Gość: lena IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 07.10.04, 18:32 świetne buciki - kupilam sobie parę takich ze skory - idealnie pasują do rybaczek-bojówek :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: biki świetne,ale za drogie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.10.04, 23:09 szczególnie podobają mi się dwie pierwsze pary )pomarańczowe i zielone), ale ceny moim zdaniem za wyskokie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Buty w sportowym stylu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.04, 11:58 no swietne buciki! ale czy sa jakies tansze!bardzo bym sie cieszyla:-)bo jestem na kupnie takich butow. Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: Buty w sportowym stylu 09.10.04, 12:10 pewnie jeszcze trochę czasu upłynie zanim wymyślą większe paskudztwo. moje oczy cierpią.. :) Odpowiedz Link Zgłoś
enixx Re: Buty w sportowym stylu 09.10.04, 13:50 o kurcze, faktycznie nieciekawe... Lubie buty w tym stylu, mam nawet dwie pary podobnych, ale gdybym musiala wybrac ktores z tych to mialabym problem :-| Odpowiedz Link Zgłoś
zielony_budyn Re: Buty w sportowym stylu 09.10.04, 19:30 Mi się podobają botki w sportowym stylu z heavy duty. Gdzieś w okolicach 280 ale bardzo przyjemne. www.heavyduty.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonim Re: Buty w sportowym stylu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.04, 09:29 fajne ale nie wszystkie co tu sa mi sie podobaja ale tez sobie kupilam takie buciki czarno biale za kostke Odpowiedz Link Zgłoś
grochalska Re: Buty w sportowym stylu 10.10.04, 12:29 Moje oczy również cierpią. Najgorsze jest to, że ten kit ZALEWA wprost rynek. Trzeba się przyzwyczaić do "gustów" ogółu. Niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: Buty w sportowym stylu 10.10.04, 12:42 co było pierwsze - gust ogółu czy chora wyobraźnia projektanta:)? pytanie z serii tych o jajku i kurze. całe szczęście, że nie mogę powiedzieć że taki jest gust ogółu - na ulicach dużo tego nie widziałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cunia Re: Buty w sportowym stylu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.04, 22:10 Jejku śliczne są!!! Szkoda, że w Rzeszowie nie ma niektórych sklepów:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xoxo Re: Buty w sportowym stylu IP: 5.5R* / *.wlfdle.rnc.net.cable.rogers.com 12.10.04, 00:33 Uwazame takie buty sa swietne na jesien i pasuja do wiekszosci moich strojow! Odpowiedz Link Zgłoś
wok.as Re: Buty w sportowym stylu 12.10.04, 10:26 Czy sądzicie że można je nosić ze spódnicą? Mam Takie buty HD, ale jeszcze nie nosiłam ze spódnicą i mam małą tremę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosiaczek Re: Buty w sportowym stylu IP: *.gryfino.sdi.tpnet.pl 12.10.04, 11:16 Ello mam 23 lata,studiuję na dziennych-siędze w ksiązkach nocami-nie pracuje jescze,jestem całkowicie zalezna od rodziców.Więc-buciki są bbajera,ale cenowo- nie mogłobyb byc wiecej bucików takich do 200zł? Po prostu te które s ą tu przedstawione-to buty nie na kazda kieszeń!!!Tylko dołuje to "biednych studentów".Wiec dla kogo jest ta gazeta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smutna Re: Buty w sportowym stylu IP: 62.29.137.* 12.10.04, 16:48 A ja studiuję na dziennych, pracuję codziennie i buty za 280zł są dla mnie tanie - czasem trzeba niestety zrezygnowac z czegoś, kosztem czegoś. Ja zrezygnowałam z imprez i piątków w pubie na rzecz biura nocą..I powiem ci, ze wcale nie wiem, czy to, że mnie na te buty stać jest warte pozazdroszczenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stella Czy te buty są na jesień czy na zimę??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.04, 08:46 Kupiłam sobie takie czarno białe, zamsz łączony ze skórą za 99zł. I właśnie nie wiem czy one są na zimę czy na jesień. Bo niektóre są chyba cieńsze, a niektóre z lekkim ociepleniem. Moja są raczej ocieplane. Ale taką cieniutką warstwą. Czy te buty są na zimę czy na jesień??? Odpowiedz Link Zgłoś
