Gość: amelka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.04, 21:06 Zima sie zbliza:( czy mozna cos ubrac pod bluzke zeby bylo cieplej? co mysliscie o tym? mam na mysli jakas koszulke np satynowa ale wydaje mi sie ze to obiach. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hiii Re: co pod bluzke? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.04, 21:07 masz rację, obiach jak nic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: puma Re: co pod bluzke? IP: 213.17.150.* 13.10.04, 21:23 Można na przykład ubrać pod bluzkę body albo gorset bieliźniany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mary lu Re: co pod bluzke? IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.04, 21:54 satyna ma takie wlasciwosci, ze nie grzeje, a chlodzi. ja mam koszulke na ramiaczkach z Reserved, taka bielizniana, ale bluzka tez by mogla byc. Super. Odpowiedz Link Zgłoś
five.five.five Re: co pod bluzke? 13.10.04, 22:11 a coz to za interesujace wlasnosci satyny i na czym oparte jest to twierdzenie..??? ja nosze cieniutkie jedwabne (satynowe i nie tylko) koszulki, jak juz sie zrobi naprawde zimno.. wczesniej wole po prostu swetry.. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: co pod bluzke? 13.10.04, 22:10 jest mnostwo najrozniejszych koszulek, mniej lub bardziej sportowych tylko wejsc do sklepu z bielizna ( i nie tylko z bielizna) i wybierac Odpowiedz Link Zgłoś