Gość: Kim IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 01.11.04, 16:10 Jesli mozecie to podajcie takie mniej wiecej ceny bluzek, spodni...Albo proownajcie cenowo do innego sklepu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: eska Re: Ceny w C& A IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.04, 18:36 Czemu czepiacie się dziewczyny. Moze ma daleko do takiego sklepu, dlatego pyta o ceny żeby specjalnie sie nie fatygować (jak uzna, że za drogo np.) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eliza Re: Ceny w C& A IP: *.rene.com.pl 01.11.04, 21:51 I po co ta agresja? Jakies problemy emocjonalne? Jeżeli nie macie ochoty odpowiadac na to pytanie to po co zabieracie głos, lubicie być niemiłe dla innych? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasna Re: Ceny w C& A IP: *.jeleniag.cvx.ppp.tpnet.pl 01.11.04, 22:33 Nie pamiętam dobrze, ale ok. 100-140 za spodnie, 40 (badziewie) - 200 za bluzki, 0d 150 w górę za marynarki. Ceny porownywalne do H&M i KappAhl, ale jakość lepsza. Fajne dodatki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kim Re: Ceny w C& A IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 02.11.04, 16:47 Troche nie rozumiem o co wam chodzi. Mieszkam w Lublinie i nie wiem czy jechac do tego sklepu czy nie. Jesli wam cos nie pasuje to nie odpowiadajcie wogole. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasztelanka Re: Ceny w C& A IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.04, 00:18 a ja kupiłam fajną kurtkę za 129 i jestem zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kate Re: Ceny w C& A IP: 80.72.37.* 03.11.04, 01:21 nie przepadam za rzeczami z tego sklepu, aczkolwiek maja tam swietna "klasyke": ja np kupilam ostatnio rewelacyjna mala czarna i biala bluzke koszulowa, ktora lezy na mnie swietnie i jest naprawde dobrej jakosci a zaplacilam za nia ok 90zl takze ogolnie polecam ten sklep, musisz po prostu w nim pogrzebac:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natalka Re: Ceny w C& A IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.05, 17:29 ostatnio kupilamfioletowa bluzke z krotkim rekawkiem z malym dekoltem za 29,90 Odpowiedz Link Zgłoś