie mogę przeżyć takiej okazji, nawet
        mimo tego, że niektore ciuchy były tam wyjątkowo kochowate.
        • inezja21 Re: likwidacja sieci PIMKIE 22.08.04, 20:48
          kichowate?
          • conena Re: likwidacja sieci PIMKIE 22.08.04, 20:49
            si si, kichowate:)
            • inezja21 Re: likwidacja sieci PIMKIE 22.08.04, 20:51
              już sie zastanawiałam czy kochowate to jakies nowe okreslenie na forum, ale
              rzut oka na klawiature kompa i juz jestem w domu:)
              • conena Re: likwidacja sieci PIMKIE 22.08.04, 20:54
                inezja, bo pomyślę, że się ze mnie nabijasz:)))

prostuj, prostuj, sama sie czepiam do byków:)
                • inezja21 Re: likwidacja sieci PIMKIE 22.08.04, 20:55
                  alez gdzieżbym śmiała sie śmiać:):):)
                • conena Re: likwidacja sieci PIMKIE 22.08.04, 20:58
                  conena napisała:

> inezja, bo pomyślę, że się ze mnie nabijasz:)))
                  >
                  > prostuj, prostuj, sama sie czepiam do byków:)
                  nie czepiam się DO byków, bom nie jałówka oczywiście, tylko czepiam się byków,
                  idę sobie przed tv, bo dziś jestem jakaś otępiala...
                  • blinski Re: likwidacja sieci PIMKIE 22.08.04, 21:39
                    conena, ty mi lepiej powiedz o co chodzi z tymi gwoździami w twojej sygnaturce,
                    bo już się kiedyś zastanawiałem:)
                    • conena jakimi gwożdziami????????? 22.08.04, 21:50
                      czy ja o czymś nie wiem? prawie z krzesła spadłam:D
                      • blinski Re: jakimi gwożdziami????????? 22.08.04, 21:59
                        'gedre' to po węgiersku gwoździe, nie? a może ty masz jakiś idiom w tej
                        sygnaturce, i dlatego nie rozumiem..?
                        :)
                        • inezja21 Re: jakimi gwożdziami????????? 22.08.04, 22:03
                          bliński cóz z ciebie za poliglota,jestem pod wrazeniem.A moja sygnaturke
                          przetlumaczysz?
                          • blinski Re: jakimi gwożdziami????????? 22.08.04, 22:43
                            eee.. spróbuję:)
                            stu kochanków coś tam:) przez wieczność (nie znam się za bardzo na
                            hjiszpańskim, po podobieństwach do włoskiego:) bodajże 'w' - choć nie jestem
                            pewien, może 'pod' - ziemi/ziemią.. ale jaką:)?
                            coś tam się zgadza:)?
                          • Gość: Claudia Re: jakimi gwożdziami????????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.04, 22:47
                            100 zakochanych spi na zawsze pod sucha ziemia?

;]

przez analogie z wloskim
                            • inezja21 Re: jakimi gwożdziami????????? 23.08.04, 12:43
                              Dokładnie,dodam jeszcze że jest to fragment wiersza Federico Garcia Lorca.
                        • conena Re: jakimi gwożdziami????????? 22.08.04, 22:21
                          powiem tylko ty;e, że nie znam kompletnie pisowni węgierskiej i prawdopodobnie
                          moja sygnaturka to bełkot:) jest to fonetyczny zapis "pocałuj mnie w d..." po
                          węgiersku:) proszę tego nie brać do siebie:)
                          • blinski Re: jakimi gwożdziami????????? 22.08.04, 22:28
                            no to coś w niej jest nie tak:) może 'szege dre'? chociaż nie będę się mądrzył,
                            sam znam pojedyncze słowa:)
                            • conena Re: jakimi gwożdziami????????? 22.08.04, 22:31
                              nie, bo ege szege dre to znaczy na zdrowie:)

na tym cały bajer polega, i to mi tłumaczyli tubylcy, że powiesz jedną literkę
                              więcej i już nikt z tobą nie wypije:)
                              • blinski Re: jakimi gwożdziami????????? 22.08.04, 22:48
                                hahah, wiedziałem że ileś tam razy wcześniej słyszałem 'ege szege' ale nie
                                wiedziałem co to znaczy - i dlatego skojarzyło mi się że ty masz źle:)
                                a w ogóle często bywasz na węgrzech? fajnie tam jest:)?
                                • conena Re: jakimi gwożdziami????????? 23.08.04, 13:56
                                  nie tak często jak bym chciała - byłam tylko raz:) uroczy kraj, sympatyczni
                                  ludzie i przecudnej urody język, według mnie oczywiście:) mi się bardzo
                                  podobało i zamierzam jeszcze tam wrócić.
      • Gość: paulette Re: likwidacja sieci PIMKIE IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.08.04, 21:45
        ja tam tego sklepu nie lubie kupilam kiedys tam kurtke napoczatku mi sie
        podobala ale z czasem sie okazalo ze co druga dziewczyna taka ma, rok
        przewisiala na wieszaku potem oddalam ja mlodszej sasiadce. W tym sklepie byly
        ubrania dokladnie takie same jak na pierwszym lepszym bazarze a juz napewno na
        stadionie dziesieciolecia
        • Gość: mimi Re: likwidacja sieci PIMKIE IP: *.anax.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.04, 14:17
          W Szczecinie w miejsce likwidowanego Pimkie otwierają
          kolejny......Orsey.Zamienił stryjek siekierkę na kijek.
          • ruda_80 Re: likwidacja sieci PIMKIE 24.08.04, 14:39
            Gość portalu: mimi napisał(a):

> W Szczecinie w miejsce likwidowanego Pimkie otwierają
            > kolejny......Orsey.Zamienił stryjek siekierkę na kijek.