sitc Re: Buty w sportowym stylu 15.10.04, 10:07 Bardzo fajne buciki, sama zamierzam sobie sprawić jeszcze dwie pary takich, moje oczy w przeciwieństwie do Blinskiego nie cierpią, a wręcz przeciwnie :D Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: Buty w sportowym stylu 15.10.04, 13:00 to będę musiał uważać, żeby na ciebie na ulicy nie trafić bo mi oczy pękną szybciej niż na dworcu w kutnie:) (jeśli słuchałaś kiedyś kultu załapiesz:) Odpowiedz Link Zgłoś
sitc Re: Buty w sportowym stylu 15.10.04, 22:51 Kultu nie słuchałam. A ty Blinski wydaje mi się że ze stolicy jesteś? Ja tam bywam tylko na zakupach od czasu do czasu, więc spotkanie mnie raczej Ci nie grozi. Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: Buty w sportowym stylu 15.10.04, 22:55 ufff:)) ale niestety czasami widuję takie buty na ulicy, o zgrozo! czasem do mini. Odpowiedz Link Zgłoś
gocha221 blinski!! 16.10.04, 17:00 omijaj w takim razie Poznań. coraz wiecej tego paskudztwa na ulicy i juz zupelnie nie wypada nie miec takich...butów. u mnie w grupie juz kilka par jest, wiec oczy pękaja codziennie(zupełnie jak na dworcu w Kutnie) Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: blinski!! 16.10.04, 21:32 ojeju!:)) w warszawie też się trochę znajdzie tego.. u mnie na uczelni na razie widziałem ze 3 razy (na ok. 7000 studentów) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sonia Re: Buty w sportowym stylu IP: *.tele2.pl 15.10.04, 11:23 Buty ciekawe, ja nie lubie stylu sportowego, ale niektóre pkazane w Avatnti sa naprawde fajne, kupiłąbym sobie kilka z tych par. Ryłko ma swietne bardzo wygodne buty,polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Buty w sportowym stylu IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.04, 11:57 buty są swietne jeżeli to orginały to cena jest ok \ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Re: Buty w sportowym stylu IP: 62.29.137.* 15.10.04, 18:14 Kupiłam sobie te buity Hd tylko w wersji brązowej. Już kilka osób powiedziało mi, że mam piękne buty, a do tego wszystkiego są bardzo wygodne i praktyczne..polecam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mery Re: Buty w sportowym stylu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.04, 11:52 super!mam zamiar kupić sobie takie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stella Re: Buty w sportowym stylu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.04, 13:37 Czy te buty są na jesień czy na zimę? Ja mam takie ocieplane cieniutką warstwą i właśnie nie wiem czy w nich chodzić w zimę czy w lato Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: esters Re: Buty w sportowym stylu IP: *.icpnet.pl 16.10.04, 15:03 bardzo fajne<ceny rowniez!!!!!mam podobne w modnej zieleni!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asica Re: Buty w sportowym stylu IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 16.10.04, 17:50 nie zesraj sie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agu$ Re: Buty w sportowym stylu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.04, 17:19 fane fane ,ale jakie ceny?!Szokujące prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
kasiunia62 Re: Buty w sportowym stylu 17.10.04, 21:10 Ja mam coś w podobie tych. Kupiłam w BUT HALA, Drogie ale superrr!!! serwisy.gazeta.pl/avanti/5,52882,2327360.html?x=12 Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: Buty w sportowym stylu 17.10.04, 23:08 hm.. esencja dobrego smaku. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Frilla Hmm... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.04, 19:33 Styl jest bardzo fajny, ale z tych tutaj nie widze nic dla siebie :) Ja wybredna za bardzo chyba jestem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala !! Re: Buty w sportowym stylu IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.net.pl 20.10.04, 22:53 te buciki zajebiste....idealnie pasuja do roznych spodenek!!sa wypas hehe-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: Buty w sportowym stylu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.04, 13:49 kupiłam sobie takie bokserki pumy i nosi się je super Odpowiedz Link Zgłoś