Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

zakupy w c&a za 4,9

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.05, 12:22
    wczoraj maz kupil mi spodnie jeans, i 2 super koszulki a za wszystko zaplacil
    niecale 15 zl. ale ta wyprzedaz jest tylko do jutra :)
    Obserwuj wątek
      • myfa80 Re: zakupy w c&a za 4,9 24.02.05, 12:44
        wyprzedaz wszedzie bez roznicy czy na w
        • myfa80 Re: zakupy w c&a za 4,9 24.02.05, 12:45
          nie dokoczylo sie :-( chcialam wiedziec w ktorym centrum handlowym wyprzedaz ta
          (mam namysli Warszawe)
          pozdrawiam
          • Gość: prostzh&m Re: zakupy w c&a za 4,9 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.05, 14:13
            we wszystkich sklepach, ale na przyklad kolekcje dziecieca likwiduja zupelnie,
            i we wrocawiu sa te ostatki, a wielu nie ma juz wcale bo do wroclawia wywiezli.
            • Gość: SKMka Re: zakupy w c&a za 4,9 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 17:23
              a w innych miastach też?
              tzn. dokładniej chodzi mi o Trójmiasto, bo jutro jadę do Gdyni.
              może jest ktoś stamtąd i pomoże - czy w ogóle jest tam taki sklep, to bym wstąpiła.
              • Gość: ASIS Re: zakupy w c&a za 4,9 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 17:34
                w Poznaniu tez takie ceny sa ?
                bo bede jutro i bym zajrzala
            • Gość: zoś Re: zakupy w c&a za 4,9 IP: *.devs.futuro.pl 24.02.05, 17:52
              Byłam wczoraj w C&a W-wa , i nie widze zeby kolekcje dziecinną likwidowali-
              trochę przecen zimowych i nowa kolekcja wiosenna w normalnych cenach. Z
              damskich rzeczy za taka cenę jak 4,9-5 zł też nic nie widziałam, to niby
              gdzie taka przecena????
              • Gość: ewel Re: zakupy w c&a za 4,9 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.05, 20:12
                ca wykupili austriacy i , wyprzedaja dotychczasowa kolekcje, jedoczesnie
                sprowadzaja nowa. pracuje tam moja kolezanka, stad wiem, ze jutra te
                wyprzedaze. zapytaj w kasie czy w tym sklepie gdzie bylas byla ta wyprzedaz, bo
                na dolnym ślasku i w wielkopolsce zostaly juz chyba tylko rzeczy po 39,9. tye
                za 4,9 zeszly szybciutko
      • Gość: anka Re: zakupy w c&a za 4,9 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 20:42
        myslicie ze jak jutro tam pojade, to jeszcze cos zostanie ciekawego ?
        • Gość: prostzh&m Re: zakupy w c&a za 4,9 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.05, 09:22
          sprostowanie-kolekcja dziecieca nie jest likwidowana calkowicie, a jedynie
          niektore sklepy juz jej nie beda mialy.

ponadto faktycznie wyprzedaz dotyczy starszej kolekcji, dlatego w nowo otwarych
          sklepach i tych z malym stazem wyprzedazy moze nieb byc
          • Gość: anka Re: zakupy w c&a za 4,9 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 17:12
            dzisiaj bylam w C&A i nie ma jakis super wyprzedazy- to co ladne, to i tak
            drogie...
            są stringi po 4,90 i szajsowate spodnie po 39,90...reszta drogo moim zdaniem-
            sweterek ktory mi sie podobal kosztuje nadal 99,90
      • Gość: eve Re: zakupy w c&a za 4,9 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.05, 11:06
        moze jakby ktos byl w C&A to by napisal jak teraz wyglada? czy juz zrobili
        megawyprzedaz? co o tym sadzicie? informowalybysmy siebie nawzajem, a tak kazda
        gdzieindziej mieszka, wiec nie byloby problemu ....
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka