Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.04, 10:58
    gdzie można znaleźć szalik w różnokolorowe paski, taki długi i z frędzlami na końcach.
    widziałam takie na dwóch szyjach, jeden w kolorystyce pudowego różu (od ciemnego do jasnego), drugi odcienie żółtego.
    czy to nabytki z zeszłego roku czy też może jakaś sieć wypuściła takie szaliczki na rynek?
    nawet bym się tych dziewczyn spytała, gdzie to kupiły, ale w obu przypadkach one były na ulicy, a ja w tramwaju :(
    Obserwuj wątek
      • Gość: elemelek Re: szalik IP: 195.117.99.* 22.10.04, 11:38
        kupiłam ostatnio fajny w reserved , taki o jakim piszesz za 20,30 (z kartą
        zniżkową klubu nokia ) bez karty 29,00 :)
        • Gość: lorianne Re: szalik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 11:46
          w orsay za 39zł
      • Gość: libra Re: szalik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.04, 11:47
        dzięki dziewczyny
        • grochalska Re: szalik 22.10.04, 15:19
          Kurde, to ja jakaś nie ten jest, bo ja zamiawiam wszystko u szanownej
          rodzicielki. I są frędzle i kolory jakie się chce.Siła robocza, się wie.
          • Gość: Anka Do Elemelek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.04, 15:58
            Czy możesz mi napisać, ile czekałaś na tą kartę Nokii? Zarejestrowałam się na
            ich stronie dopiero w tym tygodniu. Nie wiem, kiedy mam się spodziewać tej
            karty, a szalik i rękawiczki w Reserved upatrzone:))
          • Gość: Jasna Re: szalik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 16:12
            Ja mam Babunię - zamarudzę, kupię włóczkę, pozostaje tylko brać i całować i
            ściskać. Nikt nie ma takich szalików jak ja :)
            • Gość: grochalska Re: szalik IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 22.10.04, 16:38
              Gość portalu: Jasna napisał(a):

> Ja mam Babunię - zamarudzę, kupię włóczkę, pozostaje tylko brać i całować i
              > ściskać. Nikt nie ma takich szalików jak ja :)

Protestuję :-) W właściwie to może nie, bo takich jak Ty nie mam względem
              wzoru. Chyba, że chodzi o "wyjątek", wtedy się postawię :-)
              • Gość: Jasna Re: szalik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 21:49
                ;) Wszystkie dziewczyny, które stawiają na rękodzieło, mają wyjątkowe
                szaliki :))))))
                Wybrnęłam ;)

• Gość: Sylwia Re: szalik IP: 80.48.150.* 23.10.04, 12:22
        Widzialam takie w Orsayu (trzydziesci pare zl) i w terranovie (piecdziesiat
        pare zl)
      • Gość: ja Re: szalik IP: *.zamosc.mm.pl 23.10.04, 14:06
        jest w divers po 39 bardzo fajny
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka