Gość: tulipan IP: *.icpnet.pl 19.02.05, 10:28 DO KIEDY SĄ WYPRZEDAŻE W CARRY RESERVED ITD....???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ada Re: DO KIEDY SĄ WYPRZEDAŻE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.05, 14:46 w zasadzie to w większości sklepów jest już po przecenach; w reserved jakieś marne koncówki, brak rozmiarówki itp., podobnie w carry - dla mnie carry w tym roku to porażka, po prostu nic tam nie ma !!! gdzieniegdzie przeceny zimowych butów, ale i brak rozmiarów; generalnie to już nic nie ma, czas czekać do sierpnia, będą następne wyprzedaże Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: top Re: DO KIEDY SĄ WYPRZEDAŻE? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 19.02.05, 17:38 jakby to kogoś interesowało- Springfield do 28 lutego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tulipan Re: DO KIEDY SĄ WYPRZEDAŻE? IP: *.icpnet.pl 22.02.05, 06:56 mam nadzieje ze jeszcze w tym tygodniu bedą-ostatnie moje zakupy zimowe;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lila Re: DO KIEDY SĄ WYPRZEDAŻE? IP: *.kil.swspiz.pl / 81.219.176.* 26.02.05, 15:26 Spróbuj w factory w Wawie, ul pl. Czerwca 1976 na Ursusie. Czasem można tam coś ładnego trafić Odpowiedz Link Zgłoś