Podobnie jest też w Galerii Mokotów
            • littlefrog Re: likwidacja sieci PIMKIE 24.08.04, 14:56
              No wlasnie, czy w Galerii Mokotow Pimkie jeszcze jest czy nie??? Bo mialam dzis
              jechac i sie obkupic za grosze;)
      • kubuspuchatek18 Re: likwidacja sieci PIMKIE 24.08.04, 19:59
        a ja byłam dzisiaj w krakowskim Pimkie'm przy ulicy floriańskiej. i co tu dużo
        mówić: sklep żyje i ma się dobrze. kiedy podeszłam do kasy aby spytać się pań
        ekspedientek o rzekoma likwidację sieci te otworzyły szeroko swe duże oczęta a
        jedna nawet powiedziała nawet "hę?". w krakowskim Pimkie'm jest już nawet nowa
        jesienno-zimowa kolekcja. kiczowata i żałosna jak zwykle. poszłam tam tylko aby
        sprawdzić czy to aby prawda z tą likwidacją. niestety nie.

Pozdrawiam, Jula
        • szafa.bojowa Re: likwidacja sieci PIMKIE 24.08.04, 20:34
          to ja juz nic z tego nie rozumiem :( , nie ma tu kogos z marketingu Pimkie, zeby mnie (nas) uswiadomic??
        • inezja21 Re: likwidacja sieci PIMKIE 24.08.04, 20:37
          No popatrz, to naprawde dziwne.O czyms takim nie slyszalam jak zyje. W innych
          miastach likwidują jeden po drugim a u nas nic.Dziwne.
          • Gość: kubuspuchatek18 Re: likwidacja sieci PIMKIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.04, 21:52
            wiesz, moze w Krakowie sklep ten miał wysokie obroty?? nie wiem, ale wiem
            jedno: na pewno go nie likwidują...

Pozdrawiam, Jula
            • eirenne Re: likwidacja sieci PIMKIE 25.08.04, 00:18
              Własnie sprawdziłam, że w Łodzi wszystkie sklepy Pimkie zamieniły się w sklepy
              Orsay:-)
              • Gość: spray Re: likwidacja sieci PIMKIE IP: *.vline.pl / *.vline.pl 25.08.04, 10:25
                a otwarte już?
                • Gość: monia Re: likwidacja sieci PIMKIE IP: *.orsay.de 25.08.04, 12:24
                  Wszystkie sklepy Pimkie zostały przejęte przez marke Orsay. I tak juz zostanie.
                  W Krakowie również.Zmiana logo nie nastapila od razu ale w najblizszych dniach
                  tak sie stanie. Nowa kolekcja to nie kolekcja Pimkie ale Orsay. Wystarczy
                  spojrzeć na metki. Jesli widnieja jeszcze jakies ubrania oznakowane marka
                  Pimkie to sa to rzeczy ktore sie nie sprzedały.
                • eirenne Re: likwidacja sieci PIMKIE 25.08.04, 13:54
                  Gość portalu: spray napisał(a):

> a otwarte już?

Otwarte od wczoraj (24.08). Byłam, na pierwszy rzut oka wydaje mi się, ze
                  ubranka sa fajniejsze od tych z marka Pimkie, ale mój pierwszy rzut oka jest
                  zawsze baaardzo tolerancyjny;-DDD Fajne golfy wpadły mi w oko, szczególnie te w
                  soczystym rudobrązowym kolorze:) I cena nawet przyzwoita:-)
              • agnesp76 do eirenne 26.08.04, 12:02
                i ten w galerii też?
                byłam w zeszłym tygodniu i nie zwróciłam uwagi.
      • Gość: Moniś Re: likwidacja sieci PIMKIE IP: 62.233.204.* 25.08.04, 12:50
        Ale jakoś w Warszawie nic się o tym nie mówi. Wręcz nową kolekcje wstawili do
        sklepów.
        Pozdrawiam
        • inezja21 Re: likwidacja sieci PIMKIE 26.08.04, 13:56
          W Krakowie to jest o tyle kretyńskie, że Pimkie stoi tuz koło Orsaya.To tera
          będą dwa Orsaye koło siebie. Dawno nie widziałam czegos tak
          niedorzecznego.Byłam dzisiaj sprawdzić.Zgadza się:)
          • Gość: Asia Re: likwidacja sieci PIMKIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.04, 14:23
            w Katowicach tez beda 2 orsaye obok siebie. Szkoda ze zlikwidowali Pimkie
            wolalam tam kupowac ubrania niz w jakims glupim orsayu. Pimkie i Reserved to 2
            najlepsze sklepy jakie znam.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka