Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Czy mogę prosić

30.09.04, 12:28
    o linki do jakiś stron z butami, chodzi mi kozaki, obcas niewysoki(lub bez),
    ale dlugie, skora, czarne, takie, ktore pasowałyby do spodni ale tez do
    grubych rajstop i krotszej spodnicy,
    Mam czarny dlugi płaszcz zimowy i krotki w żółto-czarną kratę
    Będę wdzięczna za pomoc
    Ewentualnie nazwy sklepów, firm, ktora takie buty ma w swoim asortymencie
    Byłam na stronie sklepów Anies. ale nic ciekawego tam nie widziałam
    Obserwuj wątek
      • Gość: Agnieszka Re: Czy mogę prosić IP: *.man.lodz.pl / *.man.lodz.pl 30.09.04, 14:00
        www.bata.pl można coś ciekawego wypatrzeć, chociaż ja mam ten sam problem
        pozdrawiam aga
        • papryczka_ag Re: Czy mogę prosić 30.09.04, 14:02
          Ja mam taki link, ale bez nazw firm niestety...
          www.moda.com.pl/leather/~strony/buty.phtml?strona=2004/az_j_z_2004_05.i
          • Gość: zawijawsreberko Re: Czy mogę prosić IP: 195.117.147.* 30.09.04, 14:59
            dzięki Papryczko
            • schaetzchen Re: Czy mogę prosić 30.09.04, 16:43
              Nie wiem, czy Ci pomogę, bo to informacje sprzed roku... Kupiłam rok temu kozaki
              ze skóry, na niskim obcasie, czarne, w Esprit. Bardzo wygodne. Noszę je do
              spodni i do sportowych spódnic. Może w tym roku będą mieli podobne? Te moje nie
              są jakoś specjalnie ocieplane, jak jest mróz zakładam dodatkowe skarpetki.
              A moja koleżanka ma podobne do moich z Ryłka, trochę wyższe (do kolan) i
              bardziej masywne, ale też jest zadowolona.
              Do głowy przychodzi mi jeszcze Bata, ale tam ostatnio nie patrzyłam.
              • zawijawsreberka Re: Czy mogę prosić 01.10.04, 12:02
                Dziękuję
                Wczoraj w Poznaniu przechodziłam w Poznaniu i zatrzymałam sie w sklepie z
                obuwiem Meritum, piękne kozaki cenie do 500 zł.
                A do Baty zajrzę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka