Gość: prostozh&m IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.05, 12:22 wczoraj maz kupil mi spodnie jeans, i 2 super koszulki a za wszystko zaplacil niecale 15 zl. ale ta wyprzedaz jest tylko do jutra :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
myfa80 Re: zakupy w c&a za 4,9 24.02.05, 12:44 wyprzedaz wszedzie bez roznicy czy na w Odpowiedz Link Zgłoś
myfa80 Re: zakupy w c&a za 4,9 24.02.05, 12:45 nie dokoczylo sie :-( chcialam wiedziec w ktorym centrum handlowym wyprzedaz ta (mam namysli Warszawe) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prostzh&m Re: zakupy w c&a za 4,9 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.05, 14:13 we wszystkich sklepach, ale na przyklad kolekcje dziecieca likwiduja zupelnie, i we wrocawiu sa te ostatki, a wielu nie ma juz wcale bo do wroclawia wywiezli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SKMka Re: zakupy w c&a za 4,9 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 17:23 a w innych miastach też? tzn. dokładniej chodzi mi o Trójmiasto, bo jutro jadę do Gdyni. może jest ktoś stamtąd i pomoże - czy w ogóle jest tam taki sklep, to bym wstąpiła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ASIS Re: zakupy w c&a za 4,9 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 17:34 w Poznaniu tez takie ceny sa ? bo bede jutro i bym zajrzala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zoś Re: zakupy w c&a za 4,9 IP: *.devs.futuro.pl 24.02.05, 17:52 Byłam wczoraj w C&a W-wa , i nie widze zeby kolekcje dziecinną likwidowali- trochę przecen zimowych i nowa kolekcja wiosenna w normalnych cenach. Z damskich rzeczy za taka cenę jak 4,9-5 zł też nic nie widziałam, to niby gdzie taka przecena???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewel Re: zakupy w c&a za 4,9 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.05, 20:12 ca wykupili austriacy i , wyprzedaja dotychczasowa kolekcje, jedoczesnie sprowadzaja nowa. pracuje tam moja kolezanka, stad wiem, ze jutra te wyprzedaze. zapytaj w kasie czy w tym sklepie gdzie bylas byla ta wyprzedaz, bo na dolnym ślasku i w wielkopolsce zostaly juz chyba tylko rzeczy po 39,9. tye za 4,9 zeszly szybciutko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: zakupy w c&a za 4,9 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 20:42 myslicie ze jak jutro tam pojade, to jeszcze cos zostanie ciekawego ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prostzh&m Re: zakupy w c&a za 4,9 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.05, 09:22 sprostowanie-kolekcja dziecieca nie jest likwidowana calkowicie, a jedynie niektore sklepy juz jej nie beda mialy. ponadto faktycznie wyprzedaz dotyczy starszej kolekcji, dlatego w nowo otwarych sklepach i tych z malym stazem wyprzedazy moze nieb byc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: zakupy w c&a za 4,9 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 17:12 dzisiaj bylam w C&A i nie ma jakis super wyprzedazy- to co ladne, to i tak drogie... są stringi po 4,90 i szajsowate spodnie po 39,90...reszta drogo moim zdaniem- sweterek ktory mi sie podobal kosztuje nadal 99,90 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eve Re: zakupy w c&a za 4,9 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.05, 11:06 moze jakby ktos byl w C&A to by napisal jak teraz wyglada? czy juz zrobili megawyprzedaz? co o tym sadzicie? informowalybysmy siebie nawzajem, a tak kazda gdzieindziej mieszka, wiec nie byloby problemu .... Odpowiedz Link Zgłoś