Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

terminarz z VIVY

07.10.04, 20:53
    witam wlasnie dzisiaj zakupiłam vive z dodatkiem, czyli z terminarzem i ...
    jestem zawiedzona. Szczerze mówiąc to spodziewałam się czegoś lepszego i
    ładniejszego przede wszystkim:( Generalnie to ten cały terminarz wydaje mi się
    dość kiczowaty:(. Subiektywnie to szkoda kasy tymbardziej ze kupilam vive
    tylko dla tego terminarza ( nigdy jej nie kupuje) ale możliwe ze tylko ja
    jestem taka wymagająca :PPP
    A co Wy o nim sądzicie???
    pozdrawiam

Obserwuj wątek
      • miska_malcova Re: terminarz z VIVY 07.10.04, 20:59
        przecież o to chodzi, aby naiwni kupili byle gazete dla terminarza czy szminki.
        Po to dodaje sie gratisy, aby poprawić sprzedaż.
        Nie mów, że oczekiwałaś czegoś lepszego, bo pękne ze śmiechu.
        • Gość: mokra sukienka Re: terminarz z VIVY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.04, 21:09
          Ja czasem kupuje gazety (i innne badziewia) wyłącznie dla gratisów. Jeżeli
          widze że szminka luzem kosztuje np 11 zł, a z gazetą 5zł, i odpowiada mi ,to
          czemu nie, kupuje. Chociaż czasem zdarzają się nie miłe niespodzianki, takie
          jak opisane wyżej.
          • miska_malcova Re: terminarz z VIVY 07.10.04, 21:12
            Gość portalu: mokra sukienka napisał(a):

> Ja czasem kupuje gazety (i innne badziewia) wyłącznie dla gratisów. Jeżeli
            > widze że szminka luzem kosztuje np 11 zł, a z gazetą 5zł, i odpowiada mi ,to
            > czemu nie, kupuje. Chociaż czasem zdarzają się nie miłe niespodzianki, takie
            > jak opisane wyżej.

zgadza się... Ja kupiłam jakis kulinarny poradnik, bo była załączona mata
            słomiana. Akurat jechałam na wakacje i bardzo sie przydała. W większości jednak
            to są badziewia
      • Gość: amelia Re: terminarz z VIVY IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.10.04, 21:11
        ja na poczatku bylam zawiedziona, ale teraz "zaadaptowalam " terminarz po
        swojemu i jestem zadowolona, wybralam ten z turkusowym paskiem .... jest
        zwyczajny, czego ty oczekiwalas?
      • mariisa Re: terminarz z VIVY 07.10.04, 21:18
        Ja staram sie omijac dodatki z gazet. Raz tylko jeden raz (ale bylo to ok 5 lat
        temu )byla zamieszczona w jakiejs gazecie pomadka Avonu ktorej normalna cena
        wynosila ok18 zl a z gazeta 4zl.

Prawda jest taka z ete gratisy to sa przewaznie z najnizszej pulki..I nie ma
        co sie dziwic! Nie badzmy naiwni za darmo nic ineteresujacego i wartego uwagi
        sie nie dostanie ..chyba ze jakims szcesliwym trafem...Ale z Ta pomadka o
        ktorej wczesniej mowilam to wydaje mi sie ze tez pewnie dali je bo byl nadmiar .
      • enixx Re: terminarz z VIVY 07.10.04, 21:21
        A ja wlasciwie co roku mialam terminarz z jakiejs gazety. Ostatnio to byl Twoj
        Styl, sluzy mi do teraz i jestem z niego bardzo zadowolona. W listopadzie i
        grudniu tyle gazet dodaje kalendarzyki, ze mozna sobie wybrac jaki komu
        odpowiada :-D
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka