apaszka26 27.03.05, 23:36 powiedzcie mi co sadzicie o takich firmach jak:old navy,gapweather vane?warto kupowac?pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zettrzy Re: do laseczek z Ameryki! 27.03.05, 23:42 odziez na okazje piknikowo-sportowe, tania ale wytrzymala, nieelegancka, wygodna, kupic warto jak potrzebujesz czegos na oboz, wedrowke, kajakowanie, itp. Odpowiedz Link Zgłoś
apaszka26 Re: do laseczek z Ameryki! 27.03.05, 23:44 apaszka26 napisała: > powiedzcie mi co sadzicie o takich firmach jak:old navy,gapweather vane?warto > kupowac?pozdrawiam NIE ROZUMIEM KTORA PROSZE JASNIEJ? Odpowiedz Link Zgłoś
kinky5 Re: do laseczek z Ameryki! 28.03.05, 00:20 old navy- nic ciekawego- raczej sportowe tanie- taka masowka Gap- nie jestem fanka kompletnie bo moim zdaniem te ciuchy sa malo interesujace ale po ilosci sklepow wnioskuje ze raczej popularne. Dobra jakosc. Bardzo fajny jest Gap Body i meski Gap. tej trzeciej firm nie znam bo mieszkam w Kanadzie i niektorych sklepow amerykanskich tutaj nie ma albo po prostu sie nie spotkalam. Ja osobiscie lubie miedzy innymi:Club Monaco, Esprit'a, Guess'a (popatrz sobie na ich strony internetowe) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: do laseczek z Ameryki! 28.03.05, 00:23 o tak, Club Monaco jest bardzo bardzo, i Bebe, no i Betsey Johnson - choc Betsey byc moze zbyt nowojorska by sie przyjac gdzie indziej Odpowiedz Link Zgłoś
kinky5 Re: do laseczek z Ameryki! 28.03.05, 03:43 no wlasnie zapomnialam o BeBe! dzieki Zettrzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FasOla Re: do laseczek z Ameryki! IP: *.client.dsl.net 28.03.05, 19:21 A ja nie moge sie przekonac do Club Monaco. To samo z Bebe, jakos dyskoteka mi zalatuje. Natomiast Betsey Johnson jest kapitalna. Nie lubie tylko szydelkowych swetrow i sukienek. GAPa nie lubie, chociaz nie mozna sie przyczepic do jakosci. Z marek weekendowo-business casual to zdecydowanie preferuje J.Crew :-) Cheers! Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: do laseczek z Ameryki! 28.03.05, 23:04 no i jak moglam przegapic Searle - taki szykowny butik!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hamerydzka Re: do laseczek z Ameryki! IP: 5.3.* / *.proxy.aol.com 31.03.05, 06:14 old navy tanie, takie sobie, ale koszulki, podkoszulki, majteczki tanie jak barszcz a w roznych kolorach, pidzamy tez, i meskie rzeczy, jak koszule, spodenki (zawsze maja je fajne) czy torby. reszta to takie szmatki, ktorych tyyyyle a zeby znalesc cos fajnego - to nic. GAP jest beznadziejny, tylko dzinsy jeszcze ok, teraz reklamuje go Sarah Jessica Parker ale ciuchy miernota, wszystko na jedno kopyto - ciekawe dlaczego zgodzila sie reklamowac taki marny sklep i firem (duza kasa zapewne). nie wiem co polecic, hm... ja kupuje glownie w H&M, bo reszta to pozal sie Boze... ale taki Club Monaco, czy Banana Republic jeszcze ujdzie, choc tanio nie jest. uwielbiam za to uzywance i inne tego typu rzeczy, choc musze przyznac, zakupilam dzinsy w Old Navy i sa (o dziwo!!) naprawde zajebiste! najlepsze jakie mialam za jedyne 20$ a sklepy inne jak sobie przypomne to napisze generalnie - nie kupuje w tych trendy-amerykanskich po nic dla siebie nie moge tam wybrac. szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kot-kanapowiec Aeropostale IP: *.chello.pl 31.03.05, 13:31 Ja najbardziej lubię ubrania firmy Aeropostale - bardzo tanie, super mają bojówki, bluzy, koszulki, żakiety, torby... No wszystko mają super - to moja ulubiona firma. A, i jeszcze American Eagle - da się tam coś znaleźć fajnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <MAGDA> Re: do laseczek z Ameryki! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.05, 14:23 GAPma akurat fajne ciuszki i wcalemia takie tanie jak pisze zettererzy. Wygodne to one sa, a i eleganckie mozna znalezc.tamie tez nie sa. przynajmniej za granica. bo w polsce to pewnie tylko podroby. ludzie jada za granice zeby kupic sobie ubrania tej firmy. a w polsce to nie orietuje sie i chyba nie ma oryginalnych sklepow GAp'a pozdrawiam:)0 Odpowiedz Link Zgłoś
misae Re: do laseczek z Ameryki! 31.03.05, 14:39 Z amerykanskich to lubie Banana Republic, za GAP nie przepadam, reszty nie pamietam bo w stanach bylam tylko przez mieciac - na szczescie ;o) Pamietam w S&C kiedy Carrie poszla z chlopakiem do Banana Republic i calowali sie w przebieralni, ktos z obslugi powiedzial "To nie jest GAP" ;o) cos w tym jest... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dd Re: do laseczek z Ameryki! IP: 12.149.106.* 31.03.05, 17:50 Ja nie jestem laseczka, ale w Stanach mieszkam. Sluchaj, wszystko warto jak ci sie styl podoba. Jakosciowo moze byc lepszy albo gorszy, ale jak ci pasuje i dobrze w tym wygladasz to nie patrz na marke tylko bierz. Odpowiedz Link Zgłoś