Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

ach te jeansy-help!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.05, 10:31
    Dziewczynki, wiem,że niejedna z was ma ten sam problem.100% kształty kobiece,
    wąziutka talia i bujne biodra.Kupienie spodni-koszmar, jak pasują w pupie to
    odstają w pasie.Poradźcie jakieś konkretne firmy i modele-do 200złChodzi mi
    oczywiscie o dżiny, spodnie z materiału zawsze mozna przerobić albo uszyć na
    miarę.
    Obserwuj wątek
      • Gość: madzi1 Re: ach te jeansy-help!! IP: *.acn.waw.pl 04.01.05, 11:40
        ja tez mam taki problem, od dluzszego czasu kupuje americanosy, tylko ze, albo
        bardzo niskie biodrowki, albo takie z tylko troche nizszym stanem i leza ok.
        • Gość: klaps Re: ach te jeansy-help!! IP: *.blich.krakow.pl 04.01.05, 13:04
          jedyne moje spodnie bez poprawek to Cross, kupiłam je w Hausie, ale sa tez całę
          sklepy firmowe, nie kosztowały dużo, koło 130 zł.
      • Gość: gonia Re: ach te jeansy-help!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.05, 16:01
        Podtrzymuję pytanie.Poradźcie kilka firm i fasonów.Zdaje się,że był kiedyś taki
        wątek, ale nie mogę go odszukać:(
        • Gość: o n a Re: ach te jeansy-help!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.05, 21:09
          podgrzewam !!!!!!!!!!
          • Gość: madzi1 Re: ach te jeansy-help!! IP: *.acn.waw.pl 06.01.05, 16:02
            z americanosow model 383 i moje ulubione 369 :)
      • aagnes Re: ach te jeansy-help!! 06.01.05, 16:22
        Dołączam sie do pytania, chodzi mi o NORMALNE DŻINSY rozmiar 40-42, równe,
        luźne w miare, na gorze dopasowane. Chodzilam ostatnio troche po sklepach
        miedzy innymi levis, wrangler, lee a tam albo dzwony, albo powycierane
        (bleeeeee). normalnych nie szyją.
        • Gość: teresai Re: ach te jeansy-help!! IP: 5.2.* / *.chello.pl 07.01.05, 19:11
          up, up! Też chcę kupić sobie fajne jeansy.
      • Gość: aga Re: ach te jeansy-help!! IP: *.zin.lublin.pl 07.01.05, 19:23
        Oh!Mam to samo-i juz dawno szukam "swoich" spodni:(Ostatni zakup-lewisy leza
        calkiem niezle, chociaz na swoja pupe w jeansach i tak nie lubie specjalnie
        patrzec.Ale kobitki-kobiece ksztalty sa bardzo sexi- mezczyzni mimo wszystko
        wola to niz wieszaki...:)
        Pozdro i piszcie o waszych spodenkowych hitach!
      • Gość: mm Re: ach te jeansy-help!! IP: *.elblag.dialog.net.pl 08.01.05, 16:54
        polecam lee!!!
        • Gość: aggus79 Re: ach te jeansy-help!! IP: *.bmj.net.pl / *.bmj.net.pl 09.01.05, 11:04
          Mam odwrotny problem - jak pasują w biodrach, to przyciasne w pasie, a jak w
          pasie dobre, to w biodrach za luźne :((
          • Gość: kana Re: ach te jeansy-help!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.05, 12:13
            Ja tez zawsze mam roblem z kupieniem spodni:( Ostanio kupiłam w Americanosie, i
            jestem baaardzo zadowolona;) Super dopasowane pod kazdym wzgledem! Szkoda tylko
            ze drogie:(
      • super.kinia Re: ach te jeansy-help!! 03.04.05, 12:16
        mam podobny problem talia i biodra raczej kobiece, a wiekszośc mogeli szyta
        jest na bezpłciowców.

moze mnie skrytykujecie, ale od dłuzszego czasu kupuje jeansy w terranovie - bo
        w wiekszości są z niewielką domieszką lycry i ładnie dopasowują sie do ciała.
        • Gość: kati Re: ach te jeansy-help!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.05, 13:28
          jeli chodzi o spodnie americanosa modele 383 i 369 to ile kosztuja?? i ogolnie
          ile kosztuja jeansy tej marki:)
          • Gość: Paula Re: ach te jeansy-help!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.04.05, 15:31
            ok 200 zeta ja jedne kupilam za 199 a drugie z 229 ale nei wiem jaki model bo
            mi sie sprawdzac niechce
      • Gość: alka Re: ach te jeansy-help!! IP: 194.63.133.* 03.04.05, 16:26
        ja zawsze kupuje w lewisie maja fajne modele

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka