Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Staniki push up

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.05, 19:52
    staniki push up sa dla płaskich desek ktore ubieraja stanik na sutki i mojim
    zdaniem teraz rozmiar A jest jak dla dziecka kobiety powiny nosic usztywniane
    staniki ale bez gabki nie mowie zeby mnie cdojce ale cos trzeba
    Obserwuj wątek
      • Gość: dina Re: Staniki push up IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.05, 18:09
        staniki spox.ratuja mnie przed świadomościa nieposiadania "odpowiednich
        rozmiarów" i złośliwymi docinkami meskiej czesci gatunku.
      • Gość: anik Re: Staniki push up IP: *.net 05.01.05, 21:54
        Przeczytaj sobie w encyklopedii co to jest sutek,może przy okazji jeszcze
        brodawkę sprawdż.
      • kadlubek07 Re: Staniki push up 06.01.05, 17:31
        Zastanawiam sie skad tyle jadu w tym poscie...czyżbyś miała biust do pasa i zazdrościła innym, że moga ubrać takie fajne staniki?:>
      • Gość: jumi Re: tej inwalidce, to nic nie zaszkodzi IP: *.bermudy.net / *.net 12.01.05, 22:44
        www.milena-velba.de - wiem,że to reklama tej niemieckiej cicioliny, ale...
      • Gość: kaśka Re: Staniki push up IP: *.chello.pl 13.01.05, 20:35
        odpowiedź skierowana do aaa (hehe)A moim zdaniem to dzieckiem jesteś tylko i
        wyłącznie ty! kobiety mające mały biust lepeij się czują w tego rodzaju
        biustonoszach! a ty jak jesteś taka cucata to wogóle go nie noś!
        • miska_malcova Re: Staniki push up 13.01.05, 20:41
          ten jest bardzo ładny

serwisy.gazeta.pl/avanti/5,52882,2466051.html?x=0
      • Gość: milka Re: Staniki push up IP: *.chello.pl 14.01.05, 18:47
        wez sie zastanow push upy sa super bez dwoch zdan jak masz cyce jak worki to
        twoj problem na to nawet push up nie pomoze
        • miska_malcova Re: Staniki push up 14.01.05, 20:07
          ja lubie push up-y, bo niestety nastura poskąpiła mi ciałka w miejscu biustu :-D
          • Gość: dobry humorek Re: Staniki push up IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 19:23
            mnie też poskąpiła;-) wiem miska,ze dla Ciebie to żadne pocieszenie ale nie
            martw się...małe jest piękne ;-)
            • miska_malcova Re: Staniki push up 15.01.05, 19:41
              nie martwie sie :-) choć mam wrażenie, że ostatnio sie jeszcze nieco
              skurczyły :-D
        • Gość: ja Re: Staniki push up IP: *.devs.futuro.pl 18.01.05, 15:32
          Milka!
          Ona nic nie ma musi sie dowartosciwac.
      • Gość: el-ka Re: Staniki push up IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 18:59
        No tak, cholera, ale czy nie czujecie się glupio, jak facet dotyka TEGO
        CZEGOŚ!!! Ja się czuję, jakbym miala protezy, i staram się unikać dotykania
        mojego biustu (?) przez pana.
      • caprice83 Re: Staniki push up 15.01.05, 19:28
        co wy gadacie?!
        push-up jest dla wszystkich.
        Ja mam 75D i noszę tylko push-up. Dzięki nim biust jest piękny:)
      • Gość: juma Re: Staniki push up IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.05, 14:06
        ja to nawet nie mam rozmiaru mam taki rozstaw że by zmieścił się trzeci cycuś,
        więc push up trochę to ratują, a mój facet uwielbia moje dziewczęce wdzięki i
        jak karmiłam piersią dziecko to uważał, że mam balony i nie mógł się doczekać
        kiedy skończę karmić
        • Gość: joa Re: Staniki push up IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 01:02
          juma tak ci dziekuje! ja mam ten sam problem.ta wypowiedz na poczatku potwornie
          mnie zbulwersowala! co za chamstwo...a wkladki usztywniajace zawsze
          wyciagam,cos pod ta koszulka miec trzeba,ale sztuczne powiekszanie jest dla
          mnie dziwaczne.swoja droga,dziewczyny moze zaczniemy propagowac mode
          na "dziewczyny bez stanika?",bo tak naprawde to nie lubie go nosic i szczerze
          mowiac nie musialabym gdyby nie ten "estetyczny"czy "moralny"przymus. co wy na
          to?pozdrawiam,zwlaszcza te BARDZO SZCZUPLE...
          • ania_wiedzminka Re: Staniki push up 18.01.05, 12:08
            Nie radziłabym chodzić bez biustonosza. Cóż z tego, że teraz ma idealny
            kształt, jest jędrny itd., jeżeli bez biustonosza, który ma za zadanie go
            podtrzymać, stanie się obwisły ... Przyglądnijcie się zdjęciom w National
            Geographic, które pokazują plemiona np. Ameryki Płd. - jeżeli chcecie mieć
            biusty jak tamtejsze kobiety, które nawet słowa stanik nie znają, to droga
            wolna. I sorki, ale widok kobiety, której biust niczym piłeczki skacze we
            wszystkich kierunkach, przy czym każda pierś osobno mnie nie przekonuje.
            • Gość: ola Re: Staniki push up IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.05, 23:08
              Jak się dba to jest jędrny i nie skacze.
              Wiem że nie każda potrafi sobie poradzić bez stanika, niektóre nawet potrzebują
              do snu.
              A kobietom w Ameryce Południowej stanik też niewiele pomoże, klimat,dieta i
              ostre słońce powodują szybki obwisanie
              • Gość: a tak Re: Staniki push up IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.05, 16:07
                a z czego sa jesli sa calkowicie nieruchome w trakcie np. bieagnia? bardzo mnie
                to intryguje:D
                • Gość: proxy Re: Staniki push up IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 00:42
                  mauahahah dobre :)
                  latajace boobasy2 ;-0

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